greece

aaa detta ar livet!! superfint overallt massa fina hus och kristallklara strander. vi har nu bytt o till skiathos femstjarnigt hotell precis vid stranden. ville bara saga att vi lever och njuter av livet!!!!!!

puss sa lange!!

Vår Dag =)

nu är jag fru, fru Daun =)
Dagen igår vart toppen, helt underbar!! Imorgom bitti åker vi till grekland i 14 dagar, skopelos och skiathos står på listan (mamma mia öarna)
jag har bara fått lite pics av min kära syster. Så se och njut =)


Mitt fina hår som fröken Sanna fixade

Jag var tvungen att "sexa" mig haha

Jag posar i trädgården


Min finaste, snyggaste MAN!! Lycklig är förnamnet!

Tärna och bestman

Alla fina <3

Glada, snyggt att min klänning har glidit upp under hakan typ haha. Men som sagt jag är inte den som är den så jag bjuder på det haha

Jag är i alla fall lycklig som har dig Robin och det är det viktigaste, Du & Jag Pettson <3
Mer gott kommer men som sagt det får ni vänta på =) Tack alla för alla fina presenter och lyckoönskningar =)


monster

idag har vi städat, gud så fint, jag får ju finbesök både idag och imorgon =) Har sovit skit in att, drömt massa konstiga saker. Robin hade sex med min lillasyster i bilen när jag och Daniel sitter bredvid (daniel är robins bror och min lillasysters kille). Det är helt sjukt vad man kan drömma för skit haha
Nu dansar vi runt har med ansiktsmasker till black eyed peas nya låt boom boom pow.
Såhär söta är vi:


Robin nöjde sig inte med vår monster bild så han ville även posa lite:


kanske bloggar senare ikväll vi får se, skall hämta blommor  och kläder till killarna idag =)

fina blommor =)

likaså idag har vi flängt runt och inhandlat lite saker, jag fick även lite nya toppar plus en till mockajacka , en kornblå=) fast denna fyndade jag på HM.

Precis innan vi åkte iväg ringde det på dörren, BLOMBUD!!!
Super snälla svärmor, skickade blombud till oss =) tack snälla. Med en lyckonalle, plus natt en liten nejlika med längst ner, det betyder nog tur =)

det är inte så ofta man får blommor så jag hade typ ingen vas, hittade en gammal avdankad liten vas. Tror nog att jag skall investera i en ny vas faktiskt, lite sugen på denna:

det tar sig.

Jag börjar snart bli brun men bara snart ge mig lite tid och sol till bara så skall jag nog se till att inte flyta ihop med min klänning på lördag =)
Idag har vi bara slappat i solen ute hos mamma. Gott och bara va ibland. Sedan åkte vi hem för att få i oss lite mat och invänta kvällsbesök. Då kom syster och peter, självklart var båda små lillskitarna med (hundarna). Robin och peter mumsade på glass med björnbär plockade ur trädgården medans jag och vera var så duktiga och tittade på. kredd till oss!! Imorgon är dte dags att göra naglar och sedan träffa prästen. Spännande!!!

Stella

Hej alla glada =)
Idag har vi röjt röjt och röjt. klippt hela jävla häckfan men fint blev det. Flott skall det vara =)
Fick även åkt iväg en sväng för att köpa lite smink och sola solarium. Hur skumt känns det inte att sola på sommaren? Då skall man ju ligga och jäsa i den riktiga solen =)

Har även fått syn på en grym hemsida för oss tjejer Stellakei massa fint som jag skulle kunna vränga plånboken för.
Lite smakprov:


'
hur sött är inte armbandet med en typiskt svensk liten dala häst på?

som sagt klicka er in och hitta det som passar er =)

Nu skall vi baka bullar =) Mums

SEMESTER!!!!!

Fan vad gött säger jag bara =) äntloigen semster, jag som har jobbat och slitit hela sommaren.Nu äntligen är semestern här =) Lyckligast i hela världens nu typ =)

Efter dagens jobb kom mamma och pappa och hämtade mig, när vi kokm hem hade grillmästarn gjort mat. Efter dte var det dags för far min att jobba, han har fått skruva upp alla hyllar och fixat i alla fall en lampa, resten får vi ta en annan dag. men det känns otroligt skönt att sakerna har kommit på sin plats. Tack papi <3
Tänk om man inte hade haft en händig far som kan plugga, rätt skruvar mm.

Imorgon har vi inga planer än, vi får se. Jag hoppas på bra väder =)
Tänkte att jag skulle ta lite kort på vårt nya hem, kasnek imorgon, kanske någon annan dag. Men snart =)
Nu är det dags för att återgå till filmen på 6an!

Jag vill att du skall vara frisk!

Idag har jag jobbat, jag känner mig trött och hängig, men det är bara lördag och söndag kvar sen går jag på tre veckors semester! Det skall bli nice =)

När jag kom hem från jobbet hade min kära "man" lagat supergod mat, grillad köttbit med sallad och yoghurt sås =)
Till efterrätt fick jag ett samtal från min kära morbror. Jag älskar verkligen honom om han bara kunde vara frisk. När jag var liten ringde jag varje fredag till honom och hans dåvarande fru för att fråga om jag fick spendera min helg där, det var mitt paradis. Jag har alltid vart hans vän och han min. Men det finns något han håller närme om hjärtat, alkohol. Alkoholen har förstört allt. Dricker man tillräckligt länge så nöjer man sig inte med det till slut. Det var här som allt förstördes, allt förstördes av drogen som sjukhuset skrev ut. Dom skrev ut en mängd olika tabletter till en psykiskt sjuk missbrukare. Ända gången man får höra av honom är när han ärt full, han kan ringa mitt i natten, hota min far och mormor. detta är verkligen inte kul då han i "verkligenheten" är världens bästa.

hans samtal idag gick i alla fall ut på att han inte kan komma till kyrkan, ena dagen vill han andra dagen inte. Detta är riktigt tråkigt för det skulle betyda jätte mycket om han kom, om han kunde lämna flaskan bara för den dagen. Men i andra änden av telefonen får man höra en vuxen man, som är svag, svag för en flaska. Han gråter och säger att han älskar mig. kan man inte bita ihop en enda dag, Och visa alla att man kan om man vill? Jag vill!

Min mamma som jobbar i en skola fasar varje sommar för barnens sommarlov, som kanske inte får vara just det, ett lov. Ett lov med frihet och där barnen får bestämma vad man skall göra. Väldigt många barn får istället se sina föräldrar förvandlas till sommaralkolister, men bråk och fylla. Vet ni till exempal, att många barn inte vill ha sommarlov? Dom ser skolan som sin fristad. Där kan dom leka med sina kompisar i en skyddad närvaro. Tänk på det alla där ute!

Ta hand om era nära <3


tiden

tiden närmar sig, det har gått så fruktansvärt fort, det är lixom ett år sedan som vi bestämde att vi skulle gifta oss. Nu är det bara lite småfix kvar, idag har jag inhandlat små lila chokladpraliner att ha i mina små söta present strutar. Men massa tankar kommer upp, vi skall ju bara ha middag för närmaste familjen, men fastrar mm är bjudna till kyrkan, skall man då bjuda på bubbel på utsidan eller gör man inte det? Ja som sagt små plock som vi själva bestämmer över.

nej man skulle kanske gå ut och jobba lite igen, jag hade egentligen planerat att jag skulle äta lunchen ute i solen men ikke, jag får väl ligga med folie nästa vecka eller nått sånt. haha Blekfis :P

Jag njuter



Denna låten är så fin och go! När Michael kommer så känns han magisk, man blir typ kär <3

Möhippa

tiden bara rusar just nu man hinner typ ingenting, känns skönt att det mesta är farligt när det gäller bröllopet i alla fall hoppas verkligen att pianisten kan låtarna och att edwin & julia sätter dom =)
I lördags blev jag kidnappad på möhippa, det blev en kanon och jätte rolig dag. Jag blev utklädd och fick sälja halsband och mustittar, sedan blev dte femkamp. När jag får lite bilder kan jag berätta mer om den =)

Vi har precis avnjutit en middag, det blev chorizo och potatissallad med vitlöksbröd =) mumma
Imorgon har jag kyckan att få vara ledig, enda dagen denna veckan och då skall jag till tandläkaren ush ush, men dte skall bli skönt att få det gjort =) nu är det dags för familjy guy

Fredagsmys

Dags för jobb igen denna soliga dag ! Men vi har en hel lista med att göra saker så dagen skall nog gå undan ändå :P
Ikväll kommer svärmor & kenneth hem till oss, vi skall grilla och mysa oss =)
Imorgon vid nio skall dom börja göra staketet, det kommer nino uppskatta så han kan springa runt där ute.
Jag vill vara lediga och sola & bada, får väl gå ut och sätta mig på lunchen och snika åt mig lite sol =)

tackar =)

tack så mycket för att ni röstade jag har nog besämt mig för ettan, men det återstår ju några dagr så jag hinner kanske ändra mig haha velmaja =)
Idag är det såå super lugnt på jobbet, men inte så konstigt med tanke på vädret, jag hade inte heller gått i affärer när solen skiner som den gör =) men då hinner man ju med en massa annat som inte har hunnits med innan.
Idag fick jag lunch besök av syster och hennes hundar, dom har döpt lilleman till brorsan så sött, stefan & brorson.

Robins söta lillebror hjälpte oss med bill till bröllopet igår så det blir en svart cadillac =) Me like!!
I tisdags fick ju vi fixat blommorna med, mina systrar kommer ändå ha de coolaste blommorna, Allium blomma.


Fast bara en "boll", kommer bli super!

ne nu skall jag ut i butiken och pilla lite till, sen hoppas vi på att eftermiddagen går fort.  Jag vill hem, hihi

beslutsångest

jag kan inte bestämma mig när det gäller min frisyr.
Antingen:
Nr 1

Fast med två flätor där hon har sitt glitter band.
eller
Nr 2:

fast inte en sådan lång "korv" framtill. kanske en fläta innan rosen baktill.
eller så som den är.

Rösta nu!!! =)

Blandat

här kommer lite gamla bilder från skara sommarland. Som sagt inte tömt kameran =)

jag och sötsyster =)

vi spelade minigolf, robin ser dock inte så road ut :P

syster + man

tältmys =)

robins grattis frukost

Efter skara blev det en tripp till lysekil för att fira mammas födelsedag, men dte ösregna så vi åkte hem.

Nino skull med, han älskar åka bil =)

systers och man gillade också bilturen.

När robin hade svensexa så hade jag filmmys med mamma och syster, då såg det ut såhär.

vi var tvunga att dela upp godiset, det är skitfarligt om någon får en bit mer.

detta tyckte dom var bra, annars hade jag nog ätit mest.

denna helgen bjöd på middag + bio med syster & man

jag var glad för jag skulle få mat =)

Jag och min blivande <3

vi försöker se coola ut, jag lyckas nästan hahaha

killarna diggar i alla fall gay posern

 igår hade vi Spel och matkväll med matte och becca

jag var inte så inne i spelet

man kan tro att robin skrev manuset till filmen på tv. (läs texten)

matte verkade nöjd med sina ord

becca ville pussas matte verkad dock inte så sugen


ja detta var väl allt för denna gången

segråtta

Ush idag är jag rikigt seg och grinig. Allting känns som måtgångar typ.
Igår vart det i alla fall en bra dag, först åkte jag o Bobban till stan för att fixa lite grejer till bnröllop och lägenhet sånt där nödvändigt småkraffs. Jag har världens snällaste man som jag fick en röd mocka jacka utav, tack snälla bobbin =) d¨blev jag glad. Efter stadens bravader blev det restaurang besök med syster och peter, vi fick kasta i oss maten för att skynda till bion som vi skulle på, servitrisen trodde nog att vi var skadade, hon har nog aldrig sätt någon att upp en plankstek så fort som vi åt den haha. Bion var dte ja, Sommaren med göran, den var rolig men inte sådär hysterisk rolig som jag hade förväntat mig :P
Ikväll skall vi i alla fall grilla med matte och rebecca det skall bli nice.
Jag har massa gamla och nya bilder på akmeran som jag tänkte att jag skulle aldda upp här men nu är jag på jobbet så det får väl bli imorgon eller nått.

Stinas bikt

Imorse klickade jag mig in på storloggaren Stinas blogg. Igår eftermiddag hade hon en bikt mellan 15-20 skit bra tycker jag i alla fall. Jag kunde inte låta bli att läsa kommentarerna, plötsligt inser man att ens "problem" är en piss i nilen. i alla fall ca 60% av alla bikter handlade om otrohet, alla dessa tjejer och killar var så otroligt ledsna för att de hade vart otrogna. Man kankse borde tänka efter innan i så fall, kan jag tycka. Resten av bikterna handlade om ätstörningar och misshandel.
Tänkt vad alla dessa skönhetsideal kan sätta snurr i huvudet på alla unga tjejer. Skit samma om man är smal eller tjock bara man trivs med sig själv! Allting handlar inte om utsidan, vakna och se till den ni är istället.

Min bikt är i all fall att jag är skit rädd för döden.
Redan sen liten har jag vart jätte rädd för att dö, då brukade min pappa förklara för mig att alla måste dö någon gång för tänk om det gick runt jäääääätte gamla gubbar med 5 meter skägg, det skulle ju inte gå. Liten och dum som jag var räckte det med den förklaringen, sen kunde jag sova gott. Ibalnd när jag skall somna idag vänder det sig i hela kroppen på mig, ibland dyker bara tanken på att vara död upp, jag kan inte hjälpa det. jag får ångest i hela kroppen och kan inte somna. ibland ligger jag till och med och gråter. Tanken på att jag inte kommer få leva mer ger mig panik. tänk om jag inte hinner göra allt jag vill, tänk om jag aldrig får träffa min familj igen? Jag vill inte vara en ensam själ som svävar runt i rymden, för det är så jag ser den, döden. Jag tror inte på en himmel där jag kommer att få återse alla nära. nej rymden är det för min del. Ett stort svart intet.

Nej fy nu får jag typ panik igen, kankse bättre att återgå till min macka och glada miner!
ikväll är det kräftskiva, där finns i alla fall min familj.

RSS 2.0