goood night alabama

Nu har natten krypit på en, det har vart en lång dag idag känns det som. först i morse var jag ute och sprang med lilleman, det blir imorgon med. sen jobbat och kalas. fick skynda hem till desperate housewife, det är ju bäst =)

Köpte två jättefina klänningar på jobbet idag, en svart (ni vet, den lilla svarta typen) så den får bli lite mer till fest, och en jätte söt blå prickig, som jag nog skall inviga imorgon =)

Imorgon skall vi lämna nino till fidde och cicci som skall passa honom medans vi är borta, kommer sakna den lille skiten. Dock ska det bli skönt att få ta semster från morgonpromenaden, den är nyttig men tråkig.

So long babies

strålande dag

Tjoho idag är jag på humör, jag känner att gnistan har börjat komma tillbaka, kanske bara för att jag ser fram emot en massa saker =).

Jobbar idag, och det bara väller in massa fina varor. Köpa köpa, kanske inte allt men bara en liten fin top kanske. hihi.
Senare ikväll blir det kalas, för robin bror daniel fyller år. Hoppas på tårta ikväll, mmm jag e såld på sötsaker, alldeles för såld. men jag tycker faktisk att jag har lugnat ner mig väldigt mycket.

Men det är inte så lätt att stå emot när godishavet ligger mitt emot, fan ta dom!!! =)

Köss Å hajj

300309

måndag kväll igen, vi håller på att laga mat, idag blir det kycklingwok,,mmm njammie. ine bra med nudlar men ändå lite får man synda =)

Idag har det inte hänt så mycket, jag har jobbat, och efter det hämtade robin mig =) ikväll blir det bara till att slappa, jag skall nog till och med festa till det med poopcorn idag =) det är storfavorit här hemma =)
Jag längtar något otroligt till branäs på torsdag, det skall bli så skönt med en mini-semester. det är vi värda tycker jag.

Fick hem deklarations papper idag, vi skulle få tillbaka en hel del, då kan man unna sig lite extra i sommar.
Betalde vår honeymoon igår också, det blir skopelos och skiathos, kommer verkligen bli superbra, nu vill jag bara ha sommar och säga ja till min blivande =)

Köpte en jätte fin tunika/klänning idag, den är verkligen superskön och tunn i kvaliten.
Från sisters 499:-

verkligen dåligt ljus, den är mkt klarare i färgerna i verkligheten..

god kväll på er

sköna böna

jisses vad helgen har susat förbi, idag har det vart jobb, träning och branäsmöte, vi ska ju till branäs på torsdag så vi var tvungna att planera lite, vad vi ska handla och så. det skall bli så himla kul jag ser verkligen fram emot det. =) Nu ska jag duscha och sen hoppa bums i säng =) skall bli skönt att lägga sig i tid..

jobb hela veckan fram tills torsdag men jag hoppas att jag är mer laddat denna veckan än vad jag har vart det senaste.

natti natt

Lööööördag

Redan lördag igen, jag fattar inte vart tiden tar vägen...huh
Några av butikerna här i huset har jubileum så dte är full fart på jobbet idag, efter jobbet funderar jag på om jag och mannen skall ut och äta, det tycker jag att vi är värda, typ en fet biff eller något mmmmmm så gott =)

Det blev ingen överraskning igår, han kanske sparar den till en annan dag, vem vet? inte jag iaf..
ha d gott så länge

vilken man, Magnus samuelsson

jippiie magnus vann, jag som hejjat på honom från första början=)
jag tror att laila blev besviken, hon trodde nog att hon skulle vinna, men den kvinnan är ju ruskigt snygg, samma gäller ju magdalena graaf gisses vilken milf.hahaha

Robins broder kom hit en sväng, käkade ostbricka och kolla på lets dance. Nu skall vi snart lägga oss, ska bli skönt att få sova lite, min kropp är helt sjukt trött.

inatt skall jag drömma om magnus hihi

Ylande man

tjenare =)
fredag morgon nu, eller morgon och morgon. Morgon för mig iaf, börjar först kl ett idag så jag har städat och donat här hemma.
Jahopp vad händer idag då? inte mycket för min del, robin har någon överraskning ikväll jag har ingen aning om vad, kanske inte ens är någon rolig..hihi
Någon som såg okumentären om josepf igår eller tittade alla på hockeyn? jag såg hockeyn iaf, stör mig på att jag missade hans pissliv. jag undrar hur en sådan människa tänker? Har dom någon hjärna överhuvud taget? ush han skall in bakom bommar och lås, punkt slut =)

Imorgon är vi hembjudna till syster på lite partaj sa hon men vi får se vad vi orkar med, jag jobbar ju denna helgen.

Sitter och äter frukost nu, andra äter väl typ lunch vid den här tiden haha.
Det blev iaf yoghurt, banan och ägg. Mumsigt =)

ojdå jag höll på att glömma berätta om robin inatt.
Vi hade precis somnat, och helt plötsligt hör jag att robin ylar, sätter sig upp och vaknar. så säger han till nino:
R:Vad gör du lilleman? inte göra så.
Jag: Robin det var du inte nino.
R:nej det var det inte, inte göra så nino (klapp, klapp)
Jag: Det var inte nino.

Robin lägger sig ner
R: Håll om mig, jag är rädd.

haha imorse när jag vaknade började jag garva det första jag gjorde =)

klubbkväll

japp tordag idag och då är det klubbkväll, jag vill verkligen att det skall vara fullt ös.
Jag har föröskt att få ledigt imorgon men dte är ingen som kan jobba,det är ju robin sista dag så jag tänkte överraska honom men mysig middag och så, men det blir ikke av nu då.. morr.. :P

jag såg att dokumentären om joseph fritzl är idag, den skall jag se, helt sjuk människa ju, det är hemsk när man ser på reklam snutten på hans semster bilder, där går han runt och ler och ser jätte lycklig ut.
Åhh då spricker det i mig en människa som han borde inte ens få chansen att le.

nani nani

jag e jätte nani nu, har faktiskt inte orkat kolla på frölunda ens..hehe.
Hann med massa idag på jobbet, dom håliga jeansen kom idag men jag måste säga att jag vart lite besviken, inte riktigt så schyssta som jag hade hoppats på.
Robin är hemma hos sin bror och glor på matchen, så jag skall gå dit sen och åka med honom hem, sen blir det sängen, mer orkar jag inte idag.

Natti natti

kusin vitamin, kom och hjälp mig

mjäääk vad jag är trött idag, är på jobbet nu men det känns som om jag fortfarande ligger kvar i sängen, jag vill nana =)
Idag blir det fullt upp vi ska sätta ner massa varor för vi ska ha klubb kväll imorgon, hoppas verkligen att det kommer mycket folk, för jag ser fram emot kvällen!!

Idag spelar frölunda igen, nu måste dom ta dom på hemmaplan, då har dom ju chans att vinna imorgon wehooo =)

svett och tårar

hemma från träningen nu blev lite gym idag, bandet och lite maskiner =)'
Hittade inte så mycket klänningar i stan hittade faktiskt en hyffsat fin på Mq men det var inte hurra, vi får se vad vi hittar på.
Vi drog iaf in på myrorna, jag har aldrig vart där innan, lite ball om man skall på maskerad då kan man hitta mycket =) hihi..jag hittade faktiskt ett fint bälte, min syster fyndade ett par oanvända stövlar för 125 spänn det var ett riktigt kap.

ikväll är det min favvo-kväll desperate housewife =)
dagen är fulländad, ni får kanske se mitt bälte imorgon, men bara kanske, om ni ber snällt =)

tack för idag

nya dag nya tag

jepp tisdag idag, alltså min lediga dag.
idag är det nya tag som gäller, igår var jag riktigt bitter men det känns bra att skriva av sig ibland, det verkade som att det var ett missförstånd det där med kanske, men jag blir galen på oklara svar. Jag gillar mitt jobb och dom jag jobbar med.

Idag skall jag iaf ut på stan med mina systrar vi ska spana på lite klänningar, vi vill inte ha några balklänning liknande saker.

puss

bitterfitta

ush jag har verkligen ingen energi, dagen började as bra (nästan) jag var glad och solen lyste, nu e det bara svarta moln känns det som.

Först när jag kommer till jobbet säger min chef att han måste sparka mig denna veckan, jag har tre månaders uppsägning och han kanske anställer mig till hösten, vadå kanske? ska jag vänta?
Nej nu är jag bitter en riktig bitterfitta.

Jag vill vara ledig, ledig resten av veckan och ligga under täcket och gråta.

haha kom och tänka på nu, bara för att jag skrev bitterfitta, har ni spanat in nya vecko revyn? dom har värsta fitt-specialen.
jag trodde inte att vi såg så annorlunda ut mellan bena, vissa hade ju värsta hamburgaren såg det ut som nej fy fan
Ni som inte har kollat in nya numret måste göra det, ni får ett gott garv =)

/fnask-ulla


måndag morgon =)

jag känner vekligen lite torka redan här på bloggen hej nu gör jag det och sen det...jaja jag tvingar er inte att gå hit ;)
Idag blir det jobb har vart ute och sprungit med nnino idag det var skönt. blir inte så mycket mer än så idag faktiskt robin skulle nog till daniel för att se hockeyn jag skippar nog det tror jag...
Nu är det sista veckan min man jobbar känns konstigt att han kommer vara hem sen men han ska ju plugga och städa hahaha..

köss

hårda bud

idag är det segt, det blev inte så mycket till uppdatering igår men vi hade fullt upp. den där bröllopskonserten var typ skit tjejen som sjöng var sopran så hon sjöng alla låtar så det lät som opera, hon kunde till och med förstöra för kärlekens skull med ted gärdestad, då är det illa.

efter det drog jag o robin hem till daniel för lite fördrink, sedan bar det av till casinot för att avnjuta en bit mat och se på hockeyn. efter det drog vi till hard rock, där jag även träffade en gammal vän, väldigt oväntat men skojj =) Robin fick ont i magen vid tolv så vi började gå mot tåget, jag o robin bara daniel stannnade med några vänner. Iaf på väg till tåget ringer jag syster och hon är i stan, jag ville inte åka hem så jag stannade, vi hade verkligen skitkul, det blev gretas(gaybar här i göteborg) och dit kom även daniel sen.

jag och robin är gentligen som två pensionärer när det kommer till utgång, Mycket mysigare och gå ut och äta och ta ett glas vin eller två.

hihi idag ska vi tillstan, dne där jäkla skolboken måste inhandlas idag, inte så kul och lägga 600 spänn på det men men thats life

lördag morgon

Vi är ändå uppe tidigt idag syster ringde och väckte mig vid nio, då var det ju ingen ide att somna om. r är ute med lilleman och jag plockar lite här hemma, om en timma ungefär skall vi gå till skogen med robins bror daniel han har lånat en hund så dom ska få leka lite. då blir dom glada =)
Sen kl tre är det bröllopskonsert i kållereds kyrka ska bli kul faktiskt =)

puss så länge

Ballongmagen

ush min mage är lika stor som en luftballong, bättre gör inte mina kläder det, jag ser ut som gravid.
Köpte en latte till mig o natta förut den skulle jag inte druckit nu står magen rätt ut, och vi ska ut ikväll, då vill jag ju vara smal och fin,,,,buhu ledsen nu.
Får tröst äta lite godis nu för magen kommer inte gå ner ändå..haha

spelberoende man

nu ringde mannen och frågade om han kunde få en peng för att spela poker, han är beroende och kan fan inte sluta. Jag säger nej, för att hjälpa honom men då blir han skitsur, han verkar inte förstå. eller jo, han vet ju att jag säger nej för att vara snäll, men just när jag säger det blir han skitsur och sen när kvällen kommer håller han med mig, och tycker att det var bra att jag sa nej. Men han kommer säkert att ringa igen och fråga det kan jag ge mig tusan på. jag vet inte vad man skall göra? någon som har tips?


sista vardagen på veckan

jahopp då var det fredag igen, jag fattar inte vart tiden tar vägen, men jag lipar inte för det för jag är ledig denna  helgen =)
Igår hade vi det så lugnt på jobbet så vi städade massa, inte så kul men behövligt!
Idag blir det jag och natta, ska bli kul inte för mycket tjöt bara ;) sen efter jobbet blir det att träffa fidde och cissi det var alldeles för länge sedan, det är också dom som ska vara våra toastmasters, vi ska ju inte ha ngt stort bröllop men det är kul och köra på det ändå ;)


våra fina vänner när vi var på semster i turkiet tillsammans =)

ha de bra, jag drar =)

lurendrejeri

nu e jag arg. fick min mobilräkning igår, och ser att jag ska betal 200 spännn för något jag inte har en aning om, så jag ringer upp och kollar vad det är, jo då är det en konstig tävling som jag har fått sms från varje vecka glöm inte att var med och tävla bla bla bla. då visar det sig att denna tävlingen kommer från sidan facebook där jag svarade på frågor om mina vänner och så kom man vidare till den här tävlingen då fick man välja vill man vara med eller inte.

Självklart tryckte jag nej vafan ska jag orka vara med och tävla om en ipod eller va det va, nej tack. men då säger tanten i andra sidan luren att man var med ändå även om man inte tryckte på ja, men det framkom inget i texten om frågorna att man skulle betala för det, men nu har jag iaf avanmält mig. Så nu e det slut på konstiga tävlings-sms.

god morgon

ja det blev inte mycket till inlägg igår, kände mig så slö och slapp fastän solen sken =) jätte lugnt på jobbet igår så jag hann inventera nästan hela tjejavdelningen, det är inte dåligt.
idag blir det fortsatt pyssel med det också, sen så hoppas jag att det kommer massa roliga kunder idag=)

Träning och frölunda ikväll det kan ju inte bli bättre.
Köss så länge

desperat av desperate

god morgon.
believe it or not men jag har vart ute och joggat nu på morgonen, var hur trött som helst men jag hade bestämt mig jag skulle ut, jag vill inte va tjock längre haha.

Alla ni som såg DH igår måste ju bara hålla med mig, man fick ju typ tårar i ögonen när carlos hade köpt den fina klänningen till gaby, hon var ju såå ytlig för och var helt perfekt, nu ser hon ju nästan ut som ett träsktroll jämnfört med förr =) ne gaby och susan är helt klart mina favoriter =) kul att bree också kunde släppa loss lite, äntligen kunde hon acceptera att hennes son är gay.

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sedan dra till jobbet, hoppas att det har kommit in något nytt, jag e sugen, shoppingsuuuugen =)

vilda matilda

puuh kom precis hem från lite träning var på afrodans och ett skivstångspass med  min mor och syster, afrodansen var verkligen kul varken jag eller min mamma har ngn känsla i kroppen stela som pinnar, haha det blev en hel del garv. Så jag fick titta åt ett annat håll haha

Funderar på att även skaffa ett kort där med men det känns lite onödigt fan 300 spänn extra i månaden, skall höra med robin vad han tycker, för han vill väl ha en slank och fin flickvän?!

ikväll blir det desperate housewife, det är ju sååå himla bra, men först lite kvällsmat, fil med musli.


natti natti


pengar är inte allt men det är mycket

tog en rejäl sovmorgon idag det är verkligen skönt att vara ledig ibland =)
Har vart ute med lilleman i det strålande vädret, åååå så skönt det blir skinnjacka och solbrillor sen =) wehoooo

Är lite grinig på min man, nej grinig är jag väl inte men ändå.
Som några vet så kommer han att bli arbetslös och jobbar bara denna månaden ut, men han har inte sökt några jobb, inte skrivit ett cv, inte kollat upp sina utbildningar han vill göra, utan han förlitar sig på att jag skall göra det åt honom men så fungerar det inte. jag kan ju inte ringa till skolan och ställa frågor åt min man?! Jag har alltid varit den personen som tar tag i saker, bokat och fixat men man kan inte alltid göra allt åt alla andra.

Så igår fick han papper från sin a-kassa där man tydligen kan vara med i a-kassan och medlem, var man medlem fick man 50% mer så jag bad honom kolla upp det, vad får man då till svar?
R:du får ringa, jag vet inte vad jag ska säga
men för fan det är ju bara att fråga, dom skäller ju inte ut honom.

Så nu har jag fått honom att ringa, och jag ska kolla upp hans skolböcker. Ganska bra deal iaf.

När jag är ledig på tisdagarna då ska jag städa, tvätta och ringa massa samtal åt honom, när ska jag få min egentid då?
jaja nu ska jag städa lite sen blir det days, det är ju så grymt jag skanar att titta på det, förr när jag bara jobbade 75% då hann jag ju med massa avsnitt.

kram så länge

Veckans planer

Inte så mycket att göra denna veckan, imorgon är jag ledig skönt de. =)
Skulle egentligen tränat idag men vi skippar det, tar en superlång med nino sen istället.

¤Tisdag
   -städa och tvätta
   -möta R i stan, leta skolböcker till honom.
   -träna
   -boka resa

¤Onsdag
   -Jobba

¤Torsdag
  -Jobba
  -Träna

¤Fredag
  - Jobba
  -Kvällsmys

Ledig hela helgen sen, super skönt, på lördag skall vi på bröllopsmässa, kållereds församling har bjudit in alla som gifter sig i kållereds kyrka under 2009, skall bli intressant med lite olika låtar och dom komer även ha en visning med buketter =)


jahopp jag hade ju tänkt lägga upp en fin blombild men den ville självklart inte funka, fuck offf bitches



sweet monday

uppe med tuppen (nästan) haha
skall snart bege mig till jobbet, vart riktigt skönt med en liten sovmorgon.,
Jag pratade i sömnen i morse när robin skulle till jobbet.
mamma hade vunnit trisslotter i en spelmaskin, trisslotter för 15 000:- det är ju en hel del lotter hahaha. så det roade jag mig imorse och berättade för robin,
Skadad flickvän, ja det kan man säga.

Idag blir det en dagens
leggings & hippieband från jc
och tunika från sisters


köss o hajj

snacka om väder

jösses vilket väder det var idag, tråkigt att man har jobbat, annars hade jag gått i skogen med nino länge =)
det fick r göra istället han gick elva och kom hem kl fyra haha.

Har precis sätt det nya bröllopsprogrammet på tv, om familjen skulle fixa allt, det var lite kul och man fick lite ideer =)
Igår var R: s lillebror här vi spelade poker och klla på melodifestivalen.
Tråkigt att inte uggla vann, men det hade nog vart svårt att få till den låten bra på engelska.
Marlene tycker jag va bra, jag gillar lite udda låtar=)
Nu är det beck som gäller, har tagit lite sovmorgon imorgon så jag börjar först kl ett, gott de!


Slicka inte min röv

ledsen för dålig uppdatering igår men det är så det blir på helgerna ibland, jag värdesätter min tid med min gubbe!
Blev en sväng till ikea igår så nu har jag en egen kontorshörna =) lägger upp bilder på det sen, för just nu jobbar jag =)
Jobbar o jobbar just nu har jag fika.

Jävligt irriterad just nu.
Folk kan verkligen slicka röv, sen helt plötsligt när dom är med andra personer då kommer en helt annan fasad upp där man tydligen skall göra narr av personen, fy fan för sånt. jag vill inte ha något jävla rövslickeri i min bak.

jobb lördag

japp jobb idag som vanligt, veckorna rusar verkligen känns som om det var en evighet sen jag var ledig helg men dte var ju förra veckan haha =)
Iadg är det bara jag och krullet, hoppas att det blir att göra det är som roligast då =)


Kraaaaaam

scary friday

nej inte för min del, denna dagen har vart precis lika bra som alla andra =)
R kom och hämtade mig från jobbet, han är snäll, han är som min egna lilla taxi, som jag inte ens behöver betala för =) bara i kärlek =)

Han hade bokat med min syster och hennes fästman att vi skulle äta ute, så vi for hem till dem på en fördrink sen ut i lilla staden kungsbacka, rumpan bar blev det massa tjöt och roliga skratt. tack för en trevlig kväll =)

Nu skall jag göra mig i ordninbg för natten medans R är ute med lilleman, tänk att jag slapp. Det kan faktiskt vara skönt att slippa ibland även om nino är som mitt lilla barn, dvs det bästa som hänt mig =)

sepet från fullblod

hallå ditt sepe ;) vi kanske kan ses någon dag, du ringer inte mig.
jaja du kan väl tala gott om mig iaf.. Kli i analen

Fredag hela veckan

tjoho nu är det fredag, jag börjar inte förrens ett idag men jag skall åka in lite tidigare för jag tänkte gå in på resia och höra lite med dom om olika semstermål i augusti vi vill verkligen inte åka till europa det är verkligen inte vi, så vi hoppas att det finns något roligare =)

Sietter här med min frukost som består utav grönt te endast, satasar på en tidig lunch istället. Inte bra jag vet men jag hade ingen fil hemma =(

det får inhandlas ikväll efter jobbet, kanske blir det även en snabb sväng till ikea. vi skall föröska få till en liten kontorshörna i sovrummet så vi behöver ett skrivbord, pappa sa igår att dom hade ett dataskåp som vi kunde ta men jag vet inte.

Alla ni som är inne det vore väldigt trevligt om ni lämnde lite spår efter er, vilka är ni?
Kraaaaamen

hockeykväll

japp ikväll blir det frölunda igen, och som igår så kommer far hem till oss för att kolla.
Alltid kul att kolla när man är lite fler. så det blir stämning!! =)

ÅÅÅ frölunda tjalalalalaaaaa tjalalalalaaa ååhhh frölunda
åå frölunga dung ding dung =O

har syndat idag med men det är ju såå gott med bullar hihi

på torsdag är det ärtsoppa!

Idag är det torsdag v ad men skall man säga, ännu en vecka har gått, vart tar tiden vägen!!!!
ikväll är det i alla fall träning som gäller fast jag är jätte snorig, inte kul men vafan lite skit i näsan kan inte stoppa mig mohahahaha..

Hörs under dagen

god natt

ja nu är det dags för sängen så jag säger god natt, hoppas att R inte pratar i sömnen inatt. Han har gjort det två nätter i rad, as jobbigt när man ligger bredvid och vaknar för minsta lilla..

Guten nacht alles zusammen

Jag ska inte, men bara lite?

Jahopp då var det lunch, jag är såå sjukt trött idag orkar ingenting känns som om mina ögon behöver tältpinnar!!
jag fick iaf äta först idag tackar tackar =)
Vår chef är köpt en väldigt god bulle till oss, och jag hade besämt mig att inte ta en bit eftersom jag vill passa min klänning även till sommaren när det är dags.
Godismonster som jag e kunde jag baske mig inte låta bli.....BUHU!!!.
Jag kommer förbli fet haha.

Ikväll kommer tydligen mor o far hem till oss, R har bjudit hem dom för att se på hockeyn =)

mitt i veckan

ja redan onsdag igen, det är inte klokt hur fort tiden går!
En sak som jag har tänkt på är den där reklamen med tanten som sitter på en restaurang och kollar ut pratar om när man blir äldre, har ni sätt den?

Hon pratar om när folk blir äldre vad man skall göra då bara mata fåglar i parken mm.
Jag tänker verkligen när jag ser den reklamen, tänk om det inte blir en framtid?
Jag har ett öde men jag vet inte hur det ser ut, tänk då om jag har längtat hela livet på att veckorna ska gå.

Så fort det har vart helg så längtar man till nästa helg, man glömmer av vardagarna som bara får flyga förbi, men tänk om du inte för uppleva nästa helg? kul att man då längtat bort veckan.
Nej fy för längtan.
ut och fånga dagen - CARPE DIEM


en snabb dagens sen bär det av till jobbet!!! weho jag och krull idag =)
favvo jeansen är på från replay blir nog converse till jag e sugen på vår!"!!

dh is the shit

Sitter bänkad framför tv:n desperate housewife är såå bra.
det gick kanon med bröllopskläderna förut, R blir såå snygg kan jag lova. hihi
fick med mig min klänning hem idag skall nog lämna den hos mamma och pappa, jag har verkligen inte plats.

Har till och med hunnit att träna idag, gymmet blev det. 
R hade innebandy så jag var där själv, jösses vad långsamt tiden gick.

Och när jag provade klänningen idag så hade jag med mig mina skor och rätta underkläder.
Dom som jobbade där blev helt sålda i min pjuck, men vem blir inte det?
Skorna känns helrätt, jag kommer kunna använda dem till jeans och så till sommaren det blir coolt.



snygga va? =)

god natt alla ses imorgon


alla ära till blondinbella

ja precis, hon kan verkligfen tala för sig själv. Många tycker att hon har ett för galmmigt liv, vet inte hur andra har det, stackars unga mammor mm
men alla gör sina val, bella har gjort ett val att sälja sig själv till oss, men fan vad hon har fått kämpa för att komma dit hon är idag.

Läs hennes inlägg, "Ni får aldrig kalla mig bimbo" så förstår ni vad jag menar!

så många måsten!

ush hatar och vara ledig på vardagar. Det är då man måste göra all skitgöra :(

* ta bort tvätten från tvättstället som har stått sen i söndag.
*diska
*laga mat
*ögonbryn och ben

som tur är behöver jag inte städa idag, fast alla ni som har hund vet ju att man egentligen kan städa varje dag ;)
Fick lite sovmorgon idag R ringde och väckte mig 09.30 sen ringde syster så det blev till att kliva upp men det var bra för man skall inte sova för länge då blir det tokigt på kvällen.

Ha d gott så länge

datorns slav

fan nu sitter jag här igen det går fan inte att slita sig från datan om man väl har satt på den. jag har fortfarande buskar till ögonbryn och värme på benen. yeye r gillar mig ändå <3

jag har världens sötaste hund nu ligger han och sover i soffan med huvudet på en kudde haha. det e min nos det =)
imorgon är jag ledig för ta min skönhetsvård då, när R kommer hem från jobbet skall vi kungsbacka och prova min klänning igen och han skall prova kläder också.

han skall ha väst och kravatt, är det någon som vet/tycker att bestman också skall ha det? han får ju inte va lika fin som r tycker jag.


typ såhär fast verkligen inte den gräsliga jackan hihi

kram

afternoon

har en liten fika paus nu. gött och pausa lite nu på eftermiddagen, samla energi för resten av kvällen =).
Pratade med chefen idag, jag kommer bli drabbad med timmar men det visste jag redan, när detta sker vet vi inte än men det är iaf något som kommer att hände, tråkigt men sant!

ikväll skall jag bara slappa, robin skall till sin bror för att se på hockeyn. så jag skall bara ta hand om mig själv, jag behöver verkigen noppra ögonbrynen och raka benen. Vinterpälsen är kvar!!! scary!

återigen gryr dagen

nu sitter man här och slänger i sig frukosten efter en underbar promaned med nino, vilket skönt vårväder det är idag =)
Jag har egentligen inte tid att sitta här men bara en liten snabbis hihi.

Idag e det jobbet som gäller. Såg igår att dom har släppt sista twilight boken nu, dom är ju såååå bra har lite lite kvar att läsa från trean, sen för jag köpa den =)

Köss på er

när mörkret faller

Ja nu e det helt kålsvart ute, fan jag hatar detta mörker. Vill ha sol o sommar.
Idag blev det gymmet träna lite mage och armar sen blev det bandet, ush jag träna så mkt att jag höll på att spy var helt vimmelkantig..

När vi kom hem la vi oss i sängen och gosa med nino vips så låg vi o sov alla tre, mysigt var det iaf, men det var inte det vi hade planerat. hehe.

Står vid sprisen nnu och slänger ihop spaghetti/köttfärssås. Det är alltid gott =) njammie.
Efter maten skall vi dra hem till daniel softa lite och se någon film =)

Blev inge chinos för robin (r: dom är ju skitfula, jag tar inte på mig dom.) men jeans och ett par skor blev det till honom.
Blev även ett par skor för min del =)



nu e maten klar.
Kram sötisar =)

stefan har en blogg

ja när man säger stefan tänker ni självklart på en människa, men inte i detta fallet stefan är en hund, inte vilken hund som helst utan min systers hund, det ni.

hur som helst han har en egen blogg
www.stefanitalienskvinthund.blogg.se

tack o hej korvpastej

ny dag, nya möjligheter

ja ännu en helg har gått det går så sjukt snabbt när man är ledig, tråkigt när man bara kan hitta på något med sin man varannan helg typ.

kvällen igår blev i alla fall en höjdare =)
Jag säger bara en sak Caroline af ugglas, KÄNSLA =)
nej men det bruden hon e go!

Sara dawn finer hon kan ju sjönga men man är trött på alla dessa ballader, stora som hus för den delen med. Klänningen är ju inte så smickrande för hennes byst.

Självklart åkte singstar ABBA fram haha det var så jäkla kul. Svärmor fick aldrig nog, bara en till, bara en till.
Sen tyckte hon att det var skitkul när det stod awful efter det hon hade sjungt.



Idag blir det nog en liten sväng till stan, behöver nya underkläder och ruben skulle behöva ett par jeans.
Skall försöka lura på honom ett par chinos, det tycker jag e snyggt men han är inte så förtjust i sådana "moderna" plagg.

Ikväll blir det träning, vi får se vad det blir, jag e sugen på ki-box.
men men, först stan sen träning.

kram banan

inför kvällen

Nu har vi städat och lagt ut den nya mattan det blev jättefint, härligt med lite färg!

Svärmor och pp (plastpappa som robin kallar honom) skall hit ikväll först blir det att titta på postkodmiljonären inget vi vanligtvis kollar på men det e ju alltid intressant och se på intelligenta (stavas det så?) människor. Efter det blir det ju självklart melodifestivalen.

Sorgligt nog så hejjar jag på af ugglas, hon e cool, hon skiter fan i vad folk tycker och det gillar jag =)
Skall nog inhandla mig en fet godispåse kvällen till ära, jag kan ju inte vara nöjd mig med popcorn och cashewnötter :P

Vi hittade många fina "fotoställen" i gunnebo men det e ju så svårt att se nu e det ju inga löv och vår dag är ju inte förrens 22 augusti.

Antar att det blir någon god take away mat ikväll, jag kan verkligen ingen lust att stå vid spisen, bläk för det.

toppenhumör

Nu har vi precis kommit hem från staden, har köpt min brudklänning nu =) Både svärmor och mor var med. kul att dom ville med och att dom kommer så bra överrens.

Sedan blev det en sväng till ikea för att köpa ny matta då nino bajsade ner vår vi hade innan, så inköpet idag blev en röd, supercoolt tycker jag =)


Efter en liten fika nu så tänkte vi åka upp till gunnebo slott med nino och spana på lite bra fotoställen.

slänger in en gårdagens outfit.





och till klänningen, självklart skall den vara i ivory inte beige.

kvällsmat o lets dance

nu har vi precis tryckt i oss några toast var =) asa gott..
självklart sitter vi bänkade framför lets dance hoppas verkligen att elisabeth åker ut, jag tycker att hon skulle åkt för carl-jan haha.

Nu ligger jag i den ana soffan som en liten pralinbrud och robin får dela den andra med nino fast det har han inget emot hihi..
efter lets dance skall jag slänga in lite tvätt har tvättid imorgon men jag fuskar lite och börjar nu..
hörs imorgon alla nära o kära

jag tävlar hos evelina


Jag tävlar om valfri väggtext från vinylahem.se i Fru Evelinas blogg!
Tävla HÄR du med!

fakta är fakta

Som Benjamin Franklin sa: I vin finns kunskap,
I öl finns frihet,
I vatten finns bakterier.
Till mina vänner som njuter av ett glas vin eller två
...och även till dem som inte gör det...

Som Benjamin Franklin sa: I vin finns kunskap,
I öl finns frihet,
I vatten finns bakterier.


I flera noggrant kontrollerade forskningar,
har vetenskapsmän demonstrerad att om vi dricker 1 liter vatten om dagen,
så har vi efter ett år fått i oss mer än 1 kg Escherichia coli (E coli) bakterier.
Med andra ord, så har vi konsumerat 1 kilo bajs.

Den risken finns INTE när vi dricker vin & öl
(eller tequila, gin, rom, whiskey eller annan alkohol)
detta för att alkohol måste genomgå en reningsprocess bestående av kokning och filtrering av alla bakterier.

Kom ihåg:
Vatten = Bajs
Vin = hälsa

Därför är det bättre att dricka vin och prata nonsens, än att dricka vatten och bli fylld med skit.

Du behöver inte tacka mig för denna värdefulla information, jag ger den som en service till allmänheten.
njut vänner njut

lunch

mmm lunch dax som vanligt börjar min mage kurra redan vid elva men lite får man allt hålla på den hehe.
idag blev det: onfisk, keso och avokado mumsigt eller aa tonfisken va inte så god men resten iaf =) hehe

skall nu in på skatteverkets hemsida, beställa personbevis måste säga att det var mkt bökigt att göra detta med e-legitimation men men vafan gör man inte för kärleken??

Imorgon kommer tydligen svärmor och pp hem till oss kanske mina päron med vi får se, min nos har bjudit in dem. han e söt han kul att han tycker om sina svärföräldrar.


gooood morning

dagen har börjat toppen , vaknade hyffsat pigg idag, så skönt och känna sig utvilad. för en gångs skull känner jag mig fin o fräsch idag, ny superfin top på mig så bättre kan det inte bli =)
nino klarade natten kanon inga mer spyr hoppas att det e över nu.
Senare idag skall jag hjälpa mannen att söka komvux för att plugga upp lite betyg, sen ikväll blir det mys och tidigt i säng för imorgon skall vi prova klänningar, har tvingat mer mor o far för robin tycker att jag e fin i alla =)

kössen

nu e jag stolt

herregud, har ni sätt hut fint jag har gjort helt själv dessutom haha nu är jag mycket stolt nu ska jag powerwalka med hunden, skulle tränat men bobban bangade :(

nu e jag stolt

herregud, har ni sätt hut fint jag har gjort helt själv dessutom haha nu är jag mycket stolt nu ska jag powerwalka med hunden, skulle tränat men bobban bangade :(

stackars min bebis

mannen rimngde nyss o var hemma, lilleman har bajsat på mattan 5 ggr och spytt massa överallt, stackarns varför gör han så?
Kan man "vabba" för hundar?

fast mage

Nu har jag tagit mig en liter förmiddagsfika, har hängt om o gjort fint på min avdelning *stolt* haha
morgonen började sådär kul vaknade vid fyra och gick på toa då började nino också vakna inte mer med det just då, men när kl var halv sju vaknar robin av värsta brakfisen från vardagsrummet, han flyger upp o in i vardagsrummet där har lilleman skitit ner hela golvet (inte riktigt hel, men ni fattar)...Najs

Jätte mysigt att vakna och torka skit det första man gör njammie. Han måste ätit ngt den stackaren.
Han fick ett knäckebröd av mig i morse det gör nog honom gott under dagen.

tack bea

jag ville bara tacka bea för min första kommentar som jag råkade radera medans jag höll på att grejja om, hoppas att du kommer åter
=)

hip me?

haha jag skulle vara lite fräck och göra min blogg lite snygg efter att ha suttit i 45 minuter för att få en header så är det bara en massa text???? :@
Jag fick en fin text på miss lin iaf men det försvann när jag tog bort det andra.
nu vankas det promenix med hunden.
Nighty

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0