hårda bud

idag är det segt, det blev inte så mycket till uppdatering igår men vi hade fullt upp. den där bröllopskonserten var typ skit tjejen som sjöng var sopran så hon sjöng alla låtar så det lät som opera, hon kunde till och med förstöra för kärlekens skull med ted gärdestad, då är det illa.

efter det drog jag o robin hem till daniel för lite fördrink, sedan bar det av till casinot för att avnjuta en bit mat och se på hockeyn. efter det drog vi till hard rock, där jag även träffade en gammal vän, väldigt oväntat men skojj =) Robin fick ont i magen vid tolv så vi började gå mot tåget, jag o robin bara daniel stannnade med några vänner. Iaf på väg till tåget ringer jag syster och hon är i stan, jag ville inte åka hem så jag stannade, vi hade verkligen skitkul, det blev gretas(gaybar här i göteborg) och dit kom även daniel sen.

jag och robin är gentligen som två pensionärer när det kommer till utgång, Mycket mysigare och gå ut och äta och ta ett glas vin eller två.

hihi idag ska vi tillstan, dne där jäkla skolboken måste inhandlas idag, inte så kul och lägga 600 spänn på det men men thats life

Kommentarer
Postat av: Sofia - 18årig blivande brud!

Så är det för mig och J med, vi tycker det är mysigare med god mat och lite vin än gå ut och råsupa! =)

2009-03-22 @ 17:47:34
URL: http://ungblivandebrud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0