malmö eller nae danmark

malmö är underbart. Så skönt att komma bort och så roligt att träffa sina vänner =)
Igår var i ganska god tid så vi åkte över till danmark/helsingör en sväng, strosade och köpte öl ungefär. Sen när vi kom ner till malmö tog vi ett glas vin inne hos svärmor och sen ut på stan en sväng. Jag köpte söt små sidenpuffiga galgar till hallen. Jag har letat runt på internet efter sådanna men inte funnit några, så hittade jag inne på tiger för ynka tio kronor styck =) Happy!!

Kvällen spenderade vi på TGI (thank good its) Friday, ungefär som jensens böfhaus eller vad det heter =) Sen tog vi varsin Irish coffe på en utesevering, det var sjukt varmt man behövde inte ens ha jackan på sig. Massa sådanna Värmestolpar. Kul att kunna sitta ute sista oktober =)

Nu ligger min man bredvid mig i sängen och kallar sig själv för MR big cock. Han e rolig han. Vi har i alla fall ätit god frukost. Crossianter med lemoncurd och björnbärsmarmelad =) mumma.
Snart skall vi dra oss ut på stan för att möta upp våra vänner. Hörs kanske ikväll eller imorgon =)

idag är en bättre dag

ja hittillls känns dagen bra, och idag jobbar jag med maggie vi ses typ bara 2 ggr per år så det skall bli kul =)
R har precis åkt iväg till jobbet och jag drar till mitt om ca 1 timma. Skall inhandla en liten inflyttningspresent till mina vänner i malmö som vi ska hälsa på under helgen =) det skall bli så skönt och mysigt att få komma iväg lite =) Jag blir till och med lång ledig, jobbar först på onsdag igen =) Kan ju inte bli bättre.

Gårdagen var piss jag kände mitt trött, hängig och sur. Jag fick tröst shoppa på jobbet. Ett par lackleggings och en lång randig t-shirt. Kanske att jag visar sen. ni vet ju hur jag är. haha

bad day

ush idag vaknade jag i stort sätt sur. Så jag har vart sur och tråkig hela dagen, inte likt mig. Så därför skriver jag inte mer än såhär idag.

Jag skulle haft en såndär ful bad hair day mössa idag fast krysat för hair.

091027

Idag är det tisdag och då är jag alltid ledig, så skönt att ha en ledig dag mitt i veckan.
fast jag har vart iväg på personalmöte i morse, det gick mycket bättre än väntat. Trodde att jag skulle få gå ner massa i tuimmar nu med än gång. Men inte just nu, vi skulle få mer besked i slutet av november. Efter mötet följde jag med marus och hans tjej till ikea, köpte fyra små ljusstakar som man kan ha till både värmeljus och vanliga ljus. Vi har sjukt mycket värmeljus här hemma så jag får ta och elda upp alla nu i höst haha. jag skulle egentligen köpt med mig vanliga ljus hem men det glömde jag =(

Nu skall jag snart ta mig en promenad ner till affären för att posta lite saker. Sen vid fyra skall jag träffa Carro coh så skall vi gå med hundarna, hoppas att hennes hundar gillar Nino. Nino älskar ju alla fast han kan vara lite stroppig ibland så andra hundar stör sig på honom. haha


Vad gör ni idag? Jobbar? Pluggar?

sommar eller vinter. vad sägs om höst??

Two and a half men är på tv. dom är så roliga och "lilla" jake är så söt haha.
Jag tror att jag måste vara en släkting till einsteion för ibland är jag faktiskt väldigt smart. Hör och häpna! jag har kommit på den perfekta tiden. fast det gjorde jag för ett bra tag sen, men min arbetskamrat påminde mig om min briljanta idé idag igen.

Såhär är det. Varje sommar och varje vinter drar vi fram respektive tillbaka klockan 1 timma. Varför inte bara låta klockan vara mitt i mellan tiderna året om. Alltså skulle vi dra fram klockan en halv timma nu igen eftersom vi drog tillbaka tiden i söndags. Då slipper man ju hålla koll på om man skall flytta fram eller tillbaka och vilken dag man skall göra det. Så en och samma tid hela året.

Nu lär ju inte detta ske för att lilla Caroline i Vallda har kommit på detta. Sånu har jag ett tips till er förvirrade själar där ute.

På sommaren ställer vi fram utemöblerna (även klockan) och på vintern tar vi tillbaka utemöblerna (tillbaka med klockan 1 timma). Smart va? Jag hade svårt att minnas detta förr så då lärde jag mig denna historian =)

söndag =)

Går kvällen var riktigt trevlig igår, god mat, vin och massa tjöt =9 kajn ju inte bli bättre. Idag jobbar jag så vi får se vad resten av dagen har att ge? jag återkommer senare helt enkelt

Puss & Kram


hallå hallå

ja då var det helg igen! Får la se hur det blir med updates under denna helg =)
igå mös vi bara till det is offan och tittade på idol. Eddie har verkligen blivit bra sen han hängde löst första gången. Jag tycker om honom =) Det finns faktisk väldigt många bra i år.

Just nu jobbar jag och r skall snart i väg till sin far för att gratta honom. ikväll skall R:s chef och fru komma hem till oss på middag, kanske att hans andra arbetskamrat också kommer. ja den som lever får se.

Kraaaaam

en dag med fred

Hihi idag börjar jag först klockan tolv så nu sitter jag här i väntan på att jag skall göra mig iordning. vet ni vad? jag har löshår i huvudet idag, fast bara en av mina bröllops rader inte tre. Så nu har jag gjort en lång fin fläta =)

Jag är sur på min man, har vart det sen igår, han tänker väääldigt ofta bara på sig själv. Om jag skall vara ärlig så minns jag inte ens när han frågade mig hur jag mår sist. jaja jag får väl bli vän med honom idag fastän det inte är mitt fel. varför kan man inte  bara svälja sin stolthet och be om ursäkt? Det är väl inte så svårt??

Fredag betyder väl ändå Fred dag??

haircut



självklart med mitt bruna hår inte blond.


Jag trivs egentligen med mitt långa hår, men jag gillar denna.


Coolt med det rakade på sidan, det "braiga" med denna är att man kan gömma det genom att ändra benan


Opps liten bild blev det här. men en liten lätt permanent som gör håret vågigt.


Jag sparade ju långt hår inför bröllopet, och nu hänger det bara som en sur gammal disktrasa på huvudet.

Min mail

jag har kommit på en sak, jag använder typ min mail adress till alla slags login idag. Man använder den när man loggar in här på bloggen, facebook och sin mail såklart. hmm ja just nu var det allt jag kan komma på, men det känns irriterande att skriva in samma gamla långa radda varje gång.

Jag har bestämt mig för att jag måste göra något med mitt hår så sen på min lunch skall jag lägga upp lite olika bilder här. =)

babbel babbel =)

puuuh lång dag idag, först jobba 8 timmar sen fika med min sötaste carro barkstrand på café karma i kungsbacka. Gud vad snabbt det går att tjöta bort två timmar haha och vi hann inte ens diskutera det vi skulle nämnligen köpenhamn över nyår =) jaja vi har i alla fall bokat in en fika nästa vecka haha. Så vi får ta det då!

Nu är det popcorn och glass som gäller haha


ajajaj

Jag kan ge mig fan på att det var grädde i mammas paj som jag snodde av henne igår. Nu sitter jag här med magont =(

dagens morgonkaffe

ja morgon och morgon men dagens första kaffe ligger nu i min kopp =) Om nu kaffe kan ligga i en kopp.
Jag sitter här och tänker på hur egoistiska folk egentligen är? I morse när jag var på väg till jobbet och skulle på bussen då är den självkart halvfull och alla sitter på var sitt säte och har lagt sin väska på sätet bredvid, jag hittade en ända plats utan väska på, så där damp jag ner. men dte var ju fler än jag som gick på. jag förstår inte att folk inte tar bort sina väskor så att folk kan sitta ner. Visserligen kan man fråga men hur kul är det att fråga någon som stirrar ut genom fönstret och gör allt för att man inte skall fråga dem???

är du en väsksittare??


Penga kåta galningar

go kväll mina vänner och alla som jag känner

jag är verkligen sååå irriterad på gold diggers just nu, folk som snackar om att allt dom har är så och så dyrt, att det kostar så och så. Folk som spär på priserna på sina nyinköpta kap. Rundar upp 300 till 500. Varför skall man flasha? Vem fan bryr sig?!
Folk tycker inte om än mer om man har flashiga märkeskläder eller en dyr bil. Det är väl insidan som räknas?
Viktigast är väl att man har tak över huvudet, mat på bordet och folk som älskar än? Det är i alla fall viktigt för mig!

Jag har Robin, Nino, fin lägenhet, mat på bordet, ett bra jobb, en lagom bil, kläder (så jag slipper gå naken), familj och svärfamilj, det mesta jag vill ha.


God natt!

idag är jag kär

Du
Du fångade mig,
du tog mig i din famn.
Nu är du mitt allt,
och du har mig för evigt.

- Lina Lundmark


måndag morgon.....lalalala

hösten har verkligen trängt sig in i min kropp, jag är verkligen sjukt trött helaaaa tiden haha.
Idag har vi äntligen köpt vårt nya fina stora stiliga trevliga köksbord. jag är verkligen såå nöjd. vi ville egentligen ha svarta stolar men dom var slut. och skulla först komma in igen vecka 50. det var inte ok. Men dom bruna blev superfina dom med. =)

till kvällen har vi bakat bullar och bröd. Så händiga =) Bullarna var till Robin och brödet till mig =)
Just det ja, vår panna gick sönder här hemma i fredags kväll. Så vi har vart utan varmvatten och värme sen i fredags. Fick ringt reperatören i morse så nu har vi det varmt och gott igen =)

fint va??
God natt för idag <3

lördagsmys


vi poserar i hallen i väntan på svärmor

svärmor leker kartläsare =)

nino och stefan myser i soffan =)


söndag

jag fattar inte vart tiden tar vägen det är redan den 18 oktober igår. helt sjukt =)
Igår åkte vi med svärmor och hennes man till en marknad låååååångt ut i ingenstans typ, skållared marten haha. den var mini så vi åkte vidare till ullared. Köpte med oss massa godis till vår lilleman =) och en stor julstjärna på fot att ha i vardagsrummet när det blir dags för pynt. Just nu längtar jag efter julen, mysa bland massa ljus och fina stakar =)

Vid sju tiden kom veronika förbi med sina hundar (peter var sjuk) så vi gick på promenad, lagade mat och kollade körslaget =) hennes lillskit till hund kissade på mig också =( Jag skulle vara snäll och mysa med honom i sängen så kissa han på mig. Hur snällt är det???

Nu är dte snart bara två timmar kvar av arbetsdagen, sen skall jag hem till min man och bara slappa. Jag är sjukt trött idag =(

svart på vitt

Idag suger jobbet, det är bara jag och marcus här.
Jag har shoppat loss på butiken bredvid istället =) Ett mys kit, en skinnväst och en mysig kofta =)

Dessutom är jag sjukt trött på alla som tjötar om när vi skall skaffa barn. Bara för att jag har gift mig tror alla att jag har en bulle i ugnen, svaret är nej. Vi planerar inte, men blir det så blir det. That's it. Jag har bara en liten små rund, mullig mage. Jag har njutit too much av godsaker.


grey day

fy jag har verkligen hamnat i en grå fas just nu. Sjukt trött och jag känner mig bara grå och dassig. På jobbet är det så fruktansvärt lugnt så man blir typ ännu gråare.
jag har glömt att berätta för er att mina vänner bebis kom i måndags, en liten wilmer =) så söt! jag hoppas att jag får hälsa på dem snart =)
Just det ja, jag köpte mig en ny fin natte pyjamas igår mm vad varm och go jag var inatt =) jag har tjatat om en pyjamas i typ ett år nu hahaha. så det var på tiden.

Igår fikade jag även med alex (mitt ex) det var faktiskt riktigt trevligt vi satt och tjöta om allt mellan himmel och jord typ.
jaha vi får väl se vad denna dag har att erbjuda =)

Vad gör ni?

Bad hair day??

God kväll alla glada =

R är och spelar en jäkla poker tunering så jag sitter här själv ute i skogen och skall snart äta lite glass tänkte jag =)

Jag vill ha ett nytt fint mössa, vantar och halsduk kit men jag hittar inget =( jag tycker i alal fall att dessa "Bad hair day" mössorna är det fulaste som finns, varför köper man en sådan?? dom är ju skitfula!!!
Jag blir typ sur när jag ser en, så fula tycker jag att dom e.


ush ush
just det ja, jag fick en spikmatta av mamma och pappa i lördags =) så den skall jag kanske också njuta av =)


vart tog helgen vägen?

jag är verkligen urkass på att blogga på helgerna, oftast jobbar jag då och efer det vill jag ju inte spendera min tid framför datorn, men jag skall bli lite bättre, ett inlägg tar ju typ två minuter att skriva fast om jag väl är vid datorn så blir risken stor att jag klickar mig runt på massa andra sidor. haha

Idag börjar jag kl två knepig tid det där, men man hinner med en massa här hemma innan =)

För vi tycker om varandra

Idag är det återigen jobb jag fick skjuts av marcus idag. Han är så snäll.
Tänkte att jag skulle lägga upp vår lilla sms-konversation från igår kväll.

M: Jag har bil imon, ska du med din röv?
Jag: Ja tack ditt gamle pungskägg
M:Gött, är hos dig 10 över 9 och då vill jag ha en kopp kaffe ditt getanus.
Jag: Ska du ha kaffe hos mig? Frukost får du äta hemma ditt lilla svin.
M: Ja, men kaffe är inte frukost mongo! 10 över, be ready =)
Jag: Ja visst =) kör med gamlingarna bara =)
M: Klart =) perfekt! See u imön.

Vi är sååå snälla


Rädda Barnen

lunchen är islängd i magen och jag sitter och leker på facebook med min kära farmville, fasen jag visste att jag inte skulle börja med skiten för nu är jag fast! dte är ju så kul =)

Pålunchen sprang jag till coop och köpte ljung som jag skall plantera i våra utomhuskukor =) precis utanför coop eller systemet rättare sgat står en sur gammal gubbe med sin rädda barnen bössa. Så fort man går förbi skramlar han utav bara tusan och säger inte ett ord. Inte så konstigt om han inte får in några slantar.

back to buisniess

säng mys

det blev varken fika eller fotbollsmatch idag, istället köpte jag och R chips, glass godis och saft och lade oss i sängen och spanade första avsnitten på mannen under trappan. Tråkigt nog såg vi slutet på avsnitt fyra häromdagen så vi vet ju redan att han är skitzo =) Men den verkar bra. Har ni följt den??

har suttit och klickat runt på lite vinterskor hittade dessa två:



god natt

Liten Lördag

Jösses ås mycket saker som jag gjorde igår på min lediga dag var länge sedan. Jag satt här och segade i soffan fram till att klockan var två, då fick jag flippet och ringde min syster så vi betämde oss för att besöka min morbror i varberg. Jag och gjort så satte jag mig i bilen halv tre med Nino, för att äåka och lämna bilen till R som var och golfade. Därifrån blev jag hämtad av Veronika =). Väl hemma hos morbror fick vi en rolig överraskning, men den måset jag vara tyst om ett tag. Jag måste hålla mig =). vi fick även supergod mat, hemma lagade pannbiffar med potatis och brunsås. njamie =)

Klockan åtta kom vi på att vi var tvugna att åka för att hinna hem till desperat housewife (som hade säsongsstart igår =D ) Jag älskar verkligen det programmet. Jag får hitta någon att fly till för att kolla varje tisdag =) mamma ligger risigt till =).
Idag är jag ledig och sov banne mig till klockan elva efter det bar det ut på 1 timme och tjugo minuters promenad med lillskiten. Nu ligger han utslagen härpå soffan =).

Idag skall jag försöka städa ordning här hemma, dammsuga och så. Senare kanske jag skall fika med Alex, och även kolla på R:s fotbollsmatch. ja vi får se vart dagen bär =)


For free

jag gillar egentligen inte sådana här gratissidor men denna är faktiskt riktigt bra. Just nu tror jag att jag skall kassera ut 100:- presentkort på antingen nelly eller din sko. Ja det finns faktiskt hur mkt som helst att välja bland. man behöver bara klicka på lite sidor så man får poäng =)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=33672

Joina =)

Här bor vi


Liten gräsplätt till vänster också

Från ytterdörren


Bakom huset

Hallen, köket till höger. De andra två dörrarna är tvättstuga och toa.


köket. lillarummet till vänster

Liten "kontorshöra" i andra delen av rummet.

vardagsrum. sovrum till höger.

På baksidan i morse fann jag detta =)


nya favvo

Hej alla glada =)
det är måndag och solen skiner. Jag är glad idag, konstigt att vara glad på en måndag. men men dte är jag =)
Just nu jobbar jag, eller jag har fika just nu men efter det skall jag jobba igen.
Helgen har bara susat förbi som vanligt =)
I lördags var vi ute och käkade med svärmor och kenneth =) myspys, sen passade vi min systers små hundar. Steffi gos låg under täcket och sova hela natten. Så jag fick ingen plats.
Igår när jag kom hem från jobbet hade R fixat tacos och bjudit in mor & far på middag =)

Jag har hittat en ny favvo blogg. Jag äslakr ju skvaller dte är det bästa som finns. haha Skvallertacka =)
www.falsksanning.blogg.se skvaller om alla storbloggare =)

kraaaaaam

Goda ting

Det är fredag idag och det skall jag fira med räkor ikväll. Säg inget till R, han vet inget än. Ok? överraskning =)
Idol är väl idag med? det är faktiskt riktigt många bra i år. Jag brukar egentligen aldrig följa idol men i år tror jag nog att jag gör det =P

Stackars camilla igår, men hur kunde hon höra så fel??



Stackare =(
Hoppas att det inte blir något sådant ikväll.

Jag har sovit typ en timma i natt så jag är väldigt trött idag. det har åskat och blixtrat precis hemma hos oss, först blixten sen åskan med en gång. Robin vaknade kvart över ett av världens brak och blev livrädd så han låg och knödde på mig hela natten. R på ena sidan och nino på andra, dvs jag kunde inte röra mig.
Hoppas på att det blir uppehåll inatt då =)

Vad gör ni idag/kväll?

Frasiga händer och fattig lunch

Brrr det märks att vintern snart är här. Hösten har definitivt dykt upp just nu. Mina händer är frasiga och det ryker ur munnen på mornarna =) Mys mys. Både mössa och vantar var på igår kväll =) Jag skall nog ta och leta upp ett fint matchande kit med mössa, vantar och halsduk till mig =) Det hafe väl vart nice??
Min diet går hyffsat måste jag säga, igår stenbantade jag ända tills jag kom hem, där fanns ju riesen =) jag kan ju inte gå ut stenhårt första dagen, lite lugnt sådär =p

Idag händer nog inte så mycket mer än just bara jobb, jag skall nog föröska och ta mig i kragen idag och antingen rensa garderoben eller i alla fall sy upp gardinerna som jag gjorde häromdagen, men dom blev för långa. snabbt skall det gå när jag är i farten =)

RSS 2.0