Mysig helg

Igår var jag på stan med mor och syster en snabbis. Jag köpte en ny vinter jacka. Ingen som jag kan ha när jag går långisar med Nino utan en lite kortare variant. Jag minns inte ens när jag hade en kort vinterjacka sist. Nöjd e jag i alla fall =)

Kvällen bjöd på kräftor hemma hos svärmor, dom hade fått tag på några riktiga baddingar. Jag har nog aldrig ätit så STORA och så goda kräftor. Jag har lite bilder på kameran men den ligger i bilen så det får va för tillfället.

Idag spelade R finalen av sin golf. Han kom totalt 4 av 80. Synd att han missade sista putten på en meter annars hade han vunnit minst 2500:-.

Nu har vi ätit mellis i form av fruktsallad. Jag vet inte när jag åt det sist!! Gott gott gott!
Ikväll skall vi över till grannarna på middag. Magen har sjunkt lite mer känns det som. Så R får vara utan drickat tills dess att Berry anländit. Sen skall vi supa för hela slanten =) Som jag längtar och suktar efter ett glas vitt vin!!!! GE MIG!!! Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge =)

Nu skall vi ta en jätte långis med Nino, så blir han också nöjd. =)

När Berry kommer...

åhh när jag ser sådana här saker så vill jag verkligen veta om det är en pojk eller flicka. Jag är egentligen inte så mycket för söta-tuttilull-ryschpysch men igår inne på Hemtex blev jag såld. Ljusblått till pojk, ljusrosa rill flicka.

Nu hittade jag inte de lakanen på deras hemnsida så jag tog en bild med näst intill identiska:


lakanen är från simpleworld hemsida, och den goa snuttefilten från hemtex

Gårdagens, vecka 39 (38+3)


snygg rand från byxorna =)



Igår vi hos barnmorskan, magen hade inte växt något men den hade sjunkt lite grann. Hon tippade dessutom dag. Hon tror på söndag den 29.de augusti. Det lustiga är att det tror jag och min kompis Rebecca också. R tror augusti. Hans bröder trodde innan idag, så deras tippning är ute ur bilden hehe..

Vårt första datum som vi fick var den (IDAG) 27 augusti, sen den 2 september och till sist 6 september. Dom har alltså flyttat mig tio dagar.

När tror ni?

Även om jag är ledig så hinner jag inget..

Gårdagen på Ullared var kul. tyvärr gör man av med mer pengar än vad man räknat med. Det blev i alla fall nya dra-på-lakan, tuggben till nino, badrumsmatta, och lite annat kraffs. Bäst var att jag hittade ett regnskydd där för 99:- jackpot =)

I tisdags hann jag med lite shopping innan R:s fotbollsmatch. Inne på Gina Tricot:

Har aldrig handlat byxor där förr, men jag tyckte dessa var fräcka. Hoppas dom passar sen =)

Igår var vi på scorett outlet på ullared, där hittade jag mina favvosar fake-palladium. Jag har ett par äkta men jag tycker inte alls om dom. Synd att dom bara står, har använt dom 2 ggr =(


Utflykt!!

Syster ringde nu och tjatade med mig på utflykt. Det blir en tripp till Ullared. Jag skall köpa dra på lakan och dental stix till Nino. Sen åker säkert annat skit med också hihi =)

Hörs senare =)

höst, sommar, höst sommar

Vad är detta för till och från väder? Igår var vädret jätte fint på dagen, sen på kvällen spö regnade det. Idag blåser det storm och regnet öser ner till och från. Är det redan höst? Skit tråkigt i alla fall. Man vill ju inte ta på sig boots och jacka än. Sandaler är ju att utesluta, det får bli gympisar ett tag. Nu när jag inte trodde att det kunde regna mer så öppnade himlen sig ännu mer, regnet står verkligen som spön i backen =(

Idag har R korpen match i fotboll, vi pratade om det igår, jag har kollat varande match och dom har alltid haft tur med vädret. Inget regn på deras dagar inte. Hoppas det blir uppehåll ikväll så man kan kolla =)

Just nu sitter jag och kollar på barnkanalen. vad e det för skit program dom sänder? Några fula tecknade fåglar som sjunger om en hat, potatis och ngt mer. Vart tog disney vägen???

Teutonia Mistral S

Vagnen står nu här hemma bäddad och klar. Vi har inte provkört den med Nino än, men det känns ganska lugnt. Han har till och med varit vid vagnen och snott barnvagnsmobilen ur varukorgen när vi inte var hemma. Så rädd är han nog inte.

Igår skulle jag vara käck och prova regnskyddet. Det är ju bra om man vet hur det skall sättas på om det skulle bli skur när man är ute. När vi beställde vagnen sa vi bara regnskydd och tänkte inte så mycket mer på det. Igår när jag packade upp det höll jag på att svimma. Det är genomskinligt vitt och ser ut som en stel gammal soppåse man trätt på =( Vi trodde ju att det skulle vara ett sådant svart "vanligt" skydd.

Han nu spanat runt på nätet och ser att teutonia säljer ett allvädersskydd, ett svart som ser ut att vara i "regnjacke" tyg. Men 450 spänn. Dyrt tyckte jag. jaja det är bara att bita i det sura äpplet när man är så klantig från början =(


Inte vår vagn, men med teutonias allvädersskydd.



Inte heller vår vagn, men med det fula regnskyddet!!

ny vecka

Ja då var det måndag igen. Vanliga tråkiga måndag =( hehe

Idag skall jag tokslappa. Kanske att jag ska dra ett tag med hand damsugarn över golvet. Med Nino här hemma kan man städa varje dag om man vill. Kul va?

Idag är det dessutom bara 14 dagar kvar till beräknad ankomst. Jag tror att jag ska be R agera fotograf senare idag. Den har börjat sjunka lite, vilket känns skönt så man kan andas när man sitter.

Nu skall jag i alla fall leta runt på nätet efter Desperate housewife boxar=)


5 år tillsammans

I Fredags hade både jag R fått en fling i huvudet. Vi hade båda två glömt av att det var vår 5 års dag. Men jag fick blommor och han fick klänning ändå =) Ödet?  hehe Vi har alltid varit utomlands alla andra årsdagar så vi har aldrig "firat" dom.

R behövde jobba idag så vi firade vår ettåriga bröllopsdag igår. Först tänkte vi gå till Texas Long Horn men sedan blev vi så sugna på mongoliskt att det blev Restaurang Bambo. Mums =) R hade även köpt väldigt fina presenter till mig. Presentkort på Gina tricot och Åsitas rock by swweden örhängen till mig. Om jag blev glad =D

Du är den bästa!!






.Du är allt för mig.


Fredagsmyyyyys

Nu kom R hem från jobbet. Han har mat med sig, vad vet jag inte. Jag vet i alla fall att han är världens bästa och jag är vrålhungrig. Han kom hem med rosor till mig <3 Det är kärlek. Jag har till och med gjort mig fin idag. Sminkat mig, duschat, tagit på mig en klänning.

De andra dagarna i veckan har jag fortfarande vart mysklädd när han kommit hem. Känns onödigt och tråkigt att fixa sig när man bara är hemma. Jag fårgade R häromdagen om han tyckte att det var tråkigt att komma hem och jag går runt i mysisar. Ibland fick jag till svar då. Så idag har jag lagt manken till och han med =)


Nu börjar helgen =)

 


Önskeoutfit

I mitten av oktober skall jag gå på grease musikalen med min Mamma och mina systrar. Jag har hittat vad jag vill ha på mig. Det transperanta linnet är kanske inte att tänka på men det hade vart fint. Tror att jag ska dra med mami till stan ngn dag så får hon prova kjolen och skjortan åt mig.



Bootsen är mina egna och kommer från Nilson. Allt annat är från Hm & Gina Tricot. Ett par grova strumpbyxor till också. Jag har ett snarlikt halsband som kommer från Lindex.


100820

NU har jag plöjt hela säsong ett av desperate housewife, tyvärr har jag inte de andra. Undra om man kan fynda dom ngn stans?? Säsong ett köpte jag för hundra spänn på elgiganten för typ 3-4 år sedan. Det tycker jag är ett fynd =)

Det händer lixom inte så mkt i mitt liv just nu, finns inte så mkt kul att dela med sig utav. Jag går här hemma. Idag skall det storstädas. R skulle nog jobba över så jag får överraska honom med renstädat hus =) Jag skall plocka ihop lite saker som skall köras till skroten. Det skall vi göra imorgon om det inte är så att R måste jobba imorgon också. Vi får se. Segt att bara ha en bil när man skall göra sådana saker. Jag vill ju inte ta med mig skräpet på bussen. Annars fungerar bussen jätte bra. Det tar bara 10 minuter till kungsbacka, vilket är helt ok tycker jag.

Vi har inte så mycket mer planerat i helgen. På söndag har vi bröllopsdag, 1 år, så då skall vi ut och äta =) R skall få en fin fin present av mig, men den kommer lite senare, den är lixom på g. Tänk förretsen om Berry skulle få för sig att titta ut då?

Vad gör ni i helgen??


middagslur

Dagarna flyter faktisk på rätt så bra. Igår hade svärmor tagit ledigt för att leka med mig, vi åt lunch och hon shoppade lite. Jag vill med shoppa, men jag får vänta tills jag blir "smal" igen.

Idag var det ett besök hos barnmorskan, men jag hade tydligen tagit fel dag, jag skulle varit där igår, så hon trodde att jag hade fått en knodd. Toppen som hon e så klämde hon in mig snabbt snabbt innan en annan patient skulle komma. tack för det =) Berry sköter sig som vanligt.

Jag har inte klagat en enda gång. Jag har promenaret med Nino 2-3 ggr om dagen i minst en halvtimma hela graviditeten. Jag mådde askasst i en vecka sedan dess har allt vart kanon förrutom ljumskbråcket. Det har vart bra sen jag gick hem men nu när berry sjunker och blir tyngre så gör det mer ont. Nu skall jag klaga, jag är trött på att vara tjock nu. Jag sover, vilar, pillar mm och väntar på att livet/dagarna skall gå. Nu får Berry komma.

Eftersom jag har vart vaken sedan kl halv 8 så ska jag nu unna mig en liten middagslur. Jag är inte van nu längre att gå upp så tidigt =P hehe

halv två och en frukost

Ush denna dagen är grå, vädret är regningt till och från. Igår påbörjade vi gräskllippning och trimmning i trädgården men det var så jäkla varmt så gräsklipparen fick si ett frispel och ville inte starta efter det jag hade stängt av den för en paus. Idag går det ju inte att klippa i regnet. Så det ser ut som tajkon =)

Jag åt i alla fall lite frukost med R halv åtta imorse, sedan sov jag vidare, var ute med nino. Nu har jag surfat runt här ett tag. Skall nog ta mig något att äta =) kanske att jag sätter på min desperate housewife första säsongen. Då följde jag inte det.

Så tråkigt att vara hemma när det finns så många måste/borde.

Jag borde:
Dra om takkabeln till lampan
Fixa ngn slags upphöjning till soffan
Klippa gräset

Ja o sen allt annat som:
diska
bädda sängen
klä på mig
borsta tänderna.


Jag måste i alla fall gå ut ur sängen nu!

dagen

Idag vaknade jag upp hos syster vid halv tio. Jag hade tid hos barnmorskan kvart över elva. Allt såg kanon ut, som vanligt. Bra tryck och bra värden. Sist jag var där blev jag ju så jäkla svettig och frossig efteråt. Hon hade då tagit ett rör blod från mig. det var en vikarie då, idag var min vanliga tillbaka och jag berättade då detta för henne, då ser hon i min journal att jag hade väldigt lågt blodtryck sist. Varför sa inte tantan det då till mig??

Jaja efter det mötte jag upp Carro och hennes docka för lite fika. Chai latte och muffins =) Syster passade Nino så jag blev inte så långvarig. Nu har jag varit hemma i några timmar. Rensat den förbaskade baksidan (ännu inte klar) R jobbar fortfraande, han har jobbar sen klockan 8 går morse. Han kommer nog vid tio-elva ikväll. Då skall jag klia honom på ryggan, Det älskar han. Han är värd det efter jobbat som en tok.

Nu skall jag äta pannkakor. Jag gjorde dom igår. Jag stekte till och med några fina plättar i hjärtform till R. Men han har ju inte varit hemma så nu får jag äta upp dem =)

Life sucks

R jobbar och jag har så fruktansvärt tråkigt!! Jag bara städar, plockar, rensar och bakar hela dagarna. Jo jag sover länge också för då slipper jag vänta så länge på honom. Alla jobbar ju typ nu igen.
Det har blivit fellevererat så han måste jobba som en tok. Han började 8 imorse, golfar nu mellan halv 5 - halv 7, sen skall han jobba vidare och ta emot en lev. halv tio som dom vill göra färdigt så han kanske jobbar till tre inatt =(

jag flyr fältet hem till min syster. Hennes man jobbar i sthlm och kommer hem imorgon så det blir tjejkväll =) Jag sover över, skall ändå vara i kungsbacka imorgon. Först ett besök hos barnmorskan och sen lunch med Carro o Jannie?
Nu skall det packas en väska för natten =)

Sailor

Jag har fått en ny favvo låt. Dock tycker jag inte om videon, den är lite läskig.


slutet på veckan

Redan fredag igen, idag händer inget speciellt. R har varit på möte och är nu och slår några bollar med en vän. Jag har slappat i soffan och skall strax försöka ge mig på våran taklampa i vardagsrummet. Den behöver flyttas en bit senvi möblerade om. Får se om jag lyckas. =) Två¨garderober i lilla rummet behöver rensas och städas iordning. Sen behöver vi möblera om i sovrummet inför berry, men vår säng vägen en miljon ton. Verkligen inget jag klarar själv, om jag ens klarar det med hjälp av R. PAPPPPA!!!!!!!!!!!???

Igår var vi på bio med svärmor och hennes kille. Bröderna Karlsson, mycket rolig. Sevärd. Man får sådan panik när man ser hur dom sabbar det för varandra hela tiden. Elller dom och dom, den ena brodern i alla fall. Riktigt tråkväder ute idag, jag som hade tänkt att rensa uppe på vårat berg, det är det sista som behövs göras där ute. i förrgår klippte jag alla tre gräsmattor, trimmade kanterna, klippte häcken och rensa ogräs. Sen hade jag ryggont och träningsvärk haha.

Nae man kanske skulle ta och borsta tänderna, klä på sig och sätta igång dagen.
Köss

Malmö

Helgen i malmö var kanon. På fredagen var vi ute på en bit mat. Lördagen började med brakfrukost på hotellet sedan en vända på stan. R shoppade ett kit till Berry och ett par byxor. Vi lunchade och strosade runt. På kvällen var vi hembjudna till våra vänner på lite mat. Jag fick träffa deras otroligt söta hund för första gången. JAG VILL HA EN TILL NU!!!!! haha Berry fick även paket av dem 2 söta bodys, det tackar vi för =)

Söndagen åkte vi hem vid halv ett och svängde av en jätte snabbis vid ullared för att köpa en babysitter. Nu skall vi bara hämta vagnen sen är vi redo. Eller redo o redo det vette fan hehe.

Kan passa på att slänga in att det blev en minigolf runda med syster & man igår och på kvällen åt vi tillsammans hemma hos dem. Mycket trevligt. Brorsan deras ena hund har vart hos sin uppfödare under deras resa så stefan har varit själv. Idag skulle dom hämta brorsan och ta vägen förbi lager 157 så vi har passat stefan inatt. Han får inte sova sängen för dom men dte har han gjort här. Sovit och tryckt in nosen i nacken på mig inatt. Jag låter bilderna tala..


hotellet Renaissance


På stan

Lunch med världens bästa


Sötaste Hunter








minigolf


syster svankar till det =)


wedding

Här kommer lite bilder från systers bröllop. Tyvärr dog kameran så det finns inte så många =(



RSS 2.0