dagen

Idag vaknade jag upp hos syster vid halv tio. Jag hade tid hos barnmorskan kvart över elva. Allt såg kanon ut, som vanligt. Bra tryck och bra värden. Sist jag var där blev jag ju så jäkla svettig och frossig efteråt. Hon hade då tagit ett rör blod från mig. det var en vikarie då, idag var min vanliga tillbaka och jag berättade då detta för henne, då ser hon i min journal att jag hade väldigt lågt blodtryck sist. Varför sa inte tantan det då till mig??

Jaja efter det mötte jag upp Carro och hennes docka för lite fika. Chai latte och muffins =) Syster passade Nino så jag blev inte så långvarig. Nu har jag varit hemma i några timmar. Rensat den förbaskade baksidan (ännu inte klar) R jobbar fortfraande, han har jobbar sen klockan 8 går morse. Han kommer nog vid tio-elva ikväll. Då skall jag klia honom på ryggan, Det älskar han. Han är värd det efter jobbat som en tok.

Nu skall jag äta pannkakor. Jag gjorde dom igår. Jag stekte till och med några fina plättar i hjärtform till R. Men han har ju inte varit hemma så nu får jag äta upp dem =)

Kommentarer
Postat av: caroline

tack själv för idag. Nästa gång blir det kläder för bebis del. kram

2010-08-12 @ 20:47:22
URL: http://www.rarelady.se
Postat av: 19 år och nybliven mamma

SVAR: Jasså, men ÄNDÅ inte alls lång tid kvar, du vet ju inte om bebisen kommer i vecka 37+0 ? så var beredd ändå :) Tror du fortf. på en pojk?

2010-08-12 @ 22:34:01
URL: http://mittlivv.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Har rensat ut bebiskläder i två högar, en med "neutrala" kläder och en med ren pojk. Tänkte ge er de neutrala om ni bvill ha? Annars så kan ni få pojk när ni vet om ni får en pojk :P Vad romaaaaaaantiskt ud är1 Jag vill också ha hjärtplättar!

2010-08-13 @ 09:47:20
URL: http://ungfamilj.blogg.se/
Postat av: Jannie

Kan tänka mig att du kommer garva ja!

Görkul...

Självklart får det bli en promenad snart!

Det var länge sen vi sågs.

Men som sagt, när kommer du hit o bakar???

Ha en härlig fredag! Kram

2010-08-13 @ 20:35:02
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Rebecca

Vi sparar typ hälften.. Man vill ju köpa litenytt till nästa! sparar det som vi fått eller som vi känner lite extra för!

2010-08-14 @ 09:28:41
URL: http://ungfamilj.blogg.se/
Postat av: Natalie -gravid igen efter 14 mån och 1 missfall

Svar: Jaha, det har jag missat; brukar iofs inte läsa så mycket i skvallertidningarna :-) Det verkar dock ha avtagit, imorse var det inte alls lika lätt att skutta ur sängen till jobbet...

2010-08-16 @ 09:32:39
URL: http://nataliesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0