nöjd på lillördag =)

idag är det lillördag så jag har unnat mig en liten godisbit mitt på ljusa dagen haha =) gott gott gooooott =P Idag har jag och krull slitit som djur på jobbet, det kommer min rygg och mina axlar få känna av imorgon =(
Jag är för övrigt väldigt glad, jag har fyndat. tokrea på lindex så en blus för 65 och en svart bas t-shirt för 20 =) Sen traskade vi vidare till hemtex jo vad har vi där då, en supergo morgonrock för 100 spänn. NÖJD sen så har jag investerat i ett var nya jeans inte fynd =) men nöjd ändå =)

R var glad och stolt när jag kom hem, han hade köpt en sak. Ett ljusfat och jag är ledsen att säga det men det var det fulaste jag sätt. han är söt som tyckte dte var fint och tänkte på vårt hem =)

R, jag älskar dig. Kanske just för att du köper fula ljusfat, fiser i tid och otid, eller just kanske för att det är dig jag ser först varje dag och du får mig att le.


i väntan på frukost

Idag gottar jag mig =) jag är ledig och mannen är fortfarande hemma (får se om han jobbar idag) så jag ligger kvar i sängen och har betalt räkningar så nu förväntar jag mig frukost på sängen. Jag tror inte jag får det. Men hoppas kan man alltid. Idag skall jag försöka röja undan från mitt kalas i lördags. Bordet står fortfarande framme i vardagsrummet och tårtan kvar i kylen. Dags att slänga kanske??

Igår gick vi på avatar. Vilken film! Så fint gjord. Om ni inte har sätt den så måste ni se den =) När jag var liten hade jag en favvo film som hette ferngully, Har ni sätt den?? Den påminde väldigt mycket om avatar i alla fall.

Ikväll är det kalas igen för det är ingen mindre än min självaste far som fyller år =) GRATTIS!!!!!!
Hans syster fyller också år idag, hon föddes ett år senare men på exakt samma dag. Lite sjukt. Jag får väl så henne en pling och gratulera =)

du e allt bra du


23 + 1

ja idag inleder jag den första dagen på mitt 23de år. =) Igår efter jobbet gick jag och mannen ut för att äta en bit mat. Det blev grekiskt, det är alltid gott =) mums mums

Ikväll kommer mina päron hem till oss, mamma skall hjälpa mig baka pajer samtidigt som vi skall kolla på lets dance =) Mysigt. Men först skall det jobbas. Jag har precis damsugit och skall snart städa toaletten. roligare saker kan man ju göra men det är min vecka...blääää Därför pssar jag på att äta några skumtomtar nu så jag får lite extra energi =)

Kram

23år och träningsvärk

Ja må hon leva, Ja må hon leva.
Jajjamen idag är det jag som fyller år hela 23 år. Ännu ett år har susat förbi och jag undrar vad jag gjorde 2009? Jo jag gifte mig och planerade det. det var väl i stort sätt allt.

Träningen igår gick kanon, visst var man lite ringrostig fast ändå inte så tokig. ett jäkla fyspass i början bara. det var mindre kul. Jag hatar upp hopp och knäböj. Jag trodde verkligen att mina ben skulle vara döda idag men dom är bara halv  döda =) hihi



Jaja vi får väl se vad denna dag har att erbjuda??


Kramaaaaar

förlåt igen

jga har verkligen vart seg på bloggfronten, jag har inte haft någon inspiration alls. Idag jobbar jag och efter jobbet idag händer något nice... Kan ni gissa??

Jag ska träna min första fotbolls träning på 1 år och 3 månader. Woho. Vi får se om jag kommer fortsätta, jag skall i alla fall testa på det idag. Sen får vi se. Jag har i och för sig fått en väldans rethosta så jag kanske inte borde träna. En gång har väl ingen dött av??

skogsmulle

idag är en ful dålig och tråkig dag. Det ända positiva med denna dagen är att jag jobbar med krullis och att mannen var här och lämna lunch plus lite annat gott till mig. Mitt hår är småfett, jag är blek och småfet. Det låter typ som en måndag men det är det inte det är tisdag! jag skall egentligen vara  ledig och ligga på sofflocket men Jannie är sjuk så då ställer man ju upp för laget ;) hihi.

Hörs senare.

vi ses om 11 månader igen






kära julgran


två koppar kaffe

Idag är det lugnt, jobbar och har till och med druckit två koppar kaffe. jag brukar dricka en, idag blev det två =)
Efter jobbet åker vi hem till mor&far för att spana på lets dance =) undrar hur gudrum kommer skutta runt hahahaha.
Trevlig fredag på er =)

inventering

ush idag har vi inventerat, räknat varenda liten pinal!!! men varorna är inte så många just nu så det gick ganska lätt. Det var i alla fall segt att gå upp klockan sju idag, man är så trött att man inte ens kan äta. Fy fan för att trycka ner en liten mackjävel haha. Nu blir det ost/broccoli soppa för min del.

och förresten ett svar till pojk 27 som han så fint kallade sig. Jag har den första 554:an a´1399:-. Tjiii fikon på dig =P

sibirisk kyla

Snökaos är det här i göteborg och det är väl bara för namnet. Igår kunde vi inte köra upp för vår backe så vi fick snällt ställa oss hos våra grannar. Vi har tur som har så snälla grannar. Idag fick r hjälp med att skotta bort snön medans jag åkte till jobbet. Det var glashalt på vägarna. och jag som är en pussy på att köra bil i vanliga fall var ännu mesigare nu. haha.

Väl på jobbet när jag skulle dra upp jallusit så möttet jag av godishavets löpsedlar: Sibirisk kyla på väg mot sverige! Vadå på väg??? dte är ju redan skitkallt, skall dte bli ännu kallare? ne fy fan!!

jaja måste jobba vidare nu =)

otur

ja dte kan man lugnt säga. Igår ramlade jag när jag gick med nino så jag slog upp knät. Idag harjag typ ingen känsel i det benet, göttt! Sen på jobbet gick jag kmot ett bord så jag slog i låret så mina tights gick sönder. Det gjorde jätte ont.
Och idag tog jag på mig mina favvo jeans, så vad händer inte då? jO dom spricker i röva på jobbet. NU är jag jätte ledsen, det var mina favvoriter. Ingen vidare lust att köpa nya för 1400:- just nu i alla fall. Jag får lappa. Buhuuuuuuu =(

fan fan fan

1 januari 2010

I onsdags kväll åkte vi in till stan och spelade biljard med en vän till R, han och hans tjej med kompis. Mycket trevligt faktiskt. Jag är ganska duktig. =)
Igår spenderades dagen med mina föräldrar först åkte vi in till göteborg för att se på gp:s fyrverkerier. Dumt nog testade vi ett nytt ställe att stå på i år, älvsborgsbron, varing gör det inte!! Man såg nästan inget. Efter det åkte vi hem för att laga lite god mat. Potatisgratäng med oxfile och rödvinssås =) mums.

Nino den lilla skiten är jätte rädd för fyrverkereier så vi gick ut ganska tidigt, men det hjälpte inte folk smällde som atttans. jag tycker synd om djuren. Han blev i alla fall jätet rädd och sprang framför mina fötter så jag råkade trampa på honom. När vi började närma oss hemmet så orkade jag inte hålla honom längre så jag släppte honom så han fick springa hem. Väl hemma sedan så ser jag att jag har trampat av hud från hans tass så han har en liten kall fläck uppe på tassen. Ush så hemsk jag kände mig. Man han hade inte ont, han hade inte ens märkt att jag trampat på honom, så stressad var han över fyrverkerierna =(

Idag är det den obligatoriska bion som gäller, det är en tradition sedan väääääldigt många år tillbaka. Sherlock Holmes blir det idag. Får se om den är bra, jag har inte sätt någon trailer för den så vi får se. Svörmor och kenneth har vart här på en fika idag, och vi fick en liten present =) tack tack =)

Ett gott nytt år på er i alla fall =)



trots att jag avskyr fyrverkerier (för ninos skull) så var vi tvugna att smälla av några i alla fall


bildbevis =)



dom små söta skitarna =)

den lille vite i mitten är sjukt nino vid samma ålder =)

jag och mamma roade oss i baksätet på vägen hem

mamma busar med nino

söt blus och mobilfodral från sisters =) mobilfodrlaet är perfekt man får platsmed körkort och visa med, perfekt =)

jag fick en jättefin blus av daniel i julklapp jag gillade den så mycket att jag köpte en rosa med =)

blusen som jag fick av D


en lång kofta från lindex


gott nytt år =) 2010 blir det bästa året =)


RSS 2.0