underbar dag

Idag har vi slappat, nae det har vi faktiskt inte. Först 8.30 var vi hos barnmorskan, Hon kallar Berry för A-barn. Den sköter sig exemplariskt. Har vänt sig neråt och växer som den ska, värden och annat var också bra. Sen bar det av till mölndal där åt vi frukost och sen hade jag klipptid. Hela 5 cm åkte av, men nu är det friska toppar =)
Lite shopping blev det också R köpte 3 skjortor, jag en tunika och en klänning och 2 par byxor och 1 body till Berry.

Efter det köpte vi med oss jordgubbar och bullar hem för att sola och slappa. Ikväll har R spelat match, vann som vanligt =) Innan matchen var vi en vända till tippen (jag har röjt som attans i vårt förråd i går.) Jag har handlat mat. Nu sitter vi här och är färdiga för dagen. Köss på er =)

SPA

Nu är vi hemma hos mor efter en dag på jobbet och födelsdagsfirande i form utav bio och mat. Vi såg komisarie späck, vad ni än gör, se den INTE!!! så fruktansvärt dålig, parodi på beck tomb raider osv. ne jag höll till och med på att somna.

Dagen började att jag sjöng skönsång för Robin som idag blir 24, han fick paket och frukost på sängen =) Efter det bar det av för två golfrundor för hans del och jobb för mig. Nu skall Jag unna mig lite spa, jag skall ta mig ett bad och göra en inpackning i håret.

Sen blir det sängen är sååå trött efter helgens fläng. Igår var vi nämnligen på liseberg med matte, becca och willebus. ingen vila här inte =) R övningskörde med deras vagn där inne. Söten.

ne nu börjar badet bli fullt =)
bye bye


midsommar/kalas

R fyller år på söndag, detta firar vi idag tillsammans med midsommar. Igår kväll stod jag och gjorde egen sill, dill/pepparrotssill, ost/limesill, flädersill och min egen hemliga sill. Får jag äta det?? R var hos grannen och drack lite öl. kul när man kan umgås med dom, bara sådär utan någon speciell anledning egentligen. Nu skall det bakas tårta, kokas ägg och potatis och fixas. Det blir lekar och senare ikväll blir det grillning =)

trevlig midsommar =)


tack för idag, slut för idag

Nu skall jag hoppa i säng. Man och hund ligger redan, jag har fyllt i det sista i försäkringspapprerna så dom är redo för brevlådan imorgon.
Jag har fortfarande inte bestämt mig när jag skall gå hem, det beror lite på jobb för mannens del och självklart hur jag mår.

Idag är det vecka 30 för oss. Bara 10 veckor kvar, de tio första gick ju på ett ögonblick typ. Magen är slät och fin och har inga tecken på bristningar än i alla fall. Tyvärr har det dykt upp som små små blåmärken på mina ben. Kankse 6st totalt, så nu måste jag smörja benen med sådan salva också. Jag har använt mig utan Clarins Stretch mark control och Weledas havandeskapsolja, men de är ju svindyra krämen kostar 550 och oljan 190. Båda börjar ta slut så det är bara att vränga plånkan för jag vill verkligen inte ha några fula märken som kommer vara kvar i hundra år.

Idag har hela familjen vart här och grillat, sen gick vi med hundarna och vad ser vi då? Jo en älg som jag fruktar mest av allt, så vi fick gå en jätte omväg för att inte gå förbi där på hemvägen. Alla var helt slut när vi kom hem. haha =)
Nae dags för sängen =)


Bröllopsyra =)

Ja idag gifter ju sig Viktoria och Daniel. Ingen har väl missat detta?
Så idag, dagen till ära skall vi hem till Mathias och Rebecca på "bröllopsmiddag" jag har köpt med mig en kunglig present också haha. Jag kan inte säga vad. hihi.

När jag kom hem efter jobbet hittar jag mina killar såhär:


Nino sov först men vaknade när kameran kom fram. Sötnosar <3

Studiebesök

Nu har mannen precis kommit hem. Bilen håller på att tvättas och jag skall snart servera lunch. Efter det blir det att åka av till varberg, studiebesök på BB =) Skitbra att man kan göra sånt. Kul och komma dit ner när det är dags och inte veta et skit vart man skall eller så. Och R som blir så nervös skulle bara virra runt. Så detta är perkt. Efter det blir det Ullared, vi skall hndla en del saker till Berry. Det mesta faktiskt så har man det gjort.

Inatt drömde jag att jag födde Berry genom ovansidan av min fot samtidigt som jag dansade runt. Ur foten kom en mini mini bebis som sedan visade sig vara i storlek 62/68 (skitstor med andra ord) Det var en liten kille som vi skulle kalla Benjamin. Vem vet, det är kanske så det blir.

Igår när jag kom hem från jobbet hade R lagt ut blommor i lägenheten och ett litet meddelande. Han är söt <3




Förra veckan köpte jag den sötaste bodyn till Berry. Finns i rosa med gröna prinsesstårtor på. Men den passar ju bara till tjejer. Bullfest passar till alla =)

alltiallo

Jag kunde inte hålla mig för skratt.
En kund kommer in och frågar var vi har cykelhjälmarna. Ehhh? när började Jc sälja hjälmar??
När jag sa att vi inte hade några hjälmar så fick jag till svar "vart hittar man det då?!"
Ehh, sportaffären?


dead or alive

Igår var jag ledig, jag tänkte blogga men det blev inte så. Jag är så himlans trött nu för tiden, igår sov jag ända till klockan elva. Jag hade egentligen satt klockan på 9. Men dte fanns inte en chans i världen att gå upp då. På förmiddagen fixade jag i landet och vid tre kom stora syster till mig. Vi gick en sväng med hundarna sen lagade vi lasagne. Efter det hade R fotbollsmatch. 1-1 Denna gång. men det blev ju i alla fall ett poäng till dom =)

Idag är det min sista dag här i Kållereds butiken, vi stänger på fredag och imorgon är jag i kungsbacka. På fredags skall vi på studiebesök på BB. Efter det blir det en sväng till Ullared när vi ändå är i närheten.

Kram på er så länge =)

inget vettigt

hej jag lever =)
Nu skall jag börja jobba för dagen lyxpass idag 14-19. eller lyx o lyx jag vet inte om det är lyx att sluta sju??
Jaja efter jobbet skall vi hem till lilla systers och Robins bror. Mysa lite. Jag har sovit sjukjt gott och bra i natt. vaknade inte ens av ett sms halv åtta. Vaknade helt utvilad strax efter tio. Ett tecken på att kroppen kanske behöver vila?

jaja vi hörs kanske senare idag =)

Happy!!!

Först vill jag gratulera min arbetskamrat Carro för sin lilla Ella som föddes igår =) stort grattis till er =)

Sen vill jag gratulera mig själv som hade ett bra barnmorske besök imorse och så vill jag även gratta mig till att jag fick full havandeskapspenning beviljad =) jippie =)
Jag "smart as" trodde att man fick 60 dagar innan beräknad födsel som max. Men min barnmorska sade idag att det var 60 arbetsdagar. Så hade jag sökt "rätt" hade jag kunnat gå hem om två veckor. Jag är glad att jag sökte fel. Jag vill inte gå hemma om två veckor.

Vi har i alla fall hyrt en film ikväll. it's complicated. Hoppas den är bra =)

Måndag och ny vecka

Idag går jag & Berry in i vecka 28. Det går undan. Bara tolv veckor kvar.

Dagens planer är att:
* ringa försäkringskassan (jippie)
* ringa hyresvärden (vattenavläsning)
* hänga tvätt
* städa
* kanske skruva på soffan
* möta upp R efter jobbet för att spana cykel
* Ikea (om jag lyckas övertala R)

Jadu thats it. tror jag i alla fall =)
Lika bra att börja med en gång.
Vädret är kasst idag så listan skall nog klaras av utan break för sol.

Kram banan

twister

mm jag sitter på jobbet och unnar mig själv en glass. Idag blev det favoriten twister =)
Senare efter jobbet skall vi till min morbrors stuga som mina föräldrar skall låna hela sommaren. Idag blir det invigning med kräftor=) Mums.

Vad gör ni denna soliga dag?

Sommar, sommar och sol..

..havet och vinden, en doft av kaprifol =) det är 1 juni idag. Juni!! helt sjukt.
Hilda Natilda vad det är stekande hett idag. Jag ligger ute och steker min blek feta hud och hoppas på att få en gnutta färg. Får se hur länge man står ut bara =)
Senare skall vi på föräldragrupp, dte är fruktansvärt tråkigt tycker jag =( Sen skall bobban spela match, det skall bli kul =) Dom har vunnit alla hittills och Bobban har hållt nollan alla matcher =) Hoppas på det idag med.

Igår var det sex and the city som gällde jag tyckte att det var lika bra som ettan. Dom som sätter kriterierna är det typ pensionärer som inte har någon humor?? Nae fyra solar som bobban brukar säga =)

Seee you, nu blir det stek =)

RSS 2.0