liten sjukstuga

Oj nu var det länge sedan jag var här. Mycket har hänt, i tisdags var det vaccinations dags för lille B. Han väger nu 7380g och är 66cm lång. Min fina kille. Efter vaccinationen var det föräldragrupp. Det var jag och en till som var unga. Resten var mellan 30-45 typ. Men det vart kul ändå. benjamin fick ingen feber under tisdagen eller var gnällig. Men det tog han ut under onsdag och torsdag istället. Ville bara bli buren hela tiden. Inget annat funkade.

I fredags blev jag gammel gädda, 24år!!
Dagen började med skönsång från mamma och robin, efter det blev det frukost hemma hos Maria med Maggie. På kvällen var min familj och robins mamma här. Jag fick massa fina presenter och Robins arbetskamrat hade bakat en underbar tårta. Jag bjöd på marinerad hel fläskfilé med potatisgratäng, fräsch sallad och citronmarinerad broccoli. Mumma!!

Lördagen spenderade vi hos syster, spelade pingis kollade på fotboll och handboll. Vi var hemma strax efter tio men det kändes som om klockan typ var två. hehe
igår var jag inne och jobbade i fyra timmar. Under tiden jag jobbade blev nino biten av en hund så han fick sy två stygn i pannan. Stackars plutten. Han var helt seg hela kvällen sen. Mamma, petra o daniel ville till casinot så vi hakade på dom en sväng och lämnade benjamin hos sin farmor.

Det var väl kortfattat min vecka typ :P jag kan visa mina presenter i ett annat inlägg

kärlek


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Usch, vad var det för hund som bet honom?? Vad hemskt, hoppas han inte får några psykiska men av det nu!

Vad snygg keps Benji har, en sån har Wilmer också haft, men jag tror att någon snodde den! Eller vi har haft två, båda har försvunnit mystiskt när vi vart hemma hos olika folk. Konstigt! Kramkram

2011-01-24 @ 12:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0