hurry hurry

Åhh nu har jag ganska bråttom om 12 minuter skall jag vara hemma hos syster på Mary Kay party. Dock bor hon bara över gatan så det skall nog inte bli några problem. Mannen fick fnatt av att vara hemma så han packade in benjamin i bilen och lurade med sig sin lillebror till Ge-kås. ja ni läste rätt, han åkte dit själv och frivilligt. Det e min man det. Idag är jag lite extra glad, Robin fina storebror har fixat en tvättmaskin till oss idag och det bästa av allt är att den var gratis =) Jag får nog baka en god kaka till honom!!

Idag slog på på stort och struntade i vintervid och vaknade kvart i tio. Vi har det gott ibland. jag o b =)

Denna veckan är dte mycket som händer. Kul kul =) Imorgon blir det en sväng till bibblan för att lämna en bok och låna en ny, kvällen ska spenderas med mina killar och när den lille kastat in handduken så skall jag packa lite fort för på onsdags blir det stockholm och Rihanna med barkisen =) Så kul det skall bli =) Hennes låtar får går varma på spotify imorgon så jag kan några. Jag e ju sämst på låttexter!!




Mysiga mammor


Ungefär såhär var Benjis humör hela fredagen. KUL!!


Wilmer =)

Nästa buse William


Lilla Alva


Vickyyy



Lite gladare =)




Glad Kille


segstartat idag

Igår var vi som sagt på Oktoberfest, det var verkligen jätte trevligt. Det var i Norsesund ute i skogarna som vi kallar det så jag var kvällens chaufför. Robin sover fortfarande nu. Jag vaknade vid åtta för att slänga in lite tvätt i tvättstugan och nu sitter jag här o väntar på att han skall vakna. Han kanske skulle skippat dom där Jägershottarna. Hihi.

När han har vaknat till liv ska jag slänga ut han med hunden och passa på att städa medans dom är ute. Sen blir det gasen i botten hem till svärmor för att hämta Benjamin =)



Hans & Gretl

det blir en sväng på stan

Igår vart en toppen dag med mammor o barn. Tog lite kort men har inte lagt över dom än. Ni kanske kan få bildbomb imorgon. Igår fick jag även köpt mig ett par nya jeans det var välbehövligt. Alla mina gamla jeans sen innan graviditeten sitter som om jag skitit ner mig. Attraktiv?? nej hehe.

Efter jobbet kom stora syster och hämtade mig 7, hon hade köpt med sig thai. Så kvällen spenderades i soffan med thai och idol =) Benjamin var rasande, han hade konstigt humör hela dagen igår. På kväleen skrek han helt hysteriskt, inget hjälpte. Tills slut somna han i min famn i soffan. Plutten.

Nu skall vi dra ner på stan en snabbis. Vi ska på 50+ kalas idag och senare ikväll blir det Oktoberfest/inflyttning hos fidde o cissi =) Kuuuuul


Lillgrodan <3

schlafmorgen

Vilken sovmorgon Bennie slog till med idag då!! Kvart över tio närmare sagt. Han brukar nästan alltid vakna runt halv nio/nio. Så det blev nästan lite stressigt, snabbt duka fram frukost för att spana på Days. haha

Imorgon kommer Rebecca hit med wilmer o alva och även Victoria o William kommer. Fullt hus. Hela lägenheten lär ju vara upp o ner vid dagens slut hihi. Men det e kul =)
Imorgon kväll blir det även lite jobb. 16-19. Det känns ganska meningslöst. Men lite klirr blir det ju. Jag har sagt att jag gärna tar lite extra tider nu. Vi har i dagarna bokat Manchester över nyår. Jippie, det skall bli kul. Kommer sakna ihjäl mig efter lillkorv bara. Tre dagar och två nätter. Ja, jag dör nästan nu. PÅ självaste nyårsafton skall vi kolla Man U - Blackburn. Ska bli skoj o kolla på en såpass stor match. Det lär ju vara svinkallt också men det e en annan femma. Nu skall jag hoppa in i duschen. Mitt hår e så fett så jag kan smöra en macka med det.

I och med den sena morgonen idag så tyckte benjamin att det var toppen med en sen kväll. Så han somnade 22:00. Undrar hur pigg han kommer vara imorgon när jag skall möta upp becca vid nio. Mohahahaha. Monster-Mamma

Förlåt att jag inte bjudit på några bilder. jag sitter vid Robins jobb dator, för här finns word och word rättstavar min sketna engelska så jag slipper skicka in något felstavat. så ni får helt enkelt måla upp egna bilder =)


åldersnojjaaa

Ush jag fyller 25 i Januari. Jag gilllar det inte alls. 25. Det känns konstigt. Jag tror fortfarande att jag är 22. Det känns bra att vara 22. Då är man vuxen fast inte fullt ut. Robin säger att han gillar att vara 25. Han tycker att folk tar en mer på allvar då. Jag vill inte vara allvarlig.


shopping

Jag har sålt bort massa skit på tradera, de pengarna var på kontot idag. Dom brann där så jag var tvungen att rädda dom. Jag mötte upp lillasyster efter hennes jobb och tog en liten tur. Det blev en fin pälsväst och en klänning till mig. Orkar inte fota dom ny så jag får väl googla en likadan bild. Sen så fick lillkorv en fleecejacka och en tröja. Han skulle egentligen behöva en till fleece men jag tyckte inte att den andra som fanns på HM vart fin. Nu har jag snart knåpat ihop denne veckas engelska läxa. Imorgon skall jag filma mig själv när jag har en presentation på 7-15minuter. GREAT!!!!
Maclauren      
 
Fick sno denna från engla. helikopter tröjan blev bennies.



lugn kväll

fasen vad jag inte vill ha det här höstrukset. Det gör mig så förbaskat trött. Idag har vi haft besök av Victoria och William. När de åkte vid halv tre bumsade jag o Benjamin i säng o sov till tjugo över fyra. Sen var det bara att skynda på med ett nytt ansikte och ner till jobbet. Jag jobbar varanann tisdag 17-19 för min kompis så hon kan plugga spanska.

Kom precis hem skall sätta mig med den där äckliga engelskan nu. Ush jag känner inte fört. Gött att desperate housewife är i rutan igen så har jag nått kul att se fram emot. haha

Malin min arbetskamrat hade en sån himla fin tröja i söndags, jag e lite lätt kär. Jag skall vinna på lotto en dag.


 

Lite nytt

Jag har klickat hem massa fint till vår lillkorv. Nu väntar vi på att det ska komma hem bara.







Sveriges värsta bilförare??



Förra helgen var vi på folkrace. Benjamin fick provsitta farbrors bil =)

Jag vet inte, men kanske

Jag har funderat nu i några dagar. Jag e lite sugen på att börja blogga igen. det är förmodligen höstrusket som gör det. Denna veckan har jag vart så sjukt trött. Det är så tråkigt när det blåser storm och regnet öser ner. varför blir man trött av det?

Jag har börjat läsa Engelska B på distans, jag hatar engelska. Men jag behöver läsa det om jag skall plugga vidare nån gång. Just nu så ser det ut som så att lillkorven skall börja på dagis i januari och jag ska jobba några timmar om dagen tre dagar i veckan. Konstigt det känns att någon annan skall ta hand om mitt barn. Vihar dte ju så mysigt han o jag. :)

Vi trivs toppen i lägenheten också förresten. Nytt o fint kök har vi fått också.
Kollade statistiken lite på bloggen innan jag skrev nu. Jag har ju flera besökare om dagen. Vilka är ni som har vart inne här när jag inte skrivit ett jota?


Är det såhär man gör mamma?


Tittut

mmm

ge miiig :)

Lyckan himself.

Idag har jag jobbat så Robin och benjamin styrde bilen hem till svärmor. Där är dom fortfarande. Jag längtar efter dom nu. Bennie kommer säkert sova när dom kommer hem så jag får vänta tills imorgon och mysa med honom :(


RSS 2.0