magsjuka och annat bös

Operationen på Benjamin gick bra dock var bråcket mycket större än vad de trott så en operation som skulle tagit 1 timme tog 1h 45min. Vadå nervös mamma i väntrummet? Ingen sa nått heller. Men Benjamin mår hur bra som helst. Vi har alla legat i magsjuka var sin dag. Benjamin körde hårt på det i söndags, jag i tisdags och robin igår. vi har dock bara legat en dag var. Lite konstigt :S

Men nu känns det bra. En glad man har jag här hemma idag med, då vår nya tv kom idag. En såndär 3d tv så ikväll blir dte nog att vi hyr en 3d film så vi kan sitta som små nördar med våra brillor i soffan haha. Vår gamla tv vill inte riktigt vara med längre. förra torsdagen la den bara av och va av hela dagen. Lite glapp i sladden där bak. Men vi fick igång den igen så den åker in i sovrummet nu så får nog barnen vår lilla tv i sitt rum sen.

Tanken är väl att plupp och Bennie skall dela rum, när plupp blivit nån månad. Så vi tänker flytta in i Bennies lilla rum så får de vårat. Men dte är ju ett bra tag tills dess. Det beror ju också på hur plupp sover om nätterna eller ej. Vi vill ju inte att de skall störa varandra.

Vi har satt oss i kö för en fyra men väntetiden är 3-4 år. Och vi hoppas att vi då har hunit köpa oss ett hus eller annat boende. Så såhär får lösningen bli så länge.

Imorgon jobbar jag och på söbdag är det dop. Men det blir det bara om inte R hittar på några mer dumheter idag. Frisk får man vara då!



Benjamin är ett riktigt fruktmonster =)

mmmmm gottigt

och att ge nino godis är en stor hobby =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0