seg brud

ush, jag känner att jag är inne i en såndär bloggtorka igen. Jag är bara på datorn när jag skall blogga, allt annat kollar jag genom mobilen och bara för det så blir det ett "jobbigt" projekt att starta datorn.

Ikväll är Robin på casinot med sin lillebror som nyss fyllt 20år. Det är ju 20 som åldergräns där så det var premiär för Niclas =) Bennie sover och jag tände precis en jättefin ljusstake som är ny för dagen. Smart nog ställde jag den på byrån under brandalarmet. Tjohooo vad det tjöt. Bennie vaknade inte iaf tur det.

Denna helgen är det jobb för min del. Det börjar bli tugnt. Det är mycket lyft och i måndags kom det väl runt 250 vpar jeans. Jag hatar att be om hjälp och oftast känner man inget när man är i farten men jösses vad ont i magen jag hade när jag kom hem. Det kändes som att den hängde i backen.

Bennie har åkt på Scharlakansfeber mitt i detta med. Så idag blev första pencillinkuren. Ringde 1177 om hans små röda utslag i onsdags då sa hon att det var förskylningsvirus prickar som skulle gå över och skulle det bli värre skulle vi söka hjälp. Lite värre blev det men inte mycket, så r åkte in med Bennie idag. små små röda knottriga utslag på hela högerarmen och på sidan av magen. Ingen feber eller annat. Peppar peppar. han fick de fina jeansen jag tipsade om av sin snälla farmor som en liten sjuk present. Jösses vad tuff han var i dom, men han ville minsann inte ha dom på sig. Han brås på sina föräldrar, "nakenfisar" (vi hatar gå runt med byxor hemma )

Igår mös vi till det med bio och middag stan. Lillasyster gjorde oss sällskap. Lite mat på Black pearl och sedan "En gång i Phuket" den var riktigt roligt. Se den om ni vill skratta lite gott =)

Nu skall jag glo lite på dumburken =)

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0