fredag och sol =)

Vilka härliga vårdagar det har vart här! Igår var vi ute och lekte och B vågade äntligen njuta utav rutchkanan. Upp o ner si sådär hundra ggr. Innan har han bara velat stå där uppe och inte vågat åka ner =)

Idag när vi kom till dagis satt en lapp på dörren att det gick vattenkoppor. Bröt tydligen ut i tisdags! NEEEEEEEEEEJ tänkte jag, vi ska ju åka till turkiet om 12 dagar. Kan sätta min högra arm på att han kommer bli sjuk så blir det väl ingen resa =( hoppas att han insjuknar under helgen nu i så fall så borde han vara smittfri så vi kan resa. Eller att det inte hinner slå ut innan vi är hemkomna igen. Vi får se. Känns bara sååå typiskt när vi ska iväg och njuta.

Idag är jag en såndär hemsk mamma som har sitt barn på dagis trots att jag inte jobbar. Skulle jobbat idag men jag fick en klipp o slingtid kl13 så jag tog ledigt plus att farbror fyller år imorgon så vi ska på kalas. Vi har ju fått nya öppettider nu så framöver jobbar jag till 20:00 så jag hade inte vart på kalas förrän kvart i 9 ungefär.

Gjorde pass i tisdags och fick sms idag om att det redan var klart. Snabba puckar där =)
Just d ja, jag har ju inte skrivit här sen innan könsUL. det gick kanon och vi fick en så fin bild på plupp när den tittar in i kameran =) Vi håller det lite halvhemligt fortfarande. Vill man veta så får man men man får hålla det för sig själv för alla i vår familj vill inte veta.

Ne nu ska jag fixa mig o dra till frissan =)

News

I lördags tog vi oss en liten shoppingtur på Kungsmässan. Lite t-shirts till Robin och en del till mig =)


Plånbok och linne från lilly of swden, Sisters


Armband Bud to rose, Sisters


Jeans och toppar från Gina tricot (topparna är jättesköna, tror att fler färger får komma med hem)

Poncho Ester Elenora från raglady by tara

Lyckan

Åhh denna goa underbara grabb. Jag kan bli tokig på honom, han e så go!! Han e inne i en riktigt kläng o bär på mig period, lite jobbigt o bära runt på honom men där i mellan bjuder han på massa skoj =)







Hihi lilla going!!

Var ledig helgen som var så i lördags kom min mormor upp med smörgåstårta och bjöd på eftersom hon fyllt år. Dock blev jag dålig utav tårtan så jag låg hela söndagen med ont i hela kroppen och "magsjuka". Jag fattar inte varför min mage blivit så känslig? Sen jag blev gravid har detta hänt mig 4gånger. Någon annan som vart med om det? Det är ingen annan som blivit dålig utav maten utan bara jag. Konstigt. På kvällen på lördagen belv det iaf bowling med några från familjen. jag bowlade inte pga mitt bråck så jag o b tittade på. Han tyckte att det var jättekul med alla blinkande lampor och musik =)

Idag blir det jobb sen har vi två lediga mysdagar tillsammans jag o prinsen.

segis

Nu har jag vart borta ett tag. Vi har vart lite småsjuka hela gänget men är bättre nu. Jag har åkt på ljumskbråck även denna graviditet så när kvällen närmnar sig har jag ont och är trött därav inget bloggande. Förra veckan var vi på bushuset med becca, matte, vicky och ungarna såklart. det var inget för B, han e så försiktig vår lille korvunge =) får vänta tills han blir lite större och vildare haha.

Imorgon blir det lekdate med vicky o wille igen skoj skoj. Hoppas på lika fint väder som det vart hittills i veckan så vi kan vara ute en sväng =) Nästa torsdag skall vi kika in hos plupp igen =) Sen skall jag och Vicky shoppa på stan. Lite till plupp, lite till mig o lite B, speciellt ett par vårskor. Vi rensade ut halva Robins gaderob idag så han behöver också lite nytt men vi tänkte kolla till helgen kanske. Det e ju inte så att han jublar av glädje hehe. Jag får muta honom ;)

Jag har en del bilder jag borde lägga in till er men just nu kallar sängen. Får se hur det blir imorgon kväll =)
Natti natt =)

Bara jag?

åhh jag är vår o shoppingsugen. Till mig själv är inte så kul att handla just nu, tjockisen. men jag har världens snällaste man som hade klickat hem den där tröjan som jag hade spanat efter länge. Kommer ni ihåg den med hjärtanen på ryggen?? Tyvärr var den inge vidare på. Vet inte om det var storleken eller modellen så den åker tillbaka iaf.

Bennie skulle vilja ha lite nya långärmade tishor. Han är så varm av sig så tjocka tröjor smälter han bort i och kortärmat känns ju lite bart tycker jag. Robin har jobbat i helsingborg/malmö igår och idag så igår kväll var det jag o datorn. Satt o surfa runt på diverse sidor för att kolla lite tishor till B. VARFÖR finns det typ bara med robotar, monster, bilar, spiderman mm? Jag kan väl inte vara den enda som inte vill ha sånt. Blää. Några enstaka hittade jag utan men då endast farfarströjor.


RSS 2.0