den är här =)

jag har verkligen blivit dunderförkyld. I tisdags sov jag fram till att klockan var halv två och igår på dagen kände jag mig pigg så jag gick med två vänner till liseberg för att se Rebecca & Fiona spela. Det skulle jag inte gjort, min hals blev verkligen helt kass. Inte för att jag gapa och skrev utan sjukhals. Slemmig och ont som attans, inte alls kul. Har gått runt som en liten zombie här hemma idag.

Det ända roliga idag var att vår nya vagn har kommit. Bennie älskar den och vill åka hela tiden. När jag stod och diska efter maten hörde jag B ropa helt galet Mamma, mammaaaa. Gick och kolla honom, då hade han rullat vagnen till vår säng och sedan hoppat upp och satt sig i vagnen. Go killen =)



Förut satt han också och ropa: Laschääää, Momo, momo. Haha sötnöten. Det händer så mkt nu. Igår var nya ordet cykel, idag Lasse och törstig.

If i wasn´t preggo

Igår när jag var på mässan kilade jag in på Zara, jösses vad mkt fint de har där nu. Jag vill inte vara tjock längre!!

DÖDSKALLAR T-SHIRTT-SHIRT DÖDSKALLAR


sandalusisar

Nya sandaler har fått flytta in till Benjamin. Ett par till dagis och ett par hemma. Tråkigt nog hade han världens psykbryt från ingenstans när vi skulle prova dom i affären så det resulterade i lite stora men det blir helt ok ändå.

Sandal Sandal
Båda två från din sko/Rådis

Härliga sommar

Vilka dagar det har varit!! Underbart väder. Vi har hunnit med massa, sjöhäng med vicky o wille, frukost med farmor, syster och mamma, slappat på balkongen och firat mors dag.
Idag däremot har det inte vart många knyck här hemma, bennie har vart på dagis och jag har degat i soffan. Vädret har vart fint men lite halvdant idag så jag trotsade och låg inne o glana tv. Sen blev det en snabbvisit på kungsmässan, skulle lägga upp ett par jeans och köpa nytt rouge. Benen pölsar som aldrig förr idag och jag har fått en del vatten i dom. De är tur att de är som pinnar i vanliga fall nu ser de nästan mer normala ut istället haha.

Just nu är Robin och fiskar och b sover sen ett bra tag tillbaka så jag sitter på balkongen med tända ljus och "grillar" marshmallows över värmeljus. Härligt!!


Denna fina klockan och rosor fick jag i morsdag present =) Klockan finns i flera färger och de är superfina allihopa, jag vill ha alla ;)

Rubens barn

För ett bra tag sen kom svärmors kille med en nyckelring som han hade hittat. På den stod det Rubens barn, vi tyckte det var lite roligt då vi kallar Robin för Ruben ibland. Sen vart det inte mer med det men när vi var och beställde vagnen såg jag att det var ju ett märke på dockor som heter så. Söta tygdockor med olika kläder på.

Rubens Barn Original MARIARubens Barn Original EMILRubens Barn Cosmos SkyRubens Linné, Bluebird

Långlediga bilder

Förra veckan bjöd ju på lite långledigheter. Vi passade på att njuta hela familjen Universeum, kalas *2, Slottskogen och familjehäng stod på listan.

Universeum med mormor och lasse:


Kalas och familjetid:



lekplatshäng med gammelfarmor

slottskogen:


Nu ville inte datorn samarbeta med fler bilder. får bara upp webbsidan kan inte visas. Knas.


v34

Idag var det besök som barnmorskan. Allt såg fin fint ut, pluppen ligger nu redan neråt och vågen visadade på +9kg sen inskrivningen. Det känns mkt för att vara nu. Jag gick ju bara upp 11 kg med Bennie så det känns som att det kommer bli mer denna gång. Dock vägde jag 4kg mindre på inskrivningen med plupp än vad jag gjorde med B så jag kommer nog inte gå över min födelsevikt med honom iaf.

Jag har slarvat som attans med mina järntabletter har nog inte ätit på två veckor eller nått så jag har vart jätte trött nu i några dagar så nu sa min barnmorksa till mig att jag skulle äta en varje dag istället för varannan. jag tycker att man glömmer lätt när det är varannan dag. Plupp delar ut en hel del härliga revbenssparkar som får en att vika sig lite då och då. Idag är det bara 45 dagar kvar till beröknad. Galet vad konstigt det känns att vi snart skall ha en liten. Vi har nog inte fattat det än här hemma, men oj vad vi längtar!!

Dagens mage (33+3):


Bennie mage(33+0)

tävlar

Jag tävlar hos Denise om en jättefin barnvagnsdyna =)

”Jag tävlar hos ENDENISE i samarbete med brandsforkids.se


Morfar

Om en stund kommer bennie morfar hit, det var ett tag sedan vi träffade honom nu =( moster Petra kommer också förbi så vi ska äta lite mat ihop. Det blir nog kasslergratäng skulle jag tro. det är det som står på matlistan i alla fall. Robin skall spela korpen fotbollsmatch ikväll. De är kort om folk och jag erbjöd mig att vara med, men det fick jag inte. Konstigt va?? Jag hade nog gjort jätteee många mål, ingen hade vågat tackla mig så jag hade ju vart grymme bra. haha.

Imorgon är bennie ledig från dagis, jag hoppas att det skall bli fint väder igen. Det är så fruktansvärt tråkigt när det regnar. Det blir ju till att man bara sitter inne. Frisk luft vill man ha. Förresten i söndags fick vi ett ryck o åkte och köpte robin en cykel och bennie en cykelvagn. Mysigt, nu kan vi cykla hela familjen =)

Ahwanee 28"

Villervalla

Det får bli en tur till göteborg snart för en sväng in i Villervallas butik. Det finns en butik som säljer villervalla här i kungsbacka med men de har så dåligt utbud tycker jag.

varsitt plagg ur watermelon serien vill jag ha till barnen. Jag tycker de turkosa är finast.
Alla plagg finns givetvis i båda färgerna.
TRÖJA/TOPP/JACKA - UTAN ÄRM - linne WATERMELON/LGT POOLTRÖJA/TOPP/JACKA - KORT ÄRM - t-shirt s/s WATERMELON/RASPBERRY
HELDRESS - heldress s/s WATERMELON/RASPBERRYKLÄNNING/KJOL - KLÄNNING - klänning WATERMELON/LGT POOL
BODY - KORT ÄRM - body s/s WATERMELON/LGT POOL


Effektiv dag

tjo vad jag har legat i idag. Lämnade Bennie på dagis klockan 9 och tog mig sedan en pw på 40minuter. Väl hemma bäddade jag rent vår och bennies säng och även bäddade för plupp när jag ändå var i farten. Lite tvättvik och sedan storstäd här hemma. Skönt när det är rent överallt.

När jag tänkte sova lite middag, kommer jag inte till ro och när jag väl gjorde det så kommer r hem från jobbet. Så det var den vilan det. Efter det har dagen gått i ett. Muffinsbak och matlagning sen skulle mannen iväg på Ifk jobb. Benjamin valde att slänga in handduken tidigt idag, så jag hann till och med städa ordning på balkongen. Funderar på att köpa plastblommor till balkongen i sommar. De dör ju bara. Vi har mycket skugga på vår balkong sen blir det stekhett när solen väl är framme, inga blommor som trivs där. Tyvärr.


stora ord ur liten mun

åhh vad den här perioden med Benjamin är rolig. Det ploppar ut lite nya ord då och då. Samtidigt som vi beslutade att Nino skulle flytta lärde sig Benjamin sig att säga Nino. Så sött när han går runt här hemma och ropar på nino och kommer med hans leksak eller ska ge honom godis. Lastbil,bil, bebis, fis, farmor, kyckling och skinka är också lite ord som ploppat det senaste. Dessutom kan han hur kossan, hunden, katten, hästen, fågeln,dammsugarn låter.

Ja roligt det är det.


omöblering

gud vad pluppen håller på och möblerar om. Bennie var mycket försiktigare han kunde lixom bara knö nån gång då och då. Plupp delar ut riktigt härliga sparkar ibland så man får vrida sig lite. Hoppas bara att den är medveten om att hyreskontraktet går ut den 7/7 sen skall den ut med eller utan värkar haha.

Idag var vi en sväng på Ikea. Vi bytte sovrum med B för ett tag sen just för att båda barnen skall dela på det sen när pluppen blir lite äldre så kände vi att det är bättre att B hinner bo in sig nu så blir inte allt nytt sen. Men vårat "nya" sovrum är svintrist. Planen är att vi ska bo såhär tills vi kan köpa ett hus så då vill vi ju inte piffa o dona för mycket men jag känner att jag inte trivs så som det är nu i alla fall. Vi får väl se om vi hittar på nått roligt där inne.

Det har egentligen hänt ganska mycket som jag inte skrivit. Vi har sålt vår Kia och cruisar nu runt i en Volkswagen passat istället. Kian hade ju näst intill obefintligt bagage så bugaboon hade knappt fått plats den heller. Jo den men absolut inget mer. Nu har vi gott om plats istället. Sen har det hänt tråkigheter. Det jobbigaste beslut jag någonsin vart med om. Jag undrar hur många tårar man kan fälla utan att bli uttorkad?? Nino skall få ett nytt hem. Han trivs inte här hemma längre. Han behöver ett hus där han kan ligga på tomten o spana, där han är nummer ett. Så han skall flytta på lördag till en familj i borås. Vi vet att han kommer få det kanon men han är ju våran första lilla bebis. Det känns verkligen jobbigt men vi måste se på vad som är bäst för honom =(



puss

såååå glad

Imorgon är det min sista arbetsdag!! Fick reda på idag att jag fick full graviditetspenning. Tjoho! tacka gud för det för jag har såå ont i mina ben. jag har fått massa små små blodkärl som har brustit lite varstans på mina ben så jag ser ut som en gammal kärring på benen =( ont gör det med.

Får se om det blir bättre med bloggandet nu när jag går hemma igen, det lär ni ju märka i så fall haha. Plupp mår kanon för övrigt och bökar runt som attans. Skall leta tyg så jag kan sy ett spjälsängskydd nu under "ledigheten" med. Allt annat är inhandlat, lite kläder så nu har vi så vi klarar oss i 50-56 och vagnen beställde vi förra lördagen. Nu e det bara 8 veckor kvar, jag har nog inte fattat att vi snart är fyra. Konstigt det känns och tiden har verkligen gått fort denna gången.

Nattttiii

RSS 2.0