little girl

hittade två klänningar i Nias garderob, den ena är helt ny och den andra använd en gång. Är det någon som är sugen på att ge dessa godingar ett nytt hem då de blir för små för Nia när väl sommarn är här, maila mig isf på carolinedaun@hotmail.com
blommig helt ny oshkosh klänning strl 9m 100:-, volangklänning från ralph lauren ( använd 1gång, trosan är oanvänd med lapp kvar.) lite ljusare färg än bilden strl 9m, 150:-

babyshop.se

dagens tips får bli att med koden BABY7 så får du 20% rabatt på babyshop.se gäller t.o.m 28/4
en sjuk telefon

ledsen för väldigt dålig uppdatering här inne men min telefon är inte riktigt frisk för tillfället så i väntan på att min nya ska komma så får det vara lite såhär. men ni hittar ju mig på instagram :) carolinedaun heter jag där.

Helgen har passerat o vi hann fira både victoria och peter. Söndagen bestod utav ikeamiddag och slappa. Man är ju tydligen inte 18 längre haha

Idag blir det lite häng med Veronika o Lyra. :)

hihi hjälmen kommer inte riktigt ner med mössan på. Finkorven <3

sommar

sitter och surfar runt efter lite sommarkläder till kidsen. väntar på att en webbshop ska öppna nu i slutet av april innan jag beställer något. Men hittade lite godingar på next.co.uk som tåls att tänka på :)


värme att se fram emot

i oktober drar vi tillsammans med petra, veronika m familj o mamma o lasse, till turkiet. femstjärnigt, all ink, resort, spa, 800kvm träningsavdelning, ja det kommer bli toppen!!!!


lovely day
sunny sunday

söndag vart det idag ja. Igår jobbade jag några timmar och efter det kom barkis hit o vi tjöta lite och slingade hennes hår. Mysig kväll.

idag blir det kalasis för mammas gubbe och innan dess så ska det städas och sovas lite middag.

igår blev madame 9månader. Hon säger både mamma och pappa och härom dagen stog hon själv en liten liten stund. Liten blir stor fortare än man tror. Hon e en glad och väldigt tålig liten tjej :) nyfiken på allt, verkligen allt ska pillas och smakas på.
bloggtorka

bloggtorka är väl bara förnamnet här inne. en vecka sen!! jag har goda nyheter. i lördags blev jag moster till en helt perfekt liten Lyra! har hunnit med och träffat henne två gånger. idag var hon dock väldigt osocial och sov i vagnen hela tiden. trevlig tjej lixom, ingen ordning där inte.

idag blir det kalas hos farbror som fyllde 30 i söndags :)


RSS 2.0