molo ss13

molos vår/sommar kollektion har kommit ut i butikerna, hittade två fina till nia som gärna hade fått flyttat in. Någon mer än jag som tycker utbudet på pojkkläder är svintrist just nu?







lunch på stan

idag kom victoria hit med ellie så vi gick lite på kungsmässan. Jag bytte ett par byxor till Nia och köpte en musse t-shirt till bennie som jag vid ett svagt tillfälle lovade honom igår. Han såg minsann till att påminna mig idag innan dagis "mamma, musse pitt vit" han ville ha en vit men det fanns ej så det fick bli en grå.

Sen tog vi lunch på cafe karma, tacotallrik för mig. Nia fick smaka lite köttfärs. wehoo hon har ätit taco ( solsidan joke)
när robin kom hem från jobbet åkte jag till frölunda för att köpa en kruka till bennies rum och lite blommor.
En stund på bandet hann jag också med innan jag for hem för middag och badning av kids :)



bennoe är så glad för att dom har likadana pyjamasar, springer runt och säger likadana hela tiden ♥

apelsinfisk

dagens middag:

Ingredienser

600 g fiskfilé
1⁄2 tsk salt
2 1⁄2 dl Kelda® matlagningsgrädde
1⁄2 msk vetemjöl
1 1⁄2 msk konc hummerfond
rivet skal av 1⁄2 st apelsin
1⁄2 tsk timjan
1⁄2 dl hackad färsk gräslök


Gör så här:

Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem. Vispa ihop grädde, mjöl, hummerfond, apelsinskal, timjan och gräslök i en låg vid gryta. Låt det koka upp och lägg ner fisken. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min utan lock. Garnera med färsk timjan eller gräslök och apelsinskal. servera med matvete o sallad




en lång väntan

idag ska en snubbe komma hit och mäta vår spis. Vi ska få en ny så han behövde veta mått och watt volym.

Såg ni det okända igår?
kan ju säga såhär, det blir ingen flytt. de var på nr 23 och vi skulle flyttat till 25. och sen sa barkis att hennes mamma hade hört att det spöka i den längan så folk flyttat. nä nä nä dit flyttar jag ikke.
Har vart med om andar förr sp då flyttar jag inte medvetet dit. Mitt ex mamma höll på med andar o så. Hon fick mig o tro. Och något år efter att jag o robin flyttade ihop så sa jag på kvällen " det står nån vid min säng " jag blev inte rädd men kände att det var nån där. Dagen efter ringde mamma till mig och berättade att alex mamma hade dött dagen innan. Jag e helt hundra på att det var hon som var hos mig för att visa det andliga.




lillbiffen :)


får se när gubben tänkt dyka upp så segt och bara vänta :(

gårdagen

igår när det var sovstund för bennie ( o robin) gick jag o nia ner till mässan, köpte tulpaner och en jättefin vårjacka till mig. grön med svarta armar, inte skinnarmar utan bara tyg. Sen när vi kom hem vid tre packade vi in oss i bilen för att äta och lämna barnen hos min mamma medans jag o robin kollade frölunda - aik med svärfar. 5 - 3 blev det :)



nu har jag precis skrivit ner veckans matlista så nör robin kommer hem sen så ska det handlas. Jag hoppas att jag även ska hinna med litegym idag, men jag hatar o träna på kvällen, vill senast vara hemma vid typ åtta så man kan coola ner i soffan





this lady

asså denna damen här hemma e helt sanslös. igår reste hon sig upp och stod mot vår säng, idag gjorde hon samma med soffan. 7 1/2 månad.





sunday morning

vaknade för typ 45minuter sen, för tidigt enligt mig, sovmorgon för andra. Killarna ligger i vår säng och små sover. Gårdagen spenderades på stan med mami, lasse och lite fika på det :)
vid 18 promenerade vi bort till min stora systef på middag, jag stod för efterrätten. Oreo mud cake, så god men så mastig. Skulle sjölvklart trycka i mig två bitar. Det fick jag för sen, blää vad illa och fluffig mage haha
synden straffar sig själv



idag har vi inga planer hittills så vi får se vad dagen bjuder på.
Biln i fredags svar förresten superbra, så se den :)

friday it is

helg igen :)
vi ska snart packa ihop oss för sushi/pizza hos svärmor och efter det skall den här mamman på bio med vicky :) jag fick det i födelsedagspresent av henne :)
det blir beautiful creatures




new in

igår var Bennies förskola stängd för utbildning och vi var inbjudna på bvc träff på fyren, biblioteket här i kungsbacka. Min mamma följde med oss dit och sen luncha vi ihop :)

efter att middagsvilan och middagen var intagen fick vi äntligen reklamerat donkeyn. kändes i hjärtat då jag egentligen älskar vagnen men vill inte höra gnisslet. Liggdelen var ju rymlig, nia hade den tills nia nästan 8mån!!

istället fick det bli en city mini gt. Dåligt utbud på syskonvagnar, denna har hyffsat rymlig sits och är smidig. dock inte vändbar, känns lite vemodigt att ha nia framåt men jag tror att hon kommer tycka det är toppen. Lika nyfiken som sin mamma haha




instagram

ni hittar mig även på instagram
carolinedaun heter jag där :)



lillmosti mys häromdagen

en dag med fart och fläkt...

vi startade dagen 8:45 med lite tv mys i vår säng, och vid halv elva kom vicky och barnen, sen var det full rulle tills dess att de åkte hem vid 14. I slutet satte vi på filmen bärgans historier då satt killarna bredvid varandra i soffan och höll hand, så fort jag tog fram kameran så slängde de sig åt varsitt håll


skitkillarna ♥





nia o ellie körde filthäng




ellie körde på ngn mobbning idag eller nått ;)


Nia är såå duktig sen ca en vecka tillbaka så kryper hon och även sätter sig upp själv, sen så har tand nummer SJU!! kommit upp så man ser en hel rad med de små grynen. 7 månader och allt detta, hon är snabb vår lilla madame ★


efter middagen fick vi ett ryck och åkte till simhallen hela familjen, bennie som är lugn som attans i vanliga fall är hel vild i simhallen. Det skall hoppas, åka rutchkana, simma hundsim med simkuddar m.m
för Nias del var det premiär i simhallen och hon njöt till fullo. Det var två trötta barn som vi kom jem med och nu blir det lite Johan Falk för päronens del :)


slutet på veckan

ja då var det slut på denna helgen, men jag deppar inte vi har hunnit med operation ta nappflaska (som gick käpprätt åt skogen, still breastfeeding), 75års kalas, jobbgalej och gekås. Det sistnämnda körde vi på idag med svärmor. Jag skulle bara ha en lampa men det kom visst med lite fler saker i kundvagnen, opps. Nu har vi rundat av kvällen med varsin skål, chillinötter i robins och popcorn i min, surprice!!! hihi

imorgon kommer vicky och barnen hit ♥




hittade bennies gamla brillor i en byrålåda, var såklart tvungen att testa dom på nia ★

ester elenora

Campadre har kampanj på ester elenora igen här är lite godbitar



299:-




199:-


och till småtjejer





149:-


in och fynda dina favoriter fanns lite tunikor o så med.

http://campadre.se/tipsa/670597

new in



pruskan i ny body från lindex

happy valentines day

alla hjärtansdag idag ja. Vi firar inte idag. Drog mig ner till gymmet igår vid åtta, men mitt finger fungerade inte igen, så jag blev sur och gick in på hemmakväll och kom ut med ostbågar, popcorn, godis och cola. Sen mös vi till det i soffan med johan falk film hihi. så man kan säga att vi fira igår hehe
i eftermiddag blir det gym med mamma :)




haha nia ser så go ut här. tulltan o bästa broder ♥

130213

igår var vi uppe med tuppen (kl 8 ) jag o Nia, en dag hos Vicky väntade utan våra pojkar. Skönt o hinna med o prata med varandra för en gång skull, haha. Sen var vi o tittade på en fyra igår. dock d det på andra sidan stan o jag vet inte om jag vill dit. Bennie trivs så bra på sitt dagis så där ska han få gå kvar o då blir det en bit o gå. jaja vi får se.

Nia sover nu men när hon vaknar tänkte jag gå på en promenad. Farmor passade barnen igår medans vi var på visningen o sen tränade vi ihop, kul och göra det ihop nån gång.


Vi fjantade oss med lite bilder häromdagen



snygga PEZ tänder



här ser ni min dip dye



kan själv



sötkorven



race mdd liten Nia

if Nia had a room

inredningsdrömmar







pip studio tapet



ikea minnen säng



fåtölj åhlens



vimpel kids concept



fågelbur lampa




påtal om åhlens, var inne där igår. Massa fina godbitar till småtjejer. Kollar man deras hemsida så finns inget, så har du inte kikat in så gör de. Färgglada klänningar, leopardkofta, knallcerise kofta, mysiga byxor m.m

early morning

Robin har vart på kick off hela helgen och kommer hem vid lunch så vi har haft en lugn helg.

Helgen startade jag med ett besök hos frissan. Dip dye blev det. Så trött på håret så lite kul med ngt annat iaf. Efter middagen åkte jag och barnen o hämtade min lillasyster i göteborg. Sen åkte vi hem o mös i soffan med grönsaker, dip och hyrfilm.

Bennie har sovit hos farmor inatt. Så jag och nia var själva igår. Skönt. Efter att hon hade somnat titta jag lite mello sen lekte jag med surfplattan som Robin köpte i fredags. pill,pill o lite till så vart klockan alldeles för mkt.

Nia vaknade åtta idag och jag hade gärna velat ha ngn timme till. Ne nu ska jag ta o röja lite här hemma. passa på när de andra två är borta.





hade spanat in ett jättefint fodral på raglady men det passade bara ipads :( de e ju 9,7 denna är 10,1, så det e ju så lite som fattades :(

någon som har tips på snyggt fodral??

städtorsdag

Tordag igen och det är = städdag. Så så rolig har förmiddagen varit. Nia tog en lutare på 1,5h så jag hann både städa och sova en stund :)
bara toan kvar men det är Robins uppgift hihi

igår efter dagis tog vi en fika med syster. jag tog bara en kaffe sen att bennie behövde hjälp med chokladbollen är en annan sak ;)

efter att middagen var intagen fick det bli lite träning. kör 30min löpband och lite maskiner. kondisen har ökat rejält på bara 1,5 vecka. förra veckan höll jag på och avlida efter 15min och var tvungen o pausa. igår körde jag i ett och hade till och med ork kvar :) har bara kört 20min innan också










mycket kärlek

barnen är så himlans goa!! Nia älskar mat, leka med brorsans bilar, skrattar och håller på med sina krypövningar. Sju hela månader idag. helt galet!! tre så risgryn tittar ut och två till på gång.

Bennie är inne i en riktig mysperiod. Det är väldigt viktigt att nia får vara med i hans lek och han gör små puss o kram pauser och säger äskar dig. Det värmer o se denna syskonkärlek!!




mysiga dagar

igår var jag, systrar, barn, respektive och hundar ute i skogen. Grillade lite korv, gick på isen, åkte kana på berget och promenerade. Mysigt!!

idag har vi haft sällskap av vicky och barnen. inte sätts sen nyår :( så det var på tiden med lekdejt igen.

nu e det soffläge och vänta på att mini madame vill göra natt ;)










tog visst inget kort på dig vera, tycker om dig ändå!!

energi lös

ååå vilken skit morgon. Hade planer på att gymma mellan 9 - 10, men jag vakna 9:20. Stressade iväg för att sedan på parkeringen bråka med biljettautomaten i några minuter, tog sen min väska för att gå till gymmet då, då mina vänner, funkar inte mitt jävla finger så jag kommer inte in!! Man har fingeravtryck som passerkort. jävla pajaside!!

jaja åkte hem svintrött istället. Robin och benjamin gick till fyren för sagostund o lunchdate med ludvig o mattias. Så jag o nia har sovit lite middag ihop nu. mysigt. Vi har lagt om kosten lite här hemma och jag har börjat gymma. sen dess har jag känt mig så trött. Borde inte det ge mer energi??



bananplättar, grädde, hallon o blåbär till lunch igår. Gott & nyttigt.

1 banan & 2 ägg det är allt du behöver!

TGIF

fredag!!!
gårdagen bjöd på en del gnäll från madame, tråkigt men tillslut såg jag ett till litet risgryn som tittat ut på underkäken. en uppe i en nere har tittat fram men tre till är på gång i överkäken. Stackars pruskan <3

Robin hämtade bennie från dagis, tvättade bilen och efter det åkte dom till simhallen med ett par vänner. Jag o nia var trötta o irriterade så vi tog en promenix till kungsmässan. Strosade runt lite. Var inne på zara men de hade inte fått in dessa godbitar än :(







jag åkte till ikea en sväng vid sju. köpte en ny vit barnstol, den röda får flytta till mormor. lite tyg, filt, kuddar och matta fick följa med också. :)



RSS 2.0