slutspurt

ååå nu är det inte långt kvar tills min kärlek kommer hem!! idag fyller han dessutom år, grattis!!!

bennie har haft semester från dagis denna veckan och var där först idag för att gå på sommar semester. så vi återvänder först vecka 34 igen, myys!!
vi har haft fullt upp med massor utav besök av mormor, farmor, farbror, mostrar, morfar och gammelmormor. Hunnit med Liseberg, bakat bullar, gekås, picnik, ikea, shopping och alfons åbergs kulturhus. så oss har det inte gått ngn nöd på men nu saknar vi papi ♥

imorgon väntar lekstan med vicky och kidsen

svettig

mami kom hit efter jobbet och passade barnen så jag kunde träna :) sen blev det middag och lite munk till efterrätt. mumsigt. ska hoppa in i duschen nu och sen bums i säng. Försökte prata via skype med robin förut men det funkade inte alls. tråkigt. Om några dagar byter de hotell och vi hoppas på bättre nät där. Fick pratat lite via vanligt telefon iaf. Man får vara glad för det lilla :)

bennie äter munk på sitt egna sätt :)

trötter

det tar på krafterna att vara själv med två små. Robin åkte tidigt igår så vi spenderade dagen hos vicky o sen på kvällen kom syster på lite fika. Hon ville ha lite bilder från lyras dop i lördags. Det var jättefint och god fika på det nomnom.

idag kom farbror daniel på ett snabbesök och efter middagen tog jag mig en pw i kungsbacka skogens backar med barnen.

Nu e det liggläge i soffan och tidigt i säng idag.


tillägg

glömde skriva att kaninen är från maileg, dockhus inredning från lundby småland och att hon även önskar sig vimpeln från kids concept ;)
när liten ska bli stor

Om lite mindre än en månad fyller tokfia 1 år. Vilket härligt år det har vart med dig skrotis, du är alltid så glad men också envis o bestämd. Du skrattar och ler hela dagarna medans du springer runt på dina små ben.

Jag tänkte lägga upp lite presenttips till den blivande ett åringen. Några har redan fått tips, men till er som inte fått nått. Hon älskar bennies bilar så hon skulle säkert bli tokglad över ytterligare en bil, haha
Tipsen hittar ni på lekmer, jollyroom, systerlycklig, gårdromantik.Hon verkar gilla knoppussel här hemma. Så nya knoppar att tugga på skulle uppskattas.
nån söt kanin som kan få sova i hennes docksäng


inredning till dockhuset

någon skojig leksak

skrotis ♥

full fart hela veckan

igår var vicky och barnen här och lekte med oss. lekplatshäng o sallad, mumma. Idag skall jag fixa en klänning till dopet på lördag och även hitta en studentpresent till min kusin som tar studenten imorgon. Det e nått varje dag denna veckan förutom fredag. i helgen blir det dop,centimeterloppet och jobb, sen på måndag åker Robin ju så då blir jag gräsänka i 12 dgr.Nia


Ellie

Snurra snurra snurra


gottegrisar

underbar måndag

ååååå vad härligt livet är när solen skiner. Vi har i stort sett vart ute hela dagen, gungat, lekt i sandlådan, spelat fotboll, promenerat och ätit glass på balkongen, även middagen åts ute i sällskap med danne och andy.

Vi har sen i torsdags försökt få bennie att sluta sova middag. Det har gått toppen men om vi har vart ute och promenerat eller åkt bil så har han slumrat till en liten stund. han somnar iaf runt 20 nu istället för 21-22 eller ännu senare.


RSS 2.0