body art

Vi sitter i soffan och strö kollar resor och lets dance. Man blir så inspirerad så jag skuttar runt som en dans prinsessa här hemma. Lite mindre glamorös och sexig dans men ändå hehe

Vi diskuterar lite tatueringar. Jag e sugen på en eller två till och robin bara skrattar åt mina ideer och kallar mig fjortis. Men iofs han e ju typ gubbe så han vet väl inget om de hehe.

alldeles alldeles nygjorda och en finne men skit i den :)

la cage aux folles

Igår var jag, syster, pappa, farmor och eva på la cage aux folles på göteborgs operan. Så himla bra. Det var riktigt kul och man skratta högt flera ggr. Har ni inte sett den så skynda, en föreställning idag och sista på söndag :)

ska strax gå och hämta hem mina godingar ♥ i eftermiddag kommer robins familj hit och ska ha lite Branäs placering :)


räkna räkna räkna

sitter med nosen i skolboken. Eller nä, inte precis nu iaf. Så less på denna kursen, man ska läsa så sjukt mycket och få in all denna faktan och räknesätt så jag blir galen. Så omotiverad i denna kursen så jag läser typ inget alls istället. nästa vecka så e det muntlig examination i kursen o sen e den över. wiiiii :)

När jag hämtat barnen på dagis så kommer min mamma hit och leker med oss lite :)myspysarna häromdagen ♥

trying to be healty

nu e jag inne på min fjärde träningsvecka. 10kg ska bort helst 14kg. Men jag kör mest gym och jag vet att muskler väger mer än fett så jag ska inte stirra mig blind på vågen. jag vet vart fettet sitter och jag vill bli av med det! Jag försöker skippa kolhydrater så gott det går, jag e inget big fan av pasta, ris och potatis så de e en baggis men det e ju de där sötsakerna!! Mitt liv e ju godis och popcorn. Jag har dragit ner på det rejält och är så sjukt trött. min kropp skriker efter socker. Jag måste bara komma över sockertröskeln så hoppas jag att det flyter på sen!

6pass första veckan
4pass andra veckan
4pass och en pw tredje veckan
1pass hittills på fjärde veckan men den började ju idag :)
RSS 2.0