fiskelycka 0

det är så dött här på jobbet idag, lite kunder har det ju vart men verkligen ingen rusning, alla jobbar ju som vanligt idag alla utom vi, vi stänger fem idag =D

Robin ringde hit förut och som några vet har han försökt fiska tusen ggr men inte fått napp. Detta tycker givetvis jannie är jättekul att skämta om när hon pratar med honom. Robin är väl måttligt road över detta.
I alla fall så sa jag till Jannie att Robin hade tänkt att fiska i mölndalsån förra veckan, hon bara asgarvade haha.
Jannie trodde att jag skämtade =)

Ikväll blir det grillning =) mumma

Glass i stora lass.

ja ikke blev dagen bättre, när jag skulle cykla hem från jobbet (Jag hade premiär tur idag ) så gick mina solglasögon sönder och ramlade i backen i typ tre delar tjoho sa jag då, cykla hem med solen i ögonen är inget vidare =(
Kände att det var bägaren som rann över där, hade jag haft mina brillor så hade jag lipat hela vägen hem. haha.
Jag behöver nog "lipa" av mig lite. Tar det en annan dag istället.
Nu är det nya tag som gäller.
Skall promenara med mannen nu och köpa en glass, det är jag värd efter en hel dag slit på jobbet. Eller nä jag får nog ha två glassar =)




Köss o hajj

onsdag - pissdag

ja jag trodde denna dagen skulle bli bra, vaknade full av energi men vart fan tog den vägen?
Nu är jag deppig och känner mig irriterad, vet inte varför men så är det.
Tog mig en fika nu för att bli på bättre humör men vafan händer, jo jag gör jätte äckligt kaffe och spiller massa mjölk på diskbänken. blä

Jag vill vara glad =)

090428

Vi vaknade vid tio gick upp och gjorde ordning oss för dagens utflykt. Cykelpromenad. nu är vi hemakomna efter att varit ute i 2½timme. Nino fick en nya sele och vi år lunch. Mys.

Mina fina killar på cykelpromenad.

Nino är stolt över dagens inköp =)

Jag var nöjd med  min cykel.

stelben =)

Nu skall vi vila sen  blir det en dag på stan med systrarna =)

wehoooo <3


obijin

go kväll mina vänner..
Har suttit och kämpat med dom jäkla inbjudningskorten nu, men det blir nog bra.
Imorgon blir mysdag, jag och robin skall träna och köpa sele till lilleman sen på eftermiddagen skall jag till stan med mina systrar, vi ska shoppa och äta middag =) mys pys. Kul att kunna umgås med dem, förr var det det värsta man visste typ, eller förr och förr, när man var 15 typ. hehe

Vi skrev in inköpslista häromdagen för vi skulle handla mat, då skrev robin Obijin, vet ni vad det e? Aubergine hahaha det var roligt. Tycker jag iaf som skrattar åt det mesta.Träffade två gamla kompisar förut idag dom undrade hur jag alltid kan vara så glad hela tiden, hur jag gör lixom? Ja, hur gör jag?
Det är min naturbegåvning =)

God natt

starviiiiiiing

Jag har kommit på att man kan inte bara äta fil och musli till fruskost magen har skrikit sedan kl elva och först nu är det dags för lunch...ne nu får det bli stekt ägg till frukost hedanefter...
Nu skriker magen på maaaaat tack o hej

söndag

det har inte blivit mycket utav uppdatering,
Igår efter jobbet blev det grillning i systers stuga med systrar, peter, robin och daniel. Det vart mysigt satt ute fastän det var lite kallt, men så skönt att känna att snart är sommaren här =)
Idag vart vädret sämre grå mulet och jobb, mycket folk idag. När solen är framme går verkligen folk i ide från köpcentrum.
När jag kom hem från jobbet fick det bli en joggingrunda, jag kände mig så irriterad så jag var tvugnen att avreagera mig lite ;) Sitter här på nätet och kollar inbjudningskort, hittat en jättebra sida med massa fina alternativ. Måste beställa detta denna veckan (verre, jag skiter nog i dig. <3)
Nu skall vi ut på en långpromenad med nino, trevligt att gå när det fortfarande är lite ljust ute...

Sen blir det sängen, Natti.
Jag kan fortfarande inte släppa att jag har tappat bort bäste sprättaren :/


Lika kall som en..

..kinesisk nakenhund under istiden.
Ja det kan man verklgen säga, efter minglet hos helena som för övrigt var kanon, supergod mat och trevliga människor, så fick jag skjuts att kinapuffen till stationen där jag var nästan helt hundra på att tåget gick 23.15 men sååå fel jag hade det gick bara 47. Yes har alltid velat testa stå ute i kylan i 50 minuter men strumpbyxor, ballerina skor, klänning och kort jacka. Det var KALLT!!!! Robin kunde inte hämta mig, han och hans kusin hade fullt upp med att spela poker. tack för den.

Nu skall jag ta en stekhet dusch olch kurra ihop mig i sängen...
Förresten jag tycker att jag är värd en present, tycker ingen annan det??? jag vill ha en present !!!! =)
Så som jag har slitit denna veckan så borde jag få en. Jag har iaf gett mig själv en present idag, världens finaste armband. I'm in löööööööv <3

Natti natti

Tingeling morgon

Tjoho!
Nu har man hunnit med att vakna, äta frukost och att göra ROBINS inlämningsuppgifter. Jag har både jobbat heltid och gjort fem insändningsuppgifter denna veckan =)

Idag börjar jag först kl ett, skönt med lite sovmorgon och man kan ta det lugnt på morgonen, ikväll skall vi hem till Helena på jobbet, hon jobbade sin sista dag igår  så vi ska fira av henne. Säger man fira av? Det är ju tråkigt att hon skall sluta.

Nu måste jag fixa iordning mig tåget går om lite mindre än en timma.
Köss Å hej

Mumsig lunch

Glömde min matlåda hemma, den var i och för sig inte så smarrig ändå, snabbmakaroner och köttbulllar haha.
Fick bli kyckling panini på dahls den är sjukt god, jag skulle nog kunna äta typ tre stycken =) Det fick även bli en fransk nougat till efterrätt.
Inte bra men gott.
Skall tvinga robin på en cykelrunda idag, han får ta inlines för min kära syster har gjort punka på den ena cykeln (fetto-Verre) :P, och jag vet inte hur man lagar sådant. Pappa hjälp?

Längtar till ledighet men det är inte förrän på tisdag så jag får stå ut rent ut sagt, men jag blir ledsen när det bara är dåligt väder när jag är ledig, alltid har det vart så och alltid kommer det att vara så =( Buhu..

so long

God morgon =)

Dagen kan väl inte bli bättre när man vaknat upp och ser att man har sovit på detta hela natten:

han är ju bara för go min prins, kladdat på lakanet!
Nu e det jobb som gäller!
Pussss och kram en lycklig Linna

bästa dagen på veckan =)

dagen har redan rusat förbi, snart är det dags för kvällspromenad med nino och läggdags. Idag har jag vart ledig, det är verkligen lyx att få vara ledig med sin prins mitt i veckan.
Idag har vi bara myst, vart en sväng i kungsbacka, lunchade och kikade i affären, robin inhandlade en ny keps det var på tiden, verkligen!

Efter stan bar det hem för att plugga, robin hade typ missat hälften av sin samhäll man skulle tydligen skicka in inlämningsuppgifter varje vecka och det hade han missat, det är femte och sista veckan nu, så idag har vi gjort en uppgift och påbörjat nummer två i alla fall. Hoppas verkligen att han kommer att klara kursen ändå.

Nu har man precis plöjt ett avsnitt av desperate housewife, det är det ända programmet som jag följer, förrutom night rider som går på onsdagar, men det ser jag bara för att robin följer det, fast jag vet inte om det är night rider han följer eller om det är sara som medverkar =) haha

jaj god natt på er, imorgon är det äntligen onsdag =) det innebär jobb plus lite till ;)

Helgens bilder


vi såg caroline af ugglas på kungsmässan

där var det snygga killar

mamma och syster var också där

Vi kallas mupparna =)

Lite för mycket alkohol kanske... men söta ändå.

Söndagsgrillning i stugan.

Våran NINO

Lilla stefan frös...

jag vill sova som en gud

ush då tung dag idag, det blev verkligen lite för mycket för mig igår, jag tror noig att jag aldrig mått såhär faktiskt. det märks att man blir äldre hahaha

Helgen har iaf vart trevlig, i fredags slappade vi bara, cyklade med lilleman och la oss hyffsat tidigt. Igår bar det av till kungsmässan för att se caroline af ugglas =) jag, robin och daniel. och dit kom även mamma och syster. caroline hon e grym, jag vill ha hennes cd, ska fjäska med någon =) hihihi efter det drog vi hem igen, skulle bara ta en liten powernap men den blev i två och en halv timma, hehe lite längre än planerat. då fick vi brottom kl var fyra och vi skulle va hos mamma o pappa kl sex och innan det hem till daniel på förfest. Lite förfest hann vi med och sen ut till mamma och pappa i kullavik, där grillade vi och tjöta, hade en jätte trevlig kväll rent ut sagt. När kl blev tolv bestämde jag, robin, daniel och peter att vi skulle dra oss hemåt, så när vi väl va i kba blev det utgång istället för hemgång.

Vakna upp seg som en sengångare i morse men det var skönt att nino var ute hos mor o far så man fick sovmorgon, idag har vi grattat min svåger på födelsedagen, så vi åkte till skårsgård som ligger i gällinge, tror jag iaf. Där åt vi så mycket brunch så magen skulle spricka supermysigt =)

Min helg har verkligen vart kanon, och nu skall vi ut till systers stuga för att grilla =)
Skönt när livet är underbart!

puss

vardags alkolister

äntligen fredag =) weho ledig helg och det skall bli så mysigt, jag har verkligen längtat och jag känner att jag förtjänar lite ledighet, verkligen!

Hade precis en kund som det stank sprit om, ush då mår jag verkligen dåligt, mår som så dåligt att dom måste ta till spriten det första man gör på morgonen? en öl på en onsdagskväll till maten eller så, det kan jag köpa men vafan kl tolv på en fredag, eller vilken dag som helst det är inte ok. Varför går man ens till affären om man har druckit? tycker inte folk att det är pinsamt? jag hade iaf skämts, och det är inte ofta jag tycker att saker är pinsamma men detta skulle jag aldrig göra.

Ikväll vill jag bara mysa med mannen, kanske spela lite kort på balkongen och softa. Jag är sugen på vattenpipa, vi skulle tagit fram den i onsdags men det blev inget med det. Får väl hålla tummarna för ikväll =)

so long my friends <3

bäste sprättaren

yes, nu var det dags för lunch, min mage kurrar alltid, eller nja nästan alltid =) fast mest efter godis.
Jag förstår verkligen inte varför allt som är gott är onyttigt, är inte det ganska dumt? Det tycker jag, jag älskar gotte =)
Ikväll händer inte mycket, det är vår träningsdag får väl se om man kommer iväg, har fortfarande lite träningsverk från i tisdags =P

Jag har slarvat bort vår bäste sprättare, den är helt väck, jag fattar inte hur jag har lyckats men någonstans måste den vara, om ingen har snott den vill säga, jag tror att någon har snott den, för inte kan väl jag ha slarvat bort den? Nej det låter konstigt! Någon har snott den!!!


so long


nani

dagen idag blev inte riktigt som planerat, i morse ringde daniel och ville gå på promenad med oss sagt och gjort blev det en prommis på en timme, då var kl redan halv ett, jag pysslade lite här hemma och r gick till arbetsförmedlingen.

Vid tre ringer min kära syster och frågar om jag skall med hem till henne (hon var på väg hem från skolan i borås) javisst sa jag och slängde på min skorna, Väl hemma hos henne kom min andra syster petra för att dom skulle prova tärnklänningarna som dom hade fått hem, superfina blev dem. =)

Och efter syster skulle jag träna kl 18.30 med robins bror daniel, det var kul att ha lite sällskap idag =) vi körde cirkelgym i 45 min och sen spinning i 45, så nu är man helt slut.
Skall bli kul och höra hur han mår imorgon hahahahaha skade glad som jag e =)

Natti

kan jag leva med smärtan??

go kväll kära vänner ledsen för riktigt dålig update, men jag har haft fullt upp.
Igår vart det jobb otroligt seg dag men jag överlevde, efter det drog vi ut till min systers stuga för att grilla med några vänner och sen hem för att sova trodde jag, men jag kunde inte så jag började testa min epilkator (som jag har haft skräck för i en vecka)! aj vad ont det gjorde, men efter ett tad blev det bättre, men jag undrar en sak
Den rycker ju av hårståna, men drar den med sig säcken så att dom inte växer ut igen? någon som vet? annars känns det ju helt onödigt att sitta och pina sig.

 Idag var det ännu en arbetsdag, mer folk idag vilket resulterade i en bra och rolig dag, samma som igår så drog vi till stugan för att grilla =) efter maten blev det att rensa i hennes rabatter, det tycker jag är roligt och min m,an som är pyroman fick lunta det tycker han om =)

Imorgon är vi lediga skall bli skönt, vi skall på cykelutflykt för att köpa löpartights till mig.

Köss o natti

påskafton

vi ska ätat grillat idag mums!!! robin har fult upp med att grilla steken ute på balkongen, jag skulle fixa potatisgratängen mumma mumma mumma,

måste bara säga det var nog min värsta dag idag på jobbet, så fruktansvärt tråkigt, absolut inget folk, jag och carro har typ stått och stirrat på varandra hela dagen, nej vi gjorde iofs om skylten så det slipper vi göra på onsdag men ändå seeeeg dag..

igår var det super trevligt, vi satt och spela spel, drack och tjöta kvalitetstid med svärfamiljen =) dom e goa, jag e glad att jag har fått en så bra extrafamilj =)

nu e det maaaaat

nu far häxorna till svärmor

idag har det jobbats för min del, robin har fiskat men det blev inge napp, tråkigt jag som var såå sugen på lax =( Nu skall vi hem till svärmor hela familjen, hennes kille har tre barn så dom kommer också plus robin två bröder, så det blir fullt hus.

Jag har testat lip plumbern hela veckan nu, den gör nog verk trots allt, men inte jätte mycket, skall försöka fota så ni får se, men tiden räcker inte till, jag fattar inte riktigt hur man skall hinna allt..

later my friends

grill chill

jaaa nu ringde mannen och frågade om han fick planera kvälen, vadå frågar jag ju självklart, han skulle höra med syster och hennes man om vi kunde grilla i deras stuga, hoppas hoppas hoppas, JAG VILL =)

får se om dom kan det återstå att se, hörs senare

god morgon

god morgon alla glada =) Skärtorsdag idag wehoooo =)
idag fick jag sovmorgon av min man han e snäll han, det betyder mycket att få sova 45 minuter längre!
Vi måste verkligen ta tag i och kolla på bil, vi har sätt en daewoo som e fin, vet någon något om en sådan bil??

Tänka på en sak i morse, dom stackars små daggmaskarna, när det regnar blir det översvämnning i dreas bon, då kommer dom upp till ytan där antingen vi människor trampar ihjäl dom eller så hinner dom inte ner till sina bon innan dom torkar ut på marken stackarana.. tur att man inte föddes som daggmask.

Nu vankas det jobb, och ja rebecca jag e snart sugen på att börja cykla, får vänta tills månadskortet gått ur =)
Köss o hej korvpastej

new colour

jepp nu sitter jag här med färg i håret, såg att den gamla färgen hade börjat ramla ur hehe, skall även testa min epilator som jag köpte igår ush jag vet inte om jag vågar, den låter läskigt..buihuuuuuu mardömmar..

Vi har i alla fall tagit en cykeltur till ica maxi som kvällspromenad med nino det var skönt, så vi skall föröska cykla på kvällen lite oftare, får väl se hur det blir med det.

Just det ja, jag shoppade lite idag :)
En kavaj, en supersöt blus och en svart lite längre bastopp. Det blir grejer det =)
Jaja imorgon är det jobb igen, gymmet stänger redan kl 18 så det blir ingen träning imorgon ( fan, det är ju vår tränings dag! vad gör man då?) vi får väl cykla eller ta en powerwalk, det återstår att se då.

natti natti

arbeiten mittwoch =)

Jobb dag idag, jag och carro kör på som vanligt. Vart en del bra kunder idag, kul att jobba då =)
Imorgon är det skärtorsdag (WHAT?) tiden rullar verkligen iväg, kollade kalendern igår och skrev i lite saker jag måste fixa för bröllopet och insåg att det är inte så långt kvar nu ca 4 månader tiden går så fort, min syster är i alla fall sugen på att göra våra inbjudningskort, det är ju kanon då slipper man ju tänka på det =) får höra med henne igen.

hörs senare.
tråkigt med regn

lip plumber sucks

tjena nu har vi tränat och ätit kvällsmacka, inte bra att äta macka efter träning men det är ju så smarrigt =)
skulle bara säga att det där jäkla rent ut sagt läppbalsamet inte var något vidare kanske att den gjorde dom lite lite större men ingen jätte skillnad som jag trodde, jag trodde typ att det skulle bli så mkt att man inte kunde visa sig ute hahaha


natti

träning

så nu har vi vart en vända på stan och sovit och vart ute med lilleman, vi är effektiva =) var inne en sväng på jobbet, sötnosarna hade fått blommor utav en kund som tyckte att vi var sveriges bästa personal =) sånt blir man glad av!!! stolt över mina vänner :P

Nu är det träning som gäller kösss Å hajj

lediga tillsammans

känns konstigt att var lediga tillsammans på en tisdag men mysigt är det iaf =)
Vi skall snart bege oss till kållered och köpa nytt fiskespö till robin han blev ju stulet så du MÅSTE han ju ha ett nytt, det är verkligen viktigt. haha

nu skall jag fixa med försäkringsbolaget om det som blev stulet, att det skall vara så bökigt jaja hörs under dagen

Vad är skit snack egentligen?

Jag har haft en lång och seg dag idag, jag skulle börjat vid elva men fick dra till jobbet redan kvart över nio, en var sjuk så så fick det bli! Efter jobbet bar det av till Fidde och Cissi för han fyllde år, där serverades det god sallad med paj, och supergoda efterätter, tårta, kakor och ännu mer kakor =)

Jag har faktiskt funderat lite. Inte dåligt va, att mitt lilla hjärnkontor klurar på saker.
Jag har funderat på skit snack. Jag är en riktigt skvallertacka, jag älskar skvaller.
Men när man kommer till skitsnack så undrar jag egentligen vad det är?!
Man kan ju prata om folk om saker som är sanna, eller hur? då kallar vissa det för skit snack, varför det undrar jag då?

tänk såhär:
Pelle har köpt ett hus och lisa är avundsjuk på honom, då säger lisa det till mig och jag kanske säger det till pelle, varför blir det då skit snack? Jag har ju bara talat sanning, eller hur? vad klassar man som skit snack och vad är det?

Jag kanske kan tycka att någon av mina systrar är konstiga ibland och säger jag då det till robin snackar jag skit då?

ne, nu blir det för mycket tänk för min del.
Imorgon skall jag hämta ut mitt nya läppbalsam, som skall föstora läpparna under 5 timmar, skall bli intressant att se resultatet!

Natti natti

vingar för pengarna

nu har vi vart hemma en srund, vi är verkligen helt slut, man har ont i hela kroppen och det känns som om vaderna är av!! ajajaj men såå kul vi har haft, detta får vi göra om nästa år igen,

I fredags var vi ute på den lilla baren brant's, live band och hela skiten =)
Jag är i alla fall sämst på låttexten, återigen gjorde jag en tabbe.
NI vet låten jag ska köpa vingar för pengarna, flyga högt över ängarna?
Jag har tills i fredags trott att det var, jag ska köpa pengar för pengarna.
Jag började undra vad folket sysslade med när dom flög runt med armarna. hahaha
Detta tyckte i alla fall daniel, robin bror var väldigt roligt.

det är inte lätt att vara jag ibland, jag sliter hårt för det!
Igår blev det lite kortspel, jag daniel, robin och petra. Vi åkte på stordäng av boysen!
Nu är det dags för mysig kvälls macka med brie och pumpakärnor =)

god kväll kära vänner

gud vilken dag det har vart, man är helt slut nu, robin slutade åka redan vid tre, och resten vid halv fem, jag och daniel gav oss inte så vi åkte till kl 18 ungefär hehe. Nu har vi precis slukat i oss maten,det gick undan alla var svin hungriga :9 ikväll skall vi ut på brant's branäs lilla place to be. hahha

imorgon blir det mer skidor, hyffade benen kommer att vara på söndag hehe, helt möra redan nu =)

Nu skall jag vara social, det får bli dålig uppdatering denna helgen, jag har ju faktiskt semester =)

pussis

på väg

Nu är vi på väg till branäs =) det skall bli kul. LÅnar min syster lilla bloggdator just nu, så check faktiskt man blir sugen på en egen.

Vi är fortfarande deppiga för igår men jag har satt upp lappar på trappuppgång dörren hoppas att någon vet något!!!
Hoppas, hoppas =)

Vi har gps i bilen men mamma skiter i dess instruktioner, den säger ju fel enligt henne haha

hörs senare, nu skall jag vara social.




så arg och ledsen

Har vart och lämnat nino nu och när vi kom hem skulle vi ner i källaren för att hämta en skidjacka, när vi kommer ner ser vi att vårat lås är uppbrutet, och när vi öppnar så saknas robin fiskespö, en låda med massa jackor och det viktigaste av allt som vi har där nere, en tavla, som vi har ärvt av robins morfar.

Den tavlan var nästan allt för robin men vi hade den där nere för vi har ingenstans att ha den just nu. Robin morfar var som hans egna pappa, och han var som en morfar till mig. Vi är så ledsna nu att den tavlan är borta, det var det ända robin ville ha efter sin morfar.

Skall skriva en lapp och sätta på trapphusdörren, om någon har sätt något. Vårat förråd var det enda som det hade vart inbrott i med. Det sjuka är hur dom visste att dom skulle in i vårt, det är hela väggar, inget galler som det brukar vara.

ush nu är vi riktigt nere, känns som att all skit drabbar oss just nu.
Vi pratade med robin mamma igår och sa att vi kanske skulle ta upp tavlan ifall det blir översvämning igen, kanske var det då dom gjorde det?!

kan ge mig fan på att det var någon här i huset!!!!

lill lördag =)

Idag är det onsdag, alltså lillördag =) sista dagen jag jobbar denna veckan ska bli skönt, jag har till och med turen att dela den med natta också, kan det bli bättre? Skulle inte tro det :P hihi

Såg att hugo blev den rätte för rosing. Jag har själv inte kollat på programmet mer än första avsnitten.
Men frågar är, hur kan man välja en "man" ( kan man kalla honom för man???) som bara är fyra år äldre än sin dotter?
Nae jag tror inte att han e sugen på rosing utan henns tösa bit kanske, vad tror ni?

Nu e det lunch som, vankas, revbenspjäll, keso och avokado =) MUMS

RSS 2.0