nani nu

jag är sjukt trött nu ögonen famlar i kors, men jag kan inte slita mig från datorn, jag måste hitta en ny bikini hihi..
Dagen har jag spenderat på stranden med mannen och mina kära systrar =) kvällen bjöd på middag på rumpan bar med systrar och respektive plus ett annat par = parmiddag, haha =)

jag längtar faktiskt till jobbet imorgon, det vart en bra dag idag och det kom massa nya saker (som jag måste spana in) så jag har fullt upp med att hänga om o så imorgon plus att jag jobbar med söt natta =)

nae utgång med hund sen bums i säng, bikini och annat får vänta tills imorgon =)

jag citerar


"Det är lättare att förlåta en fiende än en vän."
 - Friedrich Nietzsche

Skara och födelsedag =)

helgen i skara var kanon får ladda upp bilder här när jag har lagt in bilderna =) igår hade vi även överraskningskalas för robin mkt trevlig, idag vart det sisjön och kalas för andra sidan släkten..

imorgon är det dags för jobb igen nu jobbar jag i sju veckor till sen blir dte tre veckors semester.
jag tror att jag har hittat min frisyr till bröllopet, lite annorlunda än vad jag först hade tänkt..





kan man hälla gödning i håret???? hahaha

Nu skall jag smörja min stackars mans rygg han har fått ont i den =(
natti

glada miner och kort tid

Nu har vi packat färdigt för kvällen och imorgon, så nu skall vi bara slänga in all skit i bilen och köra nino till mamma och pappa.
Var nere i källaren nyss, jag är livrädd där nere, tycker att det är läskigt ush ush..lampan släckte sig (det är en sån rörelselampa) så jag blev ännu räddare mitt i allt tappar jag bort hänglåset nånstans i källaren, jippii bara att börja leta =) jag fann det till slut..

Sist men verkligen inte minst måste jag tillägga om michael, mycket tragiskt, helst plötsligt inser man att man inte har så långt tid med sina nära och kära. Min pappa är lika gammal som han var, det känns helt sjukt att folk kan ramla av pinnen när som helst. Michael var ju trots allt den första och största kändisen man visste när man var liten..

Nae skara och glada miner får det bli nu!

All lycka till min arbetskamrat caroline imorgon =) Fru Toft


ägg i huvudet

idag har vi återigen vart på stranden dock inte lika skollhett idag skönt var väl det syster och robin badade i havet jag gjorde kärring dopp, ni vet när man drar upp vatten på armar och bröst haha..

efter stranden fick vi handlat lite mat till skara och till robins kalas..
nu sitter jag här med egengjord inpackning i håret ett ägg, 2msk honung och 2 msk olivolja, det skall tydligen göra susen =)

wiiiiihio nu måste jag packa, duscha och städa men fint kommer det att bli =)

älskade sol

livet är bra underbart ibland, just nu är det toppen!
Semester hela veckan och solen skall skina till tusen =) man blir lycklig,
Igår åkte vi ut till mor o far för att gå till stranden, men då kommer min älskade man på att han har glömt badbyxor och är dålig i magen, yeees tänker jag då 'not'. Så det fick bli att ligga och sola o lata på deras altan som det blir 3oo grader på..
powewalkade med syster och mor igår så jag har träningsvärk i röven, jag trodde inte att jag var så otränad!!! Haha.

idag har vi flängt runt lite grann robin har vart på arbetsförmedlingen medans jag fick strosa på stan, snart skall han dra iväg på golfrunda, då skall jag passa på att bänka mig framför tv:n och spela sims, jag har äntligen fattat hur man spelar det på playstation =) hihi

imorgon blir det sol sol och åter sol.
som sagt, jag älskar livet just nu. Kan man inte få semster och sol året runt???

Nu ringde robins telefon, ikea ville ha honom på intervju, och han har inte ens sökt jobb där :S konstigt med roligt..

telefonkö

Har suttit i telefonkö hela morgonen först en kvart med skarasommarland och nu tandläkaren, det värsta med kön är den jävla bakgrunds musiken som är så otroligt check så man blir galen!!! man dinglar runt som en drogad banan efteråt. najs =)

nu blir det stranden =)

semestervecka

Nu sitter jag här i soffan och firar semster starten med en kall go cider, chips och lite plopp, det är ju först den njya veckan imorgon =)
denna veckan skulle det nog bli fint väder så OM det är det skall jag spenadera veckan på stranden och bara glassa och njuta av livets goda =)
På fredag bär det av till skara sommarland det skall bli najs =)

nu är det rocky och snacks som gäller

midsommar-helg

midsommar igår var verkligen trevligt, tråkigt bara att vissa inye kan sköta sig. Man skall väl ändå bete sig så som man vill att andra skall bete sig hemma hos en själv? jaja nog om det, jag var glad ändå =) regn som vanligt men vad begär man? Vi bor ju i sverige!

Idag har vi spenderat dagen hos mor o far, spelat lite golfbollar på ranchen, jag sög. jag har verkligen inget tålamod för  att bara slå lite bollar. nä action får det va!

Ikväll vart vi på liseberg med daniel och petra, hon vann stjärnvinst, jag trodde att det var jag som vann så jag hoppade runt haha!!

Sista arbetsdagen imorgon sen har jag en veckas semester, då börjar mitt nya nyttiga liv!

God natt så länge <3

huvudvärk och svåra beslut

jag är nani och har jätte ont i huvudet, inte alls kul har verkligen haft ont hela dagen också. antar att det beror på att jag tänker mycket, det måste vara så =)

Mötet igår med hundarna gick bra men det var en konstig stämmning, vi ska ses igen och testa lite fler gånger. Det är ett väldigt svårt beslut, man undrar vad nino tänker och hur allt kommer gå, har vi tid och energi för två hundar mm. ja det är en sak att tänka på. Nicco var i alla fall mycket större än nino, säkert 10cm högre och lite biffigare, blå ögon och mer svart i pälsen. Vår nino ser ju ut som en liten pluttig söt docka =)

Vi har precis gått långprommis med robin mamma och sambo, jag tror att jag skall baka en kaka till robin nu, han är lite grinig så det kanske får honom på bättre humör =) Det är matrix på tv, ingen rolig film om jag får säga det, så jag kan lika gärna baka =)

natti natt



jag blir galen!!

Ja, nu blir jag fullkomligt galen av mig, jag har suttit och skrivit flera inlägg nu innan men dom bara försvinnen, yeeeeees lovely!! NOT

jag har i alla fall fåttt äta lunch, robin hade gjort en bamselåda till mig så jag fick dela den på två. Annarn hade jag rullat runt i butiken idag, och det är inget jag rekomenderar =)
På fredag är dte midsommar vilket innebär kort dag OCH ledig lördag för min del. Det ni, inte illa va?
Midsommar kommer firas i min systers stuga med partaj, midsommarstång och lekar =) precis så som det skall vara =)

ikväll skall vi träffa ninos bror,det skall bli intressant att se hur de kommer överrens och vad ägaran kommer att säga. men mer om det ikväll, då vet jag förmodligen mer.

Kram banan


snäll man

nu sitter vi och degar i soffan har vart ute på långpromenad så sjukt skönt väder ute, jag får lust att gå i flera mil då =)
Idag har mannen vart snäll, när jag kom hem hade han städat, sökt jobb och börjat laga mat. Det är min man det <3

imorgon är jag ledig, sista arbetsveckan nu innan en veckas semester.. wohoo

Nu gapar bobban om att han vill ha datorn =)

design

nu har jag suttit och fingrat på en ny design. nu får den va ett tag för nu orkar jag inte mer. riktigt stolt över hur jag fick till nedräkningen =) jag måste bara säga att jag har blivit så kreativ det senaste, sytt klänningar 3st till och med målat tavla och gjort en bloggdesign. jösses.

tiden bara rinner iväg

japp då har även denna helgen passerat, tiden bara försvinner man hinner inte alls med särskilt mycket. I fredags slappade vi bara dagen slutade med att jag målade en tavla av robin, hade  år kamera haft batteri i sig så hade jag lagt upp en bild men den får jag spara till ett annat tillfälle nu då.

Gårdagen spenderades på stan, så efter det mötte vi upp daneil och petra för fika och stros på slottskogen. På kvällen var vi hembjudna till mor o far hela gänget., mycket trevlig kväll =)

Idag har robin spelat golf och jag har vart en sväng i slottskogen med lilleman idag med =)

Ninos uppfödare har hört av sig till oss för att fråga om vi kan tänka oss att ställa upp som "fosterfamilj" för hans jämngamle bror Nicco.  Niccos familj känner att dom inte riktigt har tid för honom. Dom skulle höra av sig under dagen men vi har inte hört något än. Ikväll blir det bio skräckfilm med 3d glasögon =) Scary..

Nu skall vi vila lite

man dömmer utan att veta

Nu var det dags för lunch igen. självklart blev det min favvo macka från dahls idag. när jag stog där och väntade kom en gigantisk kvinna och beställde tre ljusa mackor (det var väldigt viktigt att dem var ljusa, sa hon) två coca cola och en irish cream coffe, jag vänder mig om och ser en till tjej som är lika stor och dem var ju i sällskap, mannen var liten och tunn.

Har ni tänkt på att man dömmer folk så fort, om kanske hade en sjukdom så att de var så feta, det aknske inte alls berodde på vad hon äter. men visst tänker man med en gång, det hade vart bättre med en mörk fralla kanske.
Jag såg en gång på insiders eller vad det heter, då klädde charlotta finkenberg ut sig till en väldigt överviktigt kvinna och satte sig och åt på mcdonalds. Alla som var i restaurangen stirrade på henne. hemskt.

nej tillbaka till mackan nu.
ha d gott

jag skulle ha nötter

Ush nu är jag äcklad av mig själv.
Efter lunchen tänkte jag att jag skulle unna mig lite nötter från godishavet, men vafan kommer jag ut med, en påse full av godis och kanske två nötter. Den har jag nu tryckt i mig på fem minuter som om det var en tävling, någon kan ju komma och ta påsen ifrån mig. nej fy vad jag mår nu. bläääääääää

jag får gå ut och jobba extra hårt nu så jag mår bra igen =)

Mitt hjärta och mitt allt

Älskling
Det är för dig jag vaknar.
Det är för dig jag ler.
Det är för dig jag lever.

Älskling
Det är för mig du andas.
Det är för mig du ser.
Det är för mig du har visat din kärlek.

Du är det finaste jag har


När allt går trögt

ush igår kväll var jag riktigt besviken och deppig, känns som om det är många faktorer som spelar roll just nu. Jag tycker att det är jobbigt att r går hemma, han gör tyvärr inte så mycket åt saken och jag vill verkligen inte verka tjatig.
Fick pratat av mig med mamma idag, blev lite småbitter på henne igår med men det löste vi upp =) var nog inte på henne som jag var bitter egentligen utan att det bara var droppen. Man tycker inte alltid samma saker men man får försöka se det ur olika perspektiv.

Idag har jag jobbat och spenaderat kvällen framför tv:n först ugly betty sen desperate, det skall tydligen va säsongsavslutning nästa vecka =(

jag har i alla fall fixat en kanon veckoavslutning till mig själv, jag är nämnligen ledig fredag, lördag och söndag =) om jag kan/får fixa måndag också så blir jag ledig fram tills på onsdag..vi får se hur det blir med det. Det hade vart skönt med lite minisemester nu innan semstern =)

Jag har ju bara en vecka nu och sen först i slutet av augusti, så det känns som om man får passa på!
Nu ska jag nana


coffeeeee time

fika paus på jobbet, häller i mig en stor kopp kaffe med mycket mjölk. min mage kommer pajja men dte är det värt hihi.. inatt har jag sovit sjukt gott, för en gång skull har robin sovit på sin sida av sängen, i vanliga fall har jag typ bara 20cm att sova på. men inatt hade jag hela min halva =) tack robin <3

förlåt mig för mina synder

hmm ja kanke att man kan tro att jag har gått och blivit troende och gud har förbjudit mig att vara vid datorn, hmm ja mycket möjligt. Eller nej det går ju inte att jag skulle bli troende, då måste man ju gå till kyrkan varje söndag. Jag kan ju bara varannan så jag får nog skippa hela skiten.. hihi

i fredags var jag ledig så vi kikade på bukett till mig men fasiken vad dyrt det är en som jag kollade på kostade 2500, VEM betalar det för att hålla i en timma typ nej nej. sen vart det mölndals dagen måns och caroline af ugglas, mysmys.
Igår spenderade vi kvällen med matte och becca, det var ett tag sen, åt lite mat och kollade på den otroligt bra matchen, ush så pinsamt!

Idag har jag jobbat och dagenb har faktiskt rusat förbi =) min finne på läppen är utbytt till ett kliande svidande rött märke, det gör jätte ont. känns som supernare typ..

Jag har tryckt i mig en hel ask läkerol idag, jag känner redan nu attr robin kommer somna med en gång han lägger sig, dessa gaser bedövar hjärncellerna..


jag välkomnar även norrmänn

ska alldeles strax hoppa i säng, har precis vart ute med den lille skiten.
idag har jag fått paket av min man, då blev jag glad, två söta linnen =) Jag hade i och för sig pekat men dte var väldigt snällt och gulligt ändå <3 <3

inatt har jag fått världens bamse finne mitt på överläppen, ni vet där läppen går ner lite typ. där har den satt sig och gör sååååå ont!

nu skall jag nana och hoppas på att den försvinner under natten.


so long najti

lax och en fin kakbit

Fan vad less man blir på detta vädret, det är tamejfan alltid fint väder när jag jobbar. Hoppas verkligen att det är fint imorgon när jag väl tagit mig ledigt.
Och tur var väl det, egentligen tog jag ledigt för jag ville gå på pellekan dagen, för att se caroline af ugglas och måns zelmerlöv. men som tur var kom jag även på att det var ju imorgon som jag skulle kolla på en brudbukett efter tre. tänk om jag hade missat det!! ojojoj..

Nu har jag tryckt i mig lunch, lax och avokado =) Jag tror att jag skall bli fit genom att äta smalmat och sen trycka i mig sötsaker när ingen ser haha..

Ikväll skall robin spela någon pokertunering, vilket jag inte gillar men men that's it. Så jag skall ta hand om  mig själv, dvs noppra ögonbrynen och pina mig själv med epilatorn igen.. AJ.

puss o kram

sockerkick

Målar och flänger här på jobbet idag igen, men vi är på slutspurten =) gött de!
Sitter här med ett stort glas coca cola och två bullbitar haha

Igår vart jag riktigt händig, jag bakade två olika sorters bröd varav två limpor av varje plus att jag bakade sockerkaka, de ni =)

sisjön

igår belv det konfirmation som dessvärre sög, inte så kul och sitta i kyrkan och lyssna på allt kristet blaj blaj. Just därför skall jag tvinga vår präst till så lite sånt som möjligt på bröllopet, undrar om han tar emot mutor? haha

Efter det badade vi lilleman i sisjön, det gillar han =)
Sen blev det världens kassate bio film duplicity eller nåt sånt jaja den var kass i vilket fall, den får knappast någon oscar haha.
Idag har jag jobbat som ett litet djur som vanligt ;) sen hämtade älskling mig för en att ta mig på surprice =)
 Grillning i sisjön =) myspys var det. Robin är en riktigt pyroman grillen blev till en eld efter det att hamburgarna var klara. Och som ett litet barn sa han: bara lite till. typ en miljard gånger hihi.. Vi kastade pinnar långt ut i vattnet åt nino, han är så duktig som simmar och hämtar dem =) han ser ut som en liten utter..

Nu e jag dödstrött, som vanligt kan man nästan säga, bums i sängen =)


RSS 2.0