sista november

hmm nu började jag fundera över stavningen november, det låter ju helt konstigt, tycker ni inte det? november november, november. jajaj sista november är det i all fall.
Idag har jag myst med lunch hemma hos sofia, maggie och kina var också där =) nästa gång är det min tur att bjuda hem tanterna =)

Snart skall vi dra iväg igen för att se på hockey, frölunda-södertälje. Jag är egentligen lite för trött för det men jag är ledig imorgon också så jag får väl vila då =) imorgon fyller även lilla farmor år så dit skall vi en sväng med =) Jag njuter i alla fall av att se alla julstjärnor och utebelysning det tycker jag är super mysigt =)

Jul i vårt hus

God Morgon!!
Igår vart det julbord, gott gott gott. Men så mycket mat man vill ju smaka på allt lixom. Till slut orkade inte magen mer så den stod rätt ut i stället haha.
En trevlig överraskning fick jag igår när jag kom hem, en hund som hade rullat sig i bajs utan att R hade märkt det. Mmmm så gott med bajjlukt =( BLÄÄÄÄÄÄ. Bara att duscha av honom. Efter det tog jag faktiskt fram julgardiner och stakar. Sånu är det jul i vårt hus =) Mys.

Nu skall vi faktiskt gå en vända på stan, först till jaktia för att köpa skott till Robins gevär och sedan till göteborg och spana lite klappar och fika =)
jag skrev om R:s mormor härom dagen och vill nu bara säga att hon är himlen
=( men nu är hon med morfar =)

depp depp deeeepp

jag och R har verkligen hamnat i en deppfas. Inte mellan oss utan allt annat kan man väl säga. R:s mormor är riktigt dålig och ligger på sjukhus mitt i allt också =(
Lite lite ljus har det vart idag för på min lunchrast var jag på en liten mini intervju på Jaktia här i kållered, spännande!! jag gillar mitt jobb som jag har idag men när man vet att timmar kommer att ryka. Spännande att kanske få prova något nytt. Jag har ju trots allt vart här i snart fem år. Hoppas hoppas =)

idag har vi kvällsöppet för att "fira" att julhandeln har börjat så vi har öppet till 20 idag! wehooooo

I wish


mysigaplädarfintöverkasttwilightkokbokmedchokladhunterstrumpor
primebootshögalågafinatunikorfräschasängkläderochsötagalgar

ledig dag

idag har jag vart ledig, dagen började med en lång promenad med lillskiten, sedan frukost & dusch. Efter det åkte jag med mannen en sväng på jobbärenden. Sen blev det lunch hos R:s farmor. Schnitzel och pommes =)
Vi har även hittat ett litet paket till mathias och rebecca som vi skall besöka idag, vi hade egentligen redan köpt en paket med den kändes inte riktigt rätt, så den spar vi till nästa unge haha. När vi kom hem tog vi en riktigt lång promenad med nino, känns skönt att ha tagit en lång nu så slipper man gå så långt sen ikväll =) smart va.

nu skall jag väcka min man och pudra näsan för att sedan dra till M&R.

Just det ja, new moon, jag tycker verkligen att den var lika bra som ettan. Jag har ju läst alla böckerna så jag vet ju vad som kkomma skall, men jag satt på helspänn ändå. är det någon som skall se den, så hänger jag gärna på igen haha =)

sweet dreams are made of this




Har sätt new moon ikväll, det är allt jag tänker säga. jag vet en som kmommer sova gott.

god natt


bad romance

den nya favvo låten =) man får inte kolla på videon för då blir den bara konstig.

Nu skall jag snart iväg för att möta upp tre av mina arbetskamrater för att ta en lunch. Sofia som är mammaledig skall ta med sig sin lille =) Igår åt vi söndagsmiddag hos mamma och pappa, apelsinfisk, ska se om jag kan lägga upp recepten här för den var verkligen supergod =)

nu måste jag göra i ordning mig kraaaaam =)


helg

jag lever. nu dör jag igen kanske fram tills ikväll eller imorgon =)

förbannad

jobbat och slitit har jag gjort idag med! Dagen bara rann förbi, jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen nu för tiden.
För några månader sedan kom det in två killar på jobbet i 16år åldern, dom skulle prova jeans, efter ett tag kommer väktaren och skäller ut dom som bara fan att han skall banka skiten ur dom så att dom pissar på sig mm. Jag och min arbetskamrat caroline tappade typ hakan och sa inget, när vakten sedan gått ut frågar vi killarna vad det där handlade om, då sa dom rakt och ärligt att dom hade tabbat sig för nån månad sedan och tyckte att det var tråkigt att man skulle få skit för det hur länge som helst.

vi blev förbannade och sa till vakten som stod på utsidan att när våra kunder är inne i butiken så får han hålla tyst med sådant snack. Vakten haffade killarna på utvägen igen, så vi stod med och diskuterade. efter diskutionen kom killarna in till oss igen för att tacka för att vi "försvarde" dom. då sa vi att alla är ju värda en annan chans, och ni har ju inte gjort något mot oss.

jag har sätt båda killarna lite då och då efter detta. men idag kom den ena killen (M) med en annan kompis, kompis provade en tjocktröja och M hjälpte honom. efter ett tag gick m in i ett provrum med lite t-shirtar. Jag berättar då hela den här storyn för min andra kollega. Kompisen köpte sin tjocktröja och så var dte inte mer med det. Men när klocklan är 5 i sju ser vi att dte ligger en lapp i provrummet. Vi kollar lagret och inser snabbt att M har snott en t-shirt av oss. Man blir så sjukt irriterad. Man blir så jävla ledsen när någon gör såhär, någon som man trodde var "snäll" Vi har redan försvarat denna killen en gång. Och idag när han var inne verkade han som en schysst kille.

När R hämtar mig från jobbet sa jag till honom: vi skall spana efter två snorungar. R svarar då: jag såg precis två gå förbi här. Vi hinner inte köra långt innan jag ser killarna, dom står på vår lastkaj. Ut ur bilen och fram till dom. Självklart nekade dom till en början, men när jag till slut fick kolla i killens påse, så visst låg den där.
Man blir så sjukt ledsen, här är man snäll och försvarar, och idag när dom var inne så stjäl han från oss. Jag frågade varför? Vet ni vad jag fick till svar? Jo att han typ aldrig har pengar. Jag har inte heller alltid pengar men jag snor inte saker för det, då får man spara. that's it!
Klockan var ju över sju så jag hade ju slutat jobba och hade inget nummer till väktare. Dom tyckte att jag var snäll som inte ringde 8 de visste ju inte att jag inte hade numret) men jag kanske inte var så snäll trots allt. Nu har vi vart snälla mot den här grabben två gånger. Vi kanske inte hjälper utan stjälper honom? hoppas att han fattar vad som kan hända efter min dialog med honom.

jaja dte var nog allt =)










jul jul strålande jul =)

åååh vad jag längtar till jul nu =)
vi har börjat julpynta i butiken, igår gjorde vi julskylt och när klockan var sju smyg lyssnade vi på julmusik =)
Denna julen kommer bli bra =) hoppas jag i alla fall! det verkar som om det inte blir allt för mycket jobb för mig, jo självklart kommer jag att jobba hela julveckan så klapparna och maten får jag inhandla långt i förväg!

jag är en sådan tjej som gillar att pynta julen tidigt. som ni vet så har jag ju satt upp utebelysningen, jag har inte tänt den än men snart så. Julgranen får nog åka upp tidigt också, så tråkigt att bara ha uppe något så fint så kort tid annars..

jaja nog om mitt jultjat.

Hur firar ni julen? när börjar ni pynta?

hellre en paj i ugnen än en paj ugn.

idag har jag bara unnat mig att ligga och dega, först åt jag frukost med mannen och gick med nino. efter det låg jag i sängen fram tills dess att klockan var två haha. Sen fick jag städa och plocka lite här hemma, och under tiden satt sötnosen ute på vårt berg och spanade, jag fick världens finaste bild på honom. får lägga upp den sen =) efter det gick jag en jättte långis med nino. Nu har vi precis ätit kycklingpaj och nu väntar vi på ananaspaj som är i ugnen =) kladdkakan igår var det äckligaste jag någonsin ätit fy fan, den gick inte att äta =( hittade ett konstigt recept på arla, utan mjöl och 4 ägg i. vad ni än gör, baka den inte!!!!!!!!

Nu skall vi snart hem till mor och far med pajen för att se på desperate housewife =)

pusssis

kaka, kaka, kakaaa

idag efter jobbet kom min kära till kungsbacka för att möta upp mig för en fika, till slut kom vi fram till att vi inte ville fika, vi ville äta. hmmm vad äter man då??? Båda våra magar var sugna på hamburgare, så det fick bli lill amandas för en 150gram burgare =) muuuuums.

fasen vi säger typ varje söndag att vi måste bli nyttigare och äta bättre och mindre godis/snacks. Men vi bryter det redan dagen efter. Hur skall detta sluta?

jaja i alla fall så har jag bakat kladdkaka nu, men riktig choklad i =) Den skall avnjutas nu sen blir det kanske sängen.

kram på er

lördag

Idag var jag uppe med tuppen, eller nästan i alla fall, vaknade halv tio och slängde på mig stövlar och jacka för att klippa till häcken på nutsidan, så nu har jag hängt upp utebelysningen, jag har inte tänt den än, det får vänta lite lite till, Men nu är dte förberett i alla fall =) efter det tog vi en promenad till affären och handlande lte frukost. Nu skall vi ut i skogen igen för att hämta lite grangrenar. det får man egentligen inte men jag skall bara ha liiite. Jag tror att det finns någon gran över vår järsgård så där snor jag nog lite haha

Kanske att vi åker in en sväng till stan efter det, jag såg att dte var loppis här i vallda, blev lite sugen på att åka dit, jag har aldrig vart på loppis. tror inte att r är så sugen på dte så det får väl bli staden. haha

Puss & Kram

nytt nytt =)

köpte en ny fin kofta i söndags och även ett halsband. tänkte bjuda med mig till er.

kofta från sisters, finns även i svart/vit också så jag tror att jag skall köpa mig den också
Halsbandet kommer från pearls for girls =)

natti natti

segråtta

jag funderar på att kanske lägga ner min lilla lilla blogg ett litet tag, jag finner ingen inspriartion och hur kul är det att skriva ett inlägg bara för att man borde? detta skall jag fundera på. jag vill ha lite ljusglimtar i mitt liv som gör att jag får upp lusten igen.

Idag skall jag och min kära på handbollsmatch, dte skall faktisk bli mysigt. jag fick välja, följa med eller sitta hemma i mörka skogen typ. så vad väljer man =)

I tisdags på min lediga dag var vi faktisk riktigt händiga. På med gummistövlar, regnställ och så byggde vi ett staker vid vår mur så att nino inte kan hoppa över =) sen började jag gräva upp cement pålar som stugan har stått på dom är nergrävda i marken ca 60cm. men efter ett tag kom jag på att grannen skulle få göra dte själv eftersom det är dom som har köpt stugan och detta var med i dealen. Så det så!!

hej alla glada!

ja ännu en helg har passerat utan att jag har bloggat!
I lördags hade vi syskon myskväll här hemma med respektive. God mat och lite spel ( ingen var intresserad av spelat men ändå) och självklart firade vi fars dag igår.

jag skulle verklgen behöva lite semester, det skulle vara skönt att åka på en resa i typ två veckor och när man kom hem igen så var allt toppen. Jag är verkligen i en svacka just nu jag stör mig på allt och alla. Jag kanske skall göra som björnen och gå i ide under hela vintern. det låter bra =)

För att sätta guldkant på tillvaron så sprang jag till hm på min lunch och införskaffade lite nya underkläder ( hoppas mannen blir glad =P ). dessutom skulle jag vilja slänga hela min garderob. känns som om inget av det egentligen är min stil. Kanske lite men mycket är bara kraffs, känns det som! Blä blä Kan någon ge mig en miljon, så jag kan slänga allt? hihi =)


091006

ush först nu är jag på lunch vem lunchar kl tre??? haha jaja jag har i alla fall fått i mig mat så nu har jag örter mellan varje tant. Mycket charmigt =)

Igår när jag kom hem överraskade min man med räkor och vin. Lite små lyxigt att få det på en torsdags kväll =) Det är sådant som sätter guldkant på vardagen!
På söndag är dte fars dag och det märker man tydligt av, jag har slagit in X antal paket som innehåller tröjor eller skjortor! undrar vad min far skall få?? hmm.

Jag fick en anonym kommentar om mig väggtext. om vart jag har köpt den. Om sanningen skall fram så har jag målatden helt själv. Men detta mönster finns att köpa på vinylahem.se

Idag blir dte kanske kanske hockey efter jobbet men jag har egentligen ingen lust, jag vill ligga i soffan på min spikmatta (ett tag) kolla idol och lägga mig i tid. det tycker jag låter bra =)

Svin svin

ush igår på jobbet fick jag för mig att jag hade fårr svininfluensan för jag fick en värmeby över hela mig. Så det måste ju vart svininfluensan. eller hur?
inte nog men att jag trodde på det då, inatt drömde jag att jag var sjuk och när jag vaknade kändes det som om jag behövde spy. BLÄÄÄÄÄÄ. hoppas jag inte är sjuk. Nu mår jag bra i alla fall.

Jag och R har inte tänkt att ta något vaccin mot svininfluensan, man kan bli lika sjuk av vaccinet som av influensan ju. Kanske att jag ångrar mig jag vet inte. Det finns både för och nackdelar med att vaccinera eller inte. Tänk om jag, just JAG eller R skulle bli den som bli jättesjuk. Hmm detta tåls att tänka på.

Skall ni vaccinera er??

nöff nöff

mittwoch

Onsdag kväll, jösses vad tiden rinner. Snart är det jul och det skall bli kul =) Vi har tänkt att fira med heeela stora tjocka familjen hemma hos oss i år =) mysigt skall det bli =)
Vi är precis hemkomna från jobb och lite mathandling, just nu sitter R och målar på sin tavla =) det är hans nya hobby har han sagt =)

Jag har fixat bilderna som jag lovat, galgarna, smyckesstället och min väggtext.


ojdå glömde vända bilden. men ni sre ju ändå =)


mitt smarta smyckesställ, som är från ikea för 29:- fynf fynd fyyyynd =)


lite pilligt men det blev ganska fint
eller hur???


bildspel



på väg till svärmor

vi drar till danmark


Robin smyg börjar festen


mysigt rum


söta vänner


skål på er




vissa har inte förstått att det är november!!

snygg man =)


mat mat maaaat

cissi och jag


fina män

n
den skånska luften


turning torso

på ikea igår hittade jag denna fiffiga hatten, en tårthatt =) Robin tyckte att detta var jätte pinsamt

Nu glömde jag ta kort på galgarna =( fasen också!!


polis polis potatisgris

förlåt för dålig update IGEN!!! illa illa.

Lördagen i malmö vart kanon, vi strosade på stan, åt luch och köpte lite onödigt kraffs som vanligt. På kvällen åt vi middag hemma hos fidde och cissi, supergod mat =) efter maten åkte datan upp så vi säkte runt på massa sjuka porrsaker. Sök till exempel efter shemale eller smallest cock så skall ni se vad som dyker upp. Jag trodde inte att det fanns såååå små snoppar men tydligen. tyvärr gjorde den skånska luften så att jag däckade på deras soffa kl 12 haha. Så det blev tyvärr ingen utgång. Jag lägger upp de få malmö bilder som jag har efter detta inlägget Ok??.

Igår fick jag fnatt här hemma och började måla en väggtext i sovrummet. Och Efter det ville jag ha en byrå, så det bar av till ikea för att inhandla en. Efter ikea blev det handbollsmatch RIK-GUIF. Jag gillar egentligen inte handboll eller rättare sagt jag hatar handboll. Men denna matchen var faktiskt riktigt bra =)

Jösses det här blir ett långt inlägg känner jag, men men.
Idag har jag skruvat ihop min byrå men insåg att ett gångjärn saknades. Jippi =( jag ville ju ha den färdig idag! R är i alla fall på ikea nu snart och skall fixa detta =)

Jag har även hunnit med ett polisförhör och trasig panna.
Vi hade en påverkad tjej på 24år som snattade ett linne hos oss för 54 kronor. Orka snatta för 54 ynka spänn. Jaja hon hotade i alla fall vakten och mig vid ett flertal gånger så idag kom polisen hit för att förhöra mig. Jag var änna lite nernös men det gick kanoners =)
När vi sitter där och fikar så bara allt släckt ner, då gick pannan sönder så den slog ut jordfelsbrytaren. Så just nu i skrivande stund väntar jag på att pannmannen skall kommma och fixa den =)

kram så länge =)

RSS 2.0