skit skit och mer skit

ja när skall turen vända egentligen??
R ringde för en stund sedan och sa att någon blådåre till bilförare hade backat in i vår bil på 421:s parkering och dragit därifrån. Kul och slänga ut några tusen på bilfan nu med. Först cp hyresvärden och nu bilen. R.s vinterjacka ligger risigt till nu =( Livet känns verkligen underbart just nu! NEJ!!!!

Jag är riktigt trött på detta just nu, kan inte allt vända. Så jag kan köpa mig en triss lott som jag får visa legg på och skrapa fram några små slantar. Gud hör du mig? Ge mig flyt.

Jag har börjat banta idag med. Nutrilett och banan till lunch. Jag skall hårdbanta i en vecka sen skall jag äta nyttigt. Känns som om jag är lika grå och slaskigt som tråkigt höstregn just nu =(

Nu har jag beklagat mig.

aktiv

full fräs hela dagen.
Jag har målat om lilla rummet, men såg först nu när jag ställt tillbaka alla möbler att ett lager till hade vart bra. Jag får kleta på det en annan dag =)

Vid tre mötte vi upp syster i skogen för att gå med hundarna, Där fick dom tre små monstrerna springa löst. hej vad det går då!! Lilla brosan försöker hänga på ninos tempo men det funkar inte riktigt =)
Tjugo över fyra var det dags för att leka med lilla barkstrand <3 Hon e så go. Vi shoppade lite, eller jag shoppade, Carro lyckades hålla sig hihi, en fika fick det också bli. Jag stod och spanade på alla sötsaker men köpte ingen. Otroligt va?! jag köpte ingen kaka. Men två drickor haha.

Vi har kommit på att vi har rävar här på tomten. Dom smyger fram när vi släcker ner på kvällarna, då sneddar dom tvärs över tomten jämns med muren. Kanske finns det en fin tösabit till nino, haha Söt blandning det had blivit. Siberian Fox. Undrar om det går? Kanske. Rävar räknas ju som hunddjur.

Natttttttiiiiiiiiiiiiiii

Ledig Måndag

guuud så skönt det har vart att vara ledig idag!! jag gjorde verkligen rätt som unnade mig lite extra ledigt =)
Jag har rensat och grejjat i rabatterna och i trädgården idag. Tröttnade på att rensa all skit ogräs så jag drog dom största tussarna och krattade över resten. hahaha =)

Vid fyra tiden kom R:s farmor och farfar för att fika med oss, jag hade bakat cheesecake, mums =)
Vi fick en fin bröllopspresent ett fint fat från danmark som det tydligen bara skall finnas tre exemplar av =)

Vid sex tider efter att de hade åkt, åkte jag och robin till media mark för att kolla på boxer/parabol. det är ju en hel djungel det där. Så vi sket i det och gick till cubus och köpte mig en top istället =) Efter det blev dte ikea, skulle inhandla en matta och lampa till lilla rummet. tyvärr fanns det ingen matta som föll oss i smaken.

Nu är vi i alla fall hemma och jag har hängt upp gardiner och pyntat med nya lampan =)
Idag är det dexter också, jag gillar den serien =) Kul att det går något bra på våra kanaler iaf =) Men jag måste ha femman snart, för snart börjar desperate housewife. Mamma har sagt att jag får komma till dom för att kolla. tackar gud för det =) hihi

imorgon skall jag leka med min älskade barkbåt =) det var länge sedan sist =)


Nya toppen riktigt fin, bilden gör dne inte rättvis tycker jag


R har lagt ostbågar på nya fatet =)


Detta skulle jag tipsa er om. Jag hade helt glömt av.
Jag hatar att pilla med mitt hår göra inpackningar, borsta ja allt vad man nu kan göra med håret =)
Den blå tuben är som en hårcreme som man bara kletar i håret blött som torrt så återfuktar dne håret precis som vanlig body lotion fast för håret. Hjälper jätte mycket faktisk. Ett tips till er som inte orkar vänta på en inpackning i tio min. Dessutom fick jag en brun utan sol stegvis när jag köpte den. Det är inte ofta man får prover som är större en tuben man köper =)

en anka och ett parlament

Efter jobbet idag dök mamma och pappa upp för lite middig plus att dom skulle ha med sig plommen hem. Jag har varken tid eller lust att göra något med plommonen på vårt träd. Jag får kratta där under imorgon, det ligger massa gamla små mögliga plommon där =( bläääää

Nu börjar parlamentet och de disktuterar anna anka.
Förra veckan kunde man ju läsa hennes namn på alla löpsedlar, jag har inte kanalen som dom visar svenska hollywood fruar på, så jag fattade ju inget. men nu har jag sätt ett program på webben. Människan är ju knäpp i skallen. Som om kvinnornas uppdrag är att bara stå vid sin man och se vacker ut? att ge honom en avsugning när han vill? mm Näää tvärt om låter bättre. nej men på riktigt hon förnedrar ju typ kvinnan själv.

Och vadå svenska hollywood fruar? jag trodde att det skulle vara några som man vissta vilka det var, typ zlatans fru, fast dom bor ju inte i hollywood men ändå. Jag visste inte ens vem Paul Anka var.

Imorgon skall jag köra röj här hemma, jag har unnat mig lite ledigt. Har hoppat in extra nästa helg så då får man vara ledig en annan dag =)



*Kvack kvack*


kluven

jag kan inte bestämma mig ska jag

* sitta kvar i soffan med laptopen, titta på simpsons och möla i mig massa ostbågar

eller

* åka hem till mamma o pappa och spendera kvällen med dom.

Jag vet i alla fall att jag skall hämta R i stan ikväll så nykter får jag hålla mig =)

Saturday =)

Wehoo lördag och jag jobbar, det är full fart här idag. Linda Bentzing har vart i huset ohh sjönt sin skönsång =)
det blev ingen liseber igår, jag o R drog till peter niclas för att äta, vi fick vänta 1 TIMME OCH 5 MINUTER på två hamburgare dåligt dåligt. Inte OK!!

Idag ville carro att jag skall med dom ut på galej jag får se lilleman är själv nästan hela dagen för R spenderar den med sin bror. Dom skall på hockey de små grisarna =P hihi
Egentligen har jag lovat mor min att kmma förbi idag. jaja vi får se vart dagen bär =)

kraaaaam


årets skämt

ja jag jobbar ochs liter även idag. jag skulle börjat tolv men jag trodde att det var tio så jag var ju här då. Fasen jag som var trött =) haha

Igår kvällblev det powerwalk, vi gick förbi affären och inhandlade lite nödvändigt. jag köpte en triss lott och fick visa LEG. Hallå, leg för en triss-lott? när hände detta?? helt chockad =)

ikväll vill jaga bara mysa, skall höra med mannen om vi kan dra en sväng på liseberg. För dom har väl fortfarande öppet??


Kraaaaaaam

jag betalar och ler

Ja jag lägger ner fallet med våra puckade hyresvärdar, jag betalar, men jag tänker banne mig skicka in insändare till antingen tidningen eller sverker på plus. Företag skall inte ha en sådan makt. Thats it! det är fel, fel FEL!!!!

Köpte mig en äcklig mini grandiosa till lunch. Man skall ju micra den i påsen, och när jag försöker få ut den på tallriken så ramlar all fyllning ut bara, så det fick jag ju kleta på igen haha.
ikväll tänker jag faktiskt bege mig ut för att springa eller power walka, helt plötsigt har mina jeans blivit lite tighta haha. Hoppas att robin hänger på för annars är chansen att jag kommer dega i soffan stor.

Jag vill vara healty, äta nyttigt och träna men jag är too fucking lat.

Till Fila: Stövletterna kommer från din sko 449:-
Stövlarna kommer faktiskt från scorett outlet på freeport 500:-
och Leggingsen är samma på båda bilderna dom kommer från jc 299:-

ledsen, arg och baj baj

Pratade med dom små gamla nötterna till före detta hyresvärdar, dom ger sig fan inte. det är nog första gången på väldigt länge som jag skäller ut någon. Åhh jag var så jäkla förbannad!! Jag får betala skiten för jag vill ju inte hamna hos inkasso. Kanske att man skall ringa Rock Bandit och be dem betala min bajs hyra, dom kör ju ett sådant race på Kållered shopping park nu, har man tur ringer dom när man är framme vid kassan. Kul kul. Så jag tycker att dom kan ringa mig för det är synd om mig/oss nu!!

Dom nekar exakt allt man har pratat med dom om men nu har jag i alla fall fått faxat till mig ett papper som han har skrivit på att vi har sagt upp den.
Sen så har Robin haft ont i sitt hjärta/andnöd idag så han fick åka till akuten. det är tydligen något som blir allt vanligare bland unga män. Dom har ingen förklaraing till det och ingen medicin heller.

Ja efter regn kommer solsken! Allt ont för något gott med sig. eller vad säger man?

förbannad

nu har vi vart iväg på bio och kvällspromenad. och även en sväng hos våra gamla hyresvärdar för att prata med deras nya hyresgäst som har vår lägenhet nu.

Jag är så sjukt jävla förbannad på dom. Vi hade en muntligt överrenskommelse om att vi skulle slippa uppsägningstiden så vi fick bara en månad. Vi ville hyra ut den till robins bror men det var inte ok så vi fick säga upp den. Fyra dagar innan vi skall flytta ringer jag hyresvärden för att checka av med nycklar, han säger att jag skall lämna dem i postinkastet. Sagt och gjort, vi flyttade ut den 31 juli och enligt ök skulle vi vara ute den 1 augusti. Så vi var till och med tidiga.

Nu begär dom att vi skall betala hyran för augusti månad, då vi inte esn bodde där, hade lämnat nycklar och hyreskontrakt. På baksidan har jag skrivit ner vår deal. men jag har ingen kopia på det.

Dom har nu skickat en tredje påminnelse, svarar inte när vi ringer. De påstår att vi skulle ha kvar lägenhetn och hyra ut den i andra hand. i så fall tycker jag det är väldigt konstigt att det bor en ny hyresgäst vid namn robert i VÅR lägenhet. För enligt dom är den ju vår.

När man pratar med dom vet dom inget om en muntlig överrenskommelse. och hotar nu med inkasso. Jag tänker då inte slänga femtusen i sjön till dom stora asen. imorgon är dte jag som ringer och skäller ut dom och hotar med hyresnämnden och hyresgästföreningen.

Flickan som lekte med elden var i alla fall grymm tycker jag, den håller verkligen samma kvalite som män som hatar kvinnor =)

På begäran

Min arbetskamrat gnäller för att jag inte lägger upp bilder på det jag shoppat, så nu visar jag er mina nya skor.




jag kan inte bestämma mig om dessa är väldigt mörkbruna eller svarta.
Jag säger att dom är svarta för jag vill att de skall vara det.


tack o hej =)

1 månad

Grattis Älskling!
Du har stått ut att vara min man i en hel månad, och fler skall det bli!

 

 



Låtarna som sjöngdes i kyrkan =)

i´m alive!!!

ush helgen flyger verkligen iväg när man är ledig.
Robin spelade fotbollscup på lördagen så jag och mamma drog oss dit och spanade på två matcher, efter det bar det av till kungsmässan. jag ville ha nya stövlar men inga föll mig i smaken eller jo ett par men dom kosta 2300:- det betalar jag bara inte! Så vi åkte vidare till freeport och där fanns dom, mina stövlar!! Eller aa dom såg nästan ut så som jag ville. På kvällen blev vi bjudna hem till Daniel och Petra, även storasyster och Peter kom. Vi käkade pizza/thai och hyrde film. Hur lätt är det att hyra film med sex olika viljor?? ja det tog tid.

Igår åkte jag, Robin och mami till stan. Vi spanade på jackor till både mig och bobban. Se men inte köpa vart det. Jag hittade i alla fall ett par fina stövletter som jag inmvesterade i idag =) så höstfin jag kommer att vara =)

Imorgon är jag ledig, då skall jag tömma tvättställningen som stått framme i en vecka, städa och göra fint. Robin jobbar och skall förmodligen golfa med min arbetskamrat.

Nej nu måste jag verkligen gå på toa, jag har vart nödig på nummer två hela dagen hahaha
trevlig info!

inget vettigt

sitter på jobbet och tar mig en fika, pillar vid datorn och njuter mest av att få sitta ner en stund. Har tagit en snattare idag hon var både påverkad av sprit och droger, hotade både mig och vakten och hade en kniv i sin väska som var längre än vad lagen tillåter. ja vad säger man: orka smutsa ner sig för ett linne för 54:-

Ikväll blir det mys med svärmor och sambo.
mer vettigt än såhär kommer jag inte på så vi höres imorgon eller nåt =)


kändis

ush vad irriterad jag är nu. Kändisdjungeln som går på tv. värres kit var längesedan jag såg. Björn Borgs ex jannike, vem fasen tror hon att hon är? vad har hon gjort förutom gängat björn och gjort silikon pattar? så står hon och snackar skit om alla exakt hela tiden, haha rätt åt henne att hon åker på kampen imorgon igen.

Robin hade fixat kvällsmys när jag kom hem, räkor, kräftor och vin =) Myskväll med andra ord. jag som hade planerat att jag skulle springa en sväng efter jobbet.

imorgon blir det jobb igen, och jag måste påminna mig själv att jag måste ringa lite samtal på lunchen. Carro, kan du påminna mig??


natti natt


det finns nåt till alla

jag och jannie flänger och far här på jobbet. det är röj i källaren som gäller =) Förut idag hade jag slängt gamla plastblommor i en kontainer på baksidan, efter en stund ser jannie en gubbe som plockar ur dem och springer till sin bil . haha. stackare.

Jag har i alla fall ätit lite lunch nu, bakpotatis med sallad och en FET snickerskaka till efterrätt haha mums!!

Mys

ja det är mysfaktor på hög grad hemma hos familjen Daun:





 

Ni förstår säkert själva att vår hund, inte är en hund enligt han själv. kanske en bebis. Söt är han i alla fall


Tisdag

dagen idag har kännts lång, kanske att det beror på att jag började kl två idag!! ush inte alls kul att börja så sent, man hinner ju med att "leva" en dag hemma innan man går till jobbet. Nej tummen ner för det!

Efter jobbet mötte jag upp robin vid mataffären för att köpa lite kvällsmys, juice, melon och självklart ostbågar. Varför skall ostbågar vara så goda? man kan ju inte ta en, utan man trycker in en hel näve i munnen så att man knappt kan andas haha.

Jag tänkte svara på en kommentar här eftersom johanna inte lämnat någon adress:
Twilight är grymm, Robert pattingson är ju så snygg. Så på så sätt är twilight bättre. Fast iosf det är nog jämnt i denna frågan om vilken av filmerna som är bäst. Och nej jag har inte läst stieg larsson böckerna men jag har läst alla twilight. Trean är bäst =)

dexter

sitter just nu i soffan och spanar på dexter, jag tycker faktiskt att den serien är riktigt bra. Är det någon som vet när desperate housewife början igen??

robin fick jobbet idag, jag är så stolt =) bättre lön än innan plus provision på det.
Flängde runt och letade bord förrut idag men det var ingen somk kändes YES så vi får leta vidare!
Ny design har jag fixat idag med, vad tycker ni?
ner åter till Dex nu
natti natti

ny dag nya tag

Efter att ha vaknat vid elva så fick det bli en låååångpromenad med lillskiten =) Nu har jag roat mig med lite samtal och mail. Fy, ni vet sånt som måste fixas men det är för tråkigt så man gör annat istället hahaha!

Jag är i alla fall ledig idag. Robin är på arbetsintervju i simhallen. det är inte alla som får vara med och simma med sina chefer på intervjun haha. Det verkar som om dom har bestämt sig för honom. Jag hoppas verkligen att detta är ett jobb för min man, ett jobb där han kommer att prestera och trivas. Chefen träffade vi nere på skoples och han är kanonskön. En såndär riktig göteborgare soim bara skämtar hela tiden haha.

Våra planer idag var att åka och kolla på ett stort ekbord. Jag har alltid velat ha ett och nu har vi äntligen plats. Vi fick pengar av Robins mamma med familj i bröllopspresent så det känns bra att investera i något bra för dom. Tack snälla =)
men som sagt robin är inte hemmkommen än och jag vet inte när han kommer man kanske skulle at och klippa gräsmattan så länge. Inte så kul men välbehövligt!

xoxo


besviken

ush jag är så besviken. Vi hade anlitat en fotograf till bröllopet och jag har nu fått bilderna. Ingen av bilderna har ansiktet insomat det är näst intall bara bilder på hela kroppar på avstånd. Efter kyrkan när vi tog kort så tänker man ju på så mycket annat, man står direkt inte och tänker på vilka bilder man vill ha eller hur man skall posa, jag hade t. ex. velat ha en bild där robin lyfter mig eller tvärt om och en bild där han står bakom mig och håller om mig. Inga sådana bilder har vi.

Jag tycker att som fotograf får man agera och säga till folket vilka "poser" man kan göra. Skärpan är dålig på många bilder och man får se konstiga armbågar och skyltar i bakgrunden såsom minneslund. Alla i liggande format , inga stående. Dom är inte retuscherade, man ser ett blåmärke på min arm mm. Bilderna från kyrkan ser ut som bilder som mamma till och med hade kunnat knäppa. Nej jag är rent ut sagt besviken!

Synd att det inte går att spola tillbaka tiden =(

dåliga tider

ja igår blev det då inget uppdaterat, jag jobbade och efter det åkte vi till mor & far och åt ostbricka och glodde på dumburken haha. Idag jobbar jag igen, efter det kommer tjocka (gravida) rebecca och mathias hem till oss för att spenadera kvällen med god mat, tyvärr inget vin haha =)

jag har verkligen kommit in i dåliga tidre jag lägger mig typ runt kl ett det funkar inte om man skall upp halv åtta igen. skärpning på det!!

super duper

måste verkligen säga att män som hatar kvinnor är den bästa filmen på länge, den är till opch med bättre an twilight =) nu är dte promenad med lilleman sen sängen =)

det hänger

jäkla revbensspjäll eller kamben som det så fint heter. kamben och avokade blev min lunch nu hänger dessa jäkla små köttstrimlor bland mina tänder och jag har ingen tandpetare =(

på torsdag är det ärtsoppa..

jag skall se om jag kan lyckas bättre på jobbet idag. Igår pajjade jag typ vart alarm så jag fick fixa och trixa med det i cirka en timme. kul? Nej! Jag fick tröstshoppa lite som plåster på såren.
Nackdelan när man jobbar i butik är att man köper mycket "skit" som man bara köper för att man måste ha något nytt. Men igår handlade jag faktiskt tre saker som jag ville ha, bra va? haha jag få visa er senare =)

Gött att sverige vann igår i alla fall, men det hade ju vart trevligare om de hade gjort målet själv haha =)
Ikväll blir det nog soffmys med "Män som hatar kvinnor" vi köpte den häromdagen och jag har en sätt den än.

xoxo

.kärlek.



Grattis på 20:de bröllopsdagen mamma & pappa!!
Kärlek, det är ni!


Back in business

Tillbaka på jobbet och vet ni vad? Det känns skönt!
Nu har jag fått vilat upp mig och jag känner mig på topp, eller nästan i alla fall.

Vår gamla hyresvärd håller på att strula till det för oss, de kräver hyra för en månad som vi inte ens bodde där vi var ute sista juli enligt muntlig överrenskommelse. Nu påstår dom att det aldrig har vart en sådån ök och att vi skall betala hyra för augusti månad. NOT! jag har skickat in vårt hyreskontrekt och på baksidan av det står vår uppsägning där på står det att vi skulle vara ute senast 1 augusti men vi var ute den siste juli. jaja vi får se vad som blir av detta. Men dte är jobbigt, jag vill ju inte slänga 5000 i sjön för att de är två stota puckon!

Ikväll efter jobbet blir det fotbollstittande hos syster, då skall jag mysa med stefan och brorsan. Dom är så goa.

home sweet home

mjäk vad jag är trött nu!
precis vart ute med lilleman, otroligt skönt att vara tillbaka hemma igen, till vardagen. jag längtar till och med till jobbet =) haha
vi har haft en underbar resa med många fina stränder, roliga skratt och god mat.
delar med mig av lite bilder =)

första veckan var vi på ön skopelos, ön där det mesta ut filmen mamma mia spelades in, så självklart fick vi ta en sådan utflykt:


jag behöver väl inte säga att vattnet var kristallklart


visste ni att dom bara har använt sig utav utsidan av kyrkan i filmen? insidan är från en kyrka i london.

"Min" söta hund fendra från dog poundet.

 

det finns så många bilder som jag vill dela med er. men jag orkar verkligen inte lägga upp dem här, det tar sån tid. Lägger nog in dom på fejjan så ni får se där =)


regn regn

ush idag regnar det och ar pissvader, vi har aldrig vart med om daligt vader pa nagon resa innan, trakigt med regn sista dagen =( men man far gora det basta av situationen, det bar av till stan for en god bit mat. mumma =) bilder och lite mer om resan kommer nar vi ar hemma igen!!

kraaaaaaam

update

igar vart det daligt vader sa vi hyrde moppe och akte till ettdog pound, jag lipsillen kunde inte halla mig, fan vad synd det ar om stackarna. vi manniskor kan ju gora nagot at vart ode men inte de sma stackars djuren, vi gick i alla fall pa promenad med tva sotnosar <3 vi saknar ju var lilleman sa man tager vad man haver =) efter det bar det av till massa olika strander. Robin gjorde sonder sitsen pa mopeden sa vi fick aka och byta. Da sprack vadret upp och blev kanon fint sa vi akte till en strand och snorklade, jatte finarev och fiskar, vi sag till och med blackfisk, ush da blev jag radd och simma in haha

nae nu skall vi in till stadenoch njuta av en bit mat!!

saknar er alla!!!

RSS 2.0