söndag

Igår var syster och mamma här, vi gjorde gena pizzor och kollade melodifestivalen. Den sög igår tyckte jag, inga bra låtar alls, jag tyckte däremot att det var kul att anna gick vidare först. Att hon slog jöback och pernilla t. ex.

Idag skulle jag beställa den fina lundmyr filten, det har inte riktigt hunnits med men nu var den slut. Hoppas att den kommer in igen och för det priset hade vart nice. Jajaj jag får stå mitt kast =(

Snart skall vi bege oss hem till min stora syster och hennes gubbe för filmkväll.


Fondue =)

Ikväll blir det lyx =)
Vi skall äta på Bitter i Göteborg som för övrigt har världens godaste strawberry daiqiri. Tyvärr så blir det ingen sådan för mig ikväll, Jag får vänta till sommaren. Ikväll blir det däremot fondue. köttfondue med pommes, massa goda såser och chokladfondue till efterrätt. visst blir ni sugna?

Just nu är jag sketa hungrig, emn det tillhör, jag är hungrig hela tiden just nu. Mätt i kanske 30 min sen är jag hungrig igen. Den fruktansvärda tröttheten har inte riktigt nått mig än, Visst känner jag mig mer trött än vanligt men inte jätte jätte trött =) skönt så länge det varar.

jaja jag antar att vi får höras imorgon för ni skall jag jobba vidare till sju sen bär det av till gbg. Jag skall först hämta upp mannen, syster & daniel i kungsbacka dom är där på after work nu innan. vissa har det bra.



älskade älskade

Nu skall jag bumsa i säng. Till kvällsmat idag blev det american pancakes mums mums, bobbie var dock inte lika förtjust som jag =(
Min stackars man har krockat idag men en skit buss som körde rätt ut som tur var så var robin bil nr tre så han hann väja in i en snödriva men både livet och bilen i behåll. Bilen är bara materiella ting som går att fixa tur att min bobbie var hel, det är det viktigaste.

Nu skriker mannen från sovrummet att finland kniper bronsmedaljen i herrhockeyn. tråkigt men sant. Jag såg inte matchen imorse men jag har hört ryktesväga att sverige sög. Så vi fick väl det vi förtjäna kan jag tänka mig. Nu blev jag akut törsig och spanar in bordet, vad ser jag? Sirap. Ush det går ju inte att dricka. nej nu får jag fimpa så jag får i mig lite vatten =)

köss o hajj

Dissar listan



jag måste dissa idag, jag har en punkt och det är den fruktansvärda bebis t-shirten. Det är den fulaste, töntigare och mest patetiska jag vet. Jag tycker att det är fruktansvärt töntigt att ta på sig en sådan. "Lock at me, jag e på smällen". Folk ser väl att man är på tjocken eller måste man gå runt och skrika "Hallåååå, titta på mig"

ja ni märker ju hur mycket jag älskar dessa t-shirts. jag skulle inte ens ta på mig en om jag så fick betalt.
Patetiska


Erik Linder

Är det bara jag som blivit helt såld i denna underbara kille??



han framträdande i melodifestivalen gillar jag skarpt. Synd bara att låten inte gör sig i melodifestivalen. Han är "nya" Ted.


sömnig

idag har vi flängt runt lite här och där. Vi hade inne våran bil på lagning för ngn vecka sedan för någon motorlampa lös. Dom skulle fixa den plus göra service plus byta lite annat skit som jag inte ens skall ge mig på namnen på. idag började mototrlampan lysa igen. great. in på lagningen igen. Så på onsdag skall den till farbror doktorn.

Så vi var på ett besök på dne verkstaden sedan åkte vi till en annan för att göra en framhjulinställningen och efter det blev det en sväng till göteborg för lunch. Väl hemma unnade jag mig en lååångt middagslur typ 1½ timme haha. Vi skulle åkt till simhallen ikväll men den var stängd. synd, för på måndagar har dom vuxensim. Dom släcker ner hela simhallen och har tända ljus os så =) mys mys.

Imorgon kommer syster hit så skall vi promenera men hundarna. =)
nej nu blir det en sista kiss med nino sen sängen =) goooood natt

Lilla berry

Välommen härliga söndag. Ännu en sket söndag men en jävla massa snö!! Visst är jag positiv. Jag vill inte ha mer snö nu. Det räcker gott och väl som det är =(

Dagen har börjat bra i vilket fall. Vi sov hos mamma och pappa inatt så detvar rikigt brakfrukost som började dagen. Mums =) Sen inte mindre än så, så ser jag att min kära arbetskamrat har lagt ut min dröm filt på sin blogg. Man kan nu fynda den dör 199 istället för 499. Så jag tror att jag skall klicka hem den idag. Det blir det allra första till vår lille berry. Jag tycker egentligen att det är för tidigt men jag kan nog inte stå emot filten idag. Jag har faktiskt en acdc body hemma som matte & rebeccas lille wilmer skulle haft men dte drog ut så på tiden så de är för liten =(




köp filten på  www.babyshop.se

lederhosen

Idag har jag skinnbyxor, för en timma sedan sprack dom i röva. Vad gör jag nu?
Jag får hitta en lösning, dte är inte ett stort hål bara en liten maska typ. men men. Kan kalla det för lufthål haha.
Jag har precis ätit lite lunch och efterrätt, en dammsugare =) Mums Nu e jag lycklig =)

Ikväll skall nog Robins lillebror och hans tjej komma hem till oss. Robin vill helst träffa alfred det är nog därför han har bjudit hem dom. hahaha

Vad gör ni ikväll? Lets dance??

brrr

personalrummet är svinkallt, jag sitter och funderar på om dom har betalt elräkningen, mina fingrar känns som istabbar, jag har ätit en kall sallad så nu fryser jag ännu mer, jag har även ätit vitlökssås så nu skall jag proppa munna full av tuggummi och jobba vidare.

hej då


design



såhär skall det se ut senare. Får pyssla mer ikväll =)


Hälften du, hälften jag

Lilla du därinne 
Jag undrar så vem du är 
Att jag vet så lite om dig 
Fast du redan är här 

Är det dina tår jag känner 
Är det ditt hjärta jag hör slå 
Är det sant att du har ögon och naglar 
Och en mage att pussa på? 

Jag vet så lite om dig 
Fast du redan är här 
Men jag älskar dig som tokig 
Vem du än är!

Det är som ett mirakel 
när ett barn har blivit fött. 
Ut kom en liten mänska 
som ingen förut mött. 

Ett spädbarn är så vackert 
och dess doft helt underbar. 
Och det är nåt visst med blicken 
som är sällsamt vis och klar. 

Från den stund man tar emot det 
blir inget mer detsamma. 
För ett barn förändrar livet 
för sin pappa och sin mamma... 

Ett sånt hav av ömsint kärlek 
som plötsligt väller fram 
för detta lilla under 
som ännu vägs i gram.
Av: Lycke


ombyggnad pågår

nnu har jag suttit och trixat hur länge som helst, jag ger upp för idag. det ser lite muppo ut just nu men det är som det är =)

god natt

en lång dag

Idag har jag vart med mina kära systrar, vi har vart i göteborg, lunchat och shoppat lite. Jag höll i plånkan. Med mig fick jag ett par trosor och en t-shirt från monki, vanlig svart lite längre modell.
Efter staden blev det kalasdags för Robins farmor.

Nu har jga vart hemma i cirka en timma och jag åkte hemifrån kl tio imorse, så jag är helt slut. Får man lov att lägga sig såhär tidigt?? Nej just d, vi måste ju ut med lilleman också. Efter det blir det sängen.

igår efter jobbet överraskade Robin mig med middag på black pearl (nyöppnad "sport"bar i kungsbacka) Maten där var supergod, väl värt ett besök. Jag åt någon mixtallrik med ribbs, buffalo wings, mozzarella sticks, lökringar, chilidrumsticks, pommes och dip. Robin tog en hamburgare. till den fick man till och men en majskolv. Det ni!!

Imorgon är det jobb som gäller igen. Robin säger att det syns att jag börjar bli utsliten, att jag jobbar för mycket för nu börjar jag bli grön. Han e så söt han =) Jag får väl sola någon dag eller kanske spraya mig. för jag är verkligen grön.

jag skulle verkligen vilja åka till värmen just nu. Vi brukar ju åka varje sommar och vinter men i år blir det ingen vinterresa. Jo skidor blir det men ingen sol. Jag får se om jag överlever. Man kanske skulle åka helt själv. hade det vart skönt?? Nae det hade nog blivit långtråkigt =(


Jaja, vad vore en bal på slottet??


Och detta är jag beach 2011. Ok?

kram på er


melodifestivalen

jag är kass jag vet, det var tisdags senast idag är det lördag.

Igår var vi på After work efter jobbet och efter det blev det bio, Farsan. Den var skoj men jag hade väldigt höga förväntningar eftersom kopps och jalla jalla var så jäkla bra. Den var bra men inte skit bra. Värd att se, bjuder på många skratt i alla fall =) haha
Jag fick en för tidigt alla hjärtans present ( eller jag vet inte om det var alla hjärtans present, men vi låtsas som det ) tre stora fina rosa rosor med sånt vitt bröllopskrus i =)

Idag har jag jobbat och nu väntar vi på att svärmor och kenneth skall komma hit för att äta och kolla melodifestivalen.

Jo vi har förresten fått en ny familjemedlem ( fast bara fram tills söndag ), vi passar lille alfred 4 månader, det är en hund =) haha han är så go.



tugga ben var gott =)

 

Det funkar bra på detta avstånd.Nino tycker inte alfred är så rolig när han klättrar på honom..

 

jaja go kväll på er =)


pasta pronto

Vart tar dagen vägen när man är ledig?? Idag har vi slappat, slappat och slappat. Vi var uppe ganska tidigt och åt frukost sen la vi oss i sängen igen och vakna kvart i två haha. Jag har precis visat ferngully för bobban. Hna tyckte nog om den =) haha så söt film, tyvärr funkade det inte att kolla vhs på vår tv (Funkar inte sånt längre?)

jaja jag är i alla fall skithungrig just nu (inte bara just nu, utan hela jävla tiden. maaaaaaaaaaaaat), så idag blir det pasta pronto (någon slags pastasallad) med kycklingfile =) mummmmmma. Bilen är fortfarande på lagning den skulle bli färdig imorgon förmiddag. Så jag får ta skitbussen till jobbet imorgon =(


söndag

tjoho, även denna helgen har passerat. Igår bowlade vi med mami, papi, daniel och petra. det var skoj jag kom två tjohoooooo =) Idag jobbar jag och ikväll kanske svärmor och kenneth kommer hem till oss. Jag skall även unna mig en spa dag. Jag skall införa spa söndagar. Vilket innebär hårinpackning och ansikstmask =)

jaja jag har inte så mycket mer att säga just nu!
Kramen

att leva med en spelberoende

Jag vet att man inte skall skriva allt här. Men jag orkar inte mer. Jag vill inte ha några fler löften som ändå inte kommer hållas. Jag är trött på att bli sviken. "sista gången, jag lovar". Jag orkar inte. Är det allt man värdesätter? Kommer det först? Måste man sätta sprätt på alla extra pengar man får?


jag är trött på att fälla tårar för en sådan här sak

Fredag

ush fredag idag, det innebär jobb hela helgen för min del. inget jag är sugen på just nu, jag har ryggont. Är det någon som kan några bra ryggövningar för att stärka ryggen?? Jag kan typ bara rygglyft, ni vet när man ligger på magen och lyfter upp som en säl.

 

Idag eller imorgon kanske vi skall bowla med lillasyster och hennes "gubbe" (Robins bror). Ledsen daniel att jag kalla dig gubbe, ta det inte personligt =P haha.
Vi har fullt upp på jobbet med massa nya varor som har trillat in idag, nu vill man verkligen ha vår så man kan ta på sig härliga sommarfärger =)

So long my friends =)

22/8 2009 Edwin & Julia




jag är i  alla fall lite glad. Jag har lyckats ladda upp en sång snutt från bröllopet på youtube. Det är min lilla systers söta vänner som sjönger. Tyvärr har jag bara denna biten på film =(


jag har haft ljusare stunder

nu är jag arg ledsen och ja ledsen. Jag finner inga mer ord.
Jag hittar inte bilderna från min och robins bröllopsresa. Alla, alla är borta. En del ligger på facebook som jag kan ta men det fanns mer bilder. Massa videos, en video när vi jag vattendans. Den hade jag velat visa er. Den är såå rolig. Men den finns inte mer.

fan fan fan

Nicke P

Idag fyller en riktigt bra kille år. Hela 18 år grattis Niclas hoppas att din dag vart kanon =)


Niclas och Veronika


ett berg

Nu har jag precis dammsugit butiken och skall nu avnjuta min lunch. Jag har nog dammsugit upp en hel sandlåda med grus. Folk drar in så mycket grus nu när det är snö och skit ute. Stampar inte folk av sina skor innan dom går in i köpcenter?? det gör i alla fall jag.

Håret igår blev först rött sedan svart. Jag hade inte färgat håret sen bröllopet och tänkte att all färg nog hade trillat ur så jag skulle slippa avfärga. Men ikke det var bara min utväxt som blev röd. Not nice.

Ikväll skulle det blivit fotbollsträning men den är inställt pga vädret tredje gången den är inställd nu. Det är så surt. Men men dte går ju inte sparka boll i en snödriva.

ja ja mat var det nu =)



strimlad pepparbiff men klyftpotatis blir det idag =)

kiwi och rött hår



en liten snabbfika på jobbet idag består utav kiwi, inte en utan två. lyx lyx.
Jag funderar om jag skall bege mig till affären efter jobbet för att köpa hårfärg, jag har ju kört på svart/brunt innan men nu är jag lite sugen på rött. Vad tror ni? svart eller rött?

Annars händer det inte så mycket mer idag, ikväll skall jag ta det lugnt, se på paradise, äta mat och kanske färga håret.



kanske sådan färg.


blueberries

Jag har snott ett recept från en annan blogg. Tjejen är till och med tillsammans med mitt kusinbarn. Där ser man vad världen är liten haha.
 det är egentligen blåbärsmuffins men jag gjorde den som en stor sockerkaka istället funkar lika bra det.

Receptet står som muffins så ni fattar vad som står =) de blir i alla fall supergoda.

De här muffinsarna kan du göra precis som du gillar bäst! Med eller utan strösseltoppen (de blir förstårs godare med...) med bär, äpplen, valnötter, citronkräm, plommon och hackade hasselnötter- du bestämmer!

1 dl socker
1 ägg
2 dl mjölk
6 matskedar olja (rekomenderar matolja eller rapsolja för att inte få för tydlig oljesmak)
2 tsk bakpulver
4 dl mjöl
1/4 tsk salt

1 dl blåbär eller hallon
3 msk vetemjöl

Strösseltopp
2 1/2 dl mjöl
1 1/2 dl socker
2 msk vaniljsocker
125 gram smör

Sätt ugnen på 200 grader.

1. Börja med att göra Strösseltoppen. Lägg alla ingredienserna i en mixer eller i en bunke, kör ihop till ett grynigt strössel. Smula igenom det mellan fingrarna. Ställ undan.

2. Lägg upp bär i en skål, häll över 3 msk mjöl och blanda runt så att alla bär är mjöliga.

3. Knäck ägget till muffinsarna i bunken, häll i sockeret och vispa med elvisp tills det blir gulvitt och pösigt. Häll i mjölken och oljan.

4. Måtta upp mjölet i litermåttet, lägg bakpulver och salt oc rör om med en gaffel tills allt är ordentligt blandat. Häll ner i äggsmeten och rör om med en sked tills det blir en jämn smet.

5. Ställ 10-12 muffinsformar (jag använde mig av stora muffinsformar) på en plåt. Häll smeten i muffins formarna, de ska vara lite mer än halvfulla men inte ha smet enda upp till kanten. Lägg några bär över muffinsarna (SNÅLA INTE) och strö strösslet över hela toppen (Snåla inte även här, muffinsarna sväller så mycket och om du har lagt för lite strössel på hamnar de bara tre korn på toppen. ÖS PÅ med bär och strössel även fast det ser mycket ut när de inte är gräddade)

6. Sätt in plåten i ugnen i 20 min. Testa med en provsticka, om den är torr så är de klara. Låt svalna innan innan du äter dem.




här är en bit av kakan, smarrig va??

jag har gått i ide

idag är jag sjukt trött, helgen har bara susat förbi och det är inte lillördag längre. Så vad har jag gjort?

I fredags lämnade mamma och pappa sin hund här (dom skulle flytta) och på kvällen kom M&R hit för lite mat och mys med sig hade dom världens sötaste wilmer. Jag har nog aldrig sätt en så söt liten kille =)
Lördagen bestod av flytt, jag sprang mest upp och ner i trappor så mina vader värkte som attans igår.
Igår vart det jobb och inte så mycket mer än det, för dte började ju toksnöa. Hemma hos oss blev det väl ca 20 cm mer snö. Det gillar vi inte. Nu vill jag att det skall sluta vara så frukansvärt kallt. Jag dör.

Idag har jag vart iväg på möte och efter det tog jag och mannen en sväng på kungsmässan, jag behövde lite nya toppar och så blev det lunch. R fick välja så ni kan ju ana vad det blev :p mc donalds. haha

Sen drog vi vidare till mölndal där jag skulle klippa mig och efter det till freeport för att inhandla lite hårprodukter. jga hatar verkligen att klippa mig men jag behövde verkligen det. det var typ 8 månader sen. oops =) Det blir aldrig som jag tänkt mig och jag hatar när dom skall dra kniven i håret sådär runt ansiktet. Fattar ni??

jaja jag bjuder på lite bilder också =)



wilmer myser med hercules

två söta killar slåss om uppmärksamhet

randigar toppar och sjal från sisters


hoppas att detta gör susen för mitt hår.

jaja nu skall jag inte sitta här och vara långrandig =)
ha d gött =)


RSS 2.0