semester, mammaledig, lat kalla det vad ni vill..

Jag är verkligen lat när det kommer till datorn. Sedan jag gick hem från jobbet har jag vart riktigt kass på att skriva. Man gör så mycket annat nu. Denna veckan har det vart borås djurpark, stan, stranden, fiske mm. Idag kom vi på att vi drar till malmö sagt och gjort. Man kan säga att vi firar ett årig bröllopsdag denna helgen. man vet ju inte hur det ser ut i slutet av augusti. Vi har i alla fall hamnat på ett femstjärnigt hotell, deluxe rum med king size säng. Byggt januari 2010. så det är super super fint. Sådär härligt fluffiga täcken =)

Vi har precis badat, R överraskade mig med ett bad, tända ljus och våra bröllopslåtar. Nu skall vi ut på stan och äta.

Jag glömde kamerasladden hemma så ni får bilder på söndag eller nått =)

fre, lör & sön

i fredags var R iväg och fiskade, jag roade mig själv på kungsmässan. Införskaffade lite nytt smink, hårspännen och ett par svarta skor. Kvällen & natten spenderades med systrar. Det var svårt att sova, jag fick ligga i mitten, det var varmt och kvavt så jag lade mig på soffan till slut.

Igår var systers stora dag, uppe med tuppen vid sju för att hinna göra iordning oss. Tänk om man var kille, slapp sminka sig, sätta upp håret och dittan dattan. Vid elva mötte vi upp fotografen och tog bilder vid en å. Vi gjorde några hoppkort strax innan kyrkan, det skulle jag inte vart med ¨på. Efter det hade jag ont både i rygg och bråck =( Det fotades fram till klockan två. Då var det dags. Så fina var dom =) Festen efteråt blev jätte lyckad och vi åkte hem vid tolv.

Idag golfade R med sin far och jag fick sovmorgon. Jag trodde att jag skulle vakna vid senast tio, men när jag vakna var klockan tolv. Antar att jag behövde sömn, hade ju lite att ta igen sen natten innan plus full fart hela dagen.

Efter golfen drog vi till göteborg en sväng. För en gång skulle köpte jag inte en endaste sak. Jo en milkshake. R köpte regnställ, lacoste parfym med matchande deo och bordstabletter. Imorgon hoppas jag på sol så man kan åka till stranden. Nu har det regnat klart tycker jag =)

Bilder från bröllop kommer.

en riktig hemmafru =)

Ikväll är jag ensam, den tiden spenderar jag på att "snabb dammsuga", baka och sy det sista på min tärnklänning. Det sistnämnda är inte gjort än, det skall jag göra medans brödet jäser en andra gång. Idag har vi varit på Norvalla marknad som ligger ner mot frillesås. Trevlig marknad men mycket mycket skit. Jag och Robin köpte bara sådant som var ätbart, salami, brända mandlar och donuts =) hihi Jo jag köpte en hårborste för en tia med. Min var spårlöst försvunnen imorse. När jag kom hem hittade jag den på bänken i hallen. Hur fasiken kom den dit?

Imorgon bitti eller i natt kanske man säger (05:00) så skall Robin och matte testa fiskelyckan ännu en gång, om det inte regnar dvs. Så imorgon blir det lite fix, sedan en sväng till kungsbacka för att se om jag kan hitta ett spänne till håret tills på lördag. På kvällen sover jag hos syster. Hundra år sedan jag sov utan bobban. Tror det var dagen innan vårt bröllop senast. Tänk, snart har vi vart gifta i ett år. Ett år. Tiden går så jäkla fort.

Nae, nu skall jag knåda bröd =)


lovade bilder

Förra veckan,eller om det var veckan därpå. Jag kommer baske mig inte ihåg tiden bara rullar. Idag går vi dessutom in i vecka 34. Jag är inte så förtjust i att ta kort på magen, jag har tagit två bilder under hela graviditeten. Jaja tillbaka där jag började, för någon vecka sedan köpte jag mig ett par boots som jag spanat på länge men inte köpt, nu var dom på 50% rea så jag slog till, kunde inte bestämma mig om jag skulle ha svarta skinn eller bruna mocka så det fick bli båda. Nu har jag packat in dem i mitt sko skåp så jag är redo för hösten =)


Man ser ju att det är samma modell men dom ser ändå olika ut tycker jag =)

Sen var det ju till sängen. Vi hade egentligen bestämt oss för troll royal sängen med krona över huvudet, men så hittade vi denna, så vi slog till. Tack Mormor/Berry

Det är ett hjärta nere vid fotgaveln också =) Mamma tycker att jag har bäddat för en pojke. Jag är inte så knösslig med färger, tjejer kan ha annat än rosa. Dessutom matchar Berrys säng vår säng. Perfekt =)

Som ni ser har jag börjat få en svag rand över magen. Naveln är fortfarande inne men den är inte djup, det kan jag lova. Jag hoppas att den håller sig så för utåtstående navlar tycker jag är äckliga.
Vecka 34 (33+0). Jag har de senaste två veckorna börjat tro att det är en liten pojk i magen. I början trodde jag ju stenhårt på tjej fram tills dess att vi var på ultaljud efter det trodde jag inte på nått men nu är det pojk som gäller. Vi får se vad som tittar ut.

Nu har jag precis bakat muffins med blåbär och hallon som vi har plockat här hemma på tomten. R ville ut i skogen för att plocka mer blåbär vi får se om vi beger oss ut. Imorgon åker vi till Danmark med syster, bror & brors kompis. Trevligt trevligt =) Mamma skall passa Nino så vi kanske åker ut med honom ikväll eller så tar vi det imorgon innan båten går.

 


En resa eller två

Jag är så ressugen, det kan jag/vi bara glömma just nu. Det får bli små utflykter för vår del, kanske någon till danmark och till malmö. Vi får se helt enkelt. Jag sitter och kollar på gamla semesterbilder. Tyvärr råkade jag radera nästan alla från datorn men kikar lite på facebook och hittade några i alla fall =)
Tror att jag fått med en bild från varje resa förrutom Sälen 2006


Jag & Älskling tunisien augusti 2006.



Vi två i Marocko januari 2007.



Turkiet med Fidde & Cissi augusti 2007





Hela familjen till Indien januari 2008.




Tunisien med Andy & Emelie augusti 2008




Egypten R & Jag januari 2009





Hela familjen i Branäs 2009.



Jag & R honeymoon Grekland augusti/september 2009.




Hela familjen Branäs mars 2010.


Torsdag, dag 4

Fjärde dagen hemma och jag har överlevt hittills. Vi har småfixat eller gjort småsaker varje dag så dagarna går lixom fort ändå. Idag var R iväg på ett möte, under tiden kunde ju inte rastlösa jag sitta inne och stilla så jag tog fram min höga intelligensnivå.
Klippte häcken med eldriven sax i duggregn, helt plötsligt ville den inte fungera mer. Testade att byta sladdar mm till slut går jag in och kollar strömmen. Då har jordfelsbrytaren gått. I samma veva kommer R hem och frågar om jag är helt knäpp som håller på med el i regnet? Svaret blev: Jaha är det farligt, kanske därför strömmen gick.

R säger att jag kunde fått en stöt som kanske hade kunnat döda Berry. Jag vet inte om det är sant. Ibland tänker man inte innan man handlar, häcken behövde klippas. Orka vänta på fint väder. Jag fick gå in i förrådet istället och röja där. Där fanns ingen el och inget regn =) hihi.

Nu skall jag snart ta tag i lilla rummet och röja lite skit där, blir nog en vända till klovsten sen =)
Jag har var duktig och bakat smörbullar också =) goda som attans. Skall nog baka mer och bunka upp för besök när Berry har anlänt =)

Ikväll blir det restaurangmys mer R:s familj.

Kram på er

Dagen med stort D

Idag är det sista sista jobb dagen på väldigt länge. Känns blandat mellan lycka och vemodighet. Jag undrar vad jag skall göra hemma. Men jag hittar nog på något, vi har redan bokat in morgondagen, klippa gräs, klippa häck och rensa ogräs i det förbaskade trädgårdslandet. Tisdag är det barnmorskan och sen är det onsdag då har redan en halv vecka gått.

Idag fyller dessutom mitt charmtroll år. Lilla Nino blir 4år, snuttisen <3 Känns som om det var igår han åkte med oss i bilen hem och fick smaka på sin första cheeseburgare av R. Hihi. Han låg i min famn och var så liten så liten.

säng & fåtölj

Både idag och igår föröskte vi få tag i en helvetes jävla säng på IKEA, självklart skulle reagalna snåla jävlar springa till sängarna och dra åt sig tre stycken. Igår blev jag o R besvikna så vi drog till chilli och köpte oss en fåtölj istället. I din skall jag mata Berry =) efter det mötte vi upp mamma, systrar och killar på frölunda torg för lite fik och shopping. Jag fick med mig ett par boots hem (jag vet att det är sommar, men hösten kommer). jag har inte riktigt bestämt mig än om jag skall behålla dom. Skall prova med jeans till, så svårt att se med bara ben, fötterna ser ju ut att vara tre meter långa.

Idag fick jag den brijanta iden om barnens hus på 421 högsbo så dit styrde vi bilen och vad står inte där, en jätte fin säng med ett hjärta på gaveln. Den är i trä fast vitlaserad så det är inte helvit. Jag kunde inte hålla mig så givetvis har jag redan bäddat den och den står i lilla rummet hihi =)

Har lagt ett lammskinn på den med =)

Hittade ingen bild på sängen på nätet. Lägger upp en bild en annan dag =)


.

Jag tycker att dagarna bara rinner förbi. Jag har varken tid eller lust att sitta vid datorn just nu därav den dåliga uppdateringen. Idag har jag jobbat och R har vart och köpte en pool som är 3 meter i diameter så nu kan jag ligga där som en liten valross =) hihi

Imorgon går vi in i vecka 32, bara 8 veckor kvar, jisses. Jag jobbar bara en vecka till, det känns bra. Bråcket gör sig påminnt tidsvis. Och det börjar bli tungt. Denna veckan skall säng inhandlas. Annars är vi nog klara med allt till lillskiten =)

Igår hade vi dessutom möhippa för min stora syster. Det vart en lyckad dag, skit varmt och solen lös heeela dagen. det blev motorcykel åkning, uppdrag på stan och cd-inspelning =) Efter det blev det grillning hos min mor & far.

hej hej

RSS 2.0