stackars lilla nino

Hemma på våååååran gata...ne inte våran gata men nära. Där bor det i alla fall en jätte mega stor hund (japansk kamphund om jag inte minns fel, den väger typ 80kg) Lilla nino väger bara 22kg då kanske ni förstår hur stor denna hund (milton) e. Nino kan typ stå under hans kropp. Milton är inte så förtjust i Nino och idag var han lös. Hans matte såg inte oss så milton flög på nino. Nino bara låg helt nertryckt i backen av denna stora hunden som bet honom. Nino försökte ju försvara sig men det var ju omöjligt.

Tjejen som vad ägare till Milton sprang fram och stod o skrek "vad ska jag göra, vad ska jag göra"
Ta bakbenen står jag och säger. Men han kanske biter mig säger hon då. (Men hallå, det är din hund) Då tar hon tag i hans öra och förösker dra bort honom. Kan man dra en 8okgs klump i örat?? Tror inte det.
TA BAKBENEN SKRIKER JAG IGEN.
tills slut stannar en bil med en man i. Precis då får hon bort honom.
Jag drar undan nino och ställer mig vid bilen för att kolla så att han inte blivit skadad, gubben kommer fram, han har tydligen hälsat på nino innan och är gör förtjust i honom. Då säger han stackars lilla nino, du e ju så fin stackars lilla nino. Det lät så gulligt. Där satt nino och inte fattade något. vad är det som hände ungefär. Nino fick bara två små små jack och lite skrap på sin haka. Tur det. Vet inte hur det gick för den andra hunden, jag glömde fråga. Men dte var ju inte mitt fel att det blev bråk, jag hade nino kopplad.


Här ser ni en milton hund, stooooor





Budget vs Lyx

Lakan till liten måste man ju ha. Så nu tänkte jag tipsa om lite budget vs lyx.
Nu fanns det ju inte lika fina bilder på varianterna men så kan det va.

Lyx:

Lakan från Lundym of Sweden 579:-


också från Lundmyr 499:-

Nu vet jag att dessa inte riktigt är samma på mina budjet alternativ. Man kan ju t, ex bädda tvärt om. rutigt lakan och vitt spälskydd.

Budget:



Finns i flera färger 219:- från babysmart


finns också i fler färger 238:- från babysmart

sleepless

ännu en halvt sömnlös natt. Inatt var det inte ryggen som spöka utan baken, vakna halv ett av (ursäkta uttrycket) världens ränneskita. Nice. det kändes även som om att jag skulle spy. Men imorse var jag fit for fight igen. Knasigt det där.

Vid lunch sedan kommer lillasyster hit för att luncha med mig, jag hade ingen lunchbag idag och hon hade tråkigt. =) haha

Idag är det även lång dag för min del vi skall ha kvällsöppet så jag slutar kl 21. Kul med jobb 10-21. jaja take it or leave it =P

Antar att vi inte hörs mer idag.

God förmiddag
God middag &
God natt

pannkakor..

..barnsligt gott.
Idag blev det pannkakor till lunch. Jag var sugen och nöden har ingen lag hahaha.
Jag har sovit skit i natt, vaknat, somnat osv. Ryggen har ömmat utav bara tusan till slut la jag en fet kudde mellan mina knän. Jag tror jag måste köpa mig ett sånt där bälte. det vore nog bra. det får bli på måndag när jag är ledig. Kanske att någon syster vill leka med mig då??


vart tar tiden vägen??

herregud klockan är redan tre. Min frukostskål står kvar på bordet, jag ligger i soffan med pyjamas och har kollat på två avsnitt vampire dairy och ett hollywood fruar. Nino ligger i den andra soffan och gottar sig åt solen som skiner in på honom.
Jag har även spanat på hus, hittade två superfina som jag vill ha. Tänk om man var miljonär då kunde jag köpa båda. hahaha

Nää, man kanske skulle ta och fixa sig, borsta tänderna o så? Hänga lite tvätt också kanske.

ge mig sommar

jag vill verkligen ha sommar nu, under helgen som var har en massa snö tynat bort och man ser gräs och asfalt. ÄNTLIGEN!

Nu har jag spanat runt på lite saker som jag skall klicka hem känns i och för sig tidigt att klicka hem sommarkläder nu. Skall överlägga med mannen.


sick pick

Idag är jag sjuk fårn jobbet, jag är så fruktansvärt förskyld. Jag tycker egentligen inte att man får vara hemma för förskylning men jag har lock och tryck i öronen, näsan rinner och jag hostar slem. Jag tror inte att kunderna skulle uppskatta att jag stod och hostade upp snorklumpar i butiken haha.

Får se hur det ger sig med dagen, just nu känns jag ganska död.
Jag har bestämt mig för att det blir Lasagne till middag. Jag är jätte sugen på det just nu men det går ju inte, jag får vänta tills sen =)


sjukstugan i Branäs

Äntligen är vi här =) Eller inte idag vi kom ju faktiskt upp igår, på kvällen mös vi till det med tacos. Det är aldrig fel. Jag har blivit sjuk, ögonen kliar, jag hostar, toksnorar och småont i öronen. Jag vill banne mig inte åka på någon jäkla öroninflammation. Jag hade ju inte tänkt att åka skidor här på grund av magen men nu är jag verkligen bara inomhus =( Idag har jag gjort ett fotoalbum men jag skall komplettera det med lite text och klistermärken vid ett senare tillfälle. Kankse skall börja med scrapbooking =)

Lite luft har jag i alla fall fått idag, jag var med och lunchade i backen. Vädret är kass, det småregnade så man såg inte ens upp till toppen. Tyvärr har jag ingen kamera sladd med mig så bilder får ni senare =)

Kram på er så länge =)

sova stående??

Idag är jag så sjukt trött, jag skulle kunna somna ståendes här på jobbet. Inte så konstigt i och för sig, det är min sjunde arbetsdag i rad, imorgon blir det den åttonde sen, sen min a vänner är jag ledig i fyra dagar =) då skall vi till Branäs =) wehoooo

Ledsen för att jag bara skriver massa skit men jag orkar inte mer än så, ni får nöja er med detta så länge =) ikväll blir det i alla fall desperate housewife =)


monday morning

Sitter hos mamma och pappa nu en stund innan jobbet, jag funderar på om deras hund Hercules är hjärnskadad. Han stod precis och stirrade ner i en tom matskål, tror han att om han stirrar tillräckligt mycket så kommer maten tillbaka? En gång när han var hemma hos mig så satte han sig i ett hörn och stirra rätt in i väggen. Gobollen =)

Så jäkla skönt ute idag också, solen skiner och det känns som om våren är på väg, ja om man bortser från att det snöade igår morse haha. Jag längtar verkligen efter skinnjacka, converse och sedan till slut klänningar, shorts ja allt vad det heter =)

Jajaja nu skall jag fixa mig och sedan blir det jobb =)


Lilla söta farmor

Tycker synd om min farmor. Hon har blivit bestulen.

Här i göteborg har man inskaffat magnetkort att ha på buss och spårvagn detta medför att man måste dra kortet när man går på och av. Min farmor hade åkt spårvagn häromdagen och satt vi dörren med sitt busskort i handen för att inte glömma av att stämpla när hon går av. När spårvagnen stannar reser sig en svart man sig för att gå av, rycker åt sig farmors busskort och springer iväg. Stackars farmor for upp och skriker "En neger snodde mitt kort" och springer fram till chaffören:
F: han snodde mitt kort, negern snodde mitt kort. Jag hade 179 kr på det.
C: Vad skall jag göra åt det?
F: Men om det kommer en kontrollant får jag böter!!!!
C: Nej i så fall säger jag vad som hänt.

Hur kan man göra så mot en stackars dam. Var ett busskort det bästa han kunde hitta? Hoppas att han ruttnar i ********.

tack Å hej


Syskonmys

Ush idag har jag sprängande huvudvärk har haft det sen jag vaknade imorse =(
jag får skylla mg själv när jag är så frukansvärt dålig på att dricka. Jag hatar att dricka om man inte är törstig.

Efter jobbet skall vi i alla fall hem till min stora syster på filmkväll =) mys mys innan det blir det en sväng på ica för att köpa något att snaska på =) wehooooooo

Nu e det dags för fredagsmyyyyyyyyyyys =)

uppfräschning



fina gardiner med "läderkant" upptill.

kändes som om det blev för mycket med lädergardiner här med så små tunna frans gardiner blev toppen =)

TADA!!! MIN tavla =) upphängningen är lite kass men dte får jag ordna en annan dag. nu är den uppe i alla fall =)

 

Nu saknas bara en ny matta. Jag har sätt en jätte fin på chilli som jag spanat in länge. men det blir en annan dag det =)


a new home

Gårdagen vart kanon jag var ledig och lekte med min man. Vi skulle hitta vårskor till honom, men kräsen som han är kom han hem tomhänt. Jag däremot fick mig en ny röd skinnjacka av Robin =) Och för två veckor sedan kom han hem med en tunika och en kofta. Undrar om han tycker synd om mig som är fet?? haha

Idag sprang jag in på Hemtex på lunchen, köpte nya gardiner till vardagsrummet, men fasen vad dyrt det är! 700 spänn för två längder. två längder!! fattar ni?? Fy fan. hoppas att det blir bra =) Kanske att ni får se bild ikväll. Jag hoppas att jag får satt upp min tavla idag också. Nu när vi varit hos mamma sen i söndags tills igår kväll har det inte blivit något gjort =(


Kraaam

en frukost på blå express

Jag började ett idag men äter lunch redan nu. Anledningen? JO min frukost ligger på en rutten blå express buss någonstans i kungsbacka. Vi sov hos mamma och pappa inatt för att pappa jobbar borta så mamma ville ha sällskap, fick därför ta pisse bussen till jobbet där en äcklig man utan körkort körde som en jävla biltjuv. En blandning av graviditet och åksjuka gjorde därför så att min frukost flög upp och jag fick hoppa av bussen flera hållplatser tidigare för att samla mig.

Ikväll blir det i alla fall simhallen =) på måndagkvällar släcker dom ner och tänder ljus och det bästa, det är bara vuxensim =)

Snart dags för helg

Lunchen ligger nu i magen, det var överraskning i lunchlådan idag. Jag trodde att jag hade tagit med mig potatisgratäng och fläskfile (vilket jag inte alls var sugen på idag) Men när jag skulle lägga maten i micron ser jag att det är bobbans kyckling gryta med tagliatelle =) Jipppiiii =)

Det blev en sväng till coop på lunchrasten också, inhandlat kvällsmys såsom brie, vindruvor, kamben, kex och gott knäckebröd. Jag inhandlade även det sista till vårt tavelprojekt som vi håller på med hemma. Ni får se den när det är färdigt, jag hoppas att vi kommer pyssla lite ikväll men det beror på hur trött jag är =) det märks att man har ett jobb som tär på kroppen just nu, att stå upp 8 timmar och lyfta massa lådor är tungt =(

Trevlig helg

Shoppat till Berry=)



Hade jag fått välja, hade det blivit ÖIS! Men nu fick mannen välja...

Mittwoch, som man säger på tyska

ja idag är det onsdag. weho. Ny vecka för lille Berry imorgon, hela vecka 15 =) Bara 25 veckor kvar, det låter som om att det går fort men när man säger 2 september så låter det som evigheter. jaja Nog tjötat om det.

Idag jobbar jag med Mackie-Boy, han skall köra mig hem efter jobbet fast först förbi mataffären, jag och mannen skall äta klämmackor till Middag/kvällsmat mums mums.

igår spenderades dagen men Matte, Rebecca och Willebus, vi åkte till ullared. En trevlig utflykt =) massa skit åkte med hem, nej faktiskt inte massa skit utan en del bra saker. Nya underkläder till mig då jag har fått nipptipp på alla bh:ar jag äger. Det e inte så nice. Robin köpte en Manchester United body till Berry och jag köpte en barbapappa snutte. Sen kom lite annat hemmakraffs med såsom tvättmedel mm.
Om jag har någon energi kvar ikväll kan det hända att ni får se den lille bodyn kanske. Först ska jag äta mackor sen får vi se. haha.

Nej nu bara en timmes jobb kvar sen blir det hemgång =) wehooo


underbara man, det finns ingen som du

Idag har telefonen ringt som attans på jobbet, jag har ringt massa, kompat jeans och fixat med medlemkort. Massa konstiga saker som jag inte brukar göra. Jag är helt slut i huvud och kropp.

Robin var snäll och köpte sushi till lunch och kom förbi med det. det uppskattades =) Efter jobbet kom söta svärmor för att hämta mig. När vi kom hem hade älskling lagat god mat med sallad =) Svärmor hade med sig massa bilder på robin som liten och hans anteckningsblock från 1:an och 2:an. Han levde i sin lilla bubbla redan då. Han skrev att han var hos polisen, och åkte polisbil till simhallen, han skrev också att han hade vart i sälen med sina grannar och att dte var mycket snö, mycket skog mm men dte roliga är att han var aldrig i sälen när han var litenoch självklart åkte han inte polisbil till simhallen. Ett tag skrev han att han var i simhallen varje dag. hahaha barn slutar aldrig att förvåna =)

Nu ikväll får han ännu en guldstjärna av mig, han gick ut med nino själv nu så kunde jag få blogga lite. han tänker på mig =)
Imorgon är jag ledig och jag skall verkligen inte ställa någon jävla klocka, det har vart alldeles för mycket klockor för mig den senaste tiden =(

God natt alla söta =)

RSS 2.0