taking a break

Det har gått några dagar sedan jag var här sist. Jag känner ingen större blogglust längre. Det är riktigt skönt att inte sitta vid datorn. Solen skiner och livet känns väldigt väldigt bra. Vi har fått lägenhet i kungsbacka med inflyttning 1 juli. UNDERBART!! Benjamin kryper runt och försöker resa sig mot saker min stora plutt. I fredags kom vår nya bil, äntligen. Robin är så glad för den att han knappt kan sova =) hehe.



Jag känner att jag skall ta en paus. Kanske att jag skriver ett inlägg lite då och då. Kanske när det regnar. Vi får helt enkelt se när vi hörs igen.


sol i sinne


popcorn freak till morsa

jag fullkomligt ÄLSKAR popcorn. Jag kan äta det till middag typ =)
Är såå sugen på denna från Molo. Lite dyra tycker jag bara.

finns hos babyshop.se

Även Louie Louis gör mycket fint


Finns hos Nelly.com

Fyllesvin!!

I torsdag fick vi finbesök av Jannie och Victor. Vi startade dagen med promenad sen fika. Barnen var ju inte dirket hysteriska i varandra. Vi försökte luncha men barnen ville annat. Victor var uppe och nere hit och dit, Benjamin satt på filten försökte krypa och gnällde. Hehe. maten kom ner i alla fall =)

 


(lånade bilder från Jannie )

i fredags styrde vi kosan till Mölndal för att träffa Matte, Becca och Wilmer. Wille var så söt. han borstade Benjamin och satte sig bredvid honom och lutade huvudet mot hans axel, då lade B sin arm om wilmer =) söta killar =) Wilmer hjälpe även till att vagga b till sömns =) Han blir en bra storebror han =)

Lördagen var det olympia travet. Tyvärr inga miljoner =( PÅ kvällen skulle jag hem till Anna på party. När vi skall åka dit, så ser vi en ASpackad man på parkeringen. Han hade pinkat ner sig till och med. Han satte sig i bilen för att köra!!! Vi ringde polisen och följde efter honom, men han körde typ i 100 på 50 väg så i tappade bort honom när det kom andra bilar i mellan. Hoppas dom fick tag på honom. Han var nära diket flera ggr. Synd att han inte körde av vägen. Då hade jag gått ur bilen och gett honom en fet käftsmäll. Morr. Igår åkte vi i till slottskogen och  promenerade i det fina vädret =)

Idag skall vi skrivakontrakt med den nya lägenheten =)


idag myser vi, med städ, goa tupplurar och lite promenad. igår var det babycafe :-) lika mysigt som vanligt


nu slår vi på stort..

...och tävlar lite till =)

"jag är med och tävlar med libero hos rarelady om två biljetter till baby&barn mässan i Göteborg"


vi testar lyckan

” Jag tävlar om 1 kartong våtservetter & 3 förp väldoftande blöjpåsar från Emma & Oskar 

hos Fröken M. Tävla om ett av de 3 paketen HÄR du oxå ! ”


Sånt här går ALLTID åt! Hoppas att vi vinner =)


Min fina

Lillfisen här hemma har känt lite varm i pannan några dagar i rad, men jag har inte tagit tempen. Idag har han mat strejkat mest skällt på mig när jag sitter där och fjantar mig med skeden. Gröt är fortfarande lika gott. Vid natte maten så körde jag in fingrarna i munnen på han, och vad fann jag? Två små söta gryn. Lilla älsklingn har fått tänder ju!!! Jag såg ju inte svin bra men det måste vara två!!

Angående lägenheterna så tackade vi nej till den här i kullavik, den är för liten. Visserligen var den på 86 kvm men Bennies rum var typ 1.5* 2.5. han kan typ inte ha några leksaker där. Den andra i kungsbacka skall vi tacka ja till. Det är 3.de våningen utan hiss. Men folk har förr bott på 3de vånongen med barn. Jag skall klara det. Det är så många fördelar med lägenheten. Vi har vägt plus och minus med båda. Jag vill egentligen bo nära havet så man kan promenera dit. men nu har vi nära till massa annat. Syster, centrum, jobb och min älskade barkbåt!!
Jag vill börja träna men har tyckt att det känt jobbigt att ta bilen för att träna, nu kan jag bara traska ner =)

Igår var vi hos fotografen för att välja ut bilder på busen. Så många fina. Helt galet vilken fin kille vi fått!!! Jag är så stolt!  Vi har inte fått bildern aän, men jag har tagit dom från nätet =)
 Några bilder i all fall =)







Ångesten från hell

Ush jag känner mig förvirrad, ledsen och ångesten stiger mig upp i halsgropen. Det känns som om att våra liv spelar runt på en liten tärning som nån annan än vi kastar.

Idag kollade vi på den andra lägenheten, den ligger i kungsbacka. Det är många plus och minus med båda lägenheterna. Det största minuset med denna är att den ligger på 3:de våningen. Jippie. Ingen känns 100% kommer någon kännas 100%?? Jag blir galen. Det känns som om att vilket beslut vi än kommer att ta så blir det fel. Helst av allt vill vi ha denna lägenheten. Mammas lägenhet.

Imorgon måste vi lämna besked, bara det tar kål på mig. Kommer jag att kunna sova inatt eller kommer jag bara ligga och grubbla. Skall ringa lite samtal imorgon, kanske kanske att vi kan få lov att skjuta upp beskedet.

Kan inte en ängel från ovan hjälpa oss nu?

Dagar som dessa känns för Jävla bra!!!!

Igår vaknade vi upp till riktigt höstrusk väder. Fy fy fy. Dagen bjöd i alla fall på en ripp till bvc. Lilleman är nu 70cm och väger 8505gram. Skrutten =) Efter bvc åkte vi en sväng till kungsmässan för att handla present till robins bror. Först blev det lite jobb för mig och mamma så vi kom till kalaset vid kvart i åtta =)

Idag har vi fått toppen nyheter, nästan toppen iaf. Nästan så man börjar fundera på aprilskämt =)
Igår fick vi två samtal om lägenheter. Den ena i kungsbacka och den andra här i kullavik, tre lägenheter ifrån där vi bor idag.  Idag var vi och kollade på den sistnämnda, den enda nackdelen är att Benjamins rum är ytte pytte litet, men lägenheten är stor, den är på 86kvm. Man funderar på hur kräsen man skall vara?

Vi har tills på måndag att bestämma oss men innan dess skall det ringas lite samtal och diskuteras här hemma. Det känns i alla fall riktigt bra just nu. Vi har beställt vår nya bil också, den kommer om ca 2 veckor. Robin är så förväntansfull att han knappt kan sova ;)

Ikväll är jag gräsänka. Bara jag och Benniebusen hemma =) Skönt

Tack o hejj, trevlig helg

RSS 2.0