kul läsning

NI som missat att Magdalena Graaf bloggar. Kika in. Hon e så rolig!! man tror att hon e en blond bimbo, men inte alls. Hon visar sunkiga pyjamas bilder på sig själv, drar roliga skämt mm. Läs hennes inlägg om dragon gate. Mupp e vad hon e. www.magdalenagraaf.se

Nu e vi i england och detta är tids inställt =P

Plupp vs Berry

Robin gillar inte att jag kallar pyret för plupp. Han tycker att det låter fult, men jag tänker på det där söta trollet med blått hår som bor uppe i norr. Han e söt. Robin hittar inte på nått annat namn så fram tills han gjort det kallar den pyret för plupp.
Imorgon går vi in i vecka 15 (14+0) veckorna går mycket snabbare denna gång. Jag har känt plupp, snurra runt, det små bubblar i magen. Nyfikenheten på vad det är för kön är större denna gång. Jag vet inte varför, men så är det. Magen växte väldigt fort i början, nu har den saktat av lite men jag känner mig ändå "stor" för veckan.

Plupp vecka 14 (13+6)

Berry, benjamin vecka 15 (14+3)


svintrött

ush jag är verkligen inte i takt. Idag har jag vart ständigt trött. Sovit dåligt sen i torsdags, julstress och sen sjukdom på det. blää.
Vi har packat väskorna för Manchester imorgon, lämnat Nino och lillplutt. 05:15 åker vi imorgon så det blir inte mycket sömn inatt heller. Men kul ska vi ha =)

Var nere på stan snabbt förut och köpte välrldens finaste vinterskor till Benjamin. Han har så han klarar sig denna vintern så jag chansade på att köpa till nästa. strl 25 blev det, hoppas dom passar då. man vet ju aldrig men jag tror det. Känner 2st som har pojkar med ungefär samma ålder som b kommer ha nästa år och dom har 25 nu.

Fick roligt besked igår med, jag har klaratat engelska kursen wehoo. Kanske var dumt att få reda på det nu innan England. Nu kanske dom andra tvingar mig att prata för dom, men det kan dom glömma. Mohahaha

På lördags skall vi se Manchester United - Blackburn och sen blir dte nån god middag. Och givetvis shopping men det hade vi tänkt ta imorgon mest =)
Hörs när vi kommer hem igen =)


Juldagen hos svärmor



halva klanen..

stjärnan =)

Busted :P


tomten =)

aha ett paket, tomten kanske inte e så dum ändå..


han e inte så illa ändå..


jo, han var allt lite läskig :)


oj så snälla vi har varit!

Vi har firat jul i dagarna tre. Fredag, lördag och söndag. Och vilka fina presenter vi fått, vi måste vart toksnälla eller så är det som så att vi har väldigt snälla människor runt omkring oss. Jag fick massa fina smycken, pengar, morgonrock, parfymer mm. Bennies bäste klapp e nog en bobby car. Han drar ut den och sätter sig på den framför tvn. Lill plutt.

Idag jobbar Robin igen och Benjamin leker loss hos mormor. Jag skulle jobbat men idag är jag sjuk. Näsan rinner, kroppen värker och svettattackerna kommer lite då och då. Haft fruktansvärt ont i magen i söndags och igår. Jag blir lite orolig då den det är nog för all julmat och 15kilo godis. Inge bra.

Imorgon skall vi tokmysa hela familjen för på torsdag kväll lämnar vi Benjamin till hans farmor för på fredag morgon bär det av det Manchester =). Jag kommer dö av saknad. Det känns så i alla fall. Han e ju mitt allt. När han somnar för kvällen, redan då saknar jag honom och vill att han skall vakna. Hur skall jag då klara 3 dagar!?!

I lördags glömde jag kameran när vi firade jul hos mamma men jag bjuder på lite bilder från de andra dagarna.


Gammelfarmor, "styv farmor" och gammelfarfar

Glad farbror =)

Mini farbror mys =)

Pappamys

En trött kille och en mun som vart lite varstans ser ut såhär..

Morfar

en till gammelfarmor =)

oj vad kan det va?

en skjorta =)

får ta juldagen i ett annat inlägg =)

nu vart vi frånvarande igen

Ush jag har haft fullt upp sen sist, det har jobbats en jäkla massa 8 av 10 dagar om sanningen skall fram. Tufft men lite kul har vi allt klämt in också, lekdate med victoria och William och middag med matte, becca, wilmer o alva. Kuligt. Idag är det julmat och julgodis som lagas, för imorgon kommer Robins pappa, bröder och farföräldrar hit på julfirande. Vi kommer fira jul tre dagar i rad. Jag undrar hur god man kommer tyka att julmaten är på söndag. hihi. Jag har tänkt ta det lite lugnt med maten inte äta allt alla dagar, då borde man ju inte tröttna. Eller?

Idag när jag jobbade gick Robins till kungsmässan så att Benjamin fick hälsa på tomten. Han var läskig. Bennie hade hängt runt halsen på Robin och att sitta i tomtens knä var det inte på tal om. hihi




Läskigt.

IDAG fick vi äntligen reda på att vi får förskoleplats, på en provisorisk förskola (jippi, not) Det är öppna förskolans gamla lokal. Sunkig och blä men i augusti får han plats på vårt första hands val. Det känns skönt iaf. Det e bara att förskolan öppnar den 16 januari och jag börjar den 9, men det löser sig. Ska prata med chefen imorgon. Jag kommer inte jobba så mycket så det blir nog inga problem.

Julklappstips

Spana in den fina morgonrock från Gina tricot. och priset 299:- som hittat!! Perfekt till, mamma, syster, svärmor, vännen eller om nån kille är här inne o kikar så kanske till flickvännen :P *harkel* (Robin, jag gillar den vita)


Plupp - en inneboende

Jag har fått en inneboende. Detta lilla "monster" har tillåtit hela finland (finnar) att invadera min kropp, tvingar mig att vräka i mig mat (middag helst två ggr), helst skall det vara nyfriterade pommes från mcdonalds med mcfeast dipsås till. Den har gjort mig tjock. Det låter ju som att denna inneboende inte alls är välkommen, men det är fel, så fel. Lilla plupp har flyttat in och vi längtar tills den flyttar in på riktigt =)


I´ve changed my mind

Ska snart ta o hoppa i säng, jobbat idag 15-20. Jag tycket det är ganska skönt o jobba till 20 nu under julen. man får fixat o pillat det man inte hinner under dagen.

I år står det inte mycket på våra önskelistor, i stort sätt ingenting. Pyjamas till mig o b bara. Nu satt jag o tittade runt på nätet o såg dessa fina saker. ho ho tomten om du fortfarande har plats i säcken ;)

Gungstol Star - A-1-256879
Bennie har ju en del av de andra star möblerna från kids concept. hur söt var inte denna gungstol?? Finns hos Skojostoj

105474_1.jpg
107898_1.jpg
107899_1.jpg
Dessa fina kuddar från Mairo har jag tidigare spanat in men 415:- för en kudde känns lite väl saftigt. Nu e det rea och kostar 249:- fortfarande dyrt men dom e så fina. Jollyroom. tack för tipset Jannie =)

Fattigmanssilver

Jag har fått lite dille på ljus o ljusstakar. Såg denna fina fina vas på Louise.
Man kan ha blommor i den och även ljus.

003

Dom kör lite julrea på denna nu så den kostar 198 istället för 298.

alive

vi lever, tiden räcker bara inte till. JO det gör den väl egentligen men det är det sista på min engelska nu , nationellt prov nästa vecka sen är det över =)

Vimyser runt här hemma på dagarna bakar o lite så. det är en sådan himla rolig period med Benjamin. det är nått nytt varje dag. Man slutar aldrig att förvånas. Olika lekar och nya hyss. Man blir så himla himla glad. det låter klyshigt men det är så!!

Jag sitter mest i datorn nu för att jag måste skicka iväg julkorten på framkallning om det skall bli några i år! hehe. Jag har tagit kort på B i år igen men jag kan inte flasha det här. Ni får se det senare =)
Hur går det för er? Har ni fixat egna julkort, klippt o klistrat, fotat eller rent av köpt färdiga??
På söndag är det redan tredje advent, mysigt. Jag ska övertala Robin att vi ska plocka upp granenen då. jag tycker att det är så mysigt med gran och fint. Förr när jag bodde hemma tog vi upp den kvällen innan julafton, men då var den ju inte uppe så länge.

Vi får väl se var bennison säger om gran, den lär väl åka i backen. haha
Jag e lite sugen på att ta hit några vänner en kväll o baka lite julgodis. HIttills har jag bakat Mozartkulor och marsipan/baileys kulor i vitchoklad. men vill göra rocky road och knäck med.
Vad gör ni för julgodis??

Nästa vecka är dock fullt upp med jobb, prov och läkarbesök. Jag jobbar 6 av 7 dagar nästa vecka. Jag kommer väl gå i väggen av utbrändhet haha.



Data Hacker

RSS 2.0