jag gästspelar hos mig själv

sådär ja nu kliar det liite i fingrarna. Livet rullar på som vanligt och igår var Benjamin på sitt andra ett års kalas. Det allra första var han på när han var 1½ månad. Lille körven. Idag körde vi stenhårt på parklek med öppna förskolan. Benjamin köpte en ny racervagn igår. City mini 4. Den har vi invigt idag. båda tummarna upp =). Vi cruisade med den till tandläkaren. Benjamin var kallad dit på informationsmöte =)Nu har Benjamin hunnit bli 9 månader. Helt sinnes hur fort 9 månader utanför magen går. En graviditet tar ju en evighet =)
Han är så fin min korv. Jag kan inte få nog av honom!! jag är verkligen stolt. Alla ger mig komplimanger för hans vackra ögon och hur duktig han är. Det är nog inte långt kvar tills han går. Han är så stadig när man går med honom! han håller i väggarna här hemma och går jämns med dom =)

Vi toklängtar till flytten. Det skall bli så himla kul att inreda Bennies rum. Jag kikar och klickar runt på nätet var o varannan dag. Jag skulle kunna köpa allt hahaha. Jag har sätt jätte fina stora sittkuddar i blått, grönt o svart på hemtex. Dom har jag bestämt mig för i alla fall.


Sittkudde Hugo - turkos
Goa att ha på golvet. plus att vi kan dra ut dem i vardagsrummet och sitta på om det skulle va mkt folk. Åhh vad vi längtar. Fina gardiner skall jag sy också. Hittar massor av fina tyger. men jag får vänta med allt tills vi flyttat. Onödigt att köpa nu och ha det i påsar/lådor med en gång. den som väntar på nått gott... hihi

Nu tar det kanske ett tag tills det blir ett inlägg igen. Vi får se. Vissa dagar känner jag att ne nu skall jag skriva, andra inte alls, vi håller det lite så =)

RSS 2.0