Benjamin Jan Nathan Daun

Idag är det skattens dopdag. Tiden går så himla himla fort. Jag är så fruktansvärt stolt över honom :)


Ester vs Ti mo

För nån vecka sedan tipsade jag ju om en tunika från Ester eleonora. Jag blev så besviken när jag provade den, men ändå har jag inte kunnat släppa den. I förrgår sprang jag på en liknade från by Ti Mo. Om möjligt ännu finare! Så himla himla mjuk. MEN, såklart finns det ett men. Så fanns den bara i XS och XL. Jag har hittat den på nätet men lite dyrare och jag är sådan som gärna vill prova. Så nu har jag letat i hela kungsbacka, där finns den inte. Någon som har tips på butik i göteborg??


by Ti Mo - Tunika Lace Offwhite


1a advent

Idag har dte vart första advent och halv storm utomhus. R e ute med nino nu får se om de kommer in eller blåser bort. Benjamins vagn höll på att vällta förut idag när stormen tog tag i den samtidigt som jag svängde. Idag har vi vart lite små sega, vi var på 50-års fest igår. Mycket trevligt o god mat =) Tack svärmor!!

I veckan som kommer nu måste jag verkligen städa och tvätta. Det väller över av både smutstvätt o dammråttor. På onsdag ska vi till bvc o mäta lillkorven. Spännande. Han har växt som attans. Många byxor har blivit små bara sådär känns det som.

Har ni vart inne på babyshop och sätt deras samarbete med barncancerfonden?
Denna från Mini Rodini är min favorit

Så gullig, men är det för tjejig för Bennie?? Självklart vill vi ha de coola lightning tightsen till.

UPDATE: Såg på Fb nu att dom har erbjudande 100:- rabbat om du handlar för 500:- tills ikväll 23.59. För att få rabatten uppge kod VIPNOV11


Kappahl

Kappahl har lite fint då och då. Nu finns det lite go' bitar i butik. Dom har dessutom en bra kundklubb. Ofta får man hemskickat massa erbjudanden nyss fick man 25% på en valfri vara och igår dök det upp nytt 30% på valfri vara. Man får dessutom tre kuponger en till dam, herr och barn.


Tuff väst 299:-


Liknande dessa byxor har jag i brunt från Kappahl de e så sköna, 399:-


söt klänning 399:-



Hade det bott en liten tösabit här hemma så hade denna fått flytta in 129:-


tuff tisha 99:-


Det var dåligt med julskjortor men denna var fin. Får nog spanas in till helgen 129:-

diskution

I engelskan har jag skrivit om abort För/Mot/egna åsikter.
Jag har alltid varit för. Jag har själv gått igenom en när jag var 17, då med tvillingar. Jag har aldrig sätt det som en människa när man gör abort i t. ex vecka 8. Många kallar det för en cellklump eller liknande. Men nu när jag har fördjupat mig i detta hemska ämne vet jag inte vad jag tycker längre. Jag vet i alla fall att jag aldrig någonsin kommer att göra en igen. Jag är vuxen och får stå för mina "misstag". Jag har tak över huvudet och mat på bordet.

Har någon av er vart inne på sidan abortnej.se?? Om ni är väldigt känsliga så gå inte in där. Många hemska bilder. Visste ni att man kan se ett ben, små söta fötter och händer komma ut i vecka 8?? I vecka 8 kan man fortfarande göra medicinsk abort som tydligen skall vara det värsta för fostret. Med medicinsk abort får man äta ett piller och så ett vaginalt sen blöder man ut fostret i klumpar. Vid en strapning kan man gå mycket längre innan man måste göra abort fram till vecka 13 kan man göra detta.

Visste ni att i snitt har en kvinna gått igenom 8-15 aborter innan hon fyllt 30. Det handlar ju bara om oansvar. Jag tycker det är bra med abort vid incest eller vid våldtäcksfall. För vissa funkar inte preventivmedel och då e det väl också bra men att använda abort som preventivmedel är helt fel!

Visste ni att 40 dagar efter befruktning så kan man mäta hjärnfrekvens på fostret. Många menar på att den fattar ju inget ändå men det gör den egentligen. Denna debattfråga handlar i slutändan om mänskliga rättigheter om man läser på abortnej.se hemsida. Vi slåss för våra rättigheter men vad har den lille i magen för rättigheter. Den kan inte få sin talan förd men har lika stora rättigheter som oss ändå.

Att abortera på grund utav handikapp är också ganska fel. Alla människor är lika värda! Läs mer om alla dessa frågor o svar på deras hemsida. Kanske att jag ändrat syn sen jag fick eget barn. Barn är verkligen LYCKA
Som sagt jag står mitt emellan dessa sidor



Vart står du?

mysdag

Idag gick jag o mannen all in på mys. Vi lämnade B hos min mamma och drog vidare till Göteborg. Först fika och lite shopping, tyvärr ganska misslyckad. Jag fick en tröja av R o han köpte kallingar. skoj. Sen blev det lite extra servetter i fickan för vi skulle se twilight. Åhh dom e ju så jäkla bra. Ni som inte sätt någon än, måste se. Finns det någon annan än du barkis som inte sätt??

Och till er som också tyckte om Ester tunikan jag tipsade om så ville jag bara säga att passformen e helt knas och satt inte bra på mig iaf. :'(

Imorgon är det ny vecka och nya möjligheter. Det skall "jul" pyntas lite här hemma. Adventljusstake skall fixas och julgardiner skall upp. Första advent på söndag =)



I fredags var vi hos Victoria och Wille igen. Benji var så söt och skulle krama wille hela tiden. Det uppskattades inte av honom haha. Han tittade jätte konstigt på b.

 

Idag blir det tidigt i säng. Blivit sent hela helgen. igår var vi hos  min morbror på poker/ badtunne kväll så vi kom hem runt två. Till råga på allt hade vi tvättid kl 8 imorse. Jackpot =) vi måste inhandla den där slangen till vår maskin nu så vi kan tvätta när vi känner fört=)


Smycken

Vart inne på Creative Lounges hemsida, så galet mkt fint. Denna gång var det armband som fångade mig =)

Stylesnob - Armband Skull face (army green)Stylesnob - Armband Skull face (grey)
Stylesnob - Armband  Wing Caring (grey)Stylesnob - Armband  Wing Caring (cognac)
Lite Kalabalik - Lite Peachy  ♥Lite Kalabalik - Lite Sofi  ♥

Från lite kalabalik och Stylesnob

kär?

Om man kan bli kär i ett klädesplagg så blev jag just det!
Hur fin är inte denna tunika från Ester Eleonora då??

Ester Elenora - Laura Lace  Dress (cream)

Kom precis på att jag har en leopard sjal, undrar vart den har tagit vägen??

Har jag sagt att jag älskar dig??





Knasunge, mitt allt!

hemmafru

Åhh tisdag kväll, alla vet ju vad som händer då. Jag talar givetvis om mina kära hemmafruar. är det bara jag som kollar påt??

Jag fattar banne mig inte vart tiden tar vägen. Veckorna rusar på fort som attans. Snart e det januari och jobb som gäller. Jösses vad jag kommer sakna min korv. Han är en sån sömntuta. Idag sov han till 10:20. Så vi hade en jättekul kväll idag 22:00 passade det herrn att stänga igen sina blå. Imorgon skall jag väcka honom när jag vaknar. Att somna tio på kvällen e för sent. halv nio -  nio går jag med på.

Var på kungsmässan igår en snabbis, skulle se om jag hittade nått till svärmors fest nästa helg. Självklart finns det inget bara för att man letar. Jag var inne på Nelly.com nu en snabbis. HIttade en fin faktiskt som jag kan tänka mig ha både till hennes fest, julbord och nyår. Kanon tre flugor i en smäll. Ska visa mannen så får vi se vad han säger innan jag klickar hem. =)

FESTKLÄNNINGAR - RARE FASHION / MULTI COLOURED DRESS - NELLY.COM

2010 såklart

Tiden hara bara rusat. I fredags var vi hemma hos Vicky och wille. På kvällen blev det bäbismys med Anna, Niclas och lilla Melwin. Resten av helgen har spenderats med släkt till R. Igår var vi hos hans farmor o farfar och idag hos hans pappa. Kroppen är så svullen efter all man vi har ätit denna helgen. Jag fick knäppa upp jeansen på väg hem idag. haha

Igår var lite extra kul. Robin och "svärfar" Vann på v75. 13000 rikare var blev vi. Tur att vi vet vart pengarna skall läggas, nya bildäck! Jippie! Såg nu på min header att jag har skrivit 29/8 2011 det e ju helgalet Benjamin är ju född 2010!! Det vet jag ju gott o väl. Får ta o fixa det nån dag!

Denna veckan har vart jobbigt engelska plugg. Läst en fet bok på 450sidor för att sedan skriva en book review på det. Blev precis klar. Det får duga nu. Jag orkar inte läsa eller skriva mer om boken. Förlåt att det nästan bara blir sådana här tråkiga dagboksinlägg. Ska försöka bli bättre på att skriva varje dag ist.

2010 såklart

Tiden har bara rusat som vanligt. I fredags var vi hemma hos Vicky och wille. På kvällen blev det bäbismys med Anna, Niclas och lilla Melwin. Resten av helgen har spenderats med släkt till R. Igår var vi hos hans farmor o farfar och idag hos hans pappa. Kroppen är så svullen efter all man vi har ätit denna helgen. Jag fick knäppa upp jeansen på väg hem idag. haha

Igår var lite extra kul. Robin och "svärfar" Vann på v75. 13000 rikare var blev vi. Tur att vi vet vart pengarna skall läggas, nya bildäck! Jippie! Såg nu på min header att jag har skrivit 29/8 2011 det e ju helgalet Benjamin är ju född 2010!! Det vet jag ju gott o väl. Får ta o fixa det nån dag!

Denna veckan har vart jobbigt engelska plugg. Läst en fet bok på 450sidor för att sedan skriva en book review på det. Blev precis klar. Det får duga nu. Jag orkar inte läsa eller skriva mer om boken. Förlåt att det nästan bara blir sådana här tråkiga dagboksinlägg. Ska försöka bli bättre på att skriva varje dag ist.

Lycklig

Vilken toppen kväll! Desperate var tillbaka  rutan efter en veckas uppehåll. Om jag var glad!! Efter det tog jag mig ett långt väldigt varmt bad. Så varmt att mitt hår blev blött av svett. Nice.

Bennie ville verkligen inte somna idag så han fick somna på mitt bröst i soffan. Såndär hormonperiod så jag fällde en tår eller två bara av att titta på honom. Han är så fin min lilla skatt. Det känns som att han har blivit väldigt mammig på bara några dagar. Jag var borta lite från honom förra veckan. Stockholm, barnvakt och jobb. Det verkar som om han måste ta igen tiden, för när jag kommer hem så hänger han som en böld på mig, lillkorven.


simma

Ikväll har jag vart i simhallen med syster yster. På måndagskvällar släcker dom ner och tänder ljus och så e det helt tyst. Mysigt. Idag har vi gjort lite ärenden nere på stan och efter det åkte vi till ikea för att köpa ny säng till bennie. Han vaknar på nätterna, jag tror att det är för att han vrir på sig och tycker att det blir trångt. Vi kollade på juniorsängarna men det var inga fina så vi slog på stort 90*200. Jättefin.

Dessvärre till min besvikelse gick den inte o ha så i hans rum som vi hade tänkt så nu står gaveln för halva fönstret men det blir bra. han sover inte i den inatt. Men den fick bra betyg. Efter att jag hade bäddat den så kröp han upp bland sina kuddar. Plutten. Han gör mig lycklig <3

HEMNES Sängstomme, vit 			                         Längd: 207 cm Bredd: 99 cm Höjd fotgavel: 69 cm Höjd huvudgavel: 121 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 90 cm

Sista minuten tips

Det blev ingen speciell shopping i storstaden. En farsdag present till mannen, foundation borste till mig och lite inne på polarn till benji. Dom firar 35år och det gör dom med 35% på alla randiga kläder. Allt som du kan hitta en rand på. Sista dagen är idag så skynda fynda.



LÅNGKALSONGER BABY
BODY BABY Fast inte som body utan t-shirt
FLEECEVANTAR BABY
Blåa inte gröna

Var även lite sugen på deras ull underställ till vintern, men lät bli denna gång.

ULLTRÖJA BABYULLBYXOR BABY
279/st ordinarie nu 180:-


Eko

Det har ekat tomt här inne sen i måndags. jag har inte skrivit något och inte ni heller fastän ni e inne o kikar.
Vi hade jättemysigt i stockholm kom hem sent igår kväll efter 5 timmars tågresa. Vi hade sittplats i mån om plats men drog fram hundvalpsögonen och satt helt plötsligt på första plats. Hihi gott gott.

Tyvärr ställde Rihanna in sin konsert 50!!!! minuter efter att konserten skulle börjat. Svintråkigt. Vi var inte sådär jätteintresserade av förbandet så vi satt i baren när dom ropade ut det. Kvällen blev bra ändå vi gick till Barcelona med Sara & Martina och åt tapas istället. Lite skillnad men mysigt!

Idag får jag lite hjälp av min mamma. Hon o hennes kille passar Benji och jag är på biblioteket för att plugga lite engelska. Ska läsa en bok denna veckan så nu skall jag skriva en kommentar om första kapitlet till fröken. Lasse var snäll och kopplade in elen till vår tvättmaskin innan jag gick hemifrån. Nu e det visst bara en vattenslang som saknades.

Kameran lämnade jag tyvärr hemma då jag inte hittade våran lilla digitalkamera. Känns lite väl o böka med systemkameran på stan. Hoppas ni får en trevliga fredag!

RSS 2.0