5 dagars race

Idag var sista dagen på mitt femdagars race på jobbet. Trött var ordet. Hoppas på att Benjamin är sugen på att sova till typ halv nio imorgon , det har han gjort både idag och igår så hoppas hoppas hihi. Imorgon kommer Victoria o wille hit, det var ett tag sen vi sågs nu. Jag har inte så mycket bilder från resan så jag visar er när jag fått fler bilder av syster o mamma.

Var hos barnmorskan i måndags med. Tyvärr glömde vi väga mig menom min våg här hemma stämmer med bm:s våg så har jag hittills gått upp 6kg. Det har vart alldeles för mycket gottigt nu det senaste. X antal kilo har trillat in i min mun sen innan påsk. Det måste bli ändring. Det är inte bra för plupp heller. Finns det godis här hemma när jag vaknar så äter jag det o inte frukost. ÄNDRING!!!

Nu e jag i alla fall ledig i två dagar och sen har jag även ledigt i helgen. Så skönt. Jag väntar på besked från försäkringskassan om min havande/graviditetspenning. Men jag har bestämt att den 8 Maj går jag hem i vilket fall beviljat hp eller inte.

Jag är ju i vecka 30 nu men jag bjuder på en bild från när jag gick in i 29.


och en bild på fina fina B, busunge

turkey

jag skrev ett inlägg innan vi åkte med det kom tydligen inte upp. Nu är vi i alla fall hemma igen och fyyy vad gorr vi har haft det ca 25grader varje dag. Helt lagom för både bennie och för mig tjockisen. B är så himla snäll, näst intill inget gnäll. Han e ju så lugn o sansad så det har gått jättebra. Vädret var dock lite si sådär sol 3,5 dag och regn/grått mulet 3,5. Bennie är typ besatt utav att ha strumpor på sig, han blir jätteledsen om man tar av dom så han skulle bestämt ha dom på i stranden och vanka runt i sanden med dom på. Folk måste trott vi var knasiga haha. Landade 3 inatt så man är fortfarande lite seg eftersom denna nattens sömn uteblev ganska mycket. Jag o b gick upp halv nio, båda var trötta men att sova längre så blir bara hela dagen knas.Ville mest bara säga hej. Kikar in en annan dag och delar med mig av lite bilder

påskis

sådär ja då var denna påsken över, jag har jobbar hela helgen :( men det har vart bra ändå. Hunnit med både svärmor och mamma, men nu är jag baske mig helt slut. Har känts som att ögonen har blödit varje kväll runt 22 för jag vart så trött. Det skall bli skönt att bara jobba imorgon och sedan slappa en vecka i turklandet =) Riktigt skönt. Imorgon skall jag försöka packa iordning det mesta för att kunna se om jag behöver handla något inför resan på onsdag men jag tror att vi har det mesta. Ska bara ta mig tid att prova den där bikinin i lådan. Hoppas den passar, jag har inte lust att köpa en ny bikini nu när jag är "tjockis" hihi

Har fått flera kommentarer från kunder den här helgen om att jag inte kan ha långt kvar nu osv. och när jag då svarar 12 veckor så får man som svar OOOOOJ så länge!!
Hur kul tror dom att man tycker att det är att få en sådan kommentar?? Jag är faktiskt inte såå stor och är man gravid i vecka 28 så vad tror dom?? Jag tycker inte det är ok att de säger så. Att familj o vänner kallar mig tjockis gör inget för jag fattar vad de menar och de känner mig men jag förstår inte när kunder måste häva ur sig sådana kommentarer.

tvåsiffrigt

Tiden rinner verkligen iväg denna graviditet. I lördags gick vi in i vecka 27!!  Och idag är det endast 95dagar kvar tills det är beräknat!!!changed plans

Idag skulle jag gjort stan med Victoria men hon fick ingen barnvakt så det blir nog på torsdagkväll. Det blir bra det med =) Istället åt jag o b frukost hos svmärmor medans R golfade sedan drog vi till frölunda torg lilla familjen. Skulle köpt påskpaket till b och lite till plupp. Påskpaket till b blev det kan jag lova. Tisha och solkeps plus att vi sprang på en "byggbänk" på leksaksaffären som tydligen hade utförsäljning så 50%på allt. Fanns ju inte jättemkt kvar men den fina bänken kom med hem.

Jag kunde ju inte vänta o ge den i påsk så den e redan uppe och Bennie har skruvat o hamrat på det mesta. Kanske tar han efter morfar o svåger o blir snickare hihi. Till middag kom min storasyster o man hit o åt med oss för att sedan spela bingo. Ingen flådig resa till thailand eller ny bil. Peter vann ia 100spänn tjoho!

Igår var vi i borås i skogen med Robins arbetskamrat, hundarna sprang löst i två timmar o Nino var inte ens trött när vi kom hem. Han blir aldrig slut. Svinkallt var det med. Våren lyste med sin frånvaro igår och det föll till och med en o annan snöflinga :( sen kom solen fram men det var fortfarande kallt i luften.

Hoppas på en vårskön vecka nu!!


RSS 2.0