som en dröm

Åhhh vad jag vill ha!!! Tyvärr kostar de skjortan då de är från missoni. Ingen som e bra på sticka/virka?


så mycket finare i verkligheten. För den som inte vill sticka en egen så finns den på Tara

Min man är en okänd prins

Det har väl inte undgått någon att vi fått en till prinsessa i kungafamiljen? Lite avis på deras namnval, så fint. Det skulle jag med vilja ha! Kan gissa på att många kommer döpa sina töser till just Estelle i år.

Var inne på Ebba von sydows blogg. och hon visade en bild på drottning silvia med prinsessan Madeleine på hennes dop. I hörnet står Carl-Philip antar jag? Han skall vara runt 3år och Victoria runt 5år. Det måste väl vara Philip?
Drottning Silvia på prinsessan Madeleines dop. Foto: Scanpix

Till saken, när jag såg bilden visade jag den snabbt för er och Bad han kolla på barnet i hörnet. Hans kommentar var samma som min första tanke. Det ser ju ut som Robin!


Svårt att hitta en bra bild, jag har inte så många. Men visst är dom lika??


Robins bror Daniel och Robin

seg brud

ush, jag känner att jag är inne i en såndär bloggtorka igen. Jag är bara på datorn när jag skall blogga, allt annat kollar jag genom mobilen och bara för det så blir det ett "jobbigt" projekt att starta datorn.

Ikväll är Robin på casinot med sin lillebror som nyss fyllt 20år. Det är ju 20 som åldergräns där så det var premiär för Niclas =) Bennie sover och jag tände precis en jättefin ljusstake som är ny för dagen. Smart nog ställde jag den på byrån under brandalarmet. Tjohooo vad det tjöt. Bennie vaknade inte iaf tur det.

Denna helgen är det jobb för min del. Det börjar bli tugnt. Det är mycket lyft och i måndags kom det väl runt 250 vpar jeans. Jag hatar att be om hjälp och oftast känner man inget när man är i farten men jösses vad ont i magen jag hade när jag kom hem. Det kändes som att den hängde i backen.

Bennie har åkt på Scharlakansfeber mitt i detta med. Så idag blev första pencillinkuren. Ringde 1177 om hans små röda utslag i onsdags då sa hon att det var förskylningsvirus prickar som skulle gå över och skulle det bli värre skulle vi söka hjälp. Lite värre blev det men inte mycket, så r åkte in med Bennie idag. små små röda knottriga utslag på hela högerarmen och på sidan av magen. Ingen feber eller annat. Peppar peppar. han fick de fina jeansen jag tipsade om av sin snälla farmor som en liten sjuk present. Jösses vad tuff han var i dom, men han ville minsann inte ha dom på sig. Han brås på sina föräldrar, "nakenfisar" (vi hatar gå runt med byxor hemma )

Igår mös vi till det med bio och middag stan. Lillasyster gjorde oss sällskap. Lite mat på Black pearl och sedan "En gång i Phuket" den var riktigt roligt. Se den om ni vill skratta lite gott =)

Nu skall jag glo lite på dumburken =)

Natti natti

denim by Kappahl


mina sura vänner och jag

Robin och nino är iväg på grabbkväll hos Fidde och hunter i Norsesund såjag sitter och slappar o soffan och bennie sover. Vräkt i mig massa sura karameller och nu sitter jag här men en mängd sura uppstötningar.blä.

I onsdags var ju victoria och william här och jag gjorde ett snabb besök hos min barnmorska. De tyckte att det var för tidigt i grav för leverproblem så hon tyckte att jag skulle byta tvättmedel (har haft samma i typ 5år) så jag har köpt sånt där neutralt. Men jag tror inte att det är allergi mot mitt tvättmedel. Det kliar ju som värst när jag tar av mig kläderna. Det borde ju vara tvärt om. Men nu testar vi detta tills jag skall tillbaka den 5/3.

Jag har lagt Bennison i vår säng så jag kan snoosa på honom hela natten. Lillskrutt. Han har läkt jättebra efter operationen förresten. Lekt och kört på i 110.
Nu e jag ledig i helgen och vi har inga planer det känns skönt det. Jag snurrpelle var i farten idag med. Bennie har en t-shirt med tryck på och efter vi hade tvättat den så var hela trycket av. Jag var helt 100 på att den var från Lindex (fått i julklapp) så dit gick jag o skulle reklamera. Tanten titta på den o sa "denna är från kappahl". hahah smartson

85 +

Ja så känner jag mig idag. Ögonen har gått i kors halva dagen så nu sitter jag och väntar på att Robin skall komma in från kvällspromenaden med nino, då blir det bums i säng. Dagen startade jag med storstäd här hemma, sen brunch med syster nere på stan för att senare bege mig till jobbet där det var stendött idag.
Åker alla bort på sportlovet? inte springer de ner kungsmässan iaf. Simhallen och dyligt är nog välbesökt.

Imorgon blir det jobb igen men innan det skall jag roa mig med ett samtal till F-kassan för frågor om VAB och ett samtal till min bm angående den där klådan. Svinkul med andra ord. Onsdag blir nice, då kommer Vicky och wille hit =)

Vecka 20

Ja halvvägs var det ja. Tiden springer verkligen förbi denna gång. Men plupp är ganska snäll. Jag mår toppen inte haft ett enda illamående, jo en gång hos mamma men inte nån mer gång. Det tackar vi för. Med Benjamin åt jag prostafen i veckor för att jag mådde illa. Inga finnar med b och en miljon nu. Plupp ligger längre ner och trycker som attans ibland. Jag får kramp i foten ganska ofta. Jag har dessutom fått extrem klåda och torr hy. Detta blir jag galen på. Huden är inte så jätte torr och jag smörjer mig mer nu än jag någonsin gjort. Den där klådan är lixom under huden överallt. Främst på bröst och ben. Värst är på kvällen när kläderna skall av. Nån annan som vart med om det? Och vad gjorde ni åt det?


baptism and half way

Idag vart det dop för lille Melwin. Anna hade gjort superfina tårtor med converse och bilar på helt själv!!
Igår gick vi in i vecka 20 här hemma. Tänk att vi redan är halvvägs. Eller man säger väl egentligen att man är halvvägs när man avslutar vecka 20 men men spela roll.
Vi är alla helt friska här hemma i alla fall så imorgon är det back in busniess, dagis och vice versa. 3 jobb dagar står på schemat denna veckan. alldels lagom =)


Anna, Nicco och Melwin


Faddrarna Sofia och Emilia


Dagens mami


Min nya fina kofta som jag köpt dagen till ära =)

 

en ny tv har inhandlats till vardagsrummet här hemma, den gamla fick hamna i vårt sovrum. Benjamin var helt lyrisk över tv flyttandet. Han sprang runt och flåsa och skratta. Sötnosen. Nu finner vi han ganska ofta såhär.


magsjuka och annat bös

Operationen på Benjamin gick bra dock var bråcket mycket större än vad de trott så en operation som skulle tagit 1 timme tog 1h 45min. Vadå nervös mamma i väntrummet? Ingen sa nått heller. Men Benjamin mår hur bra som helst. Vi har alla legat i magsjuka var sin dag. Benjamin körde hårt på det i söndags, jag i tisdags och robin igår. vi har dock bara legat en dag var. Lite konstigt :S

Men nu känns det bra. En glad man har jag här hemma idag med, då vår nya tv kom idag. En såndär 3d tv så ikväll blir dte nog att vi hyr en 3d film så vi kan sitta som små nördar med våra brillor i soffan haha. Vår gamla tv vill inte riktigt vara med längre. förra torsdagen la den bara av och va av hela dagen. Lite glapp i sladden där bak. Men vi fick igång den igen så den åker in i sovrummet nu så får nog barnen vår lilla tv i sitt rum sen.

Tanken är väl att plupp och Bennie skall dela rum, när plupp blivit nån månad. Så vi tänker flytta in i Bennies lilla rum så får de vårat. Men dte är ju ett bra tag tills dess. Det beror ju också på hur plupp sover om nätterna eller ej. Vi vill ju inte att de skall störa varandra.

Vi har satt oss i kö för en fyra men väntetiden är 3-4 år. Och vi hoppas att vi då har hunit köpa oss ett hus eller annat boende. Så såhär får lösningen bli så länge.

Imorgon jobbar jag och på söbdag är det dop. Men det blir det bara om inte R hittar på några mer dumheter idag. Frisk får man vara då!



Benjamin är ett riktigt fruktmonster =)

mmmmm gottigt

och att ge nino godis är en stor hobby =)


dagen innan

helgen har bara flugit förbi trots att jag vart själv med benjamin. Igår gick han loss på alla vindruvor vilket resulterade i sen spyunge inatt. 1,3 och fem fick jag bädda om i sängen. Jag tror att det var druvorna o ingen magsjuka för inget har hänt sedan 5 och det som kommer ut där bak är som vanligt. Imorgon är det operation och skulle det nu vara magsjuka så lär vi ju märka det inatt. Tempen kommer jag att ta imorgon bitti för att vara på den säkra sidan =(

Igår var jag på stan med mamma o lasse. Jag o mamma fyndade en overall till benjamin men vi tog en strl större så kan han ha den nästa vinter. Det är bra med rea. I fredags skulle jag även klicka hem en molo fleeceoverall till plupp som vart på rea den med. Men när jag gick in på siggeojuno så var ju rean borta. Jag hatar att jag aldrig klickar hem när jag tänkt görat utan skjuter påt. Käck som jag är mailade jag och vilken toppenservice!! Jag får köpa fleecen trots att den är borttagen, jippi!!! o inte bara det, jag fick den för 70% rea. tjoho. Jag blev jätteglad o kommer absolut handla där igen.

I och med denna skit natt så är jag svintrött. Vi skall vara på östra 06:45 imorgon så bilen kör väl runt 6. ush ush.

Idag åkte jag o b till babyproffsen i sisjön för att titta vagn. Igen, ja jag vet. Men det har inte var på nått ställe som de har haft båda. Nu när jag klämt på donkeyn ännu en gång så har jag ångrat mig, jag skiter i att den är dyrare. Den är bättre. Så imorgon får jag ringa till babyproffsen här i kungsbacka o se om man kan häva köpet o få tillbaka handpenningen.


nanii

Ush så trött jag är. Fullt ös idag. jobb 10-15 sen hämta bennison, ut med nino o sen iväg på kals, hem ut med nino igen. Bennie sover sen klockan 9 och jag är svintrött. Halsbrännan från hell är på besök och jag har tagit mig ett varmt bad. Jag fryser så fruktansvärt hela tiden och på kvällen kliar min hud sönder. Överallt och under huden. Det är inte det att jag är torr för det är lixom under huden. Jag blir galen. På dagtid kliar det bara lite. Det är just när kläderna åker av o jag ska sova som klådan uppstår. Blä

Imorgon kommer min snälla storasyster och tar första kissen med nino så jag slipper väcka B och dra ut honom i -14. Sen får vi se hur dagen blir. Doktorn ringde idag iaf och operationen är 06:45 på måndag morgon. Det är ju mitt i natta. Galet men det ska bli skönt att få det gjort. Min lilla prins =(

Syster messa en gammal bild från när vi var i thailand -97 jag kan inte sluta skratta. Ska nog leta upp lite gamla bilder över huvudtaget o visa er. Som när jag var typ 12 och hade pojkfrisyr. haha

Spana in hur snyggt vi har trosorna. Hett!!


gräsänka

Imorgon åker Robin till skövde för kick off hela helgen =( blää det blir tråkigt !! Men man får göra det bästa av det. Imorgon blir det gais, jobb och sedan lite kalas för Robins lillebror som fyller 20år =)
På lördag eller söndag hade jag kanske planer på att ta med Benjamin till Bushuset eller vad det heter men vet inte om det är bra ide eller ej. På måndag skall han opereras för sitt ljumskbråck (äntligen) och de får inte vara sjuka då. Just nu e han förskyld o det kanske blir värre om vi åker till bushuset. Vi får se helt enkelt. En sväng till gbg är också inplanerad för lite fika och shopping =)

Robin fick en lite tidig hjärtans dag present igår, skjorta och tröja som han kan ha nu i helgen =) Jag fick köpt en fin mössa till plupp och ville ha en likadan till Benjamin att ha i vår/höst men det fanns inte i hans storlek. Är det någon som vet nån butik i göteborg där de säljer Nova star? Jag gillar inte att klicka hem.

Idag beställde vi vagnen, det blev city select. Jag känner mig inte helt hundra nöjd, den blir väldigt tung när man skall upp för trottoarkanter. Men men mer muskler åt mig =)
Precis tittat klart på mina nya favvo serie (revenge) har ni följt den? Jättebra tycker jag men jag längtar ändå efter mina hemmafruar =)

Benjamin utvecklas mer o mer för varje dag. Det är så kul. Han e väldigt duktig på att lägga tillbaka saker nu för tiden. Idag firade R sin bror för han kan inte vara med imorgon och när vi sa att vi skulle åka bilden la han snällt tillbaka tagentbordet där han hittade det, utan att vi sa till. Ordning o reda =)

Puss o kram



jag vet att flera undrar vad det 80% könet var men det tänker vi inte avslöja. Vi tror olika här hemma haha. Bara för att jag lagt upp en blå mössa här ovan är inte flicka helt uteslutet, jag tycker flickor kan ha blått eller jag kanske valde en annan färg till plupp. Vem vet? hihi

RSS 2.0