här bor B


tisdag igen

För en vecka sedan så innan jobbet och jag hade lämnat Bennie på dagis så tog jag mig ner till innerstan, tog en fika helt själv. Det var så himla skönt. Helst tyst och lugn och ro. Efter fikan gick jag in på fröken inez och köpte mig mina fina boots från by burin av mina födelsedagspengar. OM jag e nöjd! Svinsköna och de har vart på varje dag sen dess =)

Ledsen att det är lite torrt med magbilder men jag har inte så många magbilder från b heller så jag sparar mig med bilder tills jag har nån i samma vecka =)

Nu skall jag försöka städa och laga mat (toscansk kycklingsoppa) innan jobbet men först en varm och go dusch =)



velmaja

Jag stör mig på att hon "bara" kunde säga könet med 80% säkerhet. Vad tror man då? Vi hade bestämt oss sen innan att vi inte skulle kolla nån mer gång men i och med att hon sa så "osäkert" så vill jag kolla igen. Jag blir lite smått galen, haha.

Satt och kikade på lite olika kliniker i göteborg på barnmorke-nånting kan man kolla från vecka 26+0 för 500:- och på emma ultraljudsklinik kan vi kolla från nästa vecka för 850:- nästan det dubbla. Att vänta till vecka 26+0 är ju evigheter men jag tycker att 850 är lite väl saftigt.

Hade ni kollat igen eller hade ni litat på 80%???


skor till plupp

Köpte ett par söta skor till plupp så h'n kan matcha b i vinter. De ena paret skall bli en present och ett par ska vi behålla men jag kan inte bestämma mig. Vilken får stanna?
 

denna djungel

Var en sväng och kika lite vagn förut. Vi (jag) hade bestämt mig för donkeyn, men den tar verkligen upp all plats i bagaget inte ens en ica kasse går in. Därför kan vi inte heller ha nån annan bred och billigare dubbelvagn för er som undrade. City select var jag helt inne på innan donkeyn kom ut men jag har tyckt att sistarna verkat så små. Idag testade vi och den var inte så tokig, den blir dok väldigt lång när man har liggkorgen men det går in i bilen utan problem o det är plats över (robin, blev lite såld på denna). Sittdelarna som skiljer mellan donkeyn och city är att donkeyn har kortare rygg men längre ben utrymme och cityn har längre rygg och kortare
ben. Benen kan man ju böja det kan man ju inte med ryggen, hehe. Donkeyn är mer komplicerad att fälla ihop och man måste lägga delarna i golvet (backen) för chassit måste in först, cityn går jättesmidigt att fälla ihop. Jag undrar dock hur lätt det är att komma upp för trottoarkanter när den e så lång?
Donkeyn känns lite finare i materialet men båda e ju bra vagnar

Vi ska suga på karamellen ett tag till. Igår hade vi ultraljud med plupp, hon kunde bara se till 80% vad det var så vi kanske ska kolla en gång till. Jag hade hellre velat att hon sa ja eller nej, inte 80%. Nu måste man ju typ kolla en gång till bara för det. haha. dom flyttade mig förresten, vilken jag hade räknat med. 8 dagar framåt så nu beräknas det till 7/7. Jag tror inte det blir Juli unge. När B låg i magen flyttade de mig 10! dagar och han kom den 29 (8dagar innan) enligt sista mens skulle han kommit 27/8 och enligt rul 6/9. Vi gör nog helt enkelt lite mindre barn tror jag ;) Känns tråkigt o blir flyttad men den kommer ju när den e klar =)

 
cityn

 
donkey

ett år äldre än sist men vad gör det?

Vilken toppen helg, robin hade styrt upp lite överraskningspartaj för mig på lördagen, tyvärr blev det några återbud samma dag men vi hade jätte trevligt ändå =) Pizzabullar, sallad och cheesecake ( första gången jag gjorde pizzabullar, och gör nog inte de igen, inte supergoda). Jätte fina presenter fick jag film, strumpor, jättefin stekpanna och min underbara väska. att jag inte slog hakan i golvet. tusen tusen tack. Vidare på kvällen blev det ölspelet för de som drack och lite singstar på det =)

I söndags hade vi lite släktkalas även då fick jag massa fint. elvisp, lampa, halsband, pengar, salladsskål och en tröja. =) Glad tjej.

Sen sist har jag även jobbat en del. Det går även bra för B på dagis. I torsdags var han jätteledsen när jag gick men både i fredags, måndag, igår och idag var det bara lite gnäll. Han förstår vad som gäller när jag säger hej då. Det känns ändå bra att han fattar att jag inte ska vara där. Igår och idag sover han middag där och jag trodde aldrig att de skulle få honom o sova igår då han vanligtvis inte sover så tidigt men han hade somnat först utav alla och sovit en timme. jag e så stolt över korven =)

Lite jobb både igår och i måndags. Var inne en sväng på Zara och hittade lite vårfräscht till Benjamin.

Det blev en vit vanlig skjorta med men det fanns inte på websidan.


Dessa snygga jeansen vill Bennie också ha, får se om de får flytta in snart =)


Så löjligt stolt

Sitter och tittar på mammor och minimodeller. Fy säger jag bara. Mammor som vill leva genom sina barn. Pushar dom till tusen med allt. Visst tycker säkert flickorna att det är lite kul att få klä sig som en prinsessa med lite läppstift. Men att pusha barnen till atta vara bäst på allt och att ha aktiviteter 7 dagar i veckan. När skall barnen få vara barn??

Idag var i alla fall första inskolnings dagen, 1 timme var vi där o lekte. Det gick hur bra som helst. I början satt B i mitt knä men vips så var han i andra sidan av rummet sittandes i frökens knä. Go killen =) Han ville absolut inte gå hem när det var dags. Det känns bra. Två av fröknaran är verkligen kanon, den andre e lite seg o torr, men det ger sig väl det med =)

Nu ska jag titta vidare


en, två eller flera önskningar


På lördag fyller jag år oc jag har fått en del förfrågningar av familj o vänner vad jag önskar mig. Smycken såsom armband och halsband är alltid välkommet.De fina kopparna och de coola rivjärnet tipsade jag om för ett tag sen de kommer från pylones. Har hört gott om Moyana Corigans produkter så jag skulle vilja testa nån härlig doft på deras body lotion. De bruna kängorna har jag sett i en butik i innerstaden som heter fröken inez. De är på rea så skynda fynda ;) Mycket fina!
Innan har jag även pratat om spetstunika från ester och timo men nu har kappahl kommit med en superfin som liknar dom (hittade inte bild på den). Och sist så önskar jag mig ett bidrag till den fina fina väskan i mitten =)

barnarbete på hög nivå ;)





Diska och våttorka golv är så himla kul!! =)

Undrar om han tycker det när han är 15 också?? hihi


groggytrött

åhh jag somnade visst till inne hos Benjamin när jag skulle natta honom. Robin väckte mig nu. jag har jobbat hela helger. Känner mig svintrött idag. Ända sedan vi kom hem från england har B sovit dåligt. Han skriker i sömnen och man får absolut inte röra honom så blir han vansinnig. Antar att det är mardrömmar men inatt vaknade han ca en gång i timmen. Ganska jobbigt. Känns som om jag inte fått sova på hundra år. blää

När jag kom hem frpn jobbet idag så hade robin skalat ett kilo räkor som vi hade till middag. Bennie tyckte också om räkor men efter4 st såg vi två små röda prickar vid munnen, vet inte om de kom från räkorna eller inte men han fick inga fler och det blev ingen mer reaktion.

I fredags var vi på info möte på förskolan och imorgon börjar inskolningen på riktigt. 7 barn ska skolan in imorgon, jag tycker att det känns bra. Fördelen med att så många barn skolas in är ju att man får träffa föräldrarna under en lite längre tid än om man bara skulle mötas i hallen typ. Då får man ju en uppfattning om vad det e för typer =)

Igår var jag hos lillasyster en sväng på "party" hon fyller på tisdag, men jag vet inte än om jag kan komma då så jag var med en sväng igår. Sen hämtade jag upp Robin och Benjamin hos svärmor på vägen hem. Sprang på rasten idag och köpte ett par skor till B. Han har ett par vinterkängor som står här hemma som vi inte använt. tetsdae de i fredags för att checka över sådant innan förskolestart. Då får han inte ens ner foten i skon. Trots att de ska passa längdmässig, så kom han inte ner. De skorna jag köpte idag var vattentäta gympaskor, vet inte om de kommer att behövas nya vinterkängor. Kommer vintern?? Man har ju inte lust att lägga runt 500 - 700  på ett par skor som inte kommer användas. Han har ju andra vanliga fodrade kängor här hemma, så vi får se om han klarar sig med dom eller ej.
Nu blir det soffhäng =)

Skor - adidas Sport Performance: Terrex Low GTX | Yttersidan av skon
Liknande denna fast en grå/gul och med kardborrespänne istället =)

Nya tofflor har lilleman fått av sin farmor till förskolestart

Sista mammaveckan

Imorgon går vi in på sista mammaveckan. Det känns konstigt. jag vill vara med min plutt, men det blir bara i några månader sen ska vi mysa ihop igen =) Helgen har vart otroligt seg, jag har vart så fruktansvärt trött och haft huvudvärk. Sovit en jäkla massa. kanske för mycket?? Nu i veckan skall vi ändra tider, om B ska gå på förskola så kan man inte sova till tio. Åtta skall vi gå upp hela veckan nu, det har jag bestämt. Den här mamman behöver också lite rutiner. Gå upp i tid och lägga sig i tid.

Igår var vi en sväng på babyproffsen och drog i lite vagnar, ingen slår donkeyn. Smala sistar, gigantiskt breda eller jättelånga. Vi har en liten rabattkupong från en babybutik här i kba som erbjuder 15% rabatt på vagn men då måste man köpa nu. Det är det ju värt men känns lite väl tidigt att köpa nu.

Idag har vi vart i Haga med Anna, Niclas och lille Melwin. Det blev en fika med stans största kanelbulle och en latte, efter det åkte vi och köpte kinamat och käka hemma hos dom. B lekte pajas och höll i bollen hela tiden. han var väldigt intresserad av Melwin också. B blir nog en bra storebror =)

Den 25 är det Rul för oss, spännande =) Efter "mötet" ska jag köpa nått litet till plupp :)
Benjamin måste ju få en storebror present då med, dessa fina från Zara skall spanas in. Hoppas att de kommit in och även nån fräck tischa till =)

Imorgon är det lekdate med Victoria och William, som för övrigt också väntar tillökning, 3 veckor efter oss. Kul =)


ih ah donkey

Vi sålde av bennies bebisvagn då vi inte var helt nöjda med den. Nu kommer vi troligtvis behöva en syskonvagn, jag vill kunna gå hundpromenad men båda "ungarna" och åka iväg med båda utan att behöva gå i snigelfart.
Jag hatar dessa breda syskonvagnar, så osmidiga. Var inne på city selcet men de sitsarna är ju mini små, likaså med Icandys modeller. Sitsarna är små för B redan nu och hur skall det då bli sen?

Jag gillar egentligen inte bugaboo då jag tycker att dom är så låga. Men dom har kommit med en ny modell bugaboo donkey, man kan göra om den till en bred syskonvagn och ha den som singelvagn, toppen även den dagen inte B vill åka vagn längre. Priset är dock inte lika kul. 15 lakan går kalaset på. Tjohooooo


Tycker dock inte att den lilla korgen vid sidan är svinsnygg men kanske lite smart ändå =) Svart vill jag ha och kanske nån rolig färg på sufletten till liggdelen om de kan se kön, annars blir det nog svart, svart och svart. Då får man piffa med annat istället =)


Idag fyller syster 27år så vi skall snart dit på lite mat, jag är svin hungrig hihi
Grattis bästa stora syster/mosti

2012

¨Då var det nytt år. 2012 och året som vi skall bli tvåbarnsföräldrar. Konstigt det känns o säga så =)
Nyår var toppen. Det var skönt att komma iväg lite. Planet ner var så himla litet. Första gången det kändes viktigt att kolla på säkerhets intruktionerna. Ett säte på en sida och två på den andra. Det såg ut som ett propellerplan typ. haha. Men ner kom vi och hem likaså. Fast det planet var vanlig size =)

Kameran lämnades hemma så linsen helt plötsligt inte ville vara med längre, så inga bilder har jag. Tur att barkis var med, foto galen. Så jag väntar på bilder från henne. Matchen var hur fräck som helst, ca 75000 på läktarn. det är annat än Frölunda och IFK göteborg matcher. Lite shopping blev det också. En nya svart jacka med pälskant, mockasiner, salladsbestick och tårtspade haha. de var så fräcka att jag inte kunde motstå =) Lite till b med såklart, två nya jackor till vår och höst och en ny boll, Man U såklart =)


Hela affären var fylld med massa sånt här. hade de inte kostat skjortan hade jag köpt allt :)

Men jag är lite glad ändå, jag var inne på deras hemsida nu och såg att dom skickar till sverige wehoooooo =)
Så mina vänner, jag fyller 25 snart, då står dessa högt på listan =) Klicka här

Självklart blandade färger =)

snyggt rivjärn =)


RSS 2.0