Dåligt väder och bortrest man = Dyrt

Fy man blir depp av detta väder. Affärerna är fulla med reor och jag tänkte att jag skulle hitta något fint till mig. hahaha vilken nitlott. En svart baskofta fick följa med hem till mig i alla fall. Sen blev det lite till barnen istället. Bodys, snuttefilt och filt till plupp, och t-shirt, jacka och filt till benniebusen. I förrgår var det nätshopping som gällde, fast det var lite presenter till R så det var "nödvändigt" haha.

106399_1.jpg106400_1.jpg
Varsin färg & form filt att ha i vagnen


Regn/funktionsjacka från Ticket to heaven

Jag e ju så slapp med kameran så detta var de bilder av min shopping jag hitta på nätet. Det andra var från Kappahl, Zara & Hemtex.

8,5 dygn

blää kom på i lördags att jag o mannen missuppfattat hans hemkomst, han landar först imorgon kväll och inte idag som vi hade trott. Men men 24 timmar till att räkna har väl aldrig skadat? För det är så det känns nästan, som att räkna timmar. Midsommar var fin fint, firade uppe i gunnebo slott med vicky m familj, sen åt vi middag hos svärmor och på kvällskvisten kom systrar hit och åt räkor =) I lördags terrade vi svärmor igen och åt middag där och igår var min mami o lasse här.


Mitt lilla ljus satt så fint på filten <3

Linnea och Jonte (mitt kusinbarn)

Vicky, Bennie, jag och Linnea

Och den fina stången =)

(bilder snodda av Victoria:P)

Familjen har verkligen ställt upp denna veckan, alla har ringt och brytt sig. Det värmer =)

Mvc

Idag har vart en dag med full fart. Vi började dagen med lekplatshäng i 1 ½timme, spana bilar och gräva lite sand. Sen blev det vila för oss båda. Vid två mötte vi upp stora syster, jag skulle till mvc och Vera fick passa Benjamin. Magen växer som den skall och mitt järnvärde såg betydligt mkt bättre ut denna gång. Puuh. inte ett enda kilo har jag gått upp på en månad heller. +9kg har vågen stått på ett tag nu, trots att jag vräkt i mig diverse gottesaker. hehe.

Efter mvc tog vi oss en glass i gräset för ett sedan besöka deras husbygge en snabbis. Vi kom inte hem förrens kvart över fem. Skönt att ha andats lite frisk luft, fått lite sol och rört på fläsket. Väl hemma åt vi middag, för att sedan avsluta med lite bus och sedan ett kvällsbad. Lillen sover sen ett tag sen och jag slappar i soffan. Fjärrkontrollen är borta, jag har letat överallt men det verkar som att lillchefen har lagt beslag på den.

Imorgon är det midsommar och det firar vi lite överallt. En sväng till gunneboslott med vänner, sedan till svärmor och till kvällsmys blir det räkfrossa med systrar. Fick en lipsväng förut och kände att jag inte orkade för jag tappade ut saftbingen på golvet och b var gnällig. Då kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Bennie var så söt när han såg att jag var ledsen, kröp upp i min famn och gav mig stans största kram. Det är kärlek!

Trevlig Midsommar på er!!!!!

stolt syster

Min syster och hennes man håller på och bygger hus för fulla muggar. Huset var en gammal tvättstuga för husområdet runt omkring. De har bytt panel och blåst ut hela skiten på insidan. De är verkligen duktiga och lägger varje ledig tid där. Besök gärna deras blogg =)




inte gjord för att leva själv

Dagarna rullar på rätt bra här Vi har messat varandra lite och de har tydligen värmebölja 48Grader i SKUGGAN, galet!! Nu när man är ifrån varandra inser man hur mycket den andre betyder eller gör för en. Dagarna och kvällarn är lugnt för min del att vara "själv" på, men jag gillar verkligen inte att gå och lägga mig själv. B sover i sin säng, det blir fel om han får sova hos mig denna veckan. Ändra rutiner osv. De som lever som singelföräldrar skall verkligen ha massa cred, det är tufft att hinna med barn, matlagning, städ, handla mm.

Jag har roat mig med dagisavslutning igår och slottskogen idag på eftermiddagen. Mysigt att hitta på något. Jag har hittat på lite hyss här hemma också. Sovrummet skall få sig en omgång, jag trivs inte där. jag tycker inte om vårt sovrum sen vi bytte rum med bennie. Men vi byter inte tillbaka, det får vara så. En ny byrå och lite annat smått har fårr flytta in. Nu skall jag bara köpa två vita a4 ramar och ett väggstativ till tv. Nya sängkläder står på önskelistan också plus att jag vill ha nya fodral till kuddarna på sängen. Vita med volangkant, stora och små men jag hittar inga =(

Imorgon var det visst som jag skulle till barnmoskan, fick för mig att det var idag. Bennie ska få följa med och höra på lite hjärtljud sen kanske jag svängen in på babyproffsen för att köpa barnen varsin filt att ha i vagnen.

Jag är helt slut efter att ha skruvat byrå i två timmar plus massa frisk luft så jag tänker faktiskt bege mig mot sängen snart.

=)

shop

Jag har klickat någar jeans till Robins hotell och ett par skor. det är sinnes hur mycket billigare det är i Us. Självklart har han fått en önskelista från mig, Benjamin och Plupp också.


Börjat tröttna på stuprörsjeans så det fick bli två boot cut från Miss Me

Linna goes Indian, höga stövlar från Minnetonka


In the neon light

Åhh vad arg jag blir!! hade skrivit ett långt inlägg så försvann allt. Robin lämnade oss här hemma idag för en vecka i vegas. Känns konstigt att vara utan honom så länge. Det blir första gången på sju år som det händer. Fem dagar har vi klarat innan så detta borde vi fixa =)

Idag har jag o bennieson bara slappat och framåt middagstid blev det en sväng till min mamma för lite mat =) Imorgon blir det dagis för lillkörvens del och jag och syster tar nog en sväng till ikea. Vi får väl se hur den här pensionärskroppen mår först haha. jag börjar verkligen tröttna på denna tjockiskropp nu. Barnmorskebesök på onsdags sen tycker jag att den får titta ut nån gång nästa vecka. Jag var inte såhärtjock med B, inte vad jag kan minnas i alla fall. Man skulle mätt sin med måttband om magen. Sf måttet säger egentligen inte så mycket om hur stor man är. Bara hur lång livmoder man har ju.

Nu ska jag se om jag kan få lite ro i denna kropp och lägga mig för natten.

Natti natti

Vecka 37

Nu är det inte långt kvar. Ibland känns det som att pluppen skall komma vilken dag som och ibland känns det väldigt avlägset. Robin skall gotta sig med en tripp till Las vegas och åker på måndag för att stanna en vecka. det vore trevligt om plupp inte kom då i alla fall. Innan eller efter. Deal?

Magen i vecka 37 (36+2)



Update: gjorde detta inlägget igår kväll men hjälp av r. Han ladda bild och jag hade förberett text. Såg nu att bilden har en fin skugga längst ner jämns med magen. Så ser inte min magform ut, utan ni får kolla noga så ser ni. =)

Nya vänner

Det är inte mkt som passar denna bumling mage just nu och mamma kläder är ju riktigt boring. Därför vill jag ha mer sol så man kan ha klänningar på sig utan att frysa ihjäl. Dessa tre linnen/underklänningar/klänningar har fått flytta in. De funkar både nu och sen =)



update: det får bli en update här med =) kameran levde sitt egna liv igår. Det rosa linnet ser helt fläckigt ut. det rosa kommer från Culture och du hittar det på Haga Hem, de andra två är Gekås fynd =)

Bik bok levererar

Denna fin fina tröja från Bikbok vill flytta hem till mig. Tyvärr har den inte kommit in än. Det står vecka 23 på nätet och nu är det ju 24.


249:- pix

att räkna dagar

Vi kom iväg i fredags och hade det supermysigt. Middag och bio och sedan gekås på lördagen. Blev lite lego, leksaker till b, dra på lakan och lite annat kraffs som vanligt.
Natten mellan lördag och söndag trodde jag att jag skulle avlida eller nått. På kvällen fick jag plötsligt fruktansvärt ont i min rygg, för att senare under natten plågas av ryggsmärta, otroliga sammandragningar och sparkande karate kid. Gårdagen gick ungefär i samma tecken. Men jag fick ta mig i kragen då vi skulle hälsa på ett par vänner i norsesund. B var glad över att få klappa en två dagars kyckling, titta på höns/tuppar och hästar. På vägen hem fick jag en sån frossa och ont i hela kroppen så Robin fick verkligen dra hela lastet igår. Men idag är allt som bortblåst, bara lite små känningar i ryggen och en del sammandragningar trots att jag bara vilat hela dagen.

Benjamin har vart på dagis, endast 5 barn idag. Alla andra är hemma med vattenkoppor. De som var på dagis idag har alla haft koppor förutom Bennie. Jag undrar när han skall få?? Bara för att vi vill ha nu och inte till hösten när plupp är så liten. Idag ringde jag även kommunen och fick ändrat dagis. Nu ska B gå på ett dagis som vi inte alls tänk från början men när vi var på möte på det dagiset som han hade fått plats på så kändes det inte bra. Små små rum och syskonavdelning (1-6år). nu har vi inte vart på den nya förskolan för den håller på att byggas just nu så jag vet ju inte hur lokalerna är tänkta där. Nackdelen där är väl att det blir en väldigt stor förskola med 6 avdelningar. det är svårt det där med att veta vad som är/blir rätt eller inte.

Där b går nu är ju bara en tillfällig förskola och det tyckte jag inte alls kändes bra i början. Men efter mötet där så kändes det bra och jag hoppas att så blir nu med. Hade gärna velat ha kvar honom där, det enda tråkiga är deras ute gård som är näst intill obefintlig.




Just the two of us

B är hemma från dagis idag, näsan snorar och han hostar. Dumt att smitta de andra barnen då. Han har vart lite varm till och från men jag har inte tagit någon temp än. Idag hade jag och R planer på middag och bio för att sedan imorgon bitti åka till gekås i lugn o ro. B skall ha premiär övernattning hos lillmoster men för det måste han vara feberfri, så när han vaknar från middagsvilan är det tempen som åker fram. annars får vi ställa in. Känns lite tråkigt när man väl hittat på något på tu man hand så är lillen krasslig.

Det blir nog bra i vilket fall. Vi får ha extra gott fredagsmys hemma annars =)

Bild från 2009

stor och bökig

Var hos bm idag igen. Mitt blodtryck och mitt järnvärde var jättelåga båda två. Inte så konstigt att jag trodde att jag skulle svimma av när jag var där. Mådde verkligen inge vidare, tur man var i rätta händer då hehe. nu har jag köpt proviva jordgubb och skall verkligen bli bättre med mina järnpiller. Magen känns stor nu tycker jag, pluppen möblerar om för det mesta. När skall den förstå att det börjar bli trångt och inte funkar att bröta runt så?

 Sammandragningarna har börjat komma och de kan komma när jag vilar, i soffan på kvällen eller när som. Bm sa att det var normalt med tidiga sammandragningar som omföderska så det är väl bara och gilla läget. Halsbrännan är ett stort skämt när jag skall sova, men jag har hittat en lösning. Suga på en halstablett tills jag somnar. Det funkar kanon, säkert inge bra för tänderna men det e ju inte så långt kvar. Testade Gaviscon, men det var ta mig tusan det värsta jag vart med om. Tugga på en tablett så det skummar ur munnen som en rabiessmittad tjockis för att sedan få ännu värre halsbränna. Ne det var inget för mig det.

Har smörjt mig även denna graviditet med Clarins stretch mark control, den e grym!! med B fick jag en mini bristning från min gamla navelpiercing. Om jag inte hade haft ett ärr där sen förr så tror jag inte att jag hade fått nån alls. Hittills har jag inte fått någon och hoppas att så förblir. Det har bara blivit så vid ärret som med B. Ett tips till er med bristningar eller gravida!!



Skall kila och hämta B från dagis nu sen skall vi spendera kvällen/eftermiddagen i mölndal på Pellekandagen. Mysigt =)

RSS 2.0