trötta dagar

skolan har börjat o julen står för dörren. lite jobb på det med. Jag är såå otroligt trött, hade kunnat lägga mig vid 20 idag men lite plugg o lite fix o nu sitter jag här i soffan. december e snart redan förbi, snöfri och regnig :( känns som oktober om jag ska vara ärlig, o om jag ska vara ännu mer ärlig känner jag inte alls för julen i år. Känner mest stress över de.

jaja det blir väl toppen när man väl slår sig ner. Imorgon blir det julfirande med robins pappa o farföräldrar här hemma med uppesittarkväll :) men innan dess, lite till plugg

puss så länge








stress

efter en minst sagt stressig morgon blir det nu frukost date med syster, lyra och mamma. Barnen e lämnade på förskolan och jag e välkommen tillbaka kl 12. vi vakna 08:40 idag och var på förskolan 09:10, inte illa.



känner mig något suddig idag

hur bra som helst

i måndags var det dags för min lilla dagistjej och jag måste säga att det går galant. hon kunde inte bry sig mindre om mig. Hon struntar i mig totalt. Idag lämnade jag en stund och det var inga frågor på det. Imon ska hon äta lunch där själv.

Nu sover lillskrutt så jag o benjamin har gjort en muffinsplåt som just nu står i ugnen :)






var på intromöte på skolan i måndags, det känns kanon. :) hoppas på att skolböckerna kommer med posten imorgon :)

RSS 2.0