fyndigt

Jag har tokfyndat :) overall och jacka från ticket to heaven och Levis jeansklänning. Allt för 700!! Snygg nia kommer bli i höst/vinter.








Mitt i veckan babbel

Redan onsdag!! Idag fortsätter jag och slappa runt här hemma i mjukisar fram tills klockan är dags för dagishämtning. Tvätt ska vikas, det skall plockas lite här och där. Benjamin råkade radera alla kanelerna på tvn igår så de skall installeras om osv.
 
Har vart svin duktig med godis och mat sen i lördags (inte så länge jag vet, men för ett sockerfreak så är det länge) men igår kväll kom Robin på att vi hade en chipspåse hemma och tyckte att vi öppnar den, äter och slänger sen resten så har vi inget sånt hemma. Mitt i vräkandet kom ju jag på att paradisasken stod öppen, shoop shoop så var några bitar nere också. Men nu, nu jävlar ligger det i sophuset så nu finns det inget läskande hemma!!
 
Tränade med mami igår och idag blir det träning igen. Ikväll skall jag till Barnens Hus med syster. Vi ska spana på lite bilstolar :) Syster har förresten börjat blogga ni hittar henne här
 
 
älskade buse =)
happy girl
Frukt&Grönt killen
Krypandet har gått vidare till en variant av plankan som sedan slutar med att hon ligger på sidan och poserar med en arm upp i luften. Lilla pruskan <3

uppdaterad rensning

rensade ur lite gaderober och tänkte lägga ut för lite loppis
jeans från zara. strl 9-12mån. 90:- inkl
hood från zara 12-18mån. tröja från abercrombie&fitch strl s (86 typ)100:- inkl/st
jacka från zara 12-18mån. 120:- inkl
blå pike ralph lauren18mån, blå/gul ralph lauren 18mån, blå/vit från another world strl 80, 140:-inkl/st
baby gap pike 12-18mån. vit/glasögon fr zara 12-18mån. vit/hatt fr zara 12-18mån (liten). 60:-inkl/st
 
Jacka från mexx 12-18mån, 150 inkl
 
me too overall strl 62 (3-6mån) 130:- inkl
Molo fleece overall. strl 74. Nästan som ny! 200:- inkl
 
 
maila mig på [email protected] vid intresse :)

it's a beautiful day

Jag ligger i sängen o rullgardinen är fortfarande ner dragen men jag känner ändå känslan av sol ute. Hoppas jag känner rätt :)

igår tog jag första vändan på gymmet. Löpband, två maskiner o sen crosstrainer :) kände mig riktigt nöjd. tar det lite lugnt nu i början vill inte ha nån träningsvärk som sitter i i en vecka.

Idag blir det träning med mamma efter hennes jobb. Tänkte köra mer maskiner idag då jag kan få lite hjälp av henne. Hatar känslan av att inte kunna/veta hur saker fungerar. Gå runt som en mupp o läsa på maskinerna.

men först massa mys med prinsessan :)


pytte liten

invigning av VillaDaun

igår var det invigningsparty hos min syster i Villa Daun. Det har verkligen blivit sååå himla fint. Dom har gjort ett riktigt dunderjobb. Från att ha varit en gammal tvättstuga/panncentral till ett superfint hem.

Jag hade gjort en kudde till syster i inflyttningspresent a la carolina gynning style :)







igår köpte jag mig ett gymkort så nu jäklar ska det börja tränas inför göteborgsvarvet. När killarna vaknar efter middagsvilan så ska det bli löparskojakt :)

talking girl



du är så förbaskat söt när du säger paaapa med stans pipigaste röst

oh happy day

idag var det minsann min tur att fylla år. 26år har snurrat förbi.. galet det där med tiden. Jag tror fortfarande att jag är 22. vad har jag gjort sen dess? gift mig, flyttat två ggr, rest, fått två underbara ungar och njutit av livet.

dagen har vart toppen och vid klockan sex trillade familjen in på lite kalas. Lasagne med sallad o hembakat focaccia, till efterrätt två sorters kladdkaka både vit och vanlig :)

fina presenter fick jag också i form av solglasögon från rayban, hunkydory kofta och second female blus av robin o barnen. Av familj fick jag presentkort, stora fina betongljusstakar, pip studio tallrik, strumpor, sjal o två tröjor. Nöjd tjej, oh yes :)

idag har nia dessutom somnat i sin säng själv utan att jag har matat henne till sömns. Napp ratar hon fortfarande trots att jag köpte tre nya modeller i lördags. pigeon hette dom, var mer långsmala som lillfingret typ. Men icke det. Jag ger snart upp.

nu ska jag ta o krypa till kojs :)






tvätt

kul o vara bortrest, mindre kul o komma hem med all tvätt. blää

dagen har spenderats med tvätten. det tar aldrig slut. Vid ett gick vi till kungsmässan, köpte lysrör, semlor o bytte ett par jeans till robin. När b var hämtad från dagis festade vi till det med go fika, semlor! sådär tycker jag men r gillart så man får ju ställa upp för laget o äta en bulle.

Sen paketerade vi oss för att hämta ut ännu ett nytt chassi. mitt tredje nu, tjohoo. Snabbt till ikea för att köpa nya blommor (plast denna gång) till våra fönster. allt annat dör för det är så mörkt :(

efter ikea bar det av till bästa lillasyster som blev 24år idag :) god plockmat o lite kakor (igen, jag vet)



Grattis fina Petra <3

recension cheez heartz

nya "ostbågar", var ju tvungen att testa :)





goda med lite mildare ostsmak än vanliga ostbågar. Formen på vanliga ostbågar tycker jag nog bättre om men de var ju väldigt söta :)

har du smakat??

home sweet home

sedär ja, en vecka går fort. I måndags kväll kom vi hem från en veckas skön solsemester. ca 28grader varje dag, det skall man inte klaga på. Min grönbleka hy har fått en ngt brunare nyans och jag känner mig lite mer fit for fight =)
 
Resa med båda barnen gick kanon, inte för att jag trodde något annat med mina guldklimpar ;) Nia sov långa stunder i vagnen och vaken tid spenderade vi i skuggan övandes på kryp(juck)övningar hehe.Bennie sov också gott i skuggan och vaken tid hade han fullt upp med att tvätta alla sina bilar i bennies biltvätt, köpa glass och plaska benen i poolen =)
 
 
 
 
 
 
 

vi e på gång

halsfluss på mig och öroninflammation på ungarna stoppar inte oss. lite pencillin så e man fit for fight :)

nu drar vi till varmare breddgrader :)



Disney on ice

Jahopp då har man åkt på sjukstuga igen. Ont i kropp, hals o öron. Samma som de två senaste gångerna men då har jag självläkt men det har tagit ca 2veckor varje gång så idag tog jag mig till vårdcentralen och det visade på halsfluss. Så nu knapras det pencillin.
 
Jag tog mig i alla fall i kragen och följde med på kvällens planer. Disney on ice. Benjamin satt som ett litet ljus och mumsade popcorn samtidigt som kan kollade med stora ögon. Lilla myskille. Han njöt nog av att få vara med farmor, kenneth, robin & mig helt själv medans Nia gosade hos mormor.
allvarliga miner när pappa tar fram den dumma blixten.
 
 
Imorgon fyller stora syster Veronika 28år, får se hur jag känner mig och om hon vill ha dit mig. Men inget besök inga paket höhöhöh ;)
 
Nu slötittar vi lite på Rocky och jag håller på och skicka in månadens mammapeng. Tar dagar från båda barnen då vi fortfarande har över 100dagar kvar på Bennie. Oj vad länge vi kan mysa hemma ;)
Får iaf se hur framtidens planer ser ut om det blir jobb eller plugg. Helst vill jag ju vara hemmafru, men man vill ju leva också =)
 
Helgen är full av planer. Solkräm ska handlas, väskor ska packas, ner i källarn och kolla solhattar & sandaler och på söndag är det barnbarns middag hos Robins farmor =)
 
 
 

2013

nyår firade vi här hemma med vicky, jonte, ellie & wille. Lugnt o skönt tänkte jag säga men med de där två busarna ihop är det fullt ös. Go killarna :) kul att de leker så bra ihop :)

man har ingen koll på dagarna nu såhär med jul o nyår. onsdag idag tydligen. Igår tog vi o städade ut hela julen och avslutade kvällen med traditionsenlig bio.

Bennie har haft feber idag så vi har vart lediga från dagis och har börjat kolla igenom semesterkläder inför nästa vecka :)

Efter haft en period med dålig sömn, speciellt med bennies mardrömmar så ska det bli skönt med ett miljöombyte.


playmate of the year ;)

pruskan <3

syskonmys


att sova tätt ihop är mysigt :)

RSS 2.0