påskgubbe

har ni sett en så söt påskgubbe?!



älskar dig!!

onsdag

igår var jag o nia iväg med syster vera en sväng till frölunda. Bråkade lite med en gubbe som peka finger åt oss för att vi tuta, fikade, lch shoppade lite.
Jag köpte några jättefina galgar inne på tiger, skulle gärna fylla på med fler så jag bara har sådanna. En kofta från kappahls hampton republik kollektion fick också följa med hem. Sen åkte vi en sväng till backaplan för hemligt uppdrag hihi.

Robin hade hämtat bennie på dagis när jag kom hem så vi slappade lite och åkte sen till ikea, jag skulle ha lite tyg så vi passade även på att äta när vi var där. Köttbullarna var tillbaka wehooooo :) utan häst skulle jag tro...
på vägen hämtade jag ut ett paket med ett par jeans jag beställde. Vet inte om de är lite stora eller kommer bli. Någon läsare som har please jeans? töjer de sig mkt?






stolt som en tupp

Att Benjamin är helt underbar visste vi ju redan, men när dagis överöser en med komplimanger blir man lite extra lång.
igår var vi på utvecklingssamtal och hon hade bara positivt att säga. Han är snäll, social, delar med sig, alltid glad. Dom har aldrig ens sätt honom arg. goseplutt.
Sen fick han stort beröm för sin mattehjärna, mkt utvecklad för sin ålder. Han kan räkna upp till fjorton. Och det är inte 1,3,2,6,8 utan 1,2,3 osv. han e grym. Han älskar ju att ställa bilar på rad och det har tydligen med matte och göra. Det har han gjort ända sen han var mini. Hans favvo lek. Sen e han även grym på färger, han kan alla. Rosa, blå, lila, orange, röd osv.

lite mammaslryt såhär på förmiddagen men stolt får man vara och ska vara :)






tjugoprocent

med koden tjugoprocent får du just 20% på miinto.se men det gäller bara fram till 23:59 ikväll, jag klickade hem en klänning och ett par jeans, hoppas att båda sitter finfint :)
dessa två är andra f.a.v oriter som gärna också hade fått flytta in. såå fina.




båda från F.A.V 599:-




förkylda

jag och bennie vakna upp såhär idag...


jag började snora och känna mig hängig igår så denna helgen blir verkligen lugn.

besviken

ush vad besviken.man blir på blogg.se app. när jag skrev nedanstående inlägg såg det jättefint ut och det gör det om man läser i appen men när man läser via internet liknar det ju apskit :( tråkigt.

jaja man får väl nöja sig med att det är fredag och helg :)

mustig fläskfilepanna

gårdagen bjöd på lek hos vicky och barnen. b har vart hemma från dagis då de har haft lite kräksjukevarning där.
gjorde så himla god middag igår så tänkte bjuda med mig av receptet. jag serverade med matvete till

Ingredienser
* 400 g fläskfilé
* 1 msk Arla® Smör-&rapsolja
* 2 tsk vetemjöl
* 3 dl matlagningsgrädde
* 1 tsk kinesisk soja
* 1⁄2 tsk balsamvinäger
* 1 tsk konc svartvinbärssaft
* 1 krm timjan
* 1 tsk stötta enbär
* 1 st köttbuljongtärning
* 1 dl torkade tranbär
* 2 msk grovhackad färsk timjan

Gör så här:
Skär köttet i skivor. Stek dem i smör-&rapsolja i en panna ca 2 min per sida. Strö över mjölet och tillsätt övriga ingredienser utom tranbär och timjan. Rör om ordentligt och låt koka 3-4 min Strö över tranbär och timjan.




to the moon and back

syster yster skvallrade att den.finaste skötväskan i hela historien är på 70% på babybest. Jag har nog trånat efter den i ca ett år. 1899:- som ordinarie pris är helt tokdyrt, nu 570:-. låter bättre, men det blir nog ändå inget köp för min del. onödigt när man redan har en. så nån annan som liksom jag har trånat så tipsar jag nu.


http://barnvagnsmagasinet.se/tillbehor/866-oilily-skotvaska-bla.html

lite lugnare idag

fyy gårdagen här hemma var hemsk. Vi var alla tre trötta och griniga efter en orolig natt med mardrömmar. Bennie gnällde och putta nia flera ggr så jag fick skälla på honom. det är inte roligt när man blir "ovänner "

efter lunch packa jag ner kidsen i vagnen och tog en promenad med syster. Barnen somna på två röda och vi tog en fika på deras nya fina altan. dock lite kallt för det blåste som attans igår.

om en timme kommer båda mina systrar hit så ska vi baka kaka och sen hämta hem bennie lagom till fika dags. Jag har lovat honom en tur till leksaksaffären efter middagen. tror att bara han och jag ska åka, mysigt med egentid!





glada busar från förra veckan då gårdagen inte bjöd på några leenden.

en skev självbild

Jag gymmar på fitness24seven. Massa blandat folk där, gamla, unga, tjocka, smala osv.
Både jag, robin och min mamma har lagt märkte till en väldigt speciell tjej. Hon är så extremt smal, hon viker ner sina träningsbyxor så man ser hennes höftben stå rätt ut, man ser även revbenen genom hennes linne. Hon tränar extremt länge och tar väldigt många pauser för att spegla sig eller gå på toa, mest pauser för spegeln. Innan hon börjar träna så är hon ute i omklädningsrummet hur länge som helst. byter om inne på toan, plattar håret (innan träning!! vem gör det?) och borstar tänderna, och givetvis ca 50 tittar i spegeln. Vi alla tror att allt inte står rätt till, det är inget normalt beteende.

tycker synd om henne som förmodligen inte är nöjd med sig själv. Inser hon inte hur fruktansvärt smal hon är!? Kan gymmet gå in och göra nått?




the winner takes it all






Benniebus kör stenhårt med v - tecknet.

tandläkaren

idag väntar ett besök hos tandläkaren för Nia. Hon står ju upp mot allt nu, förflyttar sig mellan soffa och soffbord. Så igår ramlade hon framåt och började blöda lite i tandköttet så det skall bara kollas idag utifall att det skulle vara något med nästkommande tand under.

Syster vera är snäll och kör oss dit l efter tandis så blir det en sväng till ikea för lunch.
Helgen susade förbi i vanlig ordning. Bennie lekte rövare hos mormor och sov över där. De hälsade på minlillasysters jobb och där var ägarens systerdotter lola. Bennie berättade för mig att hon låg i en låda i löket haha och att de hade pussats och kramats. Så söta :)

i söndags hade vi middagsbesök av matte, becca och barnen. Kul och fullt ös. första gången grannen klaga på oss genom att plinga på dörreb. Barnen hade race med bobby car och hon försökte plugga hehe.

fick öven bytt min grön/svartajacka då dragkedjan var knas, köpte en jättefin skinnjacka istället. Har bara en lite kortare modell i syntet och jag gillar inte den så jag hoppas att detta blir en investering som kommer användas mycket :)

just d ja, torsdagens skor o armband jag inte visat er


LOVE..as though you have never been hurt before




TGIF

redan fredag igen.
Igår var jag ute och gick i närmre tre timmar. först en sväng ner till innerstan för att köpa påskpresent till nia så nu e hon iaf klar. på vägen hem ringde syster så vi gick en.runda efter att jag hämtat bennie från dagis. svirade på mig mina easytones och träningskläder men hua vad kallt det var. tur jag hade filtar under vagnen som jag tryckte in under fleece tröjan haha

Till middagen fick vi besök av robins bror som även hängde med oss en sväng till kungsmässan. Jag fick köpt mig ett par boots och ett armband. får visa sen.



idag väntar lekstan med victoria och barnen :)







premiär gugning för Nia i onsdags. Roligast var att titta på Bennie haha

störst av allt är kärleken



inte klokt vad jag älskar er!!!

i blåbärsskogen

fick fina blommor av goa fidde o cissi i söndags
tulpaner med blåbärsris. Så himla fint ihop och riset håller uppe tulpanerna.




happy to be your mum

Vi gick ifrån bvc och 8 månaders kolla med ett stort OK i rumpen. 9360gram och 71cm. Lika läng som Bennie vid samma ålder med 500g tungre. Karin på bvc blev impad av Nias skills ♥








my super★

påfyllnad

i förra veckan fick lite nytt till madame flytta in. Var såå sugen på shopping till mig själv men hittade inte något, abstinens!!







Lindex, Me too och Åhlens levererade denna gång.

imorgon väntar bvc 8 månaders besök :)

i rasande fart

ny vecka igen. Vi startade dagen med lite utelek. rutchkana och gunga de e grejer de :)
Gick in strax innan lunch och sen sov vi ihop jag o barnen. Bennie sover fortfarande så jag o nia leker i hans rum.

Helgen blev inte som planerad då lillmadame la av två stora kräkor i fredags morse.

Igår hade vi finbesök från alingsås. Det var bara 6månader sist vi träffades kom vi fram till. skärpning på det!!



jag o nia har även fixat till oss med varsin bula. Nia skallade en stol och jag körde pannan rätt i kylskåpshandtaget. Bulan kom med en gång som en liten kula, gjorde svinont.

RSS 2.0