goa ungar

mitt i veckan redan. Igår var jag på bio med mina systrar o mami. Mysigt och bara vara vi. Dagarna går då fort, tycker inte att man hinner med så mkt. Lite lekplatshäng och cykling har vi iaf pysslat med :)viktigt att ha kepsen bak o fram. Farbror danne har faktiskt det!

Nya husdjur

för 1 1/2 vecka sen flyttade två nya husdjur in. Såå nöjd!!


en för vardera unge ♥

saturday

igår var vi på lite treårskalas för william. Vi möttes upp i Mölnlycke centrum och köpte med oss sushi till lekplatsen. där fick busarna leka av sig och nia skaffade sig helt brungröna knän. Hon går ju nu men hon tycker att det är svårt med skorna så utomhus e det fortfarande mkt kryp eller hålla hand.

på kvällen firade vi fina barkis som fyllt 25. Hade en jättetrevlig kväll med tapas med hennes vänner. Hade inte träffat alla innan men vilka goa tjejer!!!


En gammal goding

Tog fram min gamla klänning och provade på Nia igår. Sååå söt. Funderar om hon ska ha den på Lyras dop kanske.Hon var så söt när hon gick runt med den på lilla sessan ♥

Om ngn är sugen på lite Ralph Lauren kille strl 18 & 24mån så maila mig på carolinedaun@hotmail.com

gasen i botten

häromdagen köpte jag mig ensymaskin. en egen. wohoooo!! har tidigare lånat mammas men den e typ 20år och lever sitt egna liv. Så varje ledig minut har jag suttit där och gasat. Det e ju så kul. sydde sittdynor till vagnen. Det blev sådär. Vagnets tyg e så halt så det korvar nest ihop sig. jaja skit samma.en liten paus

idag känns det att jag lever. Sprang göteborgsvarvet igår 21km på 2h o 10min. Sjukt nöjd över mig själv. sprang hela loppet förutom i uppförsbackarna :) vi var fyra stycken som sprang och vi alla hjorde väldigt bra ifrån pss för att vara otränade första hångs springare!!
efter varvet samlades vi hemma hos syster för pizza o mellomys. Bennie slog i huvudet och fick åka till akuten o sy två stygn. Men han vart glad ändå, fullt fart efter det :)

idag värker de flesta delarna av kroppen men det var riktigt kul!!!
RSS 2.0