Stiftelsen

igår överraskade jag Robin med att dra med honom på Stiftelsen. Stackarn trodde vi skulle gå på bio och jul på liseberg men icke. Robin bror hängde även med, jättetrevligt. Jag trodde dock de skulle vara lite mer röjj på konserten men de har ju en del lugna låtag med.

Idag blir det inte många knop. Funderar om jag ska ta mig ner till Kungsmässan sen och köpa en sista julklapp till Bennie. Sen är barnen klara, bara resten kvar då hehe
Marmar

hade inte lillskrutts garderob svämmat över redan så hade de fått bli lite klick av detta fantastiska märke. Ni hittar de på babyshop http://m.babyshop.se/marmar/s/846?utm_source=Facebook_wall&utm_medium=FB_Post&utm_campaign=MarMar_131127bennie vart tyst en stund förut. Jag hittade honom i soffan såhär: Jag har inte ätit nån choklad Mamma hehe


en vecka sen sist

man hinner fan inte mycket som ensamstående i en vecka därav min frånvaro. Men nu är mannen där han ska vara, hemma!!!

i veckan som var blev det en sväng till gekås med syster för att inhandla lite klappar. En del middagsbesök har vi hunnit med vi var hos syster en dag på middag o sen har vi haft svärmor, pappa o min morbror här. Fullt ös!!

Nu går vi in på min sista vecka som mammaledig. Lillskrutt börjar på dagis nästa vecka, samma avdelning som bennie så det känns bra :)


vilka dagar

bennie hade otur o bli lite magsjuk i onsdags. han har vart magsjuk en gång innan. Han blir så konstigt magsjuk, spyr med 24h emellan. Men nu verkar de vara över, inatt har det gått 48h så jag hoppas att de stannar där.

Robin åkte för en timme sen, imorgon bitti drar han och hans bröder till teneriffa. Så för att slippa bröta o väcka oss inatt så åkte han nu.

Idag har jobbat. Skulle egentligen vart inne o jobbat imon men iomed att robin åker så bytte jag dag. Hann med lite shopping till Nia innan jobbet. Två ska ner i julklappssäcken o den tjedje blir juloutfit :) Finns såå mkt fina flickkläder nu, inget kul alls nästan till killarna :( men lite gobitar har jag hittat ändå.


orkeslös

Nia har spökat flera nätter i rad nu och bennie håller på med sina jäkla mardrömmar. Jag orkar inte! Även om Robin tar Bennie och ligger där inne så ropar han efter mig. Nia höll låda inatt mellan 02:30-05. tände lampa, flytta säng, sjöng o rev ner klänningar från klädstången. tjoho. Jag vaknade upp imorse döner förkyld och ont i hela kroppen. Vart ute på en prommis med mamma och när det är dags för Nias middagavila vet jag en som joinar den!


Tur att ni är så söta ♥

ibland så

Idag blev jag lite sugen på bloggen igen. Jag är mest aktiv på instagram men nu så nu kliar det lite.

Robin är o spelar innebandy, Nia sover och Bennie ska lägga sig nu. För mig blir det lite bonde. Missat flera program. Men nej? nu e jag ute o cyklar...inte konstigt att jag missar hehe det är ju imon.

Vi har hunnit med vår turkiet resa. Hur skönt som helst, lagom varmt och god mat :)
RSS 2.0