Fyllesvin!!

I torsdag fick vi finbesök av Jannie och Victor. Vi startade dagen med promenad sen fika. Barnen var ju inte dirket hysteriska i varandra. Vi försökte luncha men barnen ville annat. Victor var uppe och nere hit och dit, Benjamin satt på filten försökte krypa och gnällde. Hehe. maten kom ner i alla fall =)

 


(lånade bilder från Jannie )

i fredags styrde vi kosan till Mölndal för att träffa Matte, Becca och Wilmer. Wille var så söt. han borstade Benjamin och satte sig bredvid honom och lutade huvudet mot hans axel, då lade B sin arm om wilmer =) söta killar =) Wilmer hjälpe även till att vagga b till sömns =) Han blir en bra storebror han =)

Lördagen var det olympia travet. Tyvärr inga miljoner =( PÅ kvällen skulle jag hem till Anna på party. När vi skall åka dit, så ser vi en ASpackad man på parkeringen. Han hade pinkat ner sig till och med. Han satte sig i bilen för att köra!!! Vi ringde polisen och följde efter honom, men han körde typ i 100 på 50 väg så i tappade bort honom när det kom andra bilar i mellan. Hoppas dom fick tag på honom. Han var nära diket flera ggr. Synd att han inte körde av vägen. Då hade jag gått ur bilen och gett honom en fet käftsmäll. Morr. Igår åkte vi i till slottskogen och  promenerade i det fina vädret =)

Idag skall vi skrivakontrakt med den nya lägenheten =)


Kommentarer
Postat av: ellenojag

haha tyckte väl jag kände igen den ena lilla grabben på fotot, så var det ju Victor :) så fina de är grabbarna!

2011-10-17 @ 20:28:27
URL: http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0