Shoppingtarmen

TOPPAR - SAINT TROPEZ / STONES TOP - NELLY.COM

Efter att ha vart "fet" i några månader drar det ordentligt i fingrarna på mig. Dock känner jag mig begränsad i och med att man ammar så vill jag ha "lättåtkomliga" plagg på mig. var i alla fall inne på jobbet i måndags och denna tisha med kors på fick följa med hem och en vanlig bas tisha. Båda från Saint Tropez.

Lyckligt lottade!

Robin fick ett mms av sin mamma idag med bilder på barnen. De är så himla lika.

Hm home kids

Var inne på hms hemsida. Home har lanserat en barnkollektion. Så mkt fint!! Leopard påslakan till spjälsäng, fina filtar, söta gosedjur mm.
Hittade en fin kudde, filt och påslakan som jag vill klicka till Nia. Påslakanet finns bara i stor size så det kommer ju först användas om länge men det var ju så fint =) Skall visa R o se om han "godkänner" först. hahaDet fanns även fint till stor rompen men tyvärr behöver han inga lakan =(

Lakanet påminner om Nino, man tror att de små inte minns men nu har det gått två månader sen Nino flyttade och B pratar fort om honom. När han ser hans gamla handduk säger han nino och när han ser Robins tatto säger han också Nino. Vi saknar honom något enormt. i början av flytten kunde jag vakna mitt i natten av att jag låg o grät. men vi vet att han det bra, bättre had einte gått att hitta. Han umgås med en till husky några dagar i veckan och har en tomt att springa lös på

solängs spelen

Förra lördagen var vi hos Robins pappa och sambo (Barbro) på middag och "femkamp". Riktigt trevligt, alla barnen var samlade (förutom Rs lillebror) och det bjöds på god mat och lite tävlingar. Nia och Bennie skötte sig exemplariskt hela dagen och kvällen. När b blev trött framåt kvällen gick han in och la sig i deras soffa och drog filten över sig. Barbros barn var helt impade över hur snälla våra barn var. Då växer man 1 cm eller 2 =)top notch, Benjamin & Nia

Just nu känns livet riktigt jäkla bra! Jag vill bara pausa tiden, jag vill aldrig bli gammal och jag vill alltid att mina barn skall vara såhär små och gosiga! Benjamin har dock börjat testa gränser en hel del. Två års trots, heter det visst! Tålamodet testas många gånger per dag, men man får se det som något bra istället för dåligt. Det är olika faser som barnen skall ta sig igenom och utvecklas.

Robin har semester och vi tar dagarna lite som de kommer. En dag vart vi i danmark, igår var vi på vrångö, liseberg och lekplatser och också lite saker som vi hunnit med. Hyra stuga och några dagar i malmö är också något som vi tänkt hinna med =)Vi får se hur den här sommaren blir helt enkelt. Grymt sugna på en sista minuten men skruttan är på tok för liten för det.

Dock han Bennies sömn rubbats helt. Innan R åkte till Vegas kunde vi bara lägga B och säga go natt så somna han. Nu måste vi ligga där tills han somnat och han vaknar nån gång på natten. det är väl bara en fas det med får vi hoppas. Benjamin tycker om Nia. Han vill gärna hålla henne i soffan och han går runt här hemma och ropar på henne och när han hittar henne säger han "dä är Nia". Han har verkligen blivit så himla stor under dessa två veckor. Innan såg man honom som liten men han känns så stor nu. Världens finaste!!


jag älskar er!


Fina fina storebror

Skrollan <3


töntmatcha

Trots att jag har barn av olika kön tycker jag att det är lite småkul och matcha dom. På bilderna från igår ser ni att de hade husvagns klänning/t-shirt på sig. Jag var även i farten förra veckan och klickade hem lite badkläder till kidsen dock i strl nästa sommar men söta ändå. Bennies passar nog till vintern om det blir någon solresa då.
Även den söta Vagnmobilen fick åka med. är du också sugen på att fynda. Kika in på Luckylittleme.


För övrigt blev jag väääldigt besviken på Nelly.com, jag hade ju klickat hem saker till robins i födelsedagspresent. Paketet dök aldrig upp och nu är varorna slut på deras hemsida så så var det med det :( Här har man gått och väntat och väntat o så försvinner paketet på posten. Vilket flyt!


tre har blivit fyra

I fredags kom storken till oss. 13:52 valde vår lilla madame att komma till världen. 53 cm lång och 3895gram. Hon känns pytte liten och då tänker man tillbaka på Bennie han var ju bara 49 och 3390gram. Vi mår alla väldigt bra och förlossningen gick också bra. Bennie är dock lite kluven på vad som har hänt.  I lördags när vi kom hem var han helt förstörd i stort sett. Gnällde och skulle bli buren i ett. Men det blir bättre för varje dag.

För övrigt är damen en liten kopia av Benjamin när han var lika "gammal"


dagisavslutning

När R var bortrest så hade vi avslutning på dagis. B fick stämpeln "östanvindens myskille" haha han älskar o krama o hålla handen med de andra barnen. Lite väl mkt enligt vissa ungar haha.
fick även en skiva med bilder från våren

Smälter lite lätt när jag ser sista bilden =)


Matriella ting

Det var väldigt länge sedan jag köpte mig något som jag verkligen verkligen vill ha. Min snälla man kom hem med lite fina presenter till mig och barnen. Tyvärr glömde han en påse på stan med några tröjor till B så det blev inte så mkt till honom.

Jag fick i alla fall de fina jeansen och indian skorna som jag bloggade om. Såååå himla himla fina. Nu längtar jag efter min gamla kropp!! Jag fick dessutom vita converse och ett par Reebok easytones. Jag har råkat anmäla mig till göteborgsvarvet nästa år så till hösten är det mer än Pw som gäller. Men fram tills dess att kroppen har läkt såpass så får det bli powerwalks =)
tack världens bästa bobbi <3

v 40

Idag går vi in i vecka 40, jag hade tippat på i fredags alltså den 29, men än har ingen plupp tittat ut. mitt andra datum är imorgon den 2 juli. Vi får väl se när den behagar att titta ut. Just nu känns det som att jag kommer gå över tiden och bli igångsatt. På ett sätt känner jag mig inte alls redo, har ju haft hur lång tid som helst på mig att förstå att vi ska bli fyra. Det känns lite som vi fått kalla fötter här hemma. Kan vi älska en till lika mkt som B? Hur kommer det bli med B? mm ja tankarna snurrar runt här hemma och jag har insett att jag vill verkligen inte föda. Barnet vill jag ha men jag vill inte vara med på förlossningen. men det går ju lixom inte att undvika.

Imorgon skall vi busa på lekhuset med Vicky & Wille. Roooligt =)


Dagens mage 39+0

RSS 2.0