fredag - lördag

igår vart det jobb hela dagen sen kom min mor och hämtade mig så käkade vi hos dom, blev några glas vin till det. Märkte att kroppen var helt slut efter denna veckan, räckte med en mun sen var jag på lyset typ haha
Efter maten drog vi hem igen för att möta upp Daniel och Petra på stan. Bitter fick det bli, där har dom världens godaste strawberry daiquri njammie..

Eftersom jag slitit så denna veckan unnade jag mig en jeansklänning igår. Den skulle jag ju självklart slänga på mig med en gång. Man kan inte ha bh till den utan man får va tuttlös som jag kallar det. I all hast glömde jag i alla fall min bh på jobbet. den ligger slängd över kassaskåpet. trevligt. En svettig målarbh haha..

Idag har vi vart i sisjön och solat, jag badade till och med =) inte så farligt kallt ändå.
Robin är på femkamp just nu, skönt att vara själv här hemma, egentid var jag i stort behov utav =)

puss o kram

mer död än levande

jag är verkligen helt slut, jag kan till och med inte minnas när jag var såhär trött sist!
Målat och grejat hela dagen, skall bara måla lite imorgon men tid tar det..ush ush
När jag kom hem hade älskling lagat god mat, grekisk sallad med halloumi och tzatsiki mums. Han hade städat också, massa plus poöng till honom idag <3

Nu skall vi gå på lång långpromenad jag behöver verkligen luft sen skall jag sova.

hej vad det går

Nu är vi på jobbet och målar utav bara tusan, jag är verkligen stolt över hur duktiga vi är! Jätte duktiga.
Tompa skall vara glad över oss =)
En runda på en vägg är nu färdig har vi tur behöver vi bara måla två ggr men vi får se. Man skall inte ropa hej än.
Det har ändå flytit på bra och vi är positiva, bara det är ju halva arbetet!

ne nu skriker rollern på mig haha

helt slut

idag har vart en lååång och jobbig dag
Jag var på jobbet redan kvart i nio för att börja måla, hela dagen har vi målat jag är fanemig helt slut kom inte ifrån jobbet förräns halv åtta. Efter det fick jag åka och hämta robin som hade spelat match dom vann idag igen och han lade mål idag igen, duktig kille =)

Imorgon skall jag vara på jobbet kl åtta för att förstätta måla, får väl se om man jobbar över imorgon igen, men man vill ju bli färdig. Jag har verkligen dåligt tålamod när det gäller sådanna saker. Jag vill att det skall bli klart med en gång. kanske därför jag sölar så mycket haha.

Nu skall jag lägga mig så att jag är utvilad imorgon. Sov som en liten pissråtta inatt, robins kusin anderas var här och spela kort jag tror att han åkte halv sju imorse. Då la robin säg och jag gick upp en timme efter det. Under tiden dom spelade sov jag och jag pratde tydligen i sömnen haha dom hade till och med gårr ut en svämng och jag har inte ens märkt att robin har frågat om han skulle låsa, jag hade bara snäst av honom haha.

natti

symöte

Jag har verkligen blivit slapp med att skriva här..hihi tiden räcker inte alltid till.
förra veckan sydde jag en klänning och idag på min  lediga dag har jag sytt ännu en.
därför tänkte jag ladda upp lite bilder på dem nu


Denna sydde jag idag, en långklänning med smock i ryggen.



Och denna förra veckan, den ser visst lite sne ut, men det är den inte.
Nu är det träning för mig och mannen, cirkelgym och sen spinning =)

Imorgon blir det full fart på jobbet, vi håller på att måla om, har slängt ut den långa röda mattan nu med =) gött!

söta jyckar

Mina dagar ser inte ut att bli som jag har planerat denna helgen, ikväll skulle vi vart med syster och peter men det blev inställt. Så jag och robin åkte till liseberg, åt en bit mat och strosade runt en liten stund.

Satt och klicka runt lite här på datorn och kom till aftonbladets hemsida. Där hittade jag världens sötaste hundar, man blev till och med tårögd. Jag vet inte hur man lägger upp videoklipp och det gick inte och länka så ni får själva söka er fram. Gå in på aftonbledets hemsida, klicka på webb-tv och sök på hunden skyddar. Så kommer det upp. Där ser man att dom inte är så dumma ändå =)

Go kväll mina kära

Kvällens planer blev ändrade då det blev ett litet missförstånd med mina föräldrar dom hade inte uppfattat att vi skulle komma idag så istället för att åka ut till mamma o pappa åkte vi till en grekisk restaurang med robin mamma och man. Mycket mysigt, det kändes nästan som om man var utomlands (förutom att det inte var så varmt då) spansk live musik, eller aa det var en kille som satt och spela på en gitarr.

Efter middagen åkte vi hem till oss titta lite tv, sen följde vi dem hem =)
Vi har förresten köpt bil idag =) Daniels gamla, jätte glad är jag nu =) Han är snäll som sålde den till oss!
Imorgon är det jobb för min del sen får vi se, vi har inga planer som det ser ut som nu!

kan tänka mig en mysig filmkväll, men bara om dte regnar! hihi
Natti


I'm alive

skulle bara säga att jag lever, igår fanns det ingen tid till bloggning och inte idag heller. först jobba till 19 sen middag hos mami och papi.
Hörs imorgon =)

ledig dag mitt i veckan

Idag har jag vart ledig och inte gjort ett piss! Jo vi gick på mölndalstorg en sväng jag köpte en klänning och en bikini, jätte söt men volanger på =) Robin tyckte att jag såg ut som ett litet barn haha.

Eftermiddagen har bara flugit förbi robin kom precis hem från sin korp-match, han hade stått i mål och höll nollan. Dessutom la han ett mål på straff (han ville att jag skulle skriva det) jag tycker i alla fall att han var duktig. Jag såg i och för sig inte matchen men ändå. Själv var jag hemma och sydde klart min klänning som jag påbörjade för 1½ vecka sedan, den blev kanon. Men det är svårt att sy runt tuttarna, svårt att sy tyget "runt". Kankse att jag visar upp den här någon dag, vi får se.

Nu råkade jag trycka på en konstig knapp någonstans. bokstäverna på min skärm är just nu kanske strl 40. jaja det löser sig.

nu är det sängen =)


pink lady

Det blev träning och efter det fick vi hjärnsläpp och lura med familjen på bio men det slutade i fika istället.
Vi kom in på ämnet mönstring alltså lumpen, när jag gick gymnasiet var jag fast besluten i att jag skulle göra lumpen.
Jag sökte och kom in på en mönstring, typ kl åtta.jag traska in där med rosa trenchcoat och rosa skor haha. Jag sa till pappa hämta mig vid halv fem (då skulle det var klart) men svaga, klena jag fick bara göra första testet för jag var för svag. WTF!!! svag vem fan lyfter på dte sättet som man skulle göra då? inte jag!
Jag fick ringa pappa igen efter 40min, Lyckat verkligen!

Jaja jag fick nöja mig med att ha vart på militärt område i alla fall!

Natt

sexy pants

idag slutade jag kl tre så skönt att unna sig lite korta dagar då och då =)
Robin vill åka ut till mamma o pappa idag igen men vi stannar hemma idag, kanske att vi åker imorgon när jag är ledig, vi får se.
På tåget hem kom det på biljettkontrollanter. Man ser så tydligt på folk att de inte har betalat dom flyger upp för att stämpla. haha tur att man gör rätt för sig =)

Senare ikväll skall vi träna mitt favvopass cirkelgym och efter det spinning, robin kommer vara helt död hahaha.
Jag med iosf =)

Imorse fick jag skjuts av min kära kollega till jobbet, i väntan på henne passade jag på att spana på folk.
Har ni lagt märke till dom knepiga shortsen som "ungdomarna" bär?
Killar som har askorta shorts på sig dom har lixom rullat upp dem några varv så att dem ser ut som hotpants typ, helst har dem en sådär ful väska som ser ut som en platt bowlingväska. nej ush och fy. Jag ser inte det snygga i denna outfiten. Sorry.

Semester-måndag

ojdå vad dålig uppdatering! Vi har vart ute hos mor o far hela helgen, jag måste ju säga, VAD HÄNDE MED MELODIFESTIVALEN? eller aa i alla fall grekland, vad hände jag fattar ingenting en slaskig enrique som flasha magen i alldeles för kort magtröja. jaja Norge tycker jag va bra i alla fall, men sverige fick inte ett rättvisst resultat.

Gårdagen spenderade vi med att kolla bilar, det är ju en hel djungel, vi får väl se vad det blir men vi har i alla fall bestämt att det inte blir en ny bil. hihi

Idag har jag jobbat och efter jobbet kom mamma och hämtade mig för hon hade tränat, alltså skall vi sova här i natt igen. det känns som om man har semster när man är här, maten står på bordet och man slipper städa  =) Robin vill vara här hela veckan men jag får ruskigt ont i min rygg av min systers säng. Så jag vill hem imorgon.
Imorgon jobbar jag dessutom bara halvdag så jag slutar vid tre-fyra =)

Nu är det ballar av stål på tv, det är sjukt kul =)
Natti
Borta bra men hemma bäst <3

lördag med schlager

Idag har vi haft fullt upp, först ut i morse var att möta fotogrfaen vid kyrkan, han ville spana runt lite på eventuella platser =) sen gick vi hem och sov lite till =) snarare till halv ett!!! Då åkte vi ut till mor o far solade och gotta oss lite, nu har vi precis kommit hem efter att ha kollat på en ny restaurang att ha middagen på, mycket billigare och mycket bättre, känns det som i alla fall. Nu skall vi hem till mamma och pappa igen för att se på bossom som skall uppträda och sen tillbringa kvällen med schlager =)

Det blir nog så att vi sover över där, i så¨fall skall jag dra med mamma på en powerwalk på morgonen =)
Jag har förresten hunnit schoppa en fin keps idag med, Robin har en likadan fast i röd min är svart =)

Herrrrååååå

jag kan ikke köre

Imorse bar det av till stena terminalen, skulle släppa av mina killar, dom skall till danmark över dagen dom små grisarna =) Hoppas att dom får en bra dag med fint väder! När jag väl släppt av dem skulle jag ju ta mig hem också!! jag är sämst i hela världen p´å att köra och att hitta, så jag körde efter en annan bil istället haha. Då kom jag till fiskehamnen, men det var fint och trevligt att se den delan av stan också! Jag tror att jag gör bäst i att sitta bredvid ratten inte bakom =)
Eller som Robin säger, den dagen vi får barn så får jag inte köra dem till dagis.

Söta svärmor kommer och hjälpen mig med Nino idag, mycket snällt av henne <3
Efter jobbet skall jag hämta killarna igen halv åtta skulle båten vara inne så det passar ju perfekt!
Är lite sugen på stan ikväll, vi får väl se =)

glass

mm på min fika förut blev jag så sjukt sugen på glass, gb:s twister mums den är ju så goo.
Traskar in på godishavet men vafan säljer dom för glass där? Diplom IS vem fan äter diplom Is, den är äcklig, eller det tror jag i alla fall (har aldrig smakat :P)
Men räddare i nöden kom alexandra och sa att dom sålde gb på grafitti.
YEEEEEEES =)

Blev ingen ledig eftermiddag för mig imorgon, ush så besviken jag blev, hade verkligen sätt fram emot det, men men så är det =)


<3

Lunch e mums

Igår efter jobbet blev det lite fotbollstittande robin skulle stå i mål, så man måste ju hejja då =) tyvärr förlora dem med 2-1 det var ju synd. Efter det hyrde vi film, jag robin daniel och petra. Twilight, man kan ju inte få nog av den filmen, eller jag kanske ska säga honom =) haha
en riktig hotchie potter =)

Imorgon åker robin och hans bröder til danmark över dagen så jag blir själv, men jag skall ju ändå jobba till sju och dom kommer hem halv åtta så jag blir ju inte själv. Natalie kanske skulle jobba eftermiddagen åt mig så jag slipper skaffa hundvakt. det vore ju skönt.
Tidig fredag och ledig helg =)
På lördag har vi bokat möte med fotografen så vi skall upp till kyrkan och kolla lite, sen efter det skall vi även kolla med pappas kompis restaurang om han kunde knopa ihop en meny till oss, vi har ju bokat på Nordgården men vill även checka runt  =) Jag ser i alla fall fram emot lördag!

Jag måste verkligen hem och tvätta sen idag, tvättkorgen väller över och jag har bara gamla kläder kvar i garderoben =(
Nu är det dags för jobb igen, har precis avnjutit min tacopaj =)


världen är allt bra liten

Nu är det dags för lunch, jag känner mig seg idag ont i huvudet har jag med =(
Stod precis och spanade på skyltfönstret som jag hade gjort, samtidigt som jag gör det funderar jag på om det är fint väder ute, då springer en green cargo gubbe förbi med fula orangea solglasögon på sig,
Självklart kunde jag inte hålla tyst så jag slängde snabbt ur mig till honom (som i stort sätt sprang förbi mig)
jag: Är det fint väder ute?
Gubben: Ja.. (och sprang vidare)

Fan vad lik han va min fasters man, och visst var det han. Han kom tillbaka sen och hälsade.
Han har sprungit här varje onsdag hur länge som helst och jag har jobbat här i fyra år utan att ha sätt honom haha.

Ja lunch va det nu ja..

helt slut

igår blev det inte så mycket mer än jobb, efter jobbet far jag till ikea och inhandlade lite tyg, hela kvällen gick åt för att sy en klänning, börjar jag kan jag inte sluta =)
Idag vid halv tolv åkte jag, robin och nino ut till kullavik hem till mor o far solade och latade oss, så skön dag. Har även trixat med min klänning idag jag har till och med fått ett sysår på fingret hahaha
får väl se hur den blir, inte riktigt klar än =)

Idag har det vart mycket luft för min del suttit ute hela dagen, sen när jag kom hem vid kvart över sex så hade jag glömt hemma nycklarna, så jag promenerade med svärmor i 45min ungefär, mysigt och få prata av oss lite =)

Nu skall jag slänga mig i soffan och slappa, senare blir det desperate =)
dagen är fulländad!

söndag

Man har bannemig ingen tid över till datorn på helgerna!
men iaf igår efter jobbet bar det av till fidde och cissi, där bjöds det på middag och marängsviss =) mums alldeles för gott! Efter maten spelade vi wii som galningar först golf (sög draksnopp) fy så tråkigt med golf, bowling och sist tennis. Tennisen var såå kul man får aldrig nog, så nu vill jag ha ett wii. tack.

Idag har jag jobbat så efter jobbet hämtade mamma, petra och daniel mig, Mamma VILLE putsa mina föster haha ville, vem fan vill det? hon är för söt!!! Tack mamma!
Som tack fick jag bjuda på mat, tacopaj=)

Jag tänkte på en sak förrut idag på jobbet, folk blir skitsura för att man inte kan skicka med galgar till deras kläder, då tänker jag såhär, om dom nu tycker att vi har råd att ge alla galgar till våra kunder, så borde dom väl ha råd att köpa ett tio pack galgar på ikea för 40 spänn, eller hur?

nu blir det kanske lite fotboll =) jippie =)

so long..

kidnappad

nu har dom precis tagit carro ifrån mig här på jobbet det är dags för hennes möhippa! Jösses vad nervös jag har vart hela morgonen, jag fick skylle på att det var modevisning, fattar inte hur jag har kunnat hålla mig. jaja dags för jobb!!

Kram

Lunch

mm nu är man mätt och belåten lunchen idag bestod av kokta morötter avokade och keso. hård bantning här ja haha.
Jag har faktiskt vart duktig denna veckan jag har tränat söndag, måndag, tisdag och onsdag. Riktigt stolt över mig själv, men om det är som vanligt kommer det att ta slut på tränandet snart. Varför är det så? varför är det bara kul i början?
Jag tröttnar nog för jag tror att jag skall bli smal på tre dagar haha.

Idag har jag inga planer jag hoppas att regnet skall försvinna iaf.
Jag hittade världens finaste klänning i staden igår dessvärre var den slut i min storlek har nu ringt runt och letat efter den men det är sluuuuuuut =(
Jobbigt när man känner att man måste ha! MÅSTE HA!
Visserligen så är den väldigt dyr så det är nog bäst för plånboken att jag inte hittar den :P

tack o hej

3/4 av dagen..

.. har nu gått.
Jag var hos frissan imorse vid nio, tog bara det ytterst mina lilla som behövdes, kan inte säga att jag är nöjd men inte heller missnöjd =)
Efter det blev det småstäd här hemma, röjde undan massa jackor och skit sen bar det av till göteborg, robin köpte fina ray ban solbrillor och jag en tischa. Fika fick det också bli, köttbullekällaren =) Mums, ingen middag för vår del idag, det får bli nattamacka istället. Har städat som en liten apa här hemma idag, vår säng väger typ 3000 ton så jag har typ inte dammsugit bakom den på två år, där var det ganska mycket hundhår om man säger så. bläää för det =(

Om en stund skall vi sparka boll med robins kusin, hoppas jag inte får träningsvärk. Sist vi spelade fick jag värk i armarna dagen efter, hur fasen kan man få det?

tjo så länge

I'm in love

sitter här och kollar bil från kyrkan, inte lätt asså.
jag vill verkligen inte ha någon tönt limo, nej ush och fy!
Jag vill ha en cadillac robin är väl sådär sugen på den.
Hmm kanske en rolls royce då?

jaja jag är i alla fall big fan of veteranbilar


kort dag och lång kväll

Jag slutade ungefär halv fyra idag, det var gött med lite extra ledig tid =) då gick jag till frissan för att boka tid, fick en redan imorgon =) det var verkligen dags, sist jag klippte mig var den 2 december. hihi

Det känns som om dagen efter jobbet har varit jäääätte lång, när jag kom hem pyssla jag lite sen började jag laga mat har även hunnit med en löprunda plus desperate housewife. det får man ju inte missa!

Idag kom även våra inbjudningskort hem, jättefina.
Skall in till stan imorgon för att komplettera dom lite måste köpa tunna sidenband till bubblorna med =)
När jag ändå var på stan förrut passade jag på att kolla bukett men fasen vad dyra dom e, 1200 spänn för några blommor. Ush ingen kul utgift, men men vill man vara fin får man lida pin ;)

Imorgon blir det storstäd här hemma, det ser ut som faaan, jag mår verkligen psykiskt dåligt när det är stökigt.
Robin hade ju självklart inte plockat undan något jo han hade slängt två tröjor i tvättkorgen, bra jobbat =)
Så han får allt hjälpa till imorgon han med.

Nu är det promenad som väntas sen sängen.
natti

dagen börjar bra

ja visserligen så regnar det men inte deppar jag för de...Idag blev det ingen cykel till jobbet, jobbigt att cykla i ösregn, det kan ju ingen tycka om!
Slutar förmodligen runt tre idag, då ska jag hem och städa och träna. Bad mannen att plocka undan där hemma så jag bara kan städa när jag kommer hem, men vi får väl se hur det blir med det. Om jag känner honom rätt så kanske han har satt upp skorna i skostället ;)
Men jag tycker om honom ändå han gör ju trots allt frukost till mig varje morgon =)

Nu väntas jobb
Kram

Veckan ser ljus ut =)

Imorse kändes dagen verklgen pisse-kass var inte alls jobb suger, jag vill ju vara ledig =)
Hihi, imorgon jobbar jag fastän det är min lediga dag (ledig på onsdag istället) men jag har fixat så jag slutar vid tre imorgon wehoooo .lycklig =)
Onsdag blir ledigt och torsdag är det jobb. Även fredag har jag löst bra, då slutar jag fem. nästan lyxvecka =)

Varje vecka säger jag att jag skall börja mitt nya sundare liv men vafan händer jo jag trycker i mig tre STORA skumbananer när jag kommer hem. Robin hade köpt dom till mig så jag var ju tvungen att äta dem för att inte göra honom ledsen =P
Nu skall vi ut och röra på oss, Robin skall cykla och jag skall springa.
Ikväll börjar mitt nya liv, eller aa typ nu, kanske =)

Ha en trevlig kväll =)

trött

ush så trött jag är nu.
Vart ute hos mami och papi plockade sten och åt middag =)
Efter det fick det bli lite fotboll med grabbsen =) det var länge sedan man märker att konditionen inte är på topp om man säger så.

Nu väntar en hel arbetsvecka:
Måndag:jobb
tisdag: jobb och kanske träna? är du sugen danny?
Onsdag: ledig wehoo =)
sen fortsätter hela veckan med jobb bläääk men jag har snart semester vecka 26 kommer typ att komma imorgon =)
Då får jag vara med min man 24/7. jag skulle vilja åka på utflykt då, kanske öland eller till kolmården, där har jag aldrig vart :(

natti natti

helgens bilder




Pettan var glad när vi skulle till liseberg


Kolla vad jag vann =D


Paus i femkampen


Vi stoppade toapapper i daniels ficka, det var roligt =)


Söta <3


Dagens promenad till havet


Vi hittade en pölse i diket


Jag och världens finaste =)

söndag

Igår var en trevlig dag.
Dagen började med att gå på stan med robin och svärmor.
Sen vid fyra kom Petra och Daniel hit och åt middag, sjöng sing star och hade trevligt.
Vid sju tiden bar det av till liseberg för fem kamp. Det tycker jag är kul. Tyvärr så vann jag inte jag kom trea men jag är nöjd ändå. jag gjorde en bra insats. =)

Robins mamma berättade att dom hade blivit uttagna till ett tv program din familjs äventyr eller vad det hette, men dom har tackat nej. Nu har jag iaf anmält min familj, tyvärr kan jag inte vara med för jag har ej semester då, hoppas att dom blir antagna det hade vart hur kul som helst.

Nu skall vi till mor o far. Robin och Daniel skall pröva fiskelyckan men vi vet ju alla hur det kommer att sluta hahaha.
Jag skall plocka stenar =)

hejjåååååååå

Förresten jag vann en första vinst på ahlgrens bilar igår =) NÖJD, jag valde dem sura men dom var inte så goda :(

disco i hallen

guuuuuud vilken seg och tråkig dag, vart noll och ingenting att göra =(
Nu har vi fest i gången optikkällaren spelar musik och vi dansar (the ting tings - that's not my name) till den med fula pannband på huvudet. Kunderna tror att vi är mongo haha. Fast det var ju inget nytt i så fall. =P
Ikväll blir det grill i stugan med syster som vanligt, hennes hund stefan ska kanske få pöka imorgon han har det bra han..
hehe

so long

RSS 2.0