apelsinfisk

dagens middag:

Ingredienser

600 g fiskfilé
1⁄2 tsk salt
2 1⁄2 dl Kelda® matlagningsgrädde
1⁄2 msk vetemjöl
1 1⁄2 msk konc hummerfond
rivet skal av 1⁄2 st apelsin
1⁄2 tsk timjan
1⁄2 dl hackad färsk gräslök


Gör så här:

Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem. Vispa ihop grädde, mjöl, hummerfond, apelsinskal, timjan och gräslök i en låg vid gryta. Låt det koka upp och lägg ner fisken. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min utan lock. Garnera med färsk timjan eller gräslök och apelsinskal. servera med matvete o sallad




Kommentarer
Postat av: Veronika

Var d gott?
Vi har ätit laxpytt, du vet morötter citron och vinäger.

2013-02-26 @ 19:06:58
URL: http://enlivsnjutare.blogspot.com
Postat av: Emilia

Duktig du är! Låter riktigt smarrigt :)

2013-02-27 @ 19:56:47
URL: http://enmammablogg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0