måndag kväll

idag har vi flängt runt, först körde jag syster till frillesås där hon skulle hämta sin bil. Sen efter det hem, duscha gav lilleman mat. Klockan ett ringer robin och ber mig ta bussen till stan (vi hade bestämt det fast inte så tidigt) Då stod jag naken, både jag och lillfis skulle kläs. jag skulle sminka mig och borsta tänderna och hinna med bussen som gick 19 över vi hann =)

Vi skull kopiera Benjamins hand för Robin skall tatuera in den så hans bror skulle ta med den till tatueraren. Vi handlade lite inför branäs på torsdag, skidglasögon och skidstrumpor =) benjamin fick 6 månaders present, 2 bodys och strumpor. Nu skall vi inte väga och mäta oss förrens 24/4. då är han 8 månader. Sist han vägdes var han bara 5 ½ månad så det blir ju jätte långt emellan. Skall höras om jag får väga nån gång innan dess. Jag vill det =)

Imorgon tänkte jag gå till våran öppna förskola som vi har här. Jag skall gå dit själv. Känns faktiskrt lite nervöst att göra det. mespropp!!!


6 månaders present?

Produktbild: Storbritannien Skinntofflor
Produktbild: Sjörövare Skinntofflor (Mörkblå)
Produktbild: Pingvin Skinntofflor
Produktbild: England Skinntofflor

till min lilla plutt från toffelhjältarna


flygande bebis

Igår var vi på öppna förskolan med Rebecca, wilmer, madelene och alfons. Det var jätte kul. Benjamin älskade babyrytmiken och jag skall se om det finns här hemma med. Han gillade flygande bebis =) När robin slutat jobbet åkte vi till barnaffären och köpte en ny bilstol. det blev inte den jag hade tänkt, denna skulle tydligen vara ännu bättre. Den var den ända stolen som hade genomgått plus testet och det vanliga och klarat det. Acta graco Belogic blev det. Robin ville ha en röd men frugan betsämmer så det blev svart =)

Idag har jag och mamma vart iväg och städat i tre timmar på företagskontor. Vi skall börja göra det en dag i veckan. Idag har jag inga andra planer. robin skall hem till min morbror för kortkväll, jag är medbjuden att umgås med hans fru. Men jag känner för att ta dte lugnt. Skall jobba imorgon också fast på Sisters =)


ny kategori

Jag skall försöka att bli lite bättre på att uppdatera. Nu har jag gjort en ny kategori som heter Pyssel. Jag älskar att pyssla. Så jag tänkte dela med mig till er. Kul va??


Först ut är Benjamins B kudde.

En bil kudde. Ni ser väl att det är en Bubbla??


Benjamin har fått nya galgar som jag målat vita och satt en rosett på


dessa galgar är ett gammalt pyssel. vita galgar som jag målat kronor på.

fiskar


kommer fler bilder en annan dag!


lika seg som vanligt

datorn åker väl på varanann dag här hemma. Jag hinner läsa lite bloggar snabbt, sen blir det andra saker som skall göras. Jag känner att jag inte har tid för datorn. Konstigt när man är hemma hela dagarna. Men först på morgonen skall nino ut på långis, sen hem till mitt program (ja, jag är så mesig som följer days. haha) sen skall lilleman äta lunch, sova middag, jag skall klä på mig, borsta tänderna, och borsta håret så det ser någorlunda ut. Vips så är klockan tre och nino vill ut igen, sen vill lillen ha mat osv. ja ni hör ju. När skall datorn komma in??

NU börjar mitt program och innan dess hade jag tänkt att äta. I söndags var Benjamin och köpte sig en gåstol, han har väl putt sig 20cm framåt inte mer än så än så länge. Det är ju precis att han når ner. Roligast är ju att sitta/stå i den och kolla på tv. Det gör han just nu. Mitt lilla troll!! Idag har jag inga planer, skall försöka att städa lite. men dte är så tråkigt. När man är hemma så tänker jag att det kan jag göra imorgon och likadant imorgon haha.

massa bildregn!!



NU har vi gymmat utav bara tusan. Body builder


Du är så jäkla gooooo!!

coolaste killen!!


det var ett tag sen

Jag vet inte rikgit vad jag gör egentligen. Men jag är inte här så ofta :(
I fredags var vi hos min pappa, han har vart i thailand i 3 veckor så han visade lite bilder från sin resa. (blir inte alls avis, vad vore lite sol och bad mot snö??) det såg i alla fall helt underbart ut. Han hade köpt lite fina kläder till B, lite stora är dom, kanske passar nästa sommar? Dom ena shortsen funkar nog i år i alla fall =)

I lördags var vi med mamma på såndär modell foto sak. Lite anti mot sånt är jag men det var ändå kul att bli sminkad o så. Dom lurar en också. När vi kom sa dom "Ni har lite tur, för fyller ni i 12 vänner var får ni varsin bild" Självklart fyllde vi i. Jag tog lite alla möjliga. Vissa som jag knappt känner. När vi väl kollade igenom bilderna var det ingen av oss som egentligen ville ha någon men vi ville ju ta en i alla fall för vi skulle ju få den gratis. Mamma ville gärna köpa en gruppbild men dom skulle ha 900 för den. Helt sinnes. När vi väl hade bestämt oss för en bild visar det sig att man får bara en om man köper en. Alltså två för en. En bild kostade 550. det roliga är att i deras prislista står det två bilder för 600. (har jag för mig). Så alltså skulle det ju bara bli 50kr rabatt.

I söndags var det jobb. det är verkligen skönt och kul att vara inne och jobba lite då och då. Men jösses vad man saknar sina prinsar när man är där. =)

Alla hjärtans dag firade vi inte något speciellt. Jag hade köpt fillingar till R och han en "jacka" till mig. Till middag blev et stek, potatisgratäng med gräddsås. Till efterrätt blev det chokladglass, godis och mys i soffan. i tisdags var det föräldragrupp. hur tänker dom när man lägger dddet på ett lov? Tre föräldrar var där. R slutade tidigt så han var också med så vi blev fyra.- Dom andra har ju andra kids som säkert är hemma, eller åker skidor.

Igår var vi hemma hos Carro och Ella. Mysigt. jag är så dålig på att fota. Jag har kameran med mig men tar aldrig kort =( benjamin sitter faktiskt väldigt bra just nu. Han vippar lite då och då men han kan sitta långa stunder om han pillar med något. Lilla hjärtat. När vi hem kom var dte nästan bara att gå ut med nino och sedan åka igen. det var badminton match. det gick faktiskt ganska bra för killarna. Dom vann inte men det var jämt. Daniel skadade sin fot så ha  fick avbryta sin match. han ledde såpass mycket så det blev en vinst för honom i alla fall. Vi fick hjälpa dom hem med bilen, sen åkte vi till r farmor som fyllde år =)

Idag är dte bara slappa som gäller. Vi har tagit en långpromenad och nu skall jag försöka göra inpackning =)


hej hopp

Hallå hallåå.
Min mobil är stendöd och jag vet inte vart jag lagt laddaren. Förmodligen på ett sånt där as checkt ställe som inte en jävel letar på.
Idag har vi vart på bvc, 6 månaders koll fastän han bara är 5,5 men men lillkorven vägen nu 7730 och är 67cm lång. Han har blivit så stor!!! Ikväll kommer hans farmor hit och myser med honom. Robin spelar badminton men vi skall inte med och kolla idag. Om jag skall vara ärlig så kollar vi inte så mycket på matchen när vi är där. Vi pratar mest :) hehe

I söndags mötte vi upp syster och bror i stan. det blev lite shopping. En kavaj och blus till mig och en body och chinos till benjamin. Robin slog på stort och handlade nya kallingar. I måndags efter jobbet kom robin hem och vi drog iväg till ullared. Köpte lite småplock. Lite leksaker till Benjamin, tvål, hårfärg och sånt kraffs. Vi stod även och drog i deras gåstol. Behöver man en sån? Men jag vet inte, det är ju bra pris på den. Men jag skulle nog vilja ha en mer färgglad.

Vi hittade även en jack/tröja till Benjamin istället för en ny overall. Den känns kanon och han har redan invigt den. =)

Nu kokas det palsternackspure! kanske att det blir en större hit än potatis

världens bästa bebis

5 månader han känns inte som en bebis längre. Liten kille kanske? hehe
Han har i alla fall vart världs bäst. I förrgår tog vi tag i natte ätandet igen. han fick mat vid 22 somnade vid halv elva. Vaknade 1, 2 och kvart i fyra, då stoppade jag i nappen la iordning honom i skön sovställning så somnade han om. Sedan vakande han vid 6 och fick mat. Inatt gick det ännu bättre. Han var nattuggla igår kväll så han fick mat kvart över elva, sen efter det blev det sängen. Första gången han gjorde ljud från sig var halv sju. Då blev det frukost. Min lilla söta skatt!!!!

Idag har vi flängt i väldans massa barnbutiker för att kika bilbarnstol. Först trodde vi att vi ville ha be safe, men ingen av dom vi var hos rekomenderade den. Så nu står det mellan Brio Zento och Acta graco cosmo nånting. Gracon är för jävla ful. Jag vill ju ha en fin!!! Men men säkerhet går först! Vi försökte även hitta en tunnare overall. Den han har nu svettas han ihjäl i, det funkar inte. den är bra när vi är ute med nino men om vi skall åka bil så blir han pisseblöt. Hittar inga tunna, och de som finna är inte särskilt fina. Är lite sugen på en molo overall till honom. Men 500 för en som han bara skall ha ett litet tag innan det blir dags för jacka.

Nu skall jag ge mig på att göra sushi, riset skall snart kokas sedan skall det pillas. =) allt kanske blir en enda stor hög haha =)

Igår var min älskade söta barkbåt här, hon och fredrik på lite middag. Jag undrar vad jag hade gjort med maten för idag har både jag och R gaser som bara tusan. hahaha.

I torsdags var vi hemma hos jannie och victor. Mycket trevligt, Fika och promenad stod på listan. Mest fika. Victor är ju lite större än benjamin och skulle tuffa sig mot honom. Äldst bestämmer eller??


"nu skall jag dra honom i håret",


om blickar kunde döda ;) ge dig!!


Mammas hjärta!


jippie


sen somnade vi gott!!

Lilleman sitter i princip själv nu, visst det är lite fällkniv över det men både igår och idag satt han bra länge. Min stora pojk!

icandy verkar handy

dagarna verkligen passerar. I måndags rövade robin bort mig. han sa att vi skulle hem till hans mor men jag tyckte att skötväskan såg lite väl packad ut för det, väl hos dom tyckte jag att det kändes lite lurigt. Robin hade palnerat in restaurang och biobesök. Det var så mysigt. Det blev mat på bryggeriet och Narnia 3d. Gud vad bra dom filmerna är!! Innan vi kom iväg ville jag förbi till kungsbacka för att spana efter en vagn, det blev lite stressat så självklart hann jag bli arg på Robin. När jag fick reda på surpricen så skämdes jag över att skällt på honom :P Jäkla fruntimmer ;)

Jag tycker om min vagn jätte mycket. Chassit är kanon och likaså liggdelen men nu har jag bytt till sittdelen och jag tycker att den är konstig. Så jag har spanat ut en ny vagn, vi skall nog kolla lite mer i helgen tror jag. Icandy är rätt så nya på den svenska marknaden så det finns inte så mycket info om den. Det är ju som alltid antingen älskar mna eller hatar man. Den stora fördelen med denna vagnen är att man lätt kan göra om den till syskonvagn i framtiden. Man behöver bara köpa till sitt/liggdel och en adapter. Kanon! Jag är inte så mycket för dom där breda vagnarna, för när den stora inte vill åka mer så står man där med en feting vagn till en. En liten nackdel med candy är at den inte har vändbart handtag såsom vår teutonia har. Jag har inte vänt sådär jätteofta men när det vart mycket snö och så. Bra till sommarn också med solen.

Igår var det föräldragrupp, matmöte =) På kvällen fick Benjamin sin första sked med gröt. 3 små små teskedar blev det. Det mesta hamnade faktiskt i munnen. Sen torkade han munnen själv med sin haklapp. Mitt hjärtegryn!!


Jag tycker att denna färgen är lite cool, denna eller svart. Me like


lilleman på 5-månaders dagen


första tuggan


åhh jag blir galen, försöker lägga upp en till bild på när han äter men blogg.se muppar sig. bajj bajj  %!!:S@hdho


RSS 2.0