tid tid tid

Helgerna försvinner alltid. Jag jobbar alltid och sen hittar vi oftast på något så det hinns inte med att blogga.
I fredags var vi ute och åt med ett par vänner. Lilla London blev det =) Deras gratinerade kungsflunda är det godaste =) På lördagen hade vi två gamla klasskompisar från gymnasiet hemma. Lite lustigt från vår klass så belv det tre par. Alla bblev tillsammans efter studenten.

Igår var det ju som sagt mors dag, det firades hemma hos mor min. Hon fick bio av mig så idag blir det Sex and the city 2 med Robin, svärmor, syster, mamma och jag. Mys mys.


2 år, 2 paket cigg om dagen.

Jagvet inte vad jag skall säga, jag är mållös. Har ni läst artikeln på aftonbladet om Ardi 2 år från Indonesien??
Han fick testa en cigg vid 18 månaders ålder och har sedan dess vart beroende. Hnas sätt att hålla en cigg, hans halsbloss och hans sätt att kunna tända en cigg mot en cigg. Helt sjukt!!!!

Lokala myndigheter har erbjudit familjen en ny bil om de ser till att pojken slutar röka, men föräldrarna tvekar eftersom Ardi blir rasande om han inte får cigaretter.

Han är fullständigt beroende. Om han inte får cigaretter blir han arg och skriker och dunkar huvudet mot väggen. Han säger att han känner sig yr och mår dåligt, säger mamma Diana enligt Daily Mail.

Pappa Mohammed, 30, vill inte hålla med om att rökning skulle vara dåligt för sonen.
– Han ser rätt hälsosam ut tycker jag. Jag förstår inte problemet, säger han.

What?! Ta dom ifrån han bara säger jag! Han ser ut som en gammal tjock gubbe när han sitter utanför sitt hus. HEMSKT!! Man kan inte fatta att han bara är två år. Vill man inte sina barn det bästa? Det är inte en cigg i alla fall!

Kolla in klippet: http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7201230.ab
Hade detta vart i sverige så hade dessa föräldrar inte fått ha kvar sitt barn.



Vad tycker ni om detta?


SATC

Idag har sex and the city 2 premiär. Jag var inne på kungsbackas biosalong och det finns biljetter kvar. Dock är filmen 2h 30 min så det får bli en annan dag. Den skulle först börja klockan 9. dte blir så sent. Och efter gårdagens jobb och nattens drömmar vore det nog klokt att lägga sig i tid =)


Shoppingen

Jag lovade ju er bilder från igår, här kommer dom:
Världens skönaste stövlar från Tom Joules, jag önskar att dom hade gjort dom i en vanlig boots variant också. 
jag trotsade vädret idag och hade dom på mig ändå tillsammans med min nya sjal =)
 

En super fin sjal från Ester Elenora köpt på Raglady 399:-. Robin undrade nog om bråcket satt sig i min hjärna som köper denna sjal. Hihi.


Och till slut ett par Palladium skor från Johanssons 799:-. Lite kul, man hade palladium när jag var liten. Skoj att dom är "inne" igen. Behövde ett par nya vita, converse har man kört på år ut och år in. Dags för nytt =)
 

Sen så blev det en mascara och en hårinpackning men sådant är inte kul. NI som bor i kungsabcka kanske vet hur den lilla gamle (ca 40år) utlänske mannen som jobbar på pressbyrån hur han ser ut? Han sa att jag hade fina stövlar och att jag hade matchat fint idag. Att jag var fin. Sötgubbe =)

natti natti

Tvåsiffrigt

Weho en sak som gör mig glad mitt i all skit. Kolla till vänster =) Vi är nere på tvåsiffrigt nu!! Endast 99 dagar kvar =)

Lite ont

Besöket hos barnmorskan gick hyffsat bra. Jag är verkligen nöjd med min bm. Hon fattar. Jag har fått ljumskbråck kunde dom konstatera till 95% men för säkerhets skull så skall läkaren ta en titt på mig nästa vecka. Jag har i alla fall fått strikta regler om att inte lyfta något. Undrar vad dom menar med det? Var går gränsen??

Hon små pratade lite om sjukskrivning men jag vill inte det. Inte än, då kommer jag klättra på väggarna!
Jaja idag är det i alla fall jobb som gäller. Har bara fika paus nu =)

tröst

I början av förra veckan började jag få känningar och bli svullen i min vänstra ljumske. I torsdags strömmade det ut i hela benet och gjorde jätte ont. Inte nog med det så är jag dum nog att springa efter tjuvuar och lufta massa tung skit ner i källaren på jobbet. Jag vill vara en überkvinna. Jag tror att jag är en.
Idag fick jag nog och ringde min barnmorska. Skall dit på undersökning imorgon dom tror att det kan vara ett bråck. JIPPI!

Det är då fan att man aldrig ska be om hjälp utan tro att man skall fixa allt själv. Är detta ett bråck så får jag skylla mig själv. Skylla mig själv att jag aldrig tar det lugnt. Till och med när jag är ledig skall jag fixa och grejja med massa saker. Jag tror likom att rabatterna dör om jag inte rensar dom eller klipper gräset.

Idag har jag därför tröstat mig själv =) Jag är nöjd =) Mannen också, han fick ett stort bandy/hockeymål att ha på uppfarten. NI kan ju gissa vem som är i full fart att plocka upp det. Han är som ett litet barn =)



Vad som finns i påsarna får ni se senare för nu skall vi hem till mor för att se desperate housewife =)


gooooo natt

Mina favvo killar har redan hoppat i säng.  Nino har legat där inne ett bra tag och småsurat. Han rullade sig i bajs när vi var ute så det fick bli en dusch. Det gillar han inte! Nu blir det sängen för mig med.
Natti Natti

A break

Jag har haft semster från bloggen Hihi
Det har inte hänt så väldans mycket faktiskt. I fredags var svärmor med man här och åt lite mat. Igår var vi hos min morbror i fjärås, min kusin har konfirmerat sig så vi var där på lite grillning. Super trevlig kväll, verkligen!! Eldnings tunnan kom från så vi tände en "brasa" som vi alla satt runt om. Jätte mysigt =) Så mycket mer har inte hänt, jag har jobbat som vanligt =) Nu har jag faktiskt två lediga dagar i rad, det skall bli riktigt gött. Hoppas verkligen att solen håller sig framme imorgon, då ska jag sola =)

Berry har verkligen börjat härja runt i min mage. på dagtid är det inte så mycket väsen, men när vi kollar tv på kvällen och när vi lägger oss, simmar och sprattlar den som attans =) det är mysigt men det känns så jäkla skumt. Jätte konstigt känsla. Känns som om man får dålig mage ungefär haha  =P
Imorgon är det vecka 26 (25+0) tiden går fort. Det är bara 14 veckor kvar.

Syster, hennes blivande och även systers vän har vart här alla käka pizza utan jag. Jag gillar inte pizza. Det tackar jag gud för. Han har bara gett mig en belastning och det är goooooodis =) Nu skall jag unna mig ett äpple till soffmyset =)

vilken dag

Gud vilken skön dag =)
Vid tolv gick jag ut och krattade, rensade mm i trädgården. Solen sken fram och hela himlen blev blå. Det fick till och med bli shorts och bh. När nästan allt var klart tog jag paus, en solpaus. Jag fick till och med en liten liten rand på 1 timma. Då låg jag inte ens stilla utan far upp och ner, for in och hämtade det ena efter det andra =) hihi.

När mannen kom hem vid fyra hade han köpt med sig glass (dock tog han med sig molnen) s¨å vi mös på altanen alla tre =) Nu har vi precis vart iväg en sväng i kungsbacka, jag köpte järntabletterna (fattar inte varför jag ska äta dom redan mitt järn låg på 126. det är väl inte lågt?) gick på freeport en sväng, odd molly hade öppnat där men fasen vad mycket skit. Inget fint alls =(

Nu är vi skittrötta och skall bara slappa framför tvn =)

go kväll =)


rödlök, sallad, potatis, gräslök, sockerärtor och tomater i växthuset =)
det saknas en del som jag inte har planterat på där skall bli rädisa =)

Nino älskar också glass


till och med så mycket att han försöker sno Robins


sen somnade han efter 4 timmar utomhus


Han kan snusa med =)


onsdag, 23 grader varmt!

Wow, det är verkligen varmt ute idag. Doch har jag bara små små blå fläckar på himlen. Resten är moln. Så ingen sol tyvärr =(
Jag skall strax slänga på mig fixarkläder och rensa ogräs jippiiiiiie =) Gräset behöver egentligen klippas men det får r göra. Så bökigt att lyfta klipparen upp och ner för en trappa. Kanske att jag tar framsidan, vi får se hur lång tid ogtäset tar =P

Idag händer nog inte så mycket mer. Kankse att jag tar mig till mölndal och möter upp R efter jobbet. vi har lämnat in bilen på verkstaden idag. Airbag lampan lyser och det känns inte så bra. Den har gjort det ett tag nu, men nu fick vi äntligen tummen ur att lämna in den. Får se om hela skiten måste bytas eller bara en sladd kanske =)

tjing

i wanna shop, shop, shop!!

Åhh idag är jag jätte shoppingsugen. Kikat runt på nätet och hittat massa fin fint =) 2 par skor, ett par leggings, en bikini och en sjal. Jag vill ha NU!
Nästa vecka skall jag nog göra stan, då han man fått lön som brinner i händerna =)
ne, jag jobbade ganska mycket i april månad, så jag får lite extra, så jag tycker jag är värd att unna mig några saker i alla fall. En mascara står högst upp på listan.


Denna med röd hylsa tycker jag är den bästa. Man blir inte svart i hela fejjan när man tvättor bort. Mascaran lägger sig som ett "fodral" runt fransarna så man behöver baar fukta lite så kan man nästan dra bort skalet. svårt att förklara, måste upplevas =)


24 juli 2010

All lycka till er=)

Det har hänt lite fler roliga saker också. Min stora syster skall gifta sig =) Så jag och lillasyster skall vara tärnor. Det enda "tråkiga" är att jag kommer vara smällfet (höggravid), svårt att hitta fina klänningar då. Men problem är till för att lösas =)



Ett liv utan hackman?

Ja jag lever, helgen har bestått utav jobb och jobbi stort sätt.
Nu står jag vid spisen och lagar mat. Lövbiffgryta med ris =)
I julas fick vi hackman kastruller av Robins farmor. Jag vil aldrig mer i hela mitt liv laga mat i en ikea kastrull. han man testat hackman så har man. Dom är kanon. Blir varma med en gång, lätta att diska, sänker man värmen på plattan så blir kastrullen sval lika fort. ja kanon. Ni måste testa!

Robin har lovat att göra lemonad till maten. Han gör den bästa.







fortfarande hängig.

Idag har jag jobbat men bara till klockan fyra. Tur var väl det, mer än så hade jag inte orkat. Vi skall stänga vår butik i kållered så vi har utförsäljning och har fått massa reakläder från vår andra butik. Dessa skulle hängas upp, prismärkas mm. 30 kunder om dagen frågar varför vi skall stänga? Jadu vad brukar vara anledningen? Att det inte går så bra kanske? det är bara att bita ihop och le =)

Jag har snorat och nyst som bara attans idag. Jag tror att det är en liten blandning mellan allergi och förskylning. Mest förskylning. Det värsta är ju att man sover som en kratta när man mår såhär. Inatt vaknade jag av en blöt pöl i sängen. Vet inte om jag har tokdrägglat i brösthöjd eller om pattarna läcker. Jag märker ju inget på dagtid.

Nu har vi precis fått mat i magen, kamben, varma mackor och tomater. Till efterrätt blev det piggelin, inte en utan två haha =)
Nu är det kvällspromenad. =)
Nino mår förresten kanon nu igen sedan ett par dagar tillbaka. Nu äter han upp allt som läggs i skålen, han har aldrig ätit så bra som han äter nu. Skönt och se honom på fötter igen. Till och med bättre fötter =)

vecka 24

Igår hos barnmorskan så kom vi överrens om den 6 september så nu är det, det som jag räknar efter. Från början var det 27 augusti, sen 2 september och nu 6 september. det kommer sluta med november bebis.

Vecka 15 (14+5)


Vecka 24 (23+2)


Magen har blivit mer runt inte lika oval som innan. Det fula ärret vid naveln är från en gammal gammal piercing sen jag var 16 typ

sjukstugan igen!

Igår var jag hos barnmorskan, allt var kanon med Berry. kollade hjärtslag och mätte magen, lite blodprover också. Mitt järnvärde hade gått ner så jag skall börja knapra piller. weho!
Efter det var jag en sväng med mor och när jag kom hem sov jag lite middag, eftetr det blev jag sjuk. vaknade vid tre av halsont jäääääääte snorig och illamående. Men det vara bara att bita ihop för vi skulle på föräldragrupp. Varför skall det alltid finnas sådana flanar som kan och vet allt? Jag läste si, jag hörde så. Jajaj skit bra för dig =)

Idag är förskylningen ännu värre, jag har asont i mitt ena bröst, halsen ömmar och näsan är helt tjock. Jag vill inte vara sjuk. Jag var sjuk när vi va i branäs, efter det blev R sjuk, förra veckan var R sjuk igen och nu är det jag. Fy fy.

Skall försöka sy en gardin idag, vi får se vad jag känner för. Sen har jag fått önskemål om magbild. Jag är inte så mycket för sådant. Vi har tagit en bild innan, det var i vecka 16 tror jag. jaja jag skall fixa en bild i alla fall.

paketeteeeeeet

MM Kaffe latte från graffita cafe är verkligen den godaste. Man skall ta den med den "fruktiga" (som han kallar det) bönan. Mumma mumma mumma =)

I paketet igår var det ett par mamma capri byxor som svärmor köpt till mig. Så snällt =) Efter jobbet kommer stora systers och hennes peter till oss. Det blir entrecote (stava?) med någon snaskigt till. Även dom hade paket till mig/oss, två styckna till och med!! NYFIKEN

Är jag verkligen så snäll?


Idag skall jag bara va..

Vi flänger jämt runt på helger och alla andra dagar. Är det inte någon hemma hos oss så är vi borta någon annan stans. Idag orkar jag inte mer, idag skall vi ha filmkväll. Det har jag bestämt. Jag har sovit som en kratta och vaknade klockan fem utav att solen lös in.

Jag borde gå och lägga mig igen och vakna upp på rätt sida för det gjorde jag inte imorse. När mackan kom till jobbet var jag helt galen typ, hade bara haft muppkunder som snurrat runt och irriterat mig. haha!!

Robin har någon plan men han säger inte vad?! Han är ute med nino just nu och i köket står ett paket =)


Troll till ett troll

Nu har vi bestämt oss. Det blir en Troll Royal säng till Berry. Jag tycker egentligen att det är alldeles för mycket pengar men det är verkligen så fin. Nu står vi bara och väljer mellan grå eller vit. Den grå är jätte fin men känns mer pojkig kanske. Det blir nog en vit. Det är i alla fall inget som måste bestämmas nu. Det är hela 16 veckor kvar tills trollet anländer och dom sängarna har dom alltid en på lager av om inte så tar det bara några dagar att beställa hem.

Det finns ingen bild på en vit på nätet. Den är vit med grå krona, den grå har också grå krona (ser vit ut på bilden) i lite silverton typ.

lunchtime

Nu e det lunch! Kycklingsallad och en kopp te. Mannen är hemma och är sjuk, jag vill verkligen verkligen inte bli smittad. Så därför har jag gjort mig en kopp te, det kanske håller bacillerna borta =) Ont i halsen verkar vara det som går nu, båda mina systrar, robin och min systers gubbe också =( inte kul.

Igår rensade jag ogräs i trädgårdslandet det resulterade i axelont inatt, jag har knappt kunnat sova för den förbaskade axeln. R får knåda lite när jag kommer hem sen. Jag tål ju inte sådana muskelvärks savor som voltaren och sånt =( Jag tror att det kommer från ogräs rensandet i alla fall.

åhh en kul sak också. Berry har tidigare bara bubblat i magen, jag har känt några få buffar då och då. det har vart lite lugnt med det nu. Men igår när vi skulle sova, höll den på. R kände den första sparken =) weho. han blev glad =)
Berry är inte så blyg, den slutar inte bara för att man håller handen emot utan buffar kanske lite mer istället.


oslagbara

kom ut på baksidan nu och möttes utav detta:
Nino mår inte riktigt bra. Så man får skämma bort honom. Han matstrejkar och är dålig i magen. Det får bli ris till honom.



Mina killar, ni är bäst!


flatbread

jag tror att jag är allergisk, det är mycket pollen och skit ute nu. Så fort jag har vart ute börjar jag snuva och klia i näsan. Idag var det ögonen också =( fy fan.
Innan jag började jobba på jc, knegade jag på mc donalds i tre år. Från det att jag var 15 till 18 år. Stod man i köket hade man lyxen att kunna göra sina egna hamburgare. Kommer ni ihåg Chicken Flatbread? mm sååå god, speciellt min egengjorda!! jaja till saken. Igår kväll/natt vid ett blev jag så sjukt sugen på en sådan, men den serveras ju inte längre och absolut inte klockan ett på natten. Tror ni inte att jag känner samma jäkla sug efter den nu när jag vaknade.

Får kila ner till affären sedan och se om man kan köpa saker så jag kan kopiera den hyffsat i alla fall =)
Alla ni som sett simpsons vet hur Homer fungerar när han tänker på donuts. Så är det för mig just nu.


fyndet

Jag glömde berätta för er att igår på ullared, hittade jag grymme fyndet. Jag var ute efter ett par mamma byxor, så jag lallade runt där på avdelningen. Och vad hänger inte där då? Jo ett enda par jeans kvar. i min storlek också. Vet ni vad det bästa av allt var? Prislappen!! 19:95:-
Får det vara så billigt?

Idag gick jag in på skopunkten och handlade lite sommarskor. Tog en storlek större utifall att man får vattenfyllda fötter. Man vet ju aldrig =)

Jag har handlat lite annat skoj som jag inte har visat er. Lägger in det här med =)



it sucks

fy fan vilken dag!! Ingenting, verkligen ingenting att göra på jobbet idag. Solen skiner och man är fast inne!
Nu är vi precis hemkomna från kvällspromenaden. Innan det var vi hos robins far. Vi var där en snabbis på fika.

Gårdagen blev kanon. Först god mat hemma hos oss. I min familj pratar alla samtidigt och ingen lyssnar. det låter verkligen som en yr hönsgård haha. man sitter och berättar något, märker att ingen lyssnar, kollar runt sig vem är tyst som jag kan prata med, söker ögonkontakt och pratar lite mer. haha.
Efter det bjöd kvällen på bowling. Robin gav oss andra storstryk, han e duktig. Vi hade till och med tippat på vilken plats vi skulle komma på. Även där hade Robin alla rätt. jag fick 2 av 6 =/ kass. Jag kom fyra totalt i alla fall =)

luhrdag

Nu sitter jag på jobbet med en fika i handen. En apelsin mer och en ost/skink bagette =)
Senare ikväll kommer mina systrar hem till mig. Vi skall äta och umgås.

Igår blev det en lång dag. först jobb och efter det vart det ju ullared. Vi hittade lite småskit som vanligt. Några nya bh:ar till mig. Handdukar handlade vi, vi behövde nya. Några få bodys till Berry, påslakanset och strumpor. Det fanns inte så mycket skoj till de små. Jo tvättlappar också. haha.

jaja tillbaka till mackan =)


RSS 2.0