2 år

idag firar denna skitungen tvåårig dopdag <3





julkalender

lite tur att man är mammaledig så man kan sova på dagen om man vill och om liten vill samarbeta hihi. Nia ville inte alls komma till ro igår kväll. Äta sig till sömns var det som gällde o så fort jag la henne i sin säng började hon gnälla. Så hon fick premiär sova mellan oss inatt. Nöjd tjej kan hag säga, somna på två röda. Men nu känner jag mig lite nani då jag har sovit dåligt ist.



för er som inte har ngn julkalender till barnen än, tänkte jag tipsa om att göra en själv. Hade jag inte redan haft en så hade jag nog knåpat ihop denna med hjälp från ikea.




tyg metervara 59:-/m behövs 1,5m



gardinstång att stoppa i fållen upptill för att kunna hänga upp 10:-




öglor att sy fast på granen 29:-/10st



påsar till presenterna 19:-/12st

230:- för en egen hemmapysslad och stor kalender!

creative lounge

JUST NU HAR DU 20% RABATT HOS CREATIVE LOUNGE INK REAN TOM 28NOV! ANGE KOD "JULSHOPPING" I KASSAN!

litet tips såhär innan jul. Shoppa julklappar eller unna dig själv något fint. Massa fina koftor, tröjor, sjalar m.m.

Dessa är några av mina favoriter.



sjal från b.loved



plånbok/väska från thyme for ginger




dessa har jag i bootcut modell. älskar dom! från miss me

kineser och en smurfa

igår mös vi hos lill moster och nia låg o gosa med en kudde. Helt plötsligt såg vi att hon var helt blå. Kudden färgade visst av sig så vi gnugga med tvål o de gick inte bort men efter ansiktsrengöring och olja så blev det mkt bättre :) lite dassig bara.

idag har vi vart på ellies dop och jag " nöten " trodde att det var kl ett så vi stressade som attans till kyrkan i väl framme ser jag bara massa kineser och inte ett enda bekant ansikto. tjolahej, det var ju visst kl 14. så vi gick i mölnlycke centrum en sväng o sen dop. hehe

ett mysigt dop med massa folk :)
nu e vi hemma o jag ska fixa mig inför kvällen. Julfest med jobbet väntar :)




mer att älska!!

dagens bvc besök
8125gram och 65,5cm, 4,5månad




grå tisdag

fy det är sådär grått o blåsigt ute. Nia sover o just nu ligger jag i sängen o slappar efter att ha glanat tv i soffan sen kl tio. Jobbigt värre. hehe

Ska hämta busen från dagis vid två sen går vi till kungsmässan för att köpa lite mat och en fluga till årets julkort :)

slappisdag helt enkelt :)




ett svep

jaha då var det måndag igen och helgen var över i ett svep. I lördags.gjorde jag o vicky gbg med bebisarna, killarna fick vara hemma och busa. Jag fick köpt en söt julklänning till Nia plus lite annat. Vid fyra hämtade robin mig och vi åkte hem till svärmor på middag.

Igår segade vi runt fram till ett sen.packade vi ner barnen i vagnen och gick 2timmars promenad för att sedan bara hämta skötväsksn för bege oss till mamma på middag med systrar :) vi avslutade kvällen med jul på liseberg och kollade in deras julkanin show. Den var ngt konstigt, vi alla tittade på varandra flera gånger och undrade vad artisterna gick på. De verkade helt flummiga och riktigt konstiga.

kort o gott, en.mysig helg helt enkelt :)









mamma, robin och lillasyster <3

spontandejt

igår kom vicky och kidsen hit på spontandejt. Killarna körde sitt race med jage så det vart helt genomblöta av svett. Goingar!! Nia o Ellie njöt inte lika mkt av allt stoj och slog till med lite gnäll på slutet.

Efter middagsvilan åkte vi till frölunda och köpte skor till mannen och slog till med synda middag McDonalds. Sen köpte vi med en rejäl påse gotta och cola hem :)





ett försök till bloppis

shit vad jag har rensat barnkläder nu. Jag har i stort sätt inget kvar från b allt har jag gett bort och jag har sparat några godbitar. Nu fick Nias garderob en genomgång, spara, slänga, ge bort o så tänkte jag göra ett försök med bloppis här på lite godingar. Jag kommer inte gå in och ändra inlägget allt eftersom då jag bara bloggar i mobilen. Är ni intresserade av ngt så maila mig på [email protected]. Frakt tillkommer



mini rodini tisha 56-62 50:- molo bodysuit 80:-



ralph lauren 18mån 150:-



esprit byxa 56, 30:-



missoni by lindex kit 68, 100:-



blå manchester klänning 62, pop body 62. paketpris 100:-



koftor från vertbaudet. rosa strl54 brun strl 60, 70:-/st



pikeklänningar. rosa 56 och vit 62, 30:-/st


maila vid intresse [email protected]

orkeslös

åå idag känner jag att det bara e en slapoedag. Mösa runt i joggingbyxor eller till och med morgonrock hela dagen för att sedan tokhetsa för att fixa till sug hyffsat och ta några drag med både tand och hårborste för att skynda och hämta bennie.


Städning stog egentligen på schemat men mina kära husdjur dammråttorna kan få stanna ett tag till känner jag :)


och appropå det där håret så gick det åt skogen med att byta bena. Ett jäkla flängandes på håret så jag gav upp efter en dag så nu går jag runt med min glesskog och stubb :( inte alls kul :(



ska unna mig o äta upp resten som blev kvar från igår. Jag gick upp.9kg under graviditet och har gått ner 13kg men allt som har försvunnit är mina lår och rumpa. Så jag har börjat med lite olika övningar i måndags (tok träningsvärk efter det, så jag har inte gjort sen dess) och tänkt köra dom varje eller varannan dag för att forma kroppen. Jag är inte ute efter någon viktminskning utan en annan form :)

B & N

kommit hem från föräldragrupp för en timme sen. Det har dragit ut på tiden varje gång, vi har så trevligt och tjötar på.

nu har jag precis sytt färdigt Nias bokstavskudde. tänkte ge henne den i julklapp men hon förstår ju inte om hon får den nu eller då så jag skippar nog det.
Jag har verkligen noll tålamod med mitt pyssel. I raketfart ska det gå!! vilket kanske inte alltid medför bästa resultat men men så får det va!!



rosa/vit rutig med vitt kantband



bennies kudde gjorde jag för två år sedan. vit/blå randig med rött kantband

maileg













söta kaniner från maileg

iskall men solig måndag

brr vad kallt det har blivit nu. Vi kickade igång dagen med lekplatshäng och b invigde faktiskt overallen. Efter 45min var jag isbit och frågade snällt b om vi kunde gå in. Han slängde spaden och sprang mot dörren. tack tack :) i veckan blire till att rota fram vinterskor och jacka. Med barnen är man skitsnabb med sånt o sen glömmer man sig själv.

In för lite lunch och vila och barnen matchade sina sovtider så det sov gott ihop.
Efter middagen blev det en sväng till mässan för att köpa skor till mannen. Men givetvis fanns inte dom som han ville ha så det får bli att åka till frölunda där han hade sett skorna.

Bennie var så rolig mot robins farmor inge igår. Hon höll på och småretas med honom ich sa att det var hennes Nia. då säger b att det är hans Nia. Då sa inge, ne nu tar jag min Nia. då blev bennie jätte arg och sa " Nää, sitt där!! "
bästa storebror. Han älskar verkligen henne. avbryter sin lek för att ge nia en puss o kram och leker sedan vidare.










förra veckans pyssel

när hösten kommer blir jag lite extra pysslig.så förra veckan gjorde jag o b en skål av tidningspapper o hemmagjort tapetklister. mysigt :)
jag pysslade lite till nias hörna också.




nia är inte två i, det blev bara så i collaget :)

new in

Nia har fått nya koftor. enkla bas från zara men så fina med den lilla rosetten och guldknapparna.







även en röd har fått ta plats till julen :)

nöjd helg

som vanligt går ju helgerna way too fast!! igår var vi en sväng på stan och på kvällen var jag hos maria med lite vänner, åt lite tapas aktigt och blev berusad på goda vänners sällskap :)

idag har vi gjort som resten av sverige, firat våra pappor. Robin o bennie drog på middag till hans pappa och jag, nia o lillasyster mötte upp vår pappa i stan för fika.

nu har vi glanat solsidan och tänkte kanske sätta på falk. vi får se!!








det är MIN

gårdagens spenderades hos vicky och barnen. Bennie o wille hade fullt upp med diverse lekar såsom hoppa soffa, jage, bilrace och självklart ett gäng det är min däremellan.


Just det där mitt o ditt har jag funderat lite över. Som förälder tycker man inte att det är svinkul när barnen säger den e min om allt så ingen annan får leka med det. Men det är ju faktiskt vi som lärt dom det.


Jag tänker på när vi är ute på gården till exempel. Grannpojkens bil står utanför och bennie springer dit för att sätta sig då säger man: nej, benjamin den är inte din!

det blir ju jättekonstigt för barnen att ena stunden får man inte leka med ngt som inte är ens eget och andra stunden ska man dela med sig.


självklart tycker jag att det är toppen att barnen vet vad som är mitt och ditt och de är även bra för dom att lära sig och dela med sig.


summa kardemumma, dela :)



gosekillarna håller handen påväg till lekplatsen <3

peruk

fy fasen vad jag fäller hår just nu!! Det ligger överallt. Sängen, golven o till och med i Nias tjockisveck.



Efter att jag hade ammat benjamin hade jag tappat massa hår som tillslut resulterade i ett stubb parti stort som en femkrona längst fram vid pannan. Nice!!


Jag tycker att jag börjar se lite tunnhårig ut vid min bena så efter duschen tänkte jag flytta benan åt andra hållet. Får se om håret vill samarbeta med den iden.

Fortsätter det såhär slutar det väl med peruk.




ester elenora

campadre kör fin kampanj på ester elenora nu.jag köpte två sjalar till Nia. brun o rosa. Även den grå var fin också. In och handla du med!!
 Bli medlem här !!!
 
 
 

obeskrivlig kärlek

igår fyllde damen 4 månder. stor tjej nu. stark som en oxe också :)

idag e det lite hemmaplock som gäller o sen efter middagen ska vi hem till mamma o lasse för att få träffa lasses barnbarn elias för första gången. Han är tre dagar yngre än Nia :)




grodan i soffan igår :)



världens sötaste taliban <3

en kärlek till leo

ååå vad Nia (jag) vill ha!!!
vi har ju redan buggan o sen har vi ju världens bästa city mini som singelvagn.

Men man kan väl ha tre??



fort över

helgerna går i ett rasande tempo och veckorna likaså. Inte så långt kvar till advent ju.

i fredags hade vi vänner och deras son på middag. jättetrevligt och barnen kom inte i säng förän strax efter elva. Tokungar!!

lördagen bestod utav hemmamys och joggingbyxor och på kvällen var mannen på pokertunering så lillmoster kom hit o åt tacos dåg så mycket bättre och sov över. mysigt.

och igår var vi vid min farfars grav och avslutade helgen med söndagsstek hos mamma o lasse.

toppen helg med andra ord :)






vintertid

Jag e glad för att de här med vintertid inte har påverkat barnen, snarare tvärtom. Vi har fått väcka bennie vid halv nio för att hinna till dagis hela veckan hittills och nia sover till åtta ungefär. Det känns lagom. Glad e jag också för att nia bara vaknar för mat om natten o sedan somnar om. Inte haft en enda vakennatt hittills det var likadant när bennie var bebis.

idag står det städ på schemat och sedan lunchdate med fina storasyster på pascha lounge :) eftermiddagen skall spenderas med svärmor o shopping :)

1 november idag med ju!!! Mysigt höstrusk på er!!






RSS 2.0