En madame och ett stycke nattskräck

 
 
Robin är på fotbollsavslutning med grabbarna i laget och jag glor på lite tv. Går ju bara skit på tv nu för tiden. Tacka vet jag hollywood fruarna och Gunilla Persson. På torsdag börjar Revenge igen. I like!!!
 
Imorgon skall jag upp tidigt och lämna man o barn henne för att stå på bakluckeloppis med storasyster. Spännande! Hoppas bara inte att det regnar då blir det mindre kul. Rensat ut en massa skit som bara samlat damm i källare och skåp
.
Nia växer så det knakar och det dumma magontet har släppt så nu e hon riktigt go var lilla rullta. Hon är verkligen svinstark och har egentligen vart det ända sen start. Men hon är ju modellen större så jag antar att det är lite därför som hon är mer stabil.
 
Jag skall försöka att bli bättre på att kika in här men tiden rinner verkligen bara ur mina händer.
Bennie är inne i en riktigt tråkig period. När vi är hemma gnälls det varje minut. Inget är rätt vad vi än gör. Men om vi är borta så beteer han sig. Konstigt. Han har även börjat sova väldigt dåligt om nätterna, vaknar flera ggr och är ledsen så vi får springa upp och stoppa in napp, prata o krama honom. Varje natt i ca 1 veckas tid har han vaknat vid fem och vill sova "pappas sing". Nattskräck?? Någon mer som har det så? Tips?
 
Jag älskar denna bilden! De ler mot varandra! Mina fina trollungar!
 
 
 
 
 
 
 
 

how cute??

Gabriellas leklåda har 15% idag och imorgon med koden rea15.
Hade Nia haft ett eget rum hade detta gärna fått flytta in
 
799:-
2199:- Liiiite väl saftigt med fint var det.
 
Ett annat tips för er med barn är att man kan köpa ett presentkort på Groupon på lekmer för 249:- men som har ett värde på 500:-

ogillar

Fy jag gillar inte alls det här nya upplägget på blogg.se. Tycker det är svårt att hitta runt vart man gör diverse saker.
Idag står tvätt & städ på schemat här hemma så himlans tråkigt men det e ju sånt som måste göras det med. Det går ganska snabbt och städa. Vi brukar försöka ha ordning o reda inte massa leksaker och kläder överallt. Då blir allt så mkt lättare när man skall städa och det ser trevligare ut tycker jag.

Skall försöka börja springa lite hade jag tänkt. Jag har ju råkat vara stor i käften så nu e man anmäld till göteborgsvaret. Tjohoo! Tanken var väl att jag skulle börjat i måndags och nu är det torsdag och jag har fortfarande inte varit ute haha..app till smartphone?

Är det bara jag som inte hittar eller finns det är blogg app till smartphone? Det skulle vara bra då jag aldrig sitter vid datorn längre. jag har däremot hittat till Instagram så där kan ni ju följa mig om ni vill carolinedaun heter jag där iaf =)
 
Benjamin har blvivit stor nu, i veckan fyllde han två år så vi har haft fullt med kalas. massa fina presenter har fått flytta in. en jäkla massa bilar, lektält, uvdräkt, pengar, bobbycarflak, fotölj, kläder och lego.
 
Just nu sover båda barnen men när de vaknar drar vi ut i skogen för svampjakt =) Hoppas lyckan är med oss =)
 
FarmorPuss! Tårta! En hårborste?Mormor och Nia Min Fina!
Tjockis rulltan <3


 

RSS 2.0