jag gästspelar hos mig själv

sådär ja nu kliar det liite i fingrarna. Livet rullar på som vanligt och igår var Benjamin på sitt andra ett års kalas. Det allra första var han på när han var 1½ månad. Lille körven. Idag körde vi stenhårt på parklek med öppna förskolan. Benjamin köpte en ny racervagn igår. City mini 4. Den har vi invigt idag. båda tummarna upp =). Vi cruisade med den till tandläkaren. Benjamin var kallad dit på informationsmöte =)



Nu har Benjamin hunnit bli 9 månader. Helt sinnes hur fort 9 månader utanför magen går. En graviditet tar ju en evighet =)
Han är så fin min korv. Jag kan inte få nog av honom!! jag är verkligen stolt. Alla ger mig komplimanger för hans vackra ögon och hur duktig han är. Det är nog inte långt kvar tills han går. Han är så stadig när man går med honom! han håller i väggarna här hemma och går jämns med dom =)

Vi toklängtar till flytten. Det skall bli så himla kul att inreda Bennies rum. Jag kikar och klickar runt på nätet var o varannan dag. Jag skulle kunna köpa allt hahaha. Jag har sätt jätte fina stora sittkuddar i blått, grönt o svart på hemtex. Dom har jag bestämt mig för i alla fall.


Sittkudde Hugo - turkos
Goa att ha på golvet. plus att vi kan dra ut dem i vardagsrummet och sitta på om det skulle va mkt folk. Åhh vad vi längtar. Fina gardiner skall jag sy också. Hittar massor av fina tyger. men jag får vänta med allt tills vi flyttat. Onödigt att köpa nu och ha det i påsar/lådor med en gång. den som väntar på nått gott... hihi

Nu tar det kanske ett tag tills det blir ett inlägg igen. Vi får se. Vissa dagar känner jag att ne nu skall jag skriva, andra inte alls, vi håller det lite så =)

Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej, jag vill tipsa om en tävling i min blogg - man kan vinna ett presentkort på 300 kronor i den fantastiska butiken Mamsell K - kika gärna in och var med! :-)

2011-06-16 @ 23:33:51
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Elin

Förstår att du längtar efter att inreda barnrummet, det är ju så himla kul :) tack så mycket för tipset om ugglepyjamaserna, tyvärr har alva börjat växa ur storlek 86 så de var för små, annars hade jag garanterat köpt alla färger som fanns hehe :)

2011-06-30 @ 23:06:30
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-07-24 @ 12:06:37
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Helena

såklart, de hade jag med längtat till om jag hade haft barn

2011-07-25 @ 07:56:07
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: ellenojag

Ja han har verkligen underbara ögon din son!



Ralph Lauren skickar tyvärr inte till Sverige, jag har en bekant i Usa som jag beställer det till, som i sin tur skickar det hem till mig i Sverige!

2011-10-17 @ 20:30:06
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: ellenojag

Jag tycker att storlekarna från 3 månader upp och till 12 månader är ganska små i storleken, men 18 och 24 månader är mer "vanliga" sen finns det ju storlek 2 (år) och den är betydligt större än storlek 24 månader! kram på dig

2011-10-18 @ 11:06:03
URL: http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0